Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Czwartkowe miejsce spotkań Burgmanii w Warszawie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak, Wy w tej Warszawie to macie tych kontroli bardzo dużo, dziś właśnie to widziałem, ale Burgmaniaków nie zatrzymywali. tylko machali ładnie na powitanie i pozdrowienie (widziałem osobiście).

Dzięki śliczne za piękny, ba super spot, szarańcza, trasa przejazdu szarańczy zabezpieczona policją, by nie zabłądzić do Zegrza, gasnący skuter na skrzyżowaniu, rybka, brak komarów na zamówienie nad Zegrzem, takie rzeczy po prostu to tylko w Burgmanii.

Do następnego spotkania.

Dziękuję również kompanom z Płocka, za super kulanko.

Orzeł i Gienia się kiedyś zdziwicie.

Oczywiście w tym wszystkim, nie zrobiłem żadnego zdjęcia, wstawiać mi tu, ale już :(

Krzytro, tej kiełbasy z grilla i tak Ci nie daruję !!! :)

Opublikowano

Motyla noga!!!

Taki fajny spocik... okonek w Szancie... a ja akurat wczoraj oddałem moją Majkę na przegląd :)

Opublikowano

Oj fajnie było nawet kiedy nas zgubiliście w tej waszej szarańczy :)

Arkadiusz ok czekamy na szok.

• Klubowicze
Opublikowano

Dziękuję za eskortę i miłe spotkanko, za ciepłe słowa otuchy dotyczące stawiania pierwszych kroków na 200, a w szczególności dziękuję TYM, którzy zaśpiewali " NIE JESTEŚ SAMA .... " DZIĘKI CHŁOPAKI !!!!

• Sympatycy
Opublikowano

Fajnie było, tylko tak jakoś krótko. Był taki moment, kiedy zajmowaliśmy 3 pasy na Wisłostradzie - wyglądało to zajefajnie. Chyba musimy spotykać się wcześniej, żeby było więcej czasu na latanie (szarańczę) :clapping: .

Aga, Domel, Pin, czemu nie pojechaliście z nami ? :(

Opublikowano

ja troche wspolczuje katamaryniarzom - przezyli maly szok :clapping:

• Klubowicze
Opublikowano

Worlan, dzieki ale odpowiedź na Twoje pytanie zawiera choćby poniższy post !TAZ

Dzieki za spota, - jazda w szaranczy - bez komentarza :clapping: a ponizej adres do albumu.

https://picasaweb.go...feat=directlink

Troszkę jeszcze za wcześnie dla Agi na "szarańcze", ale robi postępy i pewnie jeszcze kilka razy bedziemy mieli sie okazje przekanać o jej zadziorności.

Opublikowano

Dzięki, fajnie było do zobaczenia na następnych.

• Klubowicze
Opublikowano

Dzięki za fajne spotkanko! Co do pytania: Domel odp. To był drugi przysiad dla Agi i z całym szacunkiem i wyrozumiałością dla umiejętności Agi naszej kochanej, stwierdziliśmy że w "troszkę" spokojniejszym tempie polecimy na Piaseczno. Może i dobrze, że było nas tak mało w drodze na Pizze w Piasecznie, bo akcja którą Aga przeżyła z jednym, nie do końca wychowanym, kierowcą Toyoty, mogła by spowodować zbiorowa egzekucję (szczegóły to może na spocie).

DSC09848.JPG

reszta foto: https://picasaweb.go...feat=directlink

Opublikowano

dzięki Wawka za miłe przyjęcie i te starty........ :clapping::laughing:

02082012485.jpg

zapraszamy do Płocka ! coś tam z Arkiem ustalimy i damy znać!

Opublikowano

zapraszamy do Płocka ! coś tam z Arkiem ustalimy i damy znać!

Ustalimy, ustalimy, spoko, ale oni poza Warszawą to już nie umieją jeździć na "szarańczę", takie rzeczy to tylko w stolicy :laughing:

• Administrator
Opublikowano

Wczorajszy spot należał do bardzo udanych :clapping:

Przede wszystkim miło nam było gościć na naszej ziemi silną ekipę z Płocka :clap:

Aga i Rudzia przyjechały swoimi pierwszymi maxi skuterami !OKK

Wpadła odwiedzić nas także Karolina :)

Była szarańcza, wyjazd nad Zegrze do Szanta Caffe (nie było komarów! :laughing: ) a ostatni wytrwali zaliczyli zwiedzanie działki Krzytra :chair:

Co tu dużo gadać... sam miód i szampan :clapping:

• Sympatycy
Opublikowano

Arek, umieć nie umieć - etam, każdy umie. Wystarczy jeden, dwóch wariatów na początku grupy, a reszta szarańczy za nimi leci. :laughing:

Opublikowano

Grzesiek hm, mnie tu od "wariatów" ? :)

Fajnie było, za to lubie wyjazdy do Wa-wy, można maszyne przewietrzyć.

• Sympatycy
Opublikowano

Spot wyjątkowo udany :clapping: :clapping:jedynie zabrakło kucyków Rudzi do trzymania tempa swoim pierwszym maxi-skuterem tzw. "Szarańczy" !bicz !scooter z Gienią i Orzełkiem dzielnie pełniliśmy role bodyquardaów :) troszkę się zgubiliśmy w dotarciu do celu z lekkim spóźnieniem :blush: .

Rudzia - piękny masz KOLOR swojego skuterka ... :Jumpy::clapping: W drodze powrotnej do W-wy przez Legionowo mijaliśmy z Rudzią wypadek drogowy w którym uczestniczył motocyklista którego bolid zatrzymał się na barierze, ekranie dźwiękochłonnym , było dużo policji, karetka pogotowia mam nadzieję, że wszyscy uczestnicy wyjdą cało z opresji ...

Opublikowano

To ja się dopiszę do wszelakich podziękowań :Jumpy: Jako nowy stary uczestnik :clapping: Ostatni raz latałem tak z wami jakies 4 lata temu.

Tępo przejazdu jak na moją 200 zawrotne, dobrze że była C1 wiec nie byłem najwolniejszy w grupie szarańczy :clapping:

P.s dzięki za zaproszenie( nowego) na działkę,zrezygnowałem bo byłem przekonany że nie nadążę :)

Wypadek wyglądał nie ciekawie,banda mocno oberwała,więć motocyklista pewnie również :clapping:

Opublikowano

To z jaka predkoscia szarancza lata bo Ja tez mam 200cc i zastanawiam sie czy bede nadazal :rolleyes1:

• Klubowicze
Opublikowano

Ja już po urlopie. W najbliższy czwartek też się piszę na szarańczę :)

Opublikowano

To z jaka predkoscia szarancza lata bo Ja tez mam 200cc i zastanawiam sie czy bede nadazal :laughing:

Spoko dasz radę, są światła po trasie, więc szarańcza musi hamować, nie masz co się przejmować.

Nie raz w czasie jazdy ktoś zagasi komuś skuter na czerwony świetle, więc nie jest tak źle.

Szarańcza nie jest zła!!!!

• Administrator
Opublikowano

Ja powiem tak... nie jest to aż taki hardcore jak głoszą legendy :laughing:

Pragnę przypomnieć, że w ostatni czwartek w szarańczy m.in brał udział Szuwarek jadąc C1 o pojemności.... 125 ccm! Ani razu nie zauważyłem aby zostawał mocno w tyle... a czasami objeżdżał wszystkich bokiem (okolice świateł) :ninja:

:lol1:

Opublikowano

Heh to dobrze bo zaczynałem się obawiać i już miałem kupować Downtowna 300i żeby nadążać za Wami :lol1:

Ja jeszcze w bieszczadach :) do Poniedziałku :) ale już nie mogę się doczekać przyszłego czwartku :ninja:

P.S. Zamawiam oczywiście pogodę :laughing: Czuję że będę najmłodszy w szarańczy :P

• Klubowicze
Opublikowano

Się zapytowywuję: czy mam jutro na kogoś czekać pod ZUS'em o 18.30?

• Sympatycy
Opublikowano

Ja dopiero w przyszły czwartek :clapping:

PS

pozdrawiam wszystkich z Łeby :clapping:

Opublikowano

Ja tez dopiero za tydzien.

PS Pozdrawiam wszystkich z Toronto.

Nie maja tu wogole skuterow, cieniasy kanadyjskie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...