dr.big Opublikowano 21 Lipca 2012 Autor Opublikowano 21 Lipca 2012 (...) P.S. czemu Mi nie nalicza postów? http://www.forum.burgmania.net/topic/9787-zliczanie-postow/
Bart1 Opublikowano 25 Lipca 2012 Opublikowano 25 Lipca 2012 Siemka Czy ktos sie jutro wybiera pod C66 Nie byłem jakieś 100 lat na spocie,a sam to sobie mogę polatać u siebie na Tarcho
PJS Opublikowano 25 Lipca 2012 Opublikowano 25 Lipca 2012 Ja będę raczej bankowo. Kto będzie jutro pod ZUSem? Pozdrawiam PJS
Klubowicze PIN Opublikowano 25 Lipca 2012 Klubowicze Opublikowano 25 Lipca 2012 Ja się zjawię na 100% pod Zus-em ps. Aparat zabrany
Sympatycy Cormoran Opublikowano 26 Lipca 2012 Sympatycy Opublikowano 26 Lipca 2012 Ja mam szkolenie do 18.00 w Sobieskim więc po szkoleniu bezpośrednio pod C66 PS Pinek pamiętaj o aparacie PLIS
Klubowicze pgizi Opublikowano 26 Lipca 2012 Klubowicze Opublikowano 26 Lipca 2012 Jak zwykle będę pod ZUS'em ok. 18.30.
PJS Opublikowano 26 Lipca 2012 Opublikowano 26 Lipca 2012 Dzięki za wspólnego lodzika (co by to nie znaczyło ) Tutaj zdjątka -> http://paryska.warsz...g2_itemId=19178 Fotki na trzech stronach w pełnej rozdzielczości. Niestety było już troszkę ciemnawo i co niektóre są poruszone Pozdrawiam. PJS
bogdan201 Opublikowano 26 Lipca 2012 Opublikowano 26 Lipca 2012 Również dziękuję za spotkanie, lodzika niestety nie dostałem gdyż musiałem wracać do domku. Pozdrawiam.
Sympatycy Worlan Opublikowano 27 Lipca 2012 Sympatycy Opublikowano 27 Lipca 2012 Lodzik był wyśmienity . T-max został trochę rozgrzany, a przejazd z Corleone i Mussolem przypomniał mi czasy szarańczy. Bogdan, fajnie, że nas odwiedziłeś.
Klubowicze PIN Opublikowano 27 Lipca 2012 Klubowicze Opublikowano 27 Lipca 2012 Wielkie dzięki za te parę godzinek spędzonych w miłym, wesołym towarzystwie. Lodziki były profesjonalne i bardzo orzeźwiające . ps. KoNoReX akcji przy betonach na dolocie do Cargo Ci chłopie nie zapomnę Reszta Foto: http://picasaweb.goo...feat=directlink
Maniek Opublikowano 28 Lipca 2012 Opublikowano 28 Lipca 2012 Kurcze nie bylo Mnie w czwartek. Przedluzyl Mi sie wyjazd do dzisiaj Pierwsza trasa zaliczona. Kymco sprawowal sie dumnie w trasie przy predkosciach kolo 100km/h nawet Oby takich wiecej i w wiekszej grupie
Arkadiusz Opublikowano 31 Lipca 2012 Opublikowano 31 Lipca 2012 No witam !!! Podobno Flymana ma nie być w czwartek na spocie? Więc jadę, może dojadę !!! Mariusz pamiętasz o mnie ?
Gość Opublikowano 31 Lipca 2012 Opublikowano 31 Lipca 2012 Fajnie zabrzmiało: Podobno Flymana ma nie być w czwartek na spocie? Więc jadę, może dojadę !!! Jakby był, to byś nie jechał. Zobaczysz, ja Ci kiedyś zrobię niespodziankę.
Arkadiusz Opublikowano 31 Lipca 2012 Opublikowano 31 Lipca 2012 Zobaczysz, ja Ci kiedyś zrobię niespodziankę. Grzesiek spoko, czekam!!! Z tym tekstem to był żart, (dla niewtajemniczonych) Flyman, przyjdzie taki dzień, oj przyjdzie Góra z górą się nie zejdzie, a Burgmaniak z Burgmaniakiem zawsze
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Administrator Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Mariusz pamiętasz o mnie ? Si A tak w ogóle to jutro zapowiada się dość ciekawy spot. Poza mocną wizytacją z Płocka pod C66 będzie można zobaczyć jeden z pierwszych, mocno wyczekiwany maxi skuter od.... No dobra, to do jutra
Sympatycy smok.wawelski Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Sympatycy Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Mariusz, czy chodzi o najbrzydszy skuter świata (nie Helix)?
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Administrator Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Smoku... przyjeżdżaj jutro a wszystko będzie jasne
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Klubowicze Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Czyżby słynny MR ze stajni K..?
Klubowicze PIN Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Klubowicze Opublikowano 2 Sierpnia 2012 No prawie na 98,7%, Aga Domelowa będzie na swoim nowym nabytku zaliczała swojego pierwszego "Spota". Jak dla mnie to, to już jest całkiem duża atrakcja, a jak będzie coś jeszcze .... Mmmm zapowiada się przecudne Spot-kanko
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Administrator Opublikowano 2 Sierpnia 2012 W związku z powyższym oraz tym, że pogoda zachęca do jazdy proponuję wycieczkę nad Zegrzę na smażonego okonka. Start tak ok 19:30. Trasa standardowa: Most Śląsko- Dąbrowski, Płochocińska, Nieporęt, Zegrze. Restauracja przy porcie w pobliżu ronda/ rozwidlenia przy trasie na Serock
KoNoReX Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Opublikowano 2 Sierpnia 2012 No prawie na 98,7%, Aga Domelowa będzie na swoim nowym nabytku zaliczała swojego pierwszego "Spota". Kondzio też będzie swoim nowym nabytkiem a w dodatku z plecaczkiem
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Klubowicze Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Spot jak za dawnych czasów. Było spotkanie i pogaduchy, wizytacja sąsiadów z Płocka, była szarańcza do Zegrza, rybka, no i nowość skuterowa w postaci MyRoad'a. Dzięki za spocik.
Sympatycy Baltona Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Sympatycy Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Taaak dawno nie byłem ale dzisiaj się wyrwałem i było supcio chociaż krótko zabawiłem ale i tak poczułem klimacik i fajną skuterową atmosferę Pozdrawiam wszystkich.
monk Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Miałem do Was podjechać dwa tygodnie temu, to pojawiły się burze. Tydzień temu, to moto ostało się na przeglądzie, a dziś capnęła mnie policja tuż przy C66, bo na skrzyżowaniu Wolskiej/Prymasa, przez co złapałem Was już w drodze. (generalnie dziś była jakaś jedna wielka łapanka na motocyklistów..) A na rybkę zabrakło już czasu Miło było zobaczyć znajome twarze i mam nadzieję, że któryś czwartek będzie bardziej łaskawy i rybka dojdzie do skutku Ca next time.. P.S. zdecydowanie odzwyczaiłem się od jazdy na szarańczę.. !TAZ
Rekomendowane odpowiedzi