Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Czwartkowe miejsce spotkań Burgmanii w Warszawie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mięczak :laughing:

• Sympatycy
Opublikowano

Mięczak :clover:

jak będzie grad napie....... wielkości kurzych jajek :kwasny: to zobaczymy kto jest mięczak hehe :laughing:

PS

Pgizi

Ładowarkę mam przypomnij o przymiarce uchwytu bo raczej będę 400 na spocie.

• Sympatycy
Opublikowano

kormoran, dziś też miała być burza. i co?

• Klubowicze
Opublikowano

Ładowarkę mam przypomnij o przymiarce uchwytu bo raczej będę 400 na spocie.

Siur!

A ja chcę na 200 przyjechać.

Jak nie będzie padać to jestem o 18.30 pod ZUS'em.

• Klubowicze
Opublikowano

Kormoran: Mieczak do kwasratu!! :laughing:

• Sympatycy
Opublikowano

Kormoran: Mieczak do kwasratu!! :blush:

Bez komentarza.

PS

A najlepiej to jeden z drugim obrazcie jeszcze moja matke wiem ze potraficie.

Opublikowano

Kormoran, dasz radę... w k-k-kasku na pewno.

Ja dziś zasuwam na rodzinę, wojskowych rencistów i innych emerytów. Mam nadzieję, że nas grad w górze nie zdemoluje. Bawcie się dobrze i pamiętajcie o tych co w powietrzu.

• Klubowicze
Opublikowano

Robson, nie denerwuj się, ja na 100% będę puszka (mam wybór puszka lub nb.) więc jak coś to nie będziesz sam :blush:

Flyman -> pomyślnych wiatrów

Opublikowano

Ja dziś też przybedę na 2oo a jak zacznie padac?? Trudno najwyżej sprawdzi się czy pan sprzedawca mówił prawde o mojej nowej oponce :blush:

• Sympatycy
Opublikowano

Będę bezpośrednio w C66

Opublikowano

mnie dzisiaj nie będzie - obowiązki służbowe ;(

Opublikowano

eee, ja od rana na 2oo więc i na 2oo się pojawię. dziś bezpośrednio pod c66

Opublikowano

Kurczę... Pierwszy czwartek od "wieków", kiedy mógłbym się pojawić, a tu siąpawica... Lecz póki co nie tracę nadziei... Jakieś przetarcia na zachodzie...

Opublikowano

Ja rowniez odpadam.

PiTkom

Opublikowano

A ja w końcu nie odpadłem zupełnie. :)... Dopiero po "chińczyku"... Mam nadzieję, że ekipa, która pokulała się na cargo umknęła lub umknie strugom rzęsistego deszczu, który przynajmniej u mnie, na Bemowie obficie zrasza ziemię... Ja na szczęście już bezpieczny, z kufelkiem pienistego :)...

Dzięki Kolegom za spotkanie. Mam nadzieję, że będę bywał częściej...

Opublikowano

no mnie nie ominęło,

@sonor tobie sie udało ?

• Klubowicze
Opublikowano

mnie tez dopadlo :) na wysokosci lotniska zaczelo i mozna powiedziec,ze w Raszynie odpuscilo... :)

Opublikowano

Witam wszystkich z Mazowsza :notworthy:

Mam nadzieje ze będę mógł poznać wszystkich :)

Przyczepności wszystkim życzy Mariusz i jego Kymco :wink1:

• Klubowicze
Opublikowano

Mnie ulewa złapała na dobre przed Trasą Siekierkowską i nieżle mnie zlało aż do Wesołej.

Spodnie i rekaice - na wylot, kurtka - lekko przepuściła, buty - o.k.

• Klubowicze
Opublikowano

Dzięki za miłe spotkanko, wszystkim którzy ponieśli straty odnośnie suchego odzienia, hihihi współczujemy, no nie Robson :wink1:

A teraz tak na poważnie, ja też miałem cały dach mokry, aż po uszczelki :notworthy: ale nie wymiękłem, jechałem dalej, aż do samego domu.

2012-07-19%252020.03.55.jpg

2012-07-19%252020.03.29.jpg

• Sympatycy
Opublikowano

Dzięki za miłe spotkanko, wszystkim którzy ponieśli straty odnośnie suchego odzienia, hihihi współczujemy, no nie Robson ;)

A teraz tak na poważnie, ja też miałem cały dach mokry, aż po uszczelki :)

Nie no nie bądźmy złośliwi :notworthy: po prostu niektórych " nie mięczaków" troszkę zmiękczyło :wink1:

Szybko się odbyło to nasze spotkanie ale mimo wszystko bardzo dziękuję za wspólną szamkę i spotkanie.

PS

Witam Manka i zapraszam na wspolne wypady

Opublikowano

Witaj Roberto :clapping:

Jutro jade na 2oo w Swoja pierwsza trase :confused: Pod Augustów :) Prawie 300km, dla Mnie niezłe wyzwanie tym bardziej ze NewDink to bardziej miastowy skuter ktory ma jedynie 15 kucy, ale znam osoby ktore po polsce podróżują 50cc :mad2:

Wracam we Wtorek, wiec jesli bede sie czuł na siłach i pogoda dopisze to w czwartek pojawie sie pod C66 :)

P.S. czemu Mi nie nalicza postów?

• Sympatycy
Opublikowano

Witaj Roberto :mad2:

Wracam we Wtorek, wiec jesli bede sie czuł na siłach i pogoda dopisze to w czwartek pojawie sie pod C66 :)

P.S. czemu Mi nie nalicza postów?

No to do zobaczenia w czwartek, a o posty mnie nie pytaj bo sam nie wiem o co z tym chodzi i przestałem zwracać na to uwagę.

Dla mnie ważniejsze jest że mogę się spotkać z kumplami i koleżankami :clapping:

PS

oczywiście szerokości życzę i oczy miej dookoła głowy :confused:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...