Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Czwartkowe miejsce spotkań Burgmanii w Warszawie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja tez podbijam 18.30 pod ZUS

Opublikowano

Skończą Brazylijczycy z Polakami w LŚ i się pojawiam znienacka.

Opublikowano

Flyman, a ty znowu się migasz. I tak już od kilku tygodni :clapping:

Weż sobie przenośne TV DVBT i śmigaj na spota!

Opublikowano

A tu czterech jeźdźców spragnionych shake'a po spocie, tylko ten żółty chiński z lewej jakoś z długą szybą psuje styl upalnego lata

spot.jpg

Opublikowano

p.s. Możecie podzielić się adresem "podspotkania/zbiórki" pod ZUSem? :laughing:

• Klubowicze
Opublikowano
SimonWarka, przed cotygodniowymi spotami na Prymasa Tysiąclecia, czyli pod C66, zbieramy się w kilku (komu pasuje, jest po drodze, itp) pod ZUS’em na Czerniakowskiej (róg Trasy Siekierkowskiej) ok. godz. 18.30. Zwykle wcześniej skrzykujemy się pod tym wątkiem i jak jest kilku chętnych to ok. 18.45 startujemy pod C66. Zawsze to raźniej w kupie i przyjemniej.
  • Sympatycy
Opublikowano

spot.jpg

Faktycznie szyba na żółtku nie wygląda bojowo, ale za to nadrabiam kolorem. Żeby nie było żółtego, to fotka byłaby czarno-biała. :laughing:

Kulanko było fajne, a jazda za Mussolem, który na ślimaku, na zamkniętej oponie lawiruje między puszkami dostarczyła mi nie lada wrażeń.

Opublikowano

A propo wczorajszego spotu to z Mussolem zachaczyliśmy jeszcze Cargo nie powiem było nawet ciekawie i zero niebieskich :laughing: na koniec wjazd na ślimaka przy licznej publiczności oczywiście zamykając oponę łącznie 100 km tego wieczoru - rewelacja. Pozdro.

• Sympatycy
Opublikowano

A propo wczorajszego spotu to z Mussolem zachaczyliśmy jeszcze Cargo nie powiem było nawet ciekawie i zero niebieskich :wink32: na koniec wjazd na ślimaka przy licznej publiczności oczywiście zamykając oponę łącznie 100 km tego wieczoru - rewelacja. Pozdro.

My też byliśmy na Cargo pozdrowiliśmy się jak zobaczyliście dwie kamizelki :laughing: popatrzeliśmy godiznkę na palenie gumy i zjazd na bazę, wieczór uważam za udany.

• Klubowicze
Opublikowano

Tradycyjnie już się zapytuję Koleżeństwo; kto melduje sie jutro pod ZUS,em o 18.30?

• Sympatycy
Opublikowano

Jak dam radę wrócić na czas z Kielc to będę, jak nie to bezpośrednio do C66, oczywiście jak będzie pogoda ;)

• Klubowicze
Opublikowano

Ja bezposrednio uderze na C66

Opublikowano

witam, mam zamiar odwiedzić brać warszawską. do której jesteście pod zusem i jaki to adres i gdzie jest C66 bo nie wiem czy zdążę po szkoleniu?

• Klubowicze
Opublikowano

Witam kolege :mad2: ZUS jest przy Trasie Siekierkowskiej przy ul. Czerniakowskiej...,a spot pod C66 na ul.Al.Prymasa Tysiaclecia (przy salonie H-D) i trwa od 19.oo do ok. 20.30

Opublikowano

@maciekrom: najlepiej przyjedź od razu pod C66 (adres miejsca jest w pierwszym poście). Zawsze ktoś jest już od 18:30, a spot trwa aż się wszyscy nagadają.

• Sympatycy
Opublikowano

Będę pod ZUS-em 18.30 bo już wróciłem :)

• Klubowicze
Opublikowano

To tylko we dwóch będziemy pod ZUS'em?

Trudno ...

• Sympatycy
Opublikowano

Dlaczego trudno, raz w 20-stu drugi raz we 2-uch :)

Opublikowano

Ja też będę.

Paweł a może wpadniesz wcześniej do mnie i założysz sobie centralkę?

Później pojedziemy pod ZUS.

PJS

Opublikowano

Pada....

Opublikowano

Oj tam, oj tam ...

Troszkę kapie i tyle :)

Właśnie dzwonił PGizi. Podobno na trasie siekierkowskiej leje :msn-cry:

Ale ja tam będę twardy ...

PJS

• Klubowicze
Opublikowano

Ja juz jestem pod Zus-em ;-) swieci słonko o.

Opublikowano

ok, jade....

Opublikowano

Dzięki za miły wieczór, pizza super, ale może następnym razem bez cebuli ;-)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...