Administrator MariuszBurgi Opublikowano 19 Czerwca 2012 Administrator Opublikowano 19 Czerwca 2012 Gienka twarda dziewczyna... tu natną, tam wyciągną i będzie jak nowa Orzełek... Pozdrów ją serdecznie ode mnie.... aa i ucałuj A co do czwartku... w jednym miejscu piszą że ma być pogoda cacy a gdzie indziej możliwe burze Jak będzie pogoduńka to proponuję wycieczkę nad Zegrze na okonka z frytulkami
Klubowicze Jack Opublikowano 19 Czerwca 2012 Klubowicze Opublikowano 19 Czerwca 2012 Jak będzie pogoduńka to proponuję wycieczkę nad Zegrze na okonka z frytulkami Oj, tak! Oj, tak! A ja się w czwartek czymś pochwalę...
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 19 Czerwca 2012 Administrator Opublikowano 19 Czerwca 2012 Oj, tak! Oj, tak! A ja się w czwartek czymś pochwalę... Oj, czuję, że będziemy coś oblewać/objadać...
Klubowicze Piootr Opublikowano 19 Czerwca 2012 Klubowicze Opublikowano 19 Czerwca 2012 Ja niestety nie mogę we czwartek. Coś czuję, że @Jack Króla kupił. Jako pierwszy gratuluję. Niech Cię wozi bezpiecznie.
Sympatycy Miętus Opublikowano 19 Czerwca 2012 Sympatycy Opublikowano 19 Czerwca 2012 Jack, Ja też gratuluję nowego Króla do zobaczenia w czwartek. Życzę szerokości i przyczepności.
Klubowicze Jack Opublikowano 19 Czerwca 2012 Klubowicze Opublikowano 19 Czerwca 2012 No, nie Króla, nie Króla... W czwartek się pochwalę, potem będzie pora na gratulacje w odpowiednim wątku
Sympatycy Worlan Opublikowano 19 Czerwca 2012 Sympatycy Opublikowano 19 Czerwca 2012 Dla Gienki życzonka co by się wszystko udało i szybkiego powrotu do zdrowia. Dla Jack'a gratki za 2 cylindry. Dla reszty smacznych okonków nad Zegrzem. A ja od czwartku znowu 3 dniowy, przymusowy pobyt w "spa" :-(
GrzechoCnik Opublikowano 19 Czerwca 2012 Opublikowano 19 Czerwca 2012 Chyba się muszę zatankować, bo już na rezerwie latam do roboty. A tu się jakieś wycieczki szykują i objeżdżanie/objadanie/bezalkoopijanie. Ciekawe czy Flyman w czwartek lata górą czy tym razem przyziemnie? Pgizi, ty się będziesz tłumaczył osobiście, dlaczego filmika wykasowałeś. Szwagierka nie zdążyła luknąć Całe szczęście ja zdążyłem go pobrać na kompa. Niezły jest i hardcorowy. A Worlanowi to powiem, żeby sobie zbyt intensywnych masaży nie ordynował, bo to bardzo wyczerpujące jest
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 19 Czerwca 2012 Administrator Opublikowano 19 Czerwca 2012 A ja od czwartku znowu 3 dniowy, przymusowy pobyt w "spa" :-( Grzesiu... daj już spokój z tymi SPA. Ja wszystko rozumiem ale "naród" na Ciebie czeka
Gość Opublikowano 19 Czerwca 2012 Opublikowano 19 Czerwca 2012 Raczej mało prawdopodobne, żebym się pokazał. W czwartek jestem na glebie, ale w piątek przed południem, ruszam szlakiem największych odkrywców. Należałoby się wyspać przed trzynastogodzinnym dniem pracy. Także miłej zabawy, wrócę koło poniedziałku, to poczytam, jak walczyliście... Rycerze.
Sympatycy Worlan Opublikowano 20 Czerwca 2012 Sympatycy Opublikowano 20 Czerwca 2012 Grzesiu... daj już spokój z tymi SPA.... Nie mogę, podpisałem półroczny kontrakt ;-). Ale, na moje pocieszenie połowa kuracji za mną. Mam nadzieję, że na następnym czwartkowym spocie będę obecny i moja C1 będzie już na chodzie.
dr.big Opublikowano 20 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 20 Czerwca 2012 Grzesiu, sprzedaj w końcu ten szmelc BMW , zacznij jeździć Tmaxem, załóż koszulkę z żółtą Yamahą na plecach . W końcu Special Members rulez .
Sympatycy Worlan Opublikowano 20 Czerwca 2012 Sympatycy Opublikowano 20 Czerwca 2012 Taki jest plan, dokładnie jak piszesz. Tmaxem jeżdżę, a na dealera bmw jestem obrażony. ;-) Yamaha to Yamaha. Inchcape Motor traci we mnie klienta. PS. Zapomniałem o koszulce z Tmaxem, stara skleroza. ;-)
Sympatycy Cormoran Opublikowano 20 Czerwca 2012 Sympatycy Opublikowano 20 Czerwca 2012 ja nie ukrywam że w czwartek będę w szpitalu ale u gieni. Mam info że Gienka jest już po i wszystko jest OK. Zdrówka
Klubowicze Domel Opublikowano 20 Czerwca 2012 Klubowicze Opublikowano 20 Czerwca 2012 O, !OKK i to jest dobra informacja. Dzieki Roberto.
Klubowicze sonor Opublikowano 20 Czerwca 2012 Klubowicze Opublikowano 20 Czerwca 2012 Barrrrdzo dobra!!! Pozdrowka i calusy dla Gienki!!!
Drek Opublikowano 20 Czerwca 2012 Opublikowano 20 Czerwca 2012 Flyman masz jeszcze ten towar? Mógłbyś się podzielić troszku
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 21 Czerwca 2012 Administrator Opublikowano 21 Czerwca 2012 Patrząc na prognozy dnia i to co na niebie / na drodze to dzisiejszy wyjazd nad Zegrze jest mało realny Tak czy owak spotykamy się dziś *jak co tydzień* pod C66
PJS Opublikowano 21 Czerwca 2012 Opublikowano 21 Czerwca 2012 Patrząc na prognozy dnia i to co na niebie / na drodze to dzisiejszy wyjazd nad Zegrze jest mało realny Tak czy owak spotykamy się dziś *jak co tydzień* pod C66 Jeszcze kilka dni i koniec urlopowej męczarni. Co do pogody przerabiam ją kolejny dzień. Leje, pięć minut przerwy i ponownie. Plus taki, że na okońka nie muszę jechać do Zegrza. Idę na koniec działki i łowię w rzece lub kolejne trzysta kroków i jestem nad jeziorem Pozdrawiam i do zobaczenia za dwa spoty PJS
Sympatycy Cormoran Opublikowano 21 Czerwca 2012 Sympatycy Opublikowano 21 Czerwca 2012 Ja chyba dzisiaj przyjadę 4oo bo tak jak napisał Mariusz "tak czy owak być trzeba " ale jeszcze się może zmienić pogoda
Klubowicze sonor Opublikowano 21 Czerwca 2012 Klubowicze Opublikowano 21 Czerwca 2012 a Ja tam nie wymiekam i na bank przyjezdzam !scooter Dajcie znac czy dzisiaj start gramy pod ZUS-em czy nie... A Ty Roberto nie swiruj,tylko przetestuj swoj nowy garnitur na 2oo
Klubowicze pgizi Opublikowano 21 Czerwca 2012 Klubowicze Opublikowano 21 Czerwca 2012 Jeżeli nie będzie padało, to melduję się o 18.20 po ZUS'em.
Klubowicze sonor Opublikowano 21 Czerwca 2012 Klubowicze Opublikowano 21 Czerwca 2012 oki nareszcie jeden porzadny ludz
Sympatycy Cormoran Opublikowano 21 Czerwca 2012 Sympatycy Opublikowano 21 Czerwca 2012 A Ty Roberto nie swiruj,tylko przetestuj swoj nowy garnitur na 2oo Edit decyzja zapadła z plecaczkiem i ze Strażakiem się meldujemy po ZUS
Klubowicze Jack Opublikowano 21 Czerwca 2012 Klubowicze Opublikowano 21 Czerwca 2012 Qrde, burza idzie Ale obiecałem, trzeba jechać. Mariusz, szykuj naklejki Burgmanii...
Rekomendowane odpowiedzi