Klubowicze sonor Opublikowano 6 Czerwca 2012 Klubowicze Opublikowano 6 Czerwca 2012 Bedzie pogoda nie boj sie...
radi Opublikowano 6 Czerwca 2012 Opublikowano 6 Czerwca 2012 Siemanko , Ja sie te z melduje pod C66 o 19.00 Pozdro Radi
Norbert Opublikowano 7 Czerwca 2012 Opublikowano 7 Czerwca 2012 I Ja bede na 99% w czwartek na !scooter Oczywiscie rozpoczynamy pod ZUS-em o 18.30 "Zrzeszenie Użytkowników Skuterów" No to daliście ciała. Czekałem pod ZUS-em do 18.50....
Klubowicze pgizi Opublikowano 7 Czerwca 2012 Klubowicze Opublikowano 7 Czerwca 2012 Sorki! Wszystko nam się popieprzyło! Nasza kulpa - wybacz!
Sympatycy Cormoran Opublikowano 7 Czerwca 2012 Sympatycy Opublikowano 7 Czerwca 2012 No to daliście ciała. Czekałem pod ZUS-em do 18.50.... A nie , dzwoniliśmy do wszystkich którzy potwierdzili obecność że jedziemy z Łomianek i nie damy rady dojechać na czas pod ZUS. i wszyscy przyjechali bezpośrednio pod C66. PS czemu nie dzwoniłeś do mnie przeca telefon masz
Klubowicze PIN Opublikowano 15 Czerwca 2012 Klubowicze Opublikowano 15 Czerwca 2012 Co tu tak cichutko ? Wygląda tak jak by się nic nie odbyło i nie było nic jedzone już nic nie wspominając o kulanku! Niektórzy nie mogąc wam towarzyszyć lubią sobie czasem chociaż popatrzeć na foto -> Sonor padła Ci bateryjka ?
Gość Opublikowano 15 Czerwca 2012 Opublikowano 15 Czerwca 2012 Przy C66 było parę osób, pokręcili się pogadali, następnie znana, mocna grupa pojechała na Łukowską. Tam zjedliśmy pizzę i dopingowaliśmy Irlandii. Ponieważ im nie szło, postanowiliśmy szybciutko pojechać do Gdańska i tam im pomóc. Pomysł się nie udał, ledwo zdążyliśmy na końcówkę (troszkę padało), a przed stadionem zaatakowały nas hordy fanek z Irlandii i Hiszpanii. Były tak zauroczone naszymi maszynami i nami, że zabrały nas do hotelu, gdzie koniecznie musieliśmy im opowiadać o Burgmanii i o naszych przygodach, strasznie się rozkręciły. Nie było czasu robić zdjęć, bo Irlandki zrobiły kocioł, jak w rugby, a Hiszpanki corridę. Dopiero wróciliśmy, wszyscy śpią, Genka tylko jakaś taka smutna. Nie potrafi się dziewczyna bawić z fankami.
Sympatycy Kisiel Opublikowano 15 Czerwca 2012 Sympatycy Opublikowano 15 Czerwca 2012 Flyman przestań wreszcie to palić - strasznie mocne
dr.big Opublikowano 15 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 15 Czerwca 2012 Flyman, latasz na trasie Wawa- Berlin- Wawa i czy LOT prowadzi jakieś kontrole "antydopingowe" ?
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 15 Czerwca 2012 Administrator Opublikowano 15 Czerwca 2012 Fakt, fantazja poniosła Flymana jak Beoing'a przy starcie Tak poważnie to zebraliśmy się jak co tydzień... jedni dojechali skuterami inni puszkami. Jedna nawet przybyła porozdawać graty z wyjazdu "Żywcem do Berlina..." ale nie wszyscy przybyli je odebrać Pogadalimy, pośmialimy, potestowali nowe wydechy i... jedni pojechali na pizze a inni na pizze do domów Podsumowując- było Zacnie
Klubowicze pgizi Opublikowano 15 Czerwca 2012 Klubowicze Opublikowano 15 Czerwca 2012 Ja pierdzielę! A ja sie od Was, po pizzy odbiłem do domu ... Nigdy więcej!
Klubowicze sonor Opublikowano 15 Czerwca 2012 Klubowicze Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zejdzcie z Flymana,bo wszystko co napisal jest prawdą!!! Ja wlasnie sie obudzilem po podrozy... bylo niezle w tym hotelu... smiem twierdzic "nice" ,a nawet "very nice" bardziej bylem za Irlandią jakos ta corrida mi nie przypadla do gustu w przeciwienstwie do Flymana ktory niczym byczek fernando brykal po pokoju hotelowym... No ale coz...
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 15 Czerwca 2012 Administrator Opublikowano 15 Czerwca 2012 Oni grupowo coś wdychali...
Sympatycy smok.wawelski Opublikowano 15 Czerwca 2012 Sympatycy Opublikowano 15 Czerwca 2012 I może dałoby się uwierzyć w to wszystko, gdyby była autostrada do Gdańska...
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 15 Czerwca 2012 Sympatycy Opublikowano 15 Czerwca 2012 Niestety tym razem nie mogłem podjechać.Smoku,graty odbiore nastepnym razem.Artix,po baner podjade w przyszlym tygodniu.
Gość Opublikowano 15 Czerwca 2012 Opublikowano 15 Czerwca 2012 Coś znalazłem w komórce: To był właśnie młyn!
Klubowicze Domel Opublikowano 15 Czerwca 2012 Klubowicze Opublikowano 15 Czerwca 2012 Flyman, dawaj namiar na dilera...
Gość Opublikowano 15 Czerwca 2012 Opublikowano 15 Czerwca 2012 Domel2, był wczoraj też chyba domel, a może to był domel1, nie pamiętam. A namiary na dilera ma pies Kory.
Gość leszi Opublikowano 15 Czerwca 2012 Opublikowano 15 Czerwca 2012 Przy C66 było parę osób, pokręcili się pogadali, następnie znana, mocna grupa pojechała na Łukowską. Tam zjedliśmy pizzę i dopingowaliśmy Irlandii. Ponieważ im nie szło, postanowiliśmy szybciutko pojechać do Gdańska i tam im pomóc. Pomysł się nie udał, ledwo zdążyliśmy na końcówkę (troszkę padało), a przed stadionem zaatakowały nas hordy fanek z Irlandii i Hiszpanii. Były tak zauroczone naszymi maszynami i nami, że zabrały nas do hotelu, gdzie koniecznie musieliśmy im opowiadać o Burgmanii i o naszych przygodach, strasznie się rozkręciły. Nie było czasu robić zdjęć, bo Irlandki zrobiły kocioł, jak w rugby, a Hiszpanki corridę. Dopiero wróciliśmy, wszyscy śpią, Genka tylko jakaś taka smutna. Nie potrafi się dziewczyna bawić z fankami. o kurde, ale impreze przegapilismy. nastepnym razem wczesniej dajcie znac.... cale szczescie ze ze euro jeszcze sie nie konczy....moze jeszcze cos sie zorganizuje...
Sympatycy Cormoran Opublikowano 18 Czerwca 2012 Sympatycy Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zostawić Was na kilka dni bez opieki i już szalejecie jakieś ściechy, wciągania zwidy hehe pomyślcie lepiej co robimy w czwartek w taki upał PS nie ukrywam że chętnie odwiedziłbym Padre w szpitalu ( oczywiście jeśli jest już taka możliwość )
Sympatycy orzeł Opublikowano 18 Czerwca 2012 Sympatycy Opublikowano 18 Czerwca 2012 ja nie ukrywam że w czwartek będę w szpitalu ale u gieni.
Klubowicze sonor Opublikowano 18 Czerwca 2012 Klubowicze Opublikowano 18 Czerwca 2012 Pozdrow Gienke... i trzymam kciuki za nia,zeby wszystko bylo OK
Gość Opublikowano 18 Czerwca 2012 Opublikowano 18 Czerwca 2012 Pozdrów i ucałuj. I powiedz, że czekamy na nią, i że nam smutno, i że myślimy.
Klubowicze pgizi Opublikowano 19 Czerwca 2012 Klubowicze Opublikowano 19 Czerwca 2012 I ja dołączam się do pozdrowień. A pomysłu na czwarek nie mam ... może Flyman coś wymyśli ...
Rekomendowane odpowiedzi