Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Czwartkowe miejsce spotkań Burgmanii w Warszawie

Rekomendowane odpowiedzi

• Administrator
Opublikowano

Zważywszy, że dla wielu z nas jutrzejszy spot będzie tym ostatnim przed wyjazdem na VII Ogólnopolski Zlot Maxi Skuterów *Burgmania 2012* zalecałbym liczne stawienie się Braci skuterowej pod C66 celem uzgodnienia wielu aspektów związanych z wyjazdem :glare:

Przypomnę również, że wszelkie dyskusje na forum związane z wyjazdem na zlot *Burgmania 2012* prowadzone są w tym wątku>>>> http://www.forum.bur...kiedy-do-zywca/

• Klubowicze
Opublikowano

Standardowo. Spotykamy sie ok 18.30 pod ZUS-em

Opublikowano

Powinienem się wyrobić ( o ile nie padnie zasilanie w którejś serwerowni - ostatnio mam taką plagę ).

PJS

• Klubowicze
Opublikowano

Może uda mi się podjechać, ale będę dopiero 19:45. Nie wiem czy kogoś jeszcze zastanę. Jakie plany na dziś ?: cargo, kebab Kabaty, a może coś innego ? Dajcie cynk.

Wysłane z iPad 3 za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Ja jednak odpuszczam dzisiaj. jakis wirus się przypałętał, to musze go ugościc:)

• Sympatycy
Opublikowano

Jak by co 18.15 ruszam z Józefosławia , zapraszam okolicznych kolegów do wspólnego przejazdu.

• Sympatycy
Opublikowano

Fajne spotkanko było :clapping: . A jeszcze fajniejsze skutery. !scooter Po raz pierwszy przybył na spot @jarekmoszk na swojej C1200 Williams :photo: . Kolejna C1 w naszych szeregach. Helix Ojca Dyrektora też spowodował lekkie cofnięcie w czasie.

No i były prawie wszystkie prezesy. :wink1:

Opublikowano

No i były prawie wszystkie prezesy. :clapping:

Jaśniej proszę, nie wszyscy są szatynami :photo:

• Klubowicze
Opublikowano

Dziekuje za mile (jak zawsze...) spotkanie. Bylo very nice !OKK . Podziekowania dla Worlana za udostepnienie swojego F1Williamsa !scooter , wrazenia z przejazdzki - bezcenne :wink1:

Dziekuwa dla ekpiy za kulanko po spocie na Cargo... !tut bylo !OKK i nawet znalazl sie :photo: ze swoim plecaczkiem!! :clapping:

• Sympatycy
Opublikowano

Tak sobie myślę :idea: czy jest sens dzisiaj jechać pod C66 :) skoro połowa już pojechała !scooter a druga połowa pewnie przed drogą chce odpocząć :sleep1: i się przyszykować do drogi !zeby

Co myślicie panowie ? I tak się w piątek zobaczymy :)

• Sympatycy
Opublikowano

Będzie parę osób.

• Klubowicze
Opublikowano

Ty Roberto juz nie kombinuj... tylko pod ZUS-em sie widzimy o 18.30

• Klubowicze
Opublikowano

Zjednoczeni w Burgmanii!

Pytanko takie mi się nasuwa: czy w najbliższy czwartek widzimy się pod Cafe66 ( w związku ze świętem i wyjazdami części ekipy )?

• Sympatycy
Opublikowano

Będzie parę osób.

• Sympatycy
Opublikowano

Zjednoczeni w Burgmanii!

Pytanko takie mi się nasuwa: czy w najbliższy czwartek widzimy się pod Cafe66 ( w związku ze świętem i wyjazdami części ekipy )?

Ja będę na 99,9 % :)

• Sympatycy
Opublikowano

Ja nie dam rady ide na noc do pracy :ninja:

Opublikowano

Ja odpadam do końca czerwca :ninja:

Załapałem się na miesięczny urlop.

Pozdrawiam ...

PJS

• Klubowicze
Opublikowano

A ja się zastanawiam :-)

A ja się zastanawiam :-)

A co tu się zastanawiać?

Jesteś w W-wie? To się meldujesz!

Wydawało mi się wylądowałeś na dłużej na południu ...

Opublikowano

Z południa wróciłem, jak nie będzie lało, to się zamelduję. Troszkę pokasłuję, nie chciałbym się doprawić przed Euro, szkoda biletów, poza tym, beze mnie nie wygrają!

• Klubowicze
Opublikowano

Jasne ... Do czwartku i zdrówka!

• Klubowicze
Opublikowano

Może i ja się wyrwę !scooter . Mają otworzyć A2, może kawałek przetestujemy ?

• Klubowicze
Opublikowano

I Ja bede na 99% w czwartek na !scooter Oczywiscie rozpoczynamy pod ZUS-em o 18.30 :) "Zrzeszenie Użytkowników Skuterów"

• Sympatycy
Opublikowano

Jak będzie pogoda - jestem :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...