Klubowicze pgizi Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Klubowicze Opublikowano 25 Kwietnia 2012 to ja tez wpadam pgizi umawiamy się jakos pod K&L ? Siur! 18.00 - 18.10 pod K&L. Max 18.15 odjazd pod ZUS.
Gość Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Ja, jeśli dojadę, to tym razem bezpośrednio. PS. Valdi przywieź deflektor, dziękuję.
Sympatycy Cormoran Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Sympatycy Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Leszi ma !scooter w serwisie więc chiba z Józefosławia ze szkoły sam będę musiał jechać !placz1 . Ale poczekam o 18.10-18.20 może się ktoś skusi co by razem !scooter !scooter pojechać na spota.
Patryk-undof3 Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Siur! 18.00 - 18.10 pod K&L. Max 18.15 odjazd pod ZUS. będę tak o 18
Sympatycy Cormoran Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Sympatycy Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Powinno być dzisiaj dużo !scooter i !gora na spocie. Pogodę mamy wręcz zaje.... jak na spotkanie.
Gość p0lish Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Opublikowano 26 Kwietnia 2012 przy dzisiejszej pogodzie będzie pełnooo bo sporo różnych klubów robi tam spoty
Klubowicze Piootr Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Klubowicze Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Dodatkowo w salonie Harleya jest "Road show" i maja jazdy demo. Motocykle z Albionu przytargali. Wysłane z iPhone 4S za pomocą Tapatalk Dziękuję wszystkim za dzisiejsze miłe spotkanko po zimie. Wraz z grupą "ZUS-owską" przeturlaliśmy się na Cargo, a potem na ucztę kebabową na Kabaty. Do miłego !OKK
Sympatycy Cormoran Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Sympatycy Opublikowano 26 Kwietnia 2012 JA również dziękuję i poczekam może Gumisiek jakieś fotki wstawi !OKK
padre Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Dziękujė również i pozdrawiam Panią z Cargo!
Klubowicze PIN Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Klubowicze Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Dzięki za spotkanko i kulanko, było super, do tej pory śmierdzę gumą ps. dzięki za odprowadzenie do Piaseczna !scooter , Gumisiek wykrzesaj troszkę czasu i siły (foto please!). O masz zapomniał bym. Dzięki makozio, !V pozdrawiam właścicielkę parkingu "Cargo". No i pana z budki pod Zus-em
Klubowicze Domel Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Klubowicze Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Kolejny spot za nami. Dzięki wszystkim za pogaduchy i spotkanie. Pani z cargo dała nam łupnia poprostu.
Arkadiusz Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Tak, Gumisiek ma opóźniony zapłon, ale to jego plus, on lubi trzymać w napięciu, jak TVN24, czekamy na foto !TAZ Adam, wzywamy Cię do odpowiedzialności !!!
Sympatycy Worlan Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Sympatycy Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Fajnie było Was zobaczyć, nawet Mario przyjechał . Nowe twarze, nowe sprzęty ....i jak zawsze wszyscy zadowoleni. Widać, że sezon w pełni. Wstyd się przyznać, ale do był mój pierwszy raz............... na C1 . Nie żałuje zakupu i pracy włożonej w tego szybowca. Warto było. PS. Szuwarek, vmax w drodze powrotnej ponad 110 , aż mi czapkę z głowy zrywało.
szuwarek Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Po wczorajszym jeszcze w głowie huczy, fajnie że chłopaki na mnie poczekali. Sezon na dobre otwarty. PS Worlan, rozkręciła się, cichutko mruczy i lagi takie fajnie sztywne, oko cieszy że nas przybywa.
monk Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Strąbiłęm i wymachałem Was ile tylko mogłem, ale jakoś tak cichutko zjechaliście z Modlińskiej w Płochocińską.. I skoro Worlan był w swoim szybowcu, a szybowca widziałem jednego, to w końcu wydziałem Najmniej Żółtego Żółtka Worlana !V Pozdrawiam !scooter .. !scooter
Sympatycy Cormoran Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Sympatycy Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Tak z nudów zamieszczam, mogą się jakieś fotki powtarzać u kolegów więc się proszę nie złościć !pomidor tylko oglądać Link poniżej: NADUŚ
Sympatycy Worlan Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Sympatycy Opublikowano 29 Kwietnia 2012 I skoro Worlan był w swoim szybowcu, a szybowca widziałem jednego, to w końcu wydziałem Najmniej Żółtego Żółtka Worlana Niestety to nie ja. Nad zalew z grupą śmignął szuwarek swoją C1. Ja odpuściłem.
Patryk-undof3 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Tak z nudów zamieszczam, mogą się jakieś fotki powtarzać u kolegów więc się proszę nie złościć !pomidor tylko oglądać Link poniżej: NADUŚ link nie działa
Sympatycy Cormoran Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Sympatycy Opublikowano 29 Kwietnia 2012 link nie działa Poprawiłem już jest OK.
monk Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Niestety to nie ja. Nad zalew z grupą śmignął szuwarek swoją C1. Ja odpuściłem. !placz1
Sympatycy Cormoran Opublikowano 1 Maja 2012 Sympatycy Opublikowano 1 Maja 2012 W czwartek zapowiadają burzę POGODA i teraz pytanie : jedziemy !scooter i jak tak to umawiamy się pod ZUS-em ? 18.30 ?
Norbert Opublikowano 2 Maja 2012 Opublikowano 2 Maja 2012 jak nie będzie padać to melduję się pod ZUS-em, jak poleje- to odpuszczam
Klubowicze Piootr Opublikowano 2 Maja 2012 Klubowicze Opublikowano 2 Maja 2012 A ja jestem w grodzie Kraka i muszę także odpuścić. Wysłane z iPhone 4S za pomocą Tapatalk
Sympatycy Cormoran Opublikowano 2 Maja 2012 Sympatycy Opublikowano 2 Maja 2012 jak nie będzie padać to melduję się pod ZUS-em, jak poleje- to odpuszczam Ale POGODA nam się poprawia !OKK w zapowiedziach więc czyżby !scooter Edit decyzja zapadła jadę !scooter 18.00 - 18.15 ruszam szkoła Józefosław -> 18.30 spotykamy się pod ZUS-em. Zainteresowanych zapraszam do wspólnej jazdy. Edit I jesteśmy po spotkaniu czwartkowym, frekwencja była kiepska !NOT pewnie z powodu długiego weekendu, ale za to wieczór pełen wrażeń. Mieliśmy spotkanie w C66, krótkie testowanie deflektora i wymiana opinii, testy i oglądanie nowego X-Maxa i chcieliśmy ruszyć !scooter a tu awaria !wchair , szybka naprawa i na pizze gdzie spotkaliśmy przypadkowo kolegę Pawła (na zdjęciu) , pojedliśmy, popiliśmy, popaliliśmy, pośmialiśmy się z kawałów i rozjechaliśmy się domków. W załączeniu foto relacja z dzisiejszego spotkania NADUŚ Wszystkim dzięki za super wieczór.
KoNoReX Opublikowano 3 Maja 2012 Opublikowano 3 Maja 2012 Tak naprawde nie frekwencja się liczy lecz ludzie którzy byli, spotkanie muszę przyznać było bardzo wesołe a co niektórzy mało się nie posikali ze śmiechu wieczór zaliczam do spędzonych jak najbardziej !OKK dzięki bardzo Panowie i do następnego!! !scooter !scooter !scooter
Rekomendowane odpowiedzi