Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Czwartkowe miejsce spotkań Burgmanii w Warszawie

Rekomendowane odpowiedzi

• Klubowicze
Opublikowano

to ja tez wpadam :) pgizi umawiamy się jakos pod K&L ?

Siur!

18.00 - 18.10 pod K&L. Max 18.15 odjazd pod ZUS.

Opublikowano

Ja, jeśli dojadę, to tym razem bezpośrednio.

PS. Valdi przywieź deflektor, dziękuję.

• Sympatycy
Opublikowano

Leszi ma !scooter w serwisie więc chiba z Józefosławia ze szkoły sam będę musiał jechać !placz1 . Ale poczekam :) o 18.10-18.20 może się ktoś skusi :D co by razem !scooter !scooter pojechać na spota.

Opublikowano

Siur!

18.00 - 18.10 pod K&L. Max 18.15 odjazd pod ZUS.

będę tak o 18 :)

• Sympatycy
Opublikowano

Powinno być dzisiaj dużo !scooter i !gora na spocie. Pogodę mamy wręcz zaje.... jak na spotkanie. :)

Opublikowano

przy dzisiejszej pogodzie będzie pełnooo bo sporo różnych klubów robi tam spoty

• Klubowicze
Opublikowano

Dodatkowo w salonie Harleya jest "Road show" i maja jazdy demo. Motocykle z Albionu przytargali.

Wysłane z iPhone 4S za pomocą

Tapatalk

Dziękuję wszystkim za dzisiejsze miłe spotkanko po zimie. Wraz z grupą "ZUS-owską" przeturlaliśmy się na Cargo, a potem na ucztę kebabową na Kabaty. Do miłego !OKK

• Sympatycy
Opublikowano

JA również dziękuję i poczekam :D może Gumisiek jakieś fotki wstawi !OKK

Opublikowano

Dziękujė również i pozdrawiam Panią z Cargo!w00t.gif

• Klubowicze
Opublikowano

Dzięki za spotkanko i kulanko, było super, do tej pory śmierdzę gumą :D

ps. dzięki za odprowadzenie do Piaseczna !scooter , Gumisiek wykrzesaj troszkę czasu i siły (foto please!).

O masz zapomniał bym. Dzięki makozio, !V pozdrawiam właścicielkę parkingu "Cargo". No i pana z budki pod Zus-em

• Klubowicze
Opublikowano

Kolejny spot za nami. Dzięki wszystkim za pogaduchy i spotkanie. Pani z cargo dała nam łupnia poprostu.

Opublikowano

Tak, Gumisiek ma opóźniony zapłon, ale to jego plus, on lubi trzymać w napięciu, jak TVN24, :D czekamy na foto !TAZ

Adam, wzywamy Cię do odpowiedzialności !!!

• Sympatycy
Opublikowano

Fajnie było Was zobaczyć, nawet Mario przyjechał :D. Nowe twarze, nowe sprzęty ....i jak zawsze wszyscy zadowoleni. Widać, że sezon w pełni.

Wstyd się przyznać, ale do był mój pierwszy raz............... na C1 taz.gif. Nie żałuje zakupu i pracy włożonej w tego szybowca. :D Warto było.

PS. Szuwarek, vmax w drodze powrotnej ponad 110 :D, aż mi czapkę z głowy zrywało.

Opublikowano

Po wczorajszym jeszcze w głowie huczy, fajnie że chłopaki na mnie poczekali.

Sezon na dobre otwarty.

PS Worlan, rozkręciła się, cichutko mruczy i lagi takie fajnie sztywne, oko cieszy że nas przybywa.

Opublikowano

Strąbiłęm i wymachałem Was ile tylko mogłem, ale jakoś tak cichutko zjechaliście z Modlińskiej w Płochocińską..

I skoro Worlan był w swoim szybowcu, a szybowca widziałem jednego, to w końcu wydziałem Najmniej Żółtego Żółtka Worlana !V

Pozdrawiam :rolleyes:

!scooter .. !scooter

• Sympatycy
Opublikowano

Tak z nudów zamieszczam, mogą się jakieś fotki powtarzać u kolegów więc się proszę nie złościć !pomidor tylko oglądać :rolleyes:

Link poniżej:

NADUŚ

• Sympatycy
Opublikowano

I skoro Worlan był w swoim szybowcu, a szybowca widziałem jednego, to w końcu wydziałem Najmniej Żółtego Żółtka Worlana punk.gif

Niestety to nie ja. Nad zalew z grupą śmignął szuwarek swoją C1. Ja odpuściłem. :rolleyes:

Opublikowano

Tak z nudów zamieszczam, mogą się jakieś fotki powtarzać u kolegów więc się proszę nie złościć !pomidor tylko oglądać :rolleyes:

Link poniżej:

NADUŚ

link nie działa

• Sympatycy
Opublikowano

link nie działa

Poprawiłem już jest OK. :rolleyes:

Opublikowano

Niestety to nie ja. Nad zalew z grupą śmignął szuwarek swoją C1. Ja odpuściłem. :)

!placz1

• Sympatycy
Opublikowano

W czwartek zapowiadają burzę POGODA <_< i teraz pytanie : jedziemy !scooter i jak tak to umawiamy się pod ZUS-em ? 18.30 ?

Opublikowano

jak nie będzie padać to melduję się pod ZUS-em, jak poleje- to odpuszczam

• Klubowicze
Opublikowano

A ja jestem w grodzie Kraka i muszę także odpuścić.

Wysłane z iPhone 4S za pomocą

Tapatalk

• Sympatycy
Opublikowano

jak nie będzie padać to melduję się pod ZUS-em, jak poleje- to odpuszczam

Ale POGODA nam się poprawia !OKK w zapowiedziach więc czyżby !scooter

Edit

decyzja zapadła :) jadę !scooter 18.00 - 18.15 ruszam szkoła Józefosław -> 18.30 spotykamy się pod ZUS-em. Zainteresowanych zapraszam do wspólnej jazdy.

Edit

I jesteśmy po spotkaniu czwartkowym, frekwencja była kiepska !NOT pewnie z powodu długiego weekendu, ale za to wieczór pełen wrażeń.

Mieliśmy spotkanie w C66, krótkie testowanie deflektora i wymiana opinii, testy i oglądanie nowego X-Maxa i chcieliśmy ruszyć !scooter a tu awaria !wchair , szybka naprawa i na pizze gdzie spotkaliśmy przypadkowo kolegę Pawła (na zdjęciu) , pojedliśmy, popiliśmy, popaliliśmy, pośmialiśmy się z kawałów i rozjechaliśmy się domków.

W załączeniu foto relacja z dzisiejszego spotkania NADUŚ

Wszystkim dzięki za super wieczór.

Opublikowano

Tak naprawde nie frekwencja się liczy lecz ludzie którzy byli, spotkanie muszę przyznać było bardzo wesołe a co niektórzy mało się nie posikali ze śmiechu :D wieczór zaliczam do spędzonych jak najbardziej !OKK dzięki bardzo Panowie i do następnego!! !scooter !scooter !scooter

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...