Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Czwartkowe miejsce spotkań Burgmanii w Warszawie

Rekomendowane odpowiedzi

• Klubowicze
Opublikowano

Oooooooczywizna,ze na !scooter !tut

Opublikowano

!scooter tak :D

• Sympatycy
Opublikowano

W czwartek mam do 16.00 Fllet Derby na Wyścigach Konnych !sciana ale jak się szybko zawinę !wchair to powinienem zdążyć na !scooter

Rozumiem że jak będzie w miarę pogoda to umawiamy się !scooter pod ZUS-em 18.30 ? a ci co z Piaseczno/Józefosław to 18.15 pod szkołą ?

• Klubowicze
Opublikowano

Yeah,pod ZUS-em :unsure:

Opublikowano

ktos jedzie od strony marysina, starej miłosnej lub wawra ? chodzi mi o spotkanie gdzieś przed rondem marsa albo po trasie sikierkowsiej ^_^ ps. ja jade ze starej miłosnej :P

• Klubowicze
Opublikowano

ktos jedzie od strony marysina, starej miłosnej lub wawra ? chodzi mi o spotkanie gdzieś przed rondem marsa albo po trasie sikierkowsiej ^_^ ps. ja jade ze starej miłosnej :P

Jesli bedzie sie wybieral,to Pgizi jest z Twoich rejonow :D

• Klubowicze
Opublikowano

Strzałeczka!

Sonor mnie zakablował, ale nie szkodzi. Mieszkam na Wesołej, okolice Wspólna/Brata Alberta.

Oczywiście że możemy się gdzieś ustawić, powiedzmy ok. 18.00, ale mam małe nadzieje na dzisieszy dzień ze względu na pogodę.

Z ostateczną decyzją jeszcze poczekam.

Opublikowano

Dajcie znać o której ... Może jak ostatnio pod ZUS-em przy TS ? 18:45?

PJS

• Klubowicze
Opublikowano

Do PJS.

Piotrek, odrobinę wyżej już padła propozycja.

W czwartek mam do 16.00 Fllet Derby na Wyścigach Konnych !sciana ale jak się szybko zawinę !wchair to powinienem zdążyć na !scooter

Rozumiem że jak będzie w miarę pogoda to umawiamy się !scooter pod ZUS-em 18.30 ? a ci co z Piaseczno/Józefosław to 18.15 pod szkołą ?

To może tego się trzymajmy?

Opublikowano

Strzałeczka!

Sonor mnie zakablował, ale nie szkodzi. Mieszkam na Wesołej, okolice Wspólna/Brata Alberta.

Oczywiście że możemy się gdzieś ustawić, powiedzmy ok. 18.00, ale mam małe nadzieje na dzisieszy dzień ze względu na pogodę.

Z ostateczną decyzją jeszcze poczekam.

to możemy się umówic pod M&L w zielonej przed głównym wejściem o 18 jak nie będzie padło :) Co Ty na to ?

• Klubowicze
Opublikowano

o.k.

18.00 - 18.10. Jak nie będzie padało.

Jak któregoś nie bedzie do 18.15 to start solo.

• Klubowicze
Opublikowano

No ja odpadam.

A oto powód

:)

Opublikowano

I to jest właśnie powód byś przybył do C 66.

Żartuję, ciesz się chłopakiem, póki śpi 3/4 dnia. A potem się zobaczy crybaby.gif.

• Klubowicze
Opublikowano

Żartuję, ciesz się chłopakiem, póki śpi 3/4 dnia. A potem się zobaczy crybaby.gif.

Jedziesz Grzesiu swoim !scooter na spot??

• Klubowicze
Opublikowano

Bardzo bym chciał wpaść i małpki rozdać co by za zdrowie Romka wiara w domciu chlapnęła. :)

No ale nie tym razem, pewnikiem za tydzień może dwa. Teraz biegiem, po robocie, do szpitala.

Opublikowano

No dobra widzę, że Wszyscy już poumawiani ...

Dobra pojadę sam :)

Do zobaczyska o dziewiętnastej ...

PJS

• Sympatycy
Opublikowano

jak tam było ? Ja nie dojechałem :-( nawet puszką bo mi się spotkanie przedłużyło do 22.00 :-(

Opublikowano

No jak mogło być? Przyjechali chłopcy, przyjechały dziewczyny, wszyscy mieli alkohol i jedzenie. Była muzyka, a szef C 66 dał każdemu po 200 zł.

Żałuj, że Cię nie było.

• Sympatycy
Opublikowano

No jak mogło być? Przyjechali chłopcy, przyjechały dziewczyny, wszyscy mieli alkohol i jedzenie. Była muzyka, a szef C 66 dał każdemu po 200 zł.

Żałuj, że Cię nie było.

hehe dobre !OKK jednak żałuję że nie mogłem !sciana !placz1

• Klubowicze
Opublikowano

hehe dobre !OKK jednak żałuję że nie mogłem !sciana !placz1

Nie mogles to i 2oo "stowki" w plecy...,a bylo tak jak Flyman napisal... :)

• Sympatycy
Opublikowano

No dzisiaj wtorek !YES ale trzeba już się umawiać :) na czwartek :doctor: . Jakieś propozycje ? JA jak zwykle 18.15 !scooter szkoła Józefosław i ruszam 18.20. Czy mam jechać pod ZUS ?

• Klubowicze
Opublikowano

Rozumiem, że pod ZUS'em o 18.30 lub coś koło tego ...

• Sympatycy
Opublikowano

Rozumiem, że pod ZUS'em o 18.30 lub coś koło tego ...

Myslę że jak ruszymy z ZUS-u 18.45 to bedzie ok by na 19.00 dojechać do C66

Opublikowano

to ja tez wpadam :) pgizi umawiamy się jakos pod K&L ?

Opublikowano

Więc tak ...

Ja niżej podpisany informuję że,

(...)

dotrę na miejsce spotkania pod ZUS-em w czwartek o 18:30

(...)

Ale jak by co to przypomnijcie :) ... please

Pozdrawiam ...

PJS

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...