Sympatycy Cormoran Opublikowano 26 Lutego 2012 Sympatycy Opublikowano 26 Lutego 2012 Sorki że pytam tutaj o zlot w Żywcu ale moje pytanie związane jest z grupą mazowiecką. Jestem początkującym zlotowiczem i stąd moje pytanie. Czy jest tak że przed wyjazdem na zlot umawiacie się i ruszacie grupą, razem ? Oczywiście jak tylko zmieni się pogoda to podjadę na !scooter na Prymasa co by się przedstawić i zapoznać.
Sympatycy orzech Opublikowano 26 Lutego 2012 Sympatycy Opublikowano 26 Lutego 2012 Czy jest tak że przed wyjazdem na zlot umawiacie się i ruszacie grupą, razem ? Na zlot zawsze rusza kilka grup, małych i większych. Wyjazdy zaczną się pewnie od środy-czwartku. Warto wcześniej wpaść na parę spotkań. Są grupy szybkie i takich na początek nie polecam oraz grupy "normalne" w których będziesz czuł większy komfort.
Sympatycy Cormoran Opublikowano 1 Marca 2012 Sympatycy Opublikowano 1 Marca 2012 OK, wielkie dzięki za info, jak tylko dziś o 21.00 potwierdzą mi nocleg w Żywcu to wpisuję się na listę zlotowiczów. Ja i syn !scooter a druga połowa niestety pociągiem bo sama boi się jechać 4oo. Oczywiście do zobaczenia w czwartek na Prymasa !V ( jak pogoda dopisze) Potwierdziłem i się dopisałem Jedzie ktoś do R66, pogoda nie jest taka jak wczoraj na !scooter , szykuję się !zeby i mam zamiar 4oo podjechać, tylko pytanie czy ktoś będzie ?
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 1 Marca 2012 Administrator Opublikowano 1 Marca 2012 Jedzie ktoś do R66, pogoda nie jest taka jak wczoraj na !scooter , szykuję się !zeby i mam zamiar 4oo podjechać, tylko pytanie czy ktoś będzie ? Jedzie, jedzie... jak co tydzień !OK Będzie dziś nawet wizytacja z Berlina !OKK
Arkadiusz Opublikowano 1 Marca 2012 Opublikowano 1 Marca 2012 Będzie dziś nawet wizytacja z Berlina !OKK Na skuterze?
Klubowicze Gumisiek Opublikowano 1 Marca 2012 Klubowicze Opublikowano 1 Marca 2012 Na skuterze? Jeśli dziś ma być Wizyta(cja) z Berlina to może frekwencja będzie lepsza niż ostatnio
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 1 Marca 2012 Administrator Opublikowano 1 Marca 2012 Na skuterze? Takim z czterema kołami !w00t
Sympatycy orzech Opublikowano 1 Marca 2012 Sympatycy Opublikowano 1 Marca 2012 To ja się powoli zbieram.
michalu Opublikowano 1 Marca 2012 Opublikowano 1 Marca 2012 Korek na trasie T. wizytancja zagramaniczna musi poczekać do jutra
Sympatycy Cormoran Opublikowano 1 Marca 2012 Sympatycy Opublikowano 1 Marca 2012 Dzięki wszystkim za spotkanie i za miłe przyjęcie do swojego grona. Obiecuję na przyszłość swoje uczestnictwo w spotach Do następnego spotkania, myślę że już na !scooter
Gość Opublikowano 2 Marca 2012 Opublikowano 2 Marca 2012 Było bardzo sympatycznie. Dwóch Świeżaków weszło w system, jak w masło. Robertowawa zapisał się historią, godną opowiadania przez następnych parę spotkań, no nie, Cormoran? Szczególne dzięki dla Sonora, który, jak przestało na sąsiada, przywiózł i odwiózł mnie bezpiecznie.
Sympatycy Cormoran Opublikowano 6 Marca 2012 Sympatycy Opublikowano 6 Marca 2012 W czwartek ma być w miarę pogoda. Jedziemy 2oo na Prymasa ?
Administrator xmarcinx Opublikowano 6 Marca 2012 Administrator Opublikowano 6 Marca 2012 Na 25% przyjadę squtem.
Klubowicze PIN Opublikowano 6 Marca 2012 Klubowicze Opublikowano 6 Marca 2012 He he, no nie powiem, mnie zaczyna już mocno nosić !scooter więc kto wie, może nie wyrobie i się dotoczę !OKK
Sympatycy Cormoran Opublikowano 6 Marca 2012 Sympatycy Opublikowano 6 Marca 2012 Ja poczekam na Atlantycką pogodę. To narazie się nie zapowiada polecam link http://sat24.com/foreloop.aspx?type=0 można kliknąć na daną godzinkę danego dnia i wiadomo co się będzie działo !OKK
Klubowicze Domel Opublikowano 6 Marca 2012 Klubowicze Opublikowano 6 Marca 2012 O widze, że ruch w interesie na "mazowieckim" się zaczyna a to może oznaczać tylko jedno WIOSNA Panowie, WIOSNA !OKK
malina83 Opublikowano 6 Marca 2012 Opublikowano 6 Marca 2012 w następnym tygodniu ma być już znośnie ok 10'C to wpadnę
Administrator xmarcinx Opublikowano 7 Marca 2012 Administrator Opublikowano 7 Marca 2012 Dziś wytoczyłem machinę. Wstawiłem akumulator, sprzęt odpalił od razu. Temperatura na zewnątrz minus jeden. Zrobiłem około 25 km i teraz siedzę z kieliszkiem czegoś mocniejszego. To była pierwsza jazda nowym sprzętem. Kilka rzeczy od razu zwróciło moja uwagę: 1. Hamowanie silnikiem. Odwykłem od tego. 2. Gorsza ochrona łydek od wiatru. Podwiewało dołem jak diabli. 3. Nadspodziewanie dobra widoczność w lusterkach. Myślałem, że będzie gorzej. 4. Odgłos śmigłowca w uszach gdy już się toczę pod światłami po wyhamowaniu. Trudno to ująć słowami. 5. Świetne przyspieszenie. Obiecałem sobie dostojną jazdę, ale 160 na liczniku "zrobiło się samo". 6. Po ciemku nie jestem w stanie ogarnąć wszystkich przycisków pod kciukami. Teraz rozumiem montowane tam oświetlenie diodowe. Też chcę! 7. Szyba w najwyższym położeniu nie chroni od wiatru aż tak, jak się spodziewałem. Ale będzie coraz lepiej, bo na starość człowiek się kurczy. Do zobaczenia
Sympatycy zdun13m Opublikowano 7 Marca 2012 Sympatycy Opublikowano 7 Marca 2012 To jeszcze cie czeka miłe zaskoczenie w trasie,gdy nagle koleiny przestaną praktycznie istnieć a wyprzedzanie 400 będzie dużo bardziej spokojne i bezpieczne. Pozdrawiam
Norbert Opublikowano 8 Marca 2012 Opublikowano 8 Marca 2012 no i niemiłe zaskoczenie pod dystrybutorem gdy się okaże że Burg wciągnął tyle co samochód sredniej klasy:)
Klubowicze Gumisiek Opublikowano 8 Marca 2012 Klubowicze Opublikowano 8 Marca 2012 no i niemiłe zaskoczenie pod dystrybutorem gdy się okaże że Burg wciągnął tyle co samochód sredniej klasy:) Chciałbym żeby moje autko benzynowe paliło tyle co Burgman przy podobnym tempie jazdy . ps Tylko Jeden Twardziel przyjechał dzisiaj , ale i tak było fajnie się spotkać
Sympatycy Cormoran Opublikowano 11 Marca 2012 Sympatycy Opublikowano 11 Marca 2012 No panowie patrząc na pogodynkę na ten tydzień i na czwartek to na 99% będę !scooter i mam nadzieję że inni mają taki sam plan !OK i z tego co się orientuję to kamizelki będądoodbioru !V
Gość Opublikowano 11 Marca 2012 Opublikowano 11 Marca 2012 Ja, w czwartek to będę już bardzo blisko R66, ale tej prawdziwej. Ale za to w niedzielę, w niedzielę się wybieram na motobazar, bo podobno jest.
Rekomendowane odpowiedzi