Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Czwartkowe miejsce spotkań Burgmanii w Warszawie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A u mnie był też i przyniósł mi walizkę kluczy ze 108 elementami grzechotkowo-nasadkowymi.

Wreszcie będę mógł sobie pogrzebać. W YaMajce oczywiście.

Opublikowano

[..]przyniósł mi walizkę kluczy ze 108 elementami [..]

A mój podstępnie odwrócił uwagę żony i przyniósł podnośnik i ładowarkę do akumulatora :rolleyes:

Opublikowano

Cześć,

mazowieckie bogatsze o kolejnego maksiaka. Jak tylko czas pozwoli chętnie pojawię się w C66 :P

• Sympatycy
Opublikowano

A może Panowie i Panie spotkamy się bez 4oo. Piątek wolny !piwko :P

• Klubowicze
Opublikowano

Orzeszku, mów tak do mnie jeszcze... !OKK

Żeby jeszcze Krzytro potwierdził, że przywiezie mi kalendarz, to już jadę. Pekaesem :)

Opublikowano

A może Panowie i Panie spotkamy się bez 4oo. Piątek wolny !piwko :)

no tak... a ja znowu do 21.00 w pracy więc zanim bym się dotelepał koło 22.00 to bym was zastał w takim stanie pewno :newyear:

pijak.jpg

• Klubowicze
Opublikowano

No dzięki, Orzech. Aleśmy się napili... :ph34r:

Nieobecnym wyjaśniam, że jako jedyny byłem bez 4oo i jako jedyny wypiłem 1 (jedno!) piwo :rolleyes:

Opublikowano

Tym razem Orzech trafia na swoją własną i osobistą czarną listę (proszę dopisz się)

nie popisałeś się wczoraj :angry::lol::lol:

Opublikowano

A,mialo byc bogato !sciana

Opublikowano

A ja wpadłem na ostatnią chwilę, złapałem Krzytra w aucie i odebrałem moje kalendarze...

Wcześniej nie mogłem, bo wpadłem z trasy z pomorza.

Niestety do końca marca będę na pomorzu, więc nie będzie mnie na warszawskich spotach ale muszę poszperać na forum i może wpadnę do chłopaków na pomorzu :angry:

• Sympatycy
Opublikowano

Wszyscy mnie olali więc nie przyjechałem.Zaraz idę na narty nocą. Pozdro.

Opublikowano

Kiedy, gdzie i o której jest najbliższy spot?

Opublikowano

Zapraszamy w nowe miejsce cyklicznych spotkań Klubu Burgmanii, które odbywają się cotygodniowo w czwartki od godz. 19, miejsce: Route66, ul. Prymasa Tysiąclecia 74.

Kiedy, gdzie i o której jest najbliższy spot?

przecież w pierwszym poście jest napisane co i jak :P i nic się nie zmieniło :)

Opublikowano

przecież w pierwszym poście jest napisane co i jak :P i nic się nie zmieniło :)

W takim razie do zobaczenia w czwartek :)

• 2 tygodnie później...
  • Sympatycy
Opublikowano

Siąpi, zimno, paliwo drogie............trudno, jadę. Będzie ktoś ?

• 2 tygodnie później...
  • Administrator
Opublikowano

Chciałbym uczcić zakup Burgmana i sprzedaż Atlantica. Jeśli macie czas być w najbliższy czwartek na spocie, to będzie dla mnie przyjemnością spotkać się z Wami, pogadać i postawić parę pierwszych kolejek.

Do zobaczenia.

Opublikowano

Ja niestety wsiąkłem w Trójmieście na dłużej, więc w W-wie bywam teraz tylko czasami w weekendy.

Natomiast mam nadzieję, że wiosną pojawię się na mazowieckich spotach :lol:

Opublikowano

Ja się postaram przybyć, już nawet nie chodzi o kolejkę, ale zobaczyć Cię na nowym Burku przy — 10 °C... bezcenne. :)

Opublikowano

Chciałbym uczcić zakup Burgmana i sprzedaż Atlantica. Jeśli macie czas być w najbliższy czwartek na spocie, to będzie dla mnie przyjemnością spotkać się z Wami, pogadać i postawić parę pierwszych kolejek.

Do zobaczenia.

W ten czwartek nie mogę ale w następny chętnie uczczę zakup Twojego nowego skutera :)

• Klubowicze
Opublikowano

Oczywiście że będę:)

Opublikowano

I ja tam byłem, grzane piwo piłem. !piwko stawiał Xmarcin - smaczne było. Dzięki.

Uznaję przednie koło xmarcinowego B650 za oblane. I oby mu się ABS dobrze sprawował.

Chciałem też podziękować serdecznie Orzechowi, że po załatwieniu swoich spraw wrócił jeszcze do C66 i porozwoził podchmielonych kumpli (mnie i Xmarcina) do domków. A mróz był coraz większy.

Dzięki.

Opublikowano

A ja niestety nie dotarłem, bo nabywałem nowe 2oo, ale o tym później, w innej zakładce scooter.gif

Opublikowano

A ja niestety nie dotarłem, bo nabywałem nowe 2oo, ale o tym później,

No Flyman w końcu zmienisz tą markę BRAK !OKK

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Jak zwykle dowiaduję się oststni . Czy już wszyscy zapomnieli mój numer telefonu ?

• Sympatycy
Opublikowano

Jak zwykle dowiaduję się oststni . Czy już wszyscy zapomnieli mój numer telefonu ?

Wszystko jest na forum, wystarczy czytać.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...