GrzechoCnik Opublikowano 25 Grudnia 2011 Opublikowano 25 Grudnia 2011 A u mnie był też i przyniósł mi walizkę kluczy ze 108 elementami grzechotkowo-nasadkowymi. Wreszcie będę mógł sobie pogrzebać. W YaMajce oczywiście.
daszek Opublikowano 26 Grudnia 2011 Opublikowano 26 Grudnia 2011 [..]przyniósł mi walizkę kluczy ze 108 elementami [..] A mój podstępnie odwrócił uwagę żony i przyniósł podnośnik i ładowarkę do akumulatora
pawelpaciorek Opublikowano 3 Stycznia 2012 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Cześć, mazowieckie bogatsze o kolejnego maksiaka. Jak tylko czas pozwoli chętnie pojawię się w C66
Sympatycy orzech Opublikowano 3 Stycznia 2012 Sympatycy Opublikowano 3 Stycznia 2012 A może Panowie i Panie spotkamy się bez 4oo. Piątek wolny !piwko
Klubowicze Jack Opublikowano 3 Stycznia 2012 Klubowicze Opublikowano 3 Stycznia 2012 Orzeszku, mów tak do mnie jeszcze... !OKK Żeby jeszcze Krzytro potwierdził, że przywiezie mi kalendarz, to już jadę. Pekaesem
Marynarz Opublikowano 3 Stycznia 2012 Opublikowano 3 Stycznia 2012 A może Panowie i Panie spotkamy się bez 4oo. Piątek wolny !piwko no tak... a ja znowu do 21.00 w pracy więc zanim bym się dotelepał koło 22.00 to bym was zastał w takim stanie pewno
Klubowicze Jack Opublikowano 6 Stycznia 2012 Klubowicze Opublikowano 6 Stycznia 2012 No dzięki, Orzech. Aleśmy się napili... Nieobecnym wyjaśniam, że jako jedyny byłem bez 4oo i jako jedyny wypiłem 1 (jedno!) piwo
michalu Opublikowano 6 Stycznia 2012 Opublikowano 6 Stycznia 2012 Tym razem Orzech trafia na swoją własną i osobistą czarną listę (proszę dopisz się) nie popisałeś się wczoraj :lol:
Corleone Opublikowano 6 Stycznia 2012 Opublikowano 6 Stycznia 2012 A ja wpadłem na ostatnią chwilę, złapałem Krzytra w aucie i odebrałem moje kalendarze... Wcześniej nie mogłem, bo wpadłem z trasy z pomorza. Niestety do końca marca będę na pomorzu, więc nie będzie mnie na warszawskich spotach ale muszę poszperać na forum i może wpadnę do chłopaków na pomorzu
Sympatycy orzech Opublikowano 7 Stycznia 2012 Sympatycy Opublikowano 7 Stycznia 2012 Wszyscy mnie olali więc nie przyjechałem.Zaraz idę na narty nocą. Pozdro.
Marcino1 Opublikowano 8 Stycznia 2012 Opublikowano 8 Stycznia 2012 Kiedy, gdzie i o której jest najbliższy spot?
Marynarz Opublikowano 8 Stycznia 2012 Opublikowano 8 Stycznia 2012 Zapraszamy w nowe miejsce cyklicznych spotkań Klubu Burgmanii, które odbywają się cotygodniowo w czwartki od godz. 19, miejsce: Route66, ul. Prymasa Tysiąclecia 74. Kiedy, gdzie i o której jest najbliższy spot? przecież w pierwszym poście jest napisane co i jak i nic się nie zmieniło
Marcino1 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 przecież w pierwszym poście jest napisane co i jak i nic się nie zmieniło W takim razie do zobaczenia w czwartek
Sympatycy Worlan Opublikowano 19 Stycznia 2012 Sympatycy Opublikowano 19 Stycznia 2012 Siąpi, zimno, paliwo drogie............trudno, jadę. Będzie ktoś ?
Administrator xmarcinx Opublikowano 30 Stycznia 2012 Administrator Opublikowano 30 Stycznia 2012 Chciałbym uczcić zakup Burgmana i sprzedaż Atlantica. Jeśli macie czas być w najbliższy czwartek na spocie, to będzie dla mnie przyjemnością spotkać się z Wami, pogadać i postawić parę pierwszych kolejek. Do zobaczenia.
Corleone Opublikowano 30 Stycznia 2012 Opublikowano 30 Stycznia 2012 Ja niestety wsiąkłem w Trójmieście na dłużej, więc w W-wie bywam teraz tylko czasami w weekendy. Natomiast mam nadzieję, że wiosną pojawię się na mazowieckich spotach
Gość Opublikowano 30 Stycznia 2012 Opublikowano 30 Stycznia 2012 Ja się postaram przybyć, już nawet nie chodzi o kolejkę, ale zobaczyć Cię na nowym Burku przy — 10 °C... bezcenne.
Marcino1 Opublikowano 30 Stycznia 2012 Opublikowano 30 Stycznia 2012 Chciałbym uczcić zakup Burgmana i sprzedaż Atlantica. Jeśli macie czas być w najbliższy czwartek na spocie, to będzie dla mnie przyjemnością spotkać się z Wami, pogadać i postawić parę pierwszych kolejek. Do zobaczenia. W ten czwartek nie mogę ale w następny chętnie uczczę zakup Twojego nowego skutera
Klubowicze krzytro Opublikowano 31 Stycznia 2012 Klubowicze Opublikowano 31 Stycznia 2012 Oczywiście że będę
GrzechoCnik Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 I ja tam byłem, grzane piwo piłem. !piwko stawiał Xmarcin - smaczne było. Dzięki. Uznaję przednie koło xmarcinowego B650 za oblane. I oby mu się ABS dobrze sprawował. Chciałem też podziękować serdecznie Orzechowi, że po załatwieniu swoich spraw wrócił jeszcze do C66 i porozwoził podchmielonych kumpli (mnie i Xmarcina) do domków. A mróz był coraz większy. Dzięki.
Gość Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 A ja niestety nie dotarłem, bo nabywałem nowe 2oo, ale o tym później, w innej zakładce
Arkadiusz Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 A ja niestety nie dotarłem, bo nabywałem nowe 2oo, ale o tym później, No Flyman w końcu zmienisz tą markę BRAK !OKK
M_Pajak Opublikowano 25 Lutego 2012 Opublikowano 25 Lutego 2012 Jak zwykle dowiaduję się oststni . Czy już wszyscy zapomnieli mój numer telefonu ?
Sympatycy orzech Opublikowano 25 Lutego 2012 Sympatycy Opublikowano 25 Lutego 2012 Jak zwykle dowiaduję się oststni . Czy już wszyscy zapomnieli mój numer telefonu ? Wszystko jest na forum, wystarczy czytać.
Rekomendowane odpowiedzi