Klubowicze Gumisiek Opublikowano 2 Września 2011 Klubowicze Opublikowano 2 Września 2011 Było jak zwykle fajnie! Super sprawa ten prawie legalny start na ćwierć mili (nie okazałem, ale byłem dumny z Babci) Gumisiek dzięki za powrocik, super ta dróżka do domu, pisze się za 2 tygodnie na powtórkę (szkoda ze tak zimno było) Nie widzę problemu , jeśli tylko pogoda dopisze to jestem do usług na jakieś kulanie , bo limit jazdy w deszczu na mam już wyczerpany po Lęborku
malina666 Opublikowano 8 Września 2011 Opublikowano 8 Września 2011 Było jak zwykle fajnie! Super sprawa ten prawie legalny start na ćwierć mili (nie okazałem, ale byłem dumny z Babci) !scooter Gumisiek dzięki za powrocik, super ta dróżka do domu, pisze się za 2 tygodnie na powtórkę (szkoda ze tak zimno było) !placz Pełen szacun dla babci! A ktoś odpowie na pytanie jak to sie dzieje ze Burgman Pina czyli model K1 ma lepszy start i następne 200 metrów niż model K3? Z K3 burgmanem walczymy a z k1 już nie ma szans
Klubowicze PIN Opublikowano 8 Września 2011 Klubowicze Opublikowano 8 Września 2011 Dotarłem po spocie do domciu !! Brrrr zimno i mokro (ale i to bywa fajne) Dzięki za miłe, w skromnym gronie, spotkanko !placz ps. pozdrowienia dla kierowcy niebieskiego kangura na trasie wylotowej z w-wy -> Al. Krakowska (naprawdę można było tą koleinę z woda ominąć !pomidor ) .
Sympatycy Worlan Opublikowano 22 Września 2011 Sympatycy Opublikowano 22 Września 2011 nie może być inaczej
Marynarz Opublikowano 22 Września 2011 Opublikowano 22 Września 2011 Jakby co to ja już na miejscu... Tapnięte z Deski
Sympatycy Worlan Opublikowano 22 Września 2011 Sympatycy Opublikowano 22 Września 2011 Już jadę do Ciebie Marynarzu. Tapnięte z ....
Arkadiusz Opublikowano 22 Września 2011 Opublikowano 22 Września 2011 Już jadę do Ciebie Marynarzu. Tapnięte z .... No co jest, tylko Was dwóch było ? Żadnej foty nic ? !placz1 Tapnięte ze sztachety
Marynarz Opublikowano 22 Września 2011 Opublikowano 22 Września 2011 A jakoś dziś tak wyszło że nikt nie sięgnął po !tut a było nas troszkę więcej niż 2
Sympatycy Worlan Opublikowano 23 Września 2011 Sympatycy Opublikowano 23 Września 2011 Szkoda, że nie były robione fotki. Grzesiek ze swoim plecaczkiem to istny odlot.
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 23 Września 2011 Sympatycy Opublikowano 23 Września 2011 Szkoda, że nie były robione fotki. Grzesiek ze swoim plecaczkiem to istny odlot. Przytulał się do mnie przez cała droge
Klubowicze Domel Opublikowano 30 Września 2011 Klubowicze Opublikowano 30 Września 2011 Fotki z wczorajszego spota którego bohaterem był solenizant Flyman , Który nas obczęstował . tutaj zagadka tygodnia " co to za złącze"? !w00t Ogłaszam roztrzygnięcie zagadki, co prowda miała być zagadką tygodnia ale... Jest to złącze do grzałek manetek !OKK , które się poprostu wypieło a że zimno w łapki sie zrobiło to i dojszłem i naprawiłem saaam !OKK Duża radość i satysfakcja
Klubowicze PIN Opublikowano 3 Października 2011 Klubowicze Opublikowano 3 Października 2011 Domel, hmmm jakim cudem nie znaleźliśmy drugiej połówki pod kloszem !sciana, no to teraz masz Pan cieplutko !OKK A co do ostatniego spota, fajnie że jeszcze ciepło tylko szkoda że już się tak ciemnawo robi a kogo nie było to nie widział pewnego "cudeńka"* * (cudeńko, też było odziane w kolorek turkusowy, dopiero razem stanowili całość)
Klubowicze PIN Opublikowano 2 Listopada 2011 Klubowicze Opublikowano 2 Listopada 2011 Hm tak jak by się nic nie działo! A przecież się dzieje! Gumisiek, nie masz nic co by wsadzić, poszkodowanym przez los, co być nie mogli?
Sympatycy orzeł Opublikowano 3 Listopada 2011 Sympatycy Opublikowano 3 Listopada 2011 Jak to, nic się nie dzieje.. Gieńka wywieziona do "warsztatu"
Marynarz Opublikowano 3 Listopada 2011 Opublikowano 3 Listopada 2011 miałem dzisiaj być ale mecz o 19.00 Jakby co to możemy się spotkać w Zielonej Gęsi na meczyku Od niedawna Canal+ już jest i można oglądać mecze i inne wydarzenia sportowe
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 3 Listopada 2011 Administrator Opublikowano 3 Listopada 2011 Pogoda dziś iście jesienna, słoneczko i zero wiatru. Wcześniej zaliczę tylko spóźniony grobing a później na spota !scooter Do zo... !OKK
GrzechoCnik Opublikowano 3 Listopada 2011 Opublikowano 3 Listopada 2011 Gumisiek! Dawaj na spota bo mam dla ciebie przesyłkę! Weź foto-makera bo coś rzeczywiście ostatnio brak obrazków.
Sympatycy orzech Opublikowano 3 Listopada 2011 Sympatycy Opublikowano 3 Listopada 2011 W mazowieckich pojawił się nowy wątek dotyczący Wigilii 2011 Termin: piątek 16.12.2011 W związku z tym czwartkowe spotkanie 15.12 będzie pewnie odwołane.
Marynarz Opublikowano 10 Listopada 2011 Opublikowano 10 Listopada 2011 Jakby ktoś miał ochotę wpaść wcześniej to ja już od 18.00 będę
Klubowicze Domel Opublikowano 10 Listopada 2011 Klubowicze Opublikowano 10 Listopada 2011 A czy może na dzisiejszym spocie będzie możliwość odebrania kalendarza?
dr.big Opublikowano 10 Listopada 2011 Autor Opublikowano 10 Listopada 2011 Krzytro, nie rób tu głupich min tylko wyjeżdżaj z kalendarzem . Przecież jest już od miesiąca gotowy . 1
Sympatycy Foczka Opublikowano 11 Listopada 2011 Sympatycy Opublikowano 11 Listopada 2011 czekamy na całą kasę 1
Klubowicze krzytro Opublikowano 1 Grudnia 2011 Klubowicze Opublikowano 1 Grudnia 2011 Jeśli ktoś ma ochotę będą do odbioru kalendarze na spocie,zapraszam
Rekomendowane odpowiedzi