Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Czwartkowe miejsce spotkań Burgmanii w Warszawie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hehe to co jutrzejszy spot jest w BK a nie w C66 ? :)

Opublikowano

Hehe to co jutrzejszy spot jest w BK a nie w C66 ? :)

Spot jak zwykle w C66 ale można się pokulać na Krakowską do BK na paszę a później popatrzeć sobie na samolociki :)

Opublikowano

O nie, dziękuję... ja już nie patrzę na samolociki !sciana

Opublikowano

O nie, dziękuję... ja już nie patrzę na samolociki !sciana

no coś Ty !wchair

Opublikowano

Witam,

Czy jest szansa, że śmigniemy (ja po raz pierwszy w tym szanownym gronie) na Serock lub Zegrze?

Cel na pomoc dla dzieciaka jak najbardziej popieram.

Aha, czy ktoś z Was będzie przed 19:00? Może około 18:00?

Opublikowano

Ja już jestem jakby co :dj: ( jak zwykle prosto po pracy :lol: )...

• Sympatycy
Opublikowano

No to jadę. !scooter

Opublikowano
p1000746ej.jpg
  • Klubowicze
Opublikowano

Dotarliśmy do domciu, było fajnie (szkoda że samice tak gryzły).

W drodze powrotnej straszna mgła no i nocki już zimne, ale rozgrzana atmosfera na Kargo grzała prawie pod samą bramę.

Strażak, Tomek, Orzeł i Gieńka - dzięki za wypasionego Kebaba.

Do Następnego

ps. Nie było Gumiśka, więc robiłem co mogłem !OKK (to nie to samo co w/w ale lepsze to niż nic)

2011-08-18%25252019.39.33.jpg

2011-08-18%25252019.39.43.jpg

2011-08-18%25252019.40.15.jpg

2011-08-18%25252019.40.34.jpg

2011-08-18%25252019.40.54.jpg

Kebab na KEN-ie

2011-08-18%25252021.21.41.jpg

Reszta tu KLIK

• Klubowicze
Opublikowano

ps. Nie było Gumiśka, więc robiłem co mogłem (to nie to samo co w/w ale lepsze to niż nic)

pin78 myślę, że zacnie zastepujesz Gumiśka, seper relacja ze spotu, ja niestety nie mogłem być :) tym razem, urlopuje sie na mazurach !w00t ale melduję się w pierwszy czwartek wrześnie.

P.S. w rejonie Szczytna, Nart i okolic widuje sporo kierowników na !scooter !scooter

• Klubowicze
Opublikowano

Uff, udało się dojechać na sp. z suchym tyłkiem i wrócić do domciu w tej samej postaci !placz .

Spotkanie było bardzo miłe i statyczne (no cóż aura nie sprzyjała) w skromnej obsadzie, ale mało nie znaczy gorzej .

!OKK

ps. Relacji foto nie będzie (przynajmniej z mojej strony) bo mi tel. wysiadł :) (też miał prawo, gapa zemnie, nie naładowałem).

Strażak dzięki za wspólne pokonywanie-przebijanie się na spota !scooter

Opublikowano

To była przerwa w deszczu specjalnie na dojazd, spota i powrót :(

Dzięki za spota, oraz oczywiście za hojność w imieniu Borysa KLIK

Mariusz odnośnie produktów z Chin (np. przykładowej latarki z żarówką i bateriami), oprócz:

- podatków

- kosztów pracownika (i ilości godzin roboczych /miesiąc w ramach tej pensji)

- braku obciążeń typu ZUS (a raczej obciążenia są, ale minimalne)

... przyczyną niskich cen jest także to, że te "składowe", czyli materiały i surowce użyte są wytwarzane... także przez tych samych nisko opłacanych pracowników. I ta bateria oprócz tego, że jest naprawdę niskiej jakości ('ile jest cukru w cukrze'), to również praca włożona w jej przygotowanie była wyjątkowo tania. Dlatego też i cała latarka jest tania.

A składowe baterii - te surowce są również tworzone / wydobywane przez ultratanich, robotnych pracowników.... I tak to się zamyka :)

A tutaj PRAWDZIWE PRZYCZYNY NISKICH CEN CHIŃSKICH PRODUKTÓW :)

Opublikowano

Wczoraj wieczorem postanowiłem pojechać sobie do MCDONALD'S na kolację i jakie było moje zaskoczenie gdy pocałował klamke w Wilanowie... Restauracja nieczynna do bliżej nieokreślonego terminu - przebudowa.

Tapnięte z Deski ;)

Marynarz zapraszam na burgery na Wilanów. McDonald's już działa po remoncie :rolleyes:

Opublikowano

Marynarz zapraszam na burgery na Wilanów. McDonald's już działa po remoncie :rolleyes:

to co może jakieś kulanko małe ???

Pogoda jest, chęci widać też ?

Opublikowano

Ja jestem za ale tak pomiędzy 11:30 a 14

Opublikowano

to co 12.00 Wilanów MC ?

Opublikowano

Ok. Jestem o 12 na miejscu

Opublikowano

no to pojechaliśmy sobie...

Kierunek Góra Kalwaria jak najbliżej Wisły nieznanymi drogami... Fajnie było, dzięki :(

IMAG0556.jpg

Pola, łąki... kura, krowa, pies... tylko drogi na Ostrołękę nie ma :rolleyes:

IMAG0557.jpg

A gdzie My to w sumie jesteśmy ;)

IMAG0558.jpg

ps. do Administracji... chyba trzeba by raczej przenieść te parę postów do tematu "Niedzielne wycieczki..." tam lepiej będzie pasował.

Opublikowano

Tak fajna przejażdżka... po wale przeciwpowodziowym... i pomyśleć, że obawiałem się łotewskich szutrów :)

fajna spokojna przejażdżka a że navi się nie odnalazła? cóż poradziliśmy sobie :)

dzięki Marynarz za śmiganko !scooter !scooter

Opublikowano

Ojcze Dyrektorze!

No widzisz i nie grzmisz!

Rozjeżdżają tymi swoimi pancernymi skuterami wały przeciwpowodziowe a potem Wisła zalewa pola, łąki, krowy, psy... :)

Ale pogoda to była fajna na skuterowe wycieczki !OK

Opublikowano

Rozjeżdżają tymi swoimi pancernymi skuterami wały przeciwpowodziowe a potem Wisła zalewa pola, łąki, krowy, psy... :D

Materiał dowodowy jest, teraz to już Grzesiu zostawmy wszystko Poczcie Polskiej !winkiss

Dostaną chłopcy Polecone hihihi :) :) :( :(

Opublikowano

Materiał dowodowy jest, teraz to już Grzesiu zostawmy wszystko Poczcie Polskiej !winkiss

Dostaną chłopcy Polecone hihihi :P:lol: :lol: :lol:

nie było znaku zakaz wjazdu :P więc o co kaman :lol:

Opublikowano

Dziś również będzie można wrzucić pieniążka do puszki na zbożny cel pod R66 :)KLIK

• Klubowicze
Opublikowano

Było jak zwykle fajnie!

Super sprawa ten prawie legalny start na ćwierć mili ;) (nie okazałem, ale byłem dumny z Babci) !scooter

Gumisiek dzięki za powrocik, super ta dróżka do domu, pisze się za 2 tygodnie na powtórkę (szkoda ze tak zimno było) !placz

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...