Kamikaze Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Hehe to co jutrzejszy spot jest w BK a nie w C66 ?
Marynarz Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Hehe to co jutrzejszy spot jest w BK a nie w C66 ? Spot jak zwykle w C66 ale można się pokulać na Krakowską do BK na paszę a później popatrzeć sobie na samolociki
Gość Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Opublikowano 17 Sierpnia 2011 O nie, dziękuję... ja już nie patrzę na samolociki !sciana
Marynarz Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Opublikowano 17 Sierpnia 2011 O nie, dziękuję... ja już nie patrzę na samolociki !sciana no coś Ty !wchair
Klaud Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Panowie, zamiast na hamburgera, polecam zbożny cel http://www.forum.burgmania.net/topic/13379-na-ratunek-dla-borysa/page__pid__216806#entry216806
mahoney Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Witam, Czy jest szansa, że śmigniemy (ja po raz pierwszy w tym szanownym gronie) na Serock lub Zegrze? Cel na pomoc dla dzieciaka jak najbardziej popieram. Aha, czy ktoś z Was będzie przed 19:00? Może około 18:00?
Marynarz Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Ja już jestem jakby co ( jak zwykle prosto po pracy )...
Sympatycy orzech Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Sympatycy Opublikowano 18 Sierpnia 2011 No to jadę. !scooter
Klubowicze PIN Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Klubowicze Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Dotarliśmy do domciu, było fajnie (szkoda że samice tak gryzły). W drodze powrotnej straszna mgła no i nocki już zimne, ale rozgrzana atmosfera na Kargo grzała prawie pod samą bramę. Strażak, Tomek, Orzeł i Gieńka - dzięki za wypasionego Kebaba. Do Następnego ps. Nie było Gumiśka, więc robiłem co mogłem !OKK (to nie to samo co w/w ale lepsze to niż nic) Kebab na KEN-ie Reszta tu KLIK
Klubowicze Domel Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Klubowicze Opublikowano 19 Sierpnia 2011 ps. Nie było Gumiśka, więc robiłem co mogłem (to nie to samo co w/w ale lepsze to niż nic) pin78 myślę, że zacnie zastepujesz Gumiśka, seper relacja ze spotu, ja niestety nie mogłem być tym razem, urlopuje sie na mazurach !w00t ale melduję się w pierwszy czwartek wrześnie. P.S. w rejonie Szczytna, Nart i okolic widuje sporo kierowników na !scooter !scooter
Klubowicze PIN Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Klubowicze Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Uff, udało się dojechać na sp. z suchym tyłkiem i wrócić do domciu w tej samej postaci !placz . Spotkanie było bardzo miłe i statyczne (no cóż aura nie sprzyjała) w skromnej obsadzie, ale mało nie znaczy gorzej . !OKK ps. Relacji foto nie będzie (przynajmniej z mojej strony) bo mi tel. wysiadł (też miał prawo, gapa zemnie, nie naładowałem). Strażak dzięki za wspólne pokonywanie-przebijanie się na spota !scooter
Klaud Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Opublikowano 25 Sierpnia 2011 To była przerwa w deszczu specjalnie na dojazd, spota i powrót Dzięki za spota, oraz oczywiście za hojność w imieniu Borysa KLIK Mariusz odnośnie produktów z Chin (np. przykładowej latarki z żarówką i bateriami), oprócz: - podatków - kosztów pracownika (i ilości godzin roboczych /miesiąc w ramach tej pensji) - braku obciążeń typu ZUS (a raczej obciążenia są, ale minimalne) ... przyczyną niskich cen jest także to, że te "składowe", czyli materiały i surowce użyte są wytwarzane... także przez tych samych nisko opłacanych pracowników. I ta bateria oprócz tego, że jest naprawdę niskiej jakości ('ile jest cukru w cukrze'), to również praca włożona w jej przygotowanie była wyjątkowo tania. Dlatego też i cała latarka jest tania. A składowe baterii - te surowce są również tworzone / wydobywane przez ultratanich, robotnych pracowników.... I tak to się zamyka A tutaj PRAWDZIWE PRZYCZYNY NISKICH CEN CHIŃSKICH PRODUKTÓW
Corleone Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Wczoraj wieczorem postanowiłem pojechać sobie do MCDONALD'S na kolację i jakie było moje zaskoczenie gdy pocałował klamke w Wilanowie... Restauracja nieczynna do bliżej nieokreślonego terminu - przebudowa. Tapnięte z Deski Marynarz zapraszam na burgery na Wilanów. McDonald's już działa po remoncie
Marynarz Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Marynarz zapraszam na burgery na Wilanów. McDonald's już działa po remoncie to co może jakieś kulanko małe ??? Pogoda jest, chęci widać też ?
Corleone Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Ja jestem za ale tak pomiędzy 11:30 a 14
Marynarz Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 no to pojechaliśmy sobie... Kierunek Góra Kalwaria jak najbliżej Wisły nieznanymi drogami... Fajnie było, dzięki Pola, łąki... kura, krowa, pies... tylko drogi na Ostrołękę nie ma A gdzie My to w sumie jesteśmy ps. do Administracji... chyba trzeba by raczej przenieść te parę postów do tematu "Niedzielne wycieczki..." tam lepiej będzie pasował.
Corleone Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Tak fajna przejażdżka... po wale przeciwpowodziowym... i pomyśleć, że obawiałem się łotewskich szutrów fajna spokojna przejażdżka a że navi się nie odnalazła? cóż poradziliśmy sobie dzięki Marynarz za śmiganko !scooter !scooter
GrzechoCnik Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Ojcze Dyrektorze! No widzisz i nie grzmisz! Rozjeżdżają tymi swoimi pancernymi skuterami wały przeciwpowodziowe a potem Wisła zalewa pola, łąki, krowy, psy... Ale pogoda to była fajna na skuterowe wycieczki !OK
Arkadiusz Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Rozjeżdżają tymi swoimi pancernymi skuterami wały przeciwpowodziowe a potem Wisła zalewa pola, łąki, krowy, psy... Materiał dowodowy jest, teraz to już Grzesiu zostawmy wszystko Poczcie Polskiej !winkiss Dostaną chłopcy Polecone hihihi :) :(
Marynarz Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Materiał dowodowy jest, teraz to już Grzesiu zostawmy wszystko Poczcie Polskiej !winkiss Dostaną chłopcy Polecone hihihi :lol: nie było znaku zakaz wjazdu więc o co kaman
Klaud Opublikowano 1 Września 2011 Opublikowano 1 Września 2011 Dziś również będzie można wrzucić pieniążka do puszki na zbożny cel pod R66 KLIK
Klubowicze PIN Opublikowano 2 Września 2011 Klubowicze Opublikowano 2 Września 2011 Było jak zwykle fajnie! Super sprawa ten prawie legalny start na ćwierć mili (nie okazałem, ale byłem dumny z Babci) !scooter Gumisiek dzięki za powrocik, super ta dróżka do domu, pisze się za 2 tygodnie na powtórkę (szkoda ze tak zimno było) !placz
Rekomendowane odpowiedzi