Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Czwartkowe miejsce spotkań Burgmanii w Warszawie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kolejny udany spot, aura dopisała, było miło, a najbardziej na okonkach :)

Tu w oczekiwaniu:

okonki2.JPG

okonki1.JPG

A okonki wyglądały tak:

okonki.JPG

To cichy bohater, bez którego znakomita część burgmaniaków zostałaby wyssana przez komary wielkie jak wróble :)

antykomar.JPG

Po okonkach ja Przemek_st pojechaliśmy rzucić okiem na cargo. Dużo luda, niestety do naszego przyjazdu chyba się wypalili, bo jakoś drętwo było.

Cargo-Panorama.jpg

No i to na tyle :)

• Sympatycy
Opublikowano

Arecki, mi jest miło za każdym razem, kiedy widzę Twój wpis - Twoje zdjęcie (nowe) z daleka przy moim wzroku daje mi piękne złudzenie, że masz trwałą ondulację !pomidor :) :) :)

Ale kiedy się przytulam do monitora, to widzę, że to coś na ścianie, i już mi nie jest tak do śmiechu... I wracam do roboty :)

PS Przepraszam za OT, mam nadzieję, że się nie obrazisz, ale to ładne jest... !holiday

Klaud, to Ci się udało !YES ,sam zacząłem się dokładnie przyglądać mojemu zdjęciu, bo nie wpadłem na to, że może wywoływać takie skojarzenia, zwłaszcza że "materiału" na ondulację cały czas nieubłaganie ubywa ;).

Wracając do zasadniczego tematu, cieszę się, że udało mi się wreszcie przyjachać. Miło widzieć tyle nowych twarzy i zamienić choć kilka słów !OK .

Do następnego razu, oby za tydzień :) .

• Klubowicze
Opublikowano

Dzięki za kolejnego spota thumbup.gif Powrót z Zegrza troche nudny :) ale co tam...i tak było fajnie :)

Ja tam się świetnie bawiłem podczas powrotu :) Drugi czas thumbup.gif

Opublikowano

I ja chciałbym podziękować za spota, byłem po raz pierwszy ale na pewno nie ostatni :) Atmosfera jest super, a i możliwość poznania

ludzi których do tej pory znałem jedynie nicki, też sprawiła mi dużą przyjemność.

Szkoda tylko, że ograniczenie czasowe nie pozwoliło mi wybrać się z Wami nad Zegrze, następnym razem zarezerwuję dużo więcej czasu...

Z tego miejsca bardzo dziękuję Areckiemu za duuużo dobrych rad i spostrzeżeń dotyczących użytkowania !scooter :)

• Klubowicze
Opublikowano

Dzięki! Miło było! no cóż szkoda że się skończyło !placz1

Ale nie ma co rozpaczać, już za tydzień,znów razem będziem latać !OKK

Opublikowano

Ja tam się świetnie bawiłem podczas powrotu :) Drugi czas thumbup.gif

To to był wyścig ?:)

Oj Krzysiu Krzysiu, w takim razie ja byłem piąty, bo trzeci czas to miał Twój Anioł Stróż !scooter

• Klubowicze
Opublikowano

No to i ja się wtrącę. To był mój trzeci spot a pierwszy dla mojego plecaczka i coraz bardziej mi się podoba, fajne pogaduchy, wymiana doswiadczeń i nowi ludzie, super !OKK . Przejazd nad Zegrze trochę trwał no ale warto było, kilkanaście maszyn robi wrażenie. Wracając trochę pobłądziłem !sciana , ale na Cargo dotarłem, kuuupa ludu, maszyn i służb, jednak nikogo z naszych. Potem już tylko powrót do domku i !zeby . Do następnego...

• Klubowicze
Opublikowano

Wracając trochę pobłądziłem !sciana , ale na Cargo dotarłem, ...

A no właśnie, gdzie wyście wycieli jak wracaliśmy? Jak już się pozapinałem i dałem Babci w rurkę to nie mogłem was już dojść. !wchair

Opublikowano

Bo to była zmyłka taktyczna dla ociągaczy. :P:(

Część wyścigowców popruła w lewo na rondzie a druga część prosto.

Powrót przez Legionowo był nawet przyjemny a szczególnie na 2pasmowej części trasy.

Dzięki za wspólnego okonka.

Opublikowano

było miło, tłumik odpalę ponownie już ostatni pewnie raz dziś pod kościołem na paradzie dla Noguru. Trudno jeździć bo głowa boli. Chyba 4 road for scooters bez db killera jest najgłośniejszy :(

Opublikowano

Dobrze (jak widzę), że nie zgubiłeś tego DBkillera, choć ta dolna śrubka słabo trzymała. Bo byłby płacz bez niego. !placz1

Gumisiek! Dawaj foty Wrzonia i Krzytra w ich czarnych nakryciach czachy?!

Opublikowano

i moją też :blink:

Opublikowano

Witam,

Panowie i Panie czy spoty nadal obowiązują na Prymasa o 19?

Chciałbym pojawić się po raz pierwszy na tej imprezie i upewniam się, że dobrze trafię.

aha, czy jest jakiś plan działania?

Pozdr,

• Sympatycy
Opublikowano

Jak zwykle, 19, Cafe66.

Opublikowano

No Panowie i Panie, był ten spot dziś czy nie ?

Normalnie żadnych zdjęć chyba śmiagacie jeszcze ?

• Klubowicze
Opublikowano

Spot się odbył bez Gumiśka,wiec i dokumentacji brak !placz1

Opublikowano

no i mnie też nie było (bo w pracy musiałem siedzieć :) ).

Opublikowano

Mam cicha nadzieje, ze w przyszly czwartek frekwencja w Warszawie bedzie duuuza... :)

Jak dopisze pogoda, to mam zamiar skosztowac "Waszego" okonka nad zalewem

i osobiscie uscisnac kilka zacnych dloni.

Nie wiem tylko, czy moj plecaczek da rade urwac sie z fabryki, najwyzej pojawie sie solo.

Wiec cichutkie "Do zoba" :)

Opublikowano

[...]

Jak dopisze pogoda, to mam zamiar skosztowac "Waszego" okonka nad zalewem

[...]

Przy takiej wyprawie to obowiązkowa pozycja.

Pamiętaj tylko, że okonka bronią stada miejscowych komarów wielkich jak wróble :) nie zapomnij więc jakiegoś odstraszającego siuwaksu :)

Opublikowano

Najwyzej nie zdejme kasku i rekawic :)

Opublikowano

Wczoraj wieczorem postanowiłem pojechać sobie do MCDONALD'S na kolację i jakie było moje zaskoczenie gdy pocałował klamke w Wilanowie... Restauracja nieczynna do bliżej nieokreślonego terminu - przebudowa.

Tapnięte z Deski :)

Opublikowano

Bylo jechac do Burger Kinga smaczniej a i rabat dla motonitow jest.

Opublikowano

Ile tego rabatu w BK jest dla motonitow ?

Opublikowano

15% ale trzeba sie upomniec inaczej nie dadza (w kazdym razie w lokalu na krakowskiej)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...