daszek Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Kolejny udany spot, aura dopisała, było miło, a najbardziej na okonkach Tu w oczekiwaniu: A okonki wyglądały tak: To cichy bohater, bez którego znakomita część burgmaniaków zostałaby wyssana przez komary wielkie jak wróble Po okonkach ja Przemek_st pojechaliśmy rzucić okiem na cargo. Dużo luda, niestety do naszego przyjazdu chyba się wypalili, bo jakoś drętwo było. No i to na tyle
Sympatycy Arecki Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Sympatycy Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Arecki, mi jest miło za każdym razem, kiedy widzę Twój wpis - Twoje zdjęcie (nowe) z daleka przy moim wzroku daje mi piękne złudzenie, że masz trwałą ondulację !pomidor :) Ale kiedy się przytulam do monitora, to widzę, że to coś na ścianie, i już mi nie jest tak do śmiechu... I wracam do roboty PS Przepraszam za OT, mam nadzieję, że się nie obrazisz, ale to ładne jest... !holiday Klaud, to Ci się udało !YES ,sam zacząłem się dokładnie przyglądać mojemu zdjęciu, bo nie wpadłem na to, że może wywoływać takie skojarzenia, zwłaszcza że "materiału" na ondulację cały czas nieubłaganie ubywa . Wracając do zasadniczego tematu, cieszę się, że udało mi się wreszcie przyjachać. Miło widzieć tyle nowych twarzy i zamienić choć kilka słów !OK . Do następnego razu, oby za tydzień .
Klubowicze krzytro Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Klubowicze Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Dzięki za kolejnego spota Powrót z Zegrza troche nudny ale co tam...i tak było fajnie Ja tam się świetnie bawiłem podczas powrotu Drugi czas
Mr SpesOne Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 I ja chciałbym podziękować za spota, byłem po raz pierwszy ale na pewno nie ostatni Atmosfera jest super, a i możliwość poznania ludzi których do tej pory znałem jedynie nicki, też sprawiła mi dużą przyjemność. Szkoda tylko, że ograniczenie czasowe nie pozwoliło mi wybrać się z Wami nad Zegrze, następnym razem zarezerwuję dużo więcej czasu... Z tego miejsca bardzo dziękuję Areckiemu za duuużo dobrych rad i spostrzeżeń dotyczących użytkowania !scooter
Klubowicze PIN Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Klubowicze Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Dzięki! Miło było! no cóż szkoda że się skończyło !placz1 Ale nie ma co rozpaczać, już za tydzień,znów razem będziem latać !OKK
antoniaczek Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Ja tam się świetnie bawiłem podczas powrotu Drugi czas To to był wyścig ? Oj Krzysiu Krzysiu, w takim razie ja byłem piąty, bo trzeci czas to miał Twój Anioł Stróż !scooter
Klubowicze Domel Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Klubowicze Opublikowano 5 Sierpnia 2011 No to i ja się wtrącę. To był mój trzeci spot a pierwszy dla mojego plecaczka i coraz bardziej mi się podoba, fajne pogaduchy, wymiana doswiadczeń i nowi ludzie, super !OKK . Przejazd nad Zegrze trochę trwał no ale warto było, kilkanaście maszyn robi wrażenie. Wracając trochę pobłądziłem !sciana , ale na Cargo dotarłem, kuuupa ludu, maszyn i służb, jednak nikogo z naszych. Potem już tylko powrót do domku i !zeby . Do następnego...
Klubowicze PIN Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Klubowicze Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Wracając trochę pobłądziłem !sciana , ale na Cargo dotarłem, ... A no właśnie, gdzie wyście wycieli jak wracaliśmy? Jak już się pozapinałem i dałem Babci w rurkę to nie mogłem was już dojść. !wchair
GrzechoCnik Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Bo to była zmyłka taktyczna dla ociągaczy. Część wyścigowców popruła w lewo na rondzie a druga część prosto. Powrót przez Legionowo był nawet przyjemny a szczególnie na 2pasmowej części trasy. Dzięki za wspólnego okonka.
malina666 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 było miło, tłumik odpalę ponownie już ostatni pewnie raz dziś pod kościołem na paradzie dla Noguru. Trudno jeździć bo głowa boli. Chyba 4 road for scooters bez db killera jest najgłośniejszy
GrzechoCnik Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Dobrze (jak widzę), że nie zgubiłeś tego DBkillera, choć ta dolna śrubka słabo trzymała. Bo byłby płacz bez niego. !placz1 Gumisiek! Dawaj foty Wrzonia i Krzytra w ich czarnych nakryciach czachy?!
mahoney Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Witam, Panowie i Panie czy spoty nadal obowiązują na Prymasa o 19? Chciałbym pojawić się po raz pierwszy na tej imprezie i upewniam się, że dobrze trafię. aha, czy jest jakiś plan działania? Pozdr,
Sympatycy orzech Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Sympatycy Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Jak zwykle, 19, Cafe66.
Arkadiusz Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 No Panowie i Panie, był ten spot dziś czy nie ? Normalnie żadnych zdjęć chyba śmiagacie jeszcze ?
Klubowicze Molo Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Klubowicze Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Spot się odbył bez Gumiśka,wiec i dokumentacji brak !placz1
Marynarz Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 no i mnie też nie było (bo w pracy musiałem siedzieć ).
Bulba Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Mam cicha nadzieje, ze w przyszly czwartek frekwencja w Warszawie bedzie duuuza... Jak dopisze pogoda, to mam zamiar skosztowac "Waszego" okonka nad zalewem i osobiscie uscisnac kilka zacnych dloni. Nie wiem tylko, czy moj plecaczek da rade urwac sie z fabryki, najwyzej pojawie sie solo. Wiec cichutkie "Do zoba"
daszek Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 [...] Jak dopisze pogoda, to mam zamiar skosztowac "Waszego" okonka nad zalewem [...] Przy takiej wyprawie to obowiązkowa pozycja. Pamiętaj tylko, że okonka bronią stada miejscowych komarów wielkich jak wróble nie zapomnij więc jakiegoś odstraszającego siuwaksu
Bulba Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Najwyzej nie zdejme kasku i rekawic
Marynarz Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Wczoraj wieczorem postanowiłem pojechać sobie do MCDONALD'S na kolację i jakie było moje zaskoczenie gdy pocałował klamke w Wilanowie... Restauracja nieczynna do bliżej nieokreślonego terminu - przebudowa. Tapnięte z Deski
ptaku_1 Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Bylo jechac do Burger Kinga smaczniej a i rabat dla motonitow jest.
Bulba Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Ile tego rabatu w BK jest dla motonitow ?
ptaku_1 Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Opublikowano 17 Sierpnia 2011 15% ale trzeba sie upomniec inaczej nie dadza (w kazdym razie w lokalu na krakowskiej)
Rekomendowane odpowiedzi