Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Czwartkowe miejsce spotkań Burgmanii w Warszawie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  W dniu 29.07.2011 o 12:58, Marynarz napisał(a):

Proponuję aby każdy kto ma konto na FB podziękował MA za tego wspaniałego grilla na ich profilu... ;)

Reklama dzwignią handlu. Tutaj ktoś tego starego hasła nie przewidział :D

Opublikowano
  W dniu 29.07.2011 o 10:08, MariuszBurgi napisał(a):

Silnie głodni i zmęczeniu poszukiwaniem odpowiedniej dla nas strawy przeneiśliśmy się na Pola Mokotowskie, gdzie działający grill był czymś bliżej nieznanym. Szybka decyzja i przenieśliśmy się do Zielonej Gęsi, gdzie kiełba jakościowo może nie powalała ale... BYŁA dostępna ;)

Tak, z takiego miasta taka się wioska zrobiła !winkiss

• Klubowicze
Opublikowano

Fotki z wczorajszego spota którego bohaterem był solenizant Flyman , Który nas obczęstował .:)

Oto Jego Pociecha :

DSCF5586.jpg

tutaj zagadka tygodnia " co to za złącze"?

DSCF5566.jpg

tutaj Reszta fotek

Opublikowano

Moto akcesoria zmieniły gramaturę sprzętu.

nowy grill

Opublikowano

Jeszcze muszą popracować nad gramaturą zawartości !YES

• Klubowicze
Opublikowano

Czyli w czwartek robimy nalot , żeby sprawdzić nowego grilla ? :blink:

Opublikowano

no chyba... :blink:

obsmarowałem ich na FB to i nowy grill się znalazł... a teraz ciekawe jak z zawartością tego rusztu będzie.. (znowu 3 kiełbaski na + ??)

• Sympatycy
Opublikowano

Widzę, że spoty się rozkręcają i coraz więcej atrakcji zaczyna przybywać !OK .

Szkoda mi tylko, że teraz kiedy nie mam czym przyjechać i czasu się jakoś mało zrobiło :blink: .

Nie zmienia to jednak faktu, że miło poczytać relacje !YES .

Opublikowano

Poproszę o plan dzisiejszego spot-u, ze względu na pracę

chciałbym dołączyć troszkę później ale nie wiem gdzie was szukać?

Opublikowano

Chyba jutrzejszego kolego :)

plan jest taki... 19.00 spot w C66 (jak zwykle) a później gdzieś do przodu... !scooter !scooter !scooter !scooter !scooter

Opublikowano

Czy ktoś będzie dziś wcześniej niż 19:00? Chętnie bym wpadł na trochę osobiście poznać kolegów, ale niestety ok 19:00 to będę musiał się już skręcać do domu :/

Opublikowano
  W dniu 4.08.2011 o 07:49, Kamikaze napisał(a):

Czy ktoś będzie dziś wcześniej niż 19:00?

dziś mamy czwartek czy środa? !w00t !w00t !w00t bo ja już się gubię normalnie :P

Ps. ale mi się pogmerało !placz1 normalnie myślałem że środa. !sciana !sciana !sciana

• Klubowicze
Opublikowano

Czwartek, 04 sierpnia 2011 roku. !w00t

Kamikaze, z reguły ktoś jest przed 19 :)

Ja jak przyjechałem pierwszy raz, to byłem w okolicach 18.20 (bo nie mogłem już wysiedzieć) i przy stoliczku zastałem "śmietankę"

Nie zapomniane przeżycie :P

Opublikowano

Ja bym się chętnie wybrał dzisiaj, chociaż jak patrze po zdjęciach jakimi sprzętami Panowie pomykacie to moja Majeczka bardzo skromnie się będzie prezentować :) Jedno pytanko czysto organizacyjne: o której zwykle kończycie czwartkowe przeloty? Jeszcze nigdy nie byłem, a chciałbym małżonce jakoś sprecyzować o której powrócę :)

@Worlan: wybierasz się dzisiaj? mam coś dla Ciebie :P

• Sympatycy
Opublikowano
  W dniu 4.08.2011 o 08:52, pin78 napisał(a):

przy stoliczku zastałem "śmietankę"

Tee, który to jest ten śmietanka?

W dniu 4.08.2011 o 11:56, Mr SpesOne napisał(a):

@Worlan: wybierasz się dzisiaj? mam coś dla Ciebie :P

On nie może pić, bo potem ma lęki i chce Timaksa sprzedawać !!!

Opublikowano
  W dniu 4.08.2011 o 12:05, Kisiel napisał(a):

A to z deafult'u oczywiste, że procenty mu wiozę? :P

Opublikowano
  W dniu 1.08.2011 o 22:20, Arecki napisał(a):

miło poczytać relacje !YES .

Arecki, mi jest miło za każdym razem, kiedy widzę Twój wpis - Twoje zdjęcie (nowe) z daleka przy moim wzroku daje mi piękne złudzenie, że masz trwałą ondulację !pomidor :Pwhist:D

Ale kiedy się przytulam do monitora, to widzę, że to coś na ścianie, i już mi nie jest tak do śmiechu... I wracam do roboty :)

PS Przepraszam za OT, mam nadzieję, że się nie obrazisz, ale to ładne jest... !holiday

Opublikowano
  W dniu 4.08.2011 o 12:05, Kisiel napisał(a):

Tee, który to jest ten śmietanka?

Nie który, tylko która. "Śmietanka" to przecież ona... :P

Gdzie jest ten C99?

W przyszłym tygodniu będę w Warszawie w czwartek, chętnie wpadnę poznać "śmietankę" i resztę towarzystwa.

Opublikowano

Wpisz w maps.google.pl takie coś: 52.239725,20.957117

i nie sugeruj się napisem, to jest tu Cafe 66.

Opublikowano

no troszkę obok :P bo to co pokazałeś to Ducatti teraz jest ;P

a my siedzimy o TUTAJ

i faktycznie nie sugerować się nazwą whist

Ja pewno dokulam się wcześniej (tak koło 18.00)

Opublikowano
  W dniu 4.08.2011 o 13:29, Marynarz napisał(a):

no troszkę obok :P bo to co pokazałeś to Ducatti teraz jest ;P

a my siedzimy o TUTAJ

i faktycznie nie sugerować się nazwą :D

Ja pewno dokulam się wcześniej (tak koło 18.00)

Sprawdziłem po prostu nazwę w internecie ale i tak dzięki za wskazówki. Do zobaczenia w przyszłym tygodniu.

PS

Marynarz, gratulacje "z okazji" Atlantica whist

Opublikowano

Dziękuje za miłe spotkanie i możliwość osobistego poznania wielu forumowiczów. Kolejnym razem mam nadzieje, że będę mógł zostać dłużej.

Pozdrawiam i do następnego.

Opublikowano

Witam, Ja też serdecznie dziękuję za miłe spotkanie. Zresztą to było moje pierwsze Burgmani. W miarę możliwości czasowych będę się starał uczestniczyć w kolejnych spotkaniach i o wiele dłużej, a nie tak jak dziś do 19. :):)

Naprawdę było miło :)

Opublikowano

Ja niestety musiałem pozałatwiać wieczorkiem swoje osobiste sprawy i o 21:30 pojechałem na Cargo myśląc, że kogoś tam spotkam...

I spotkałem panów niebieskich !yeah którzy zdjęli mnie przed samym wjazdem na cargo. A wszystko przez Sirocco, które próbowało się mierzyć ze świateł. Sirocco poległo a ja zostałem poproszony na boczek. Bla, bla, bla, dokumenty, trzeźwość i dalej jazda !OKK.

Widzę po wątku, że nowych uczestników przybywa. Pozdrowienia dla wszystkich dzisiejszych spotowiczów, z którymi niestety się nie spotkałem.

• Sympatycy
Opublikowano

Dzięki za kolejnego spota !OKK Powrót z Zegrza troche nudny :) ale co tam...i tak było fajnie :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...