Klubowicze Jack Opublikowano 26 Lipca 2011 Klubowicze Opublikowano 26 Lipca 2011 Wow! Darmowa kiełbacha! Jak wpadniemy tam szarańczą, to pewnie i tak dla wszystkich nie wystarczy Ja już po urlopie. Omyliłem La Playa !placz1 A może La Playa jako drugi punkt programu...
Arkadiusz Opublikowano 26 Lipca 2011 Opublikowano 26 Lipca 2011 A może La Playa jako drugi punkt programu... La Playa jest !OKK regulamin czytelny i zrozumiały :lol: a propo kiełbaski... może się wybierzecie do motoakcesoria Seba, masz pomysła, dla mnie W-wa czy Bydgoszcz to bez różnicy. !OKK (ja niestety znowu mam czwartek na drugą zmianę !sciana ) Nie łam się ja też mam nockę !sciana !sciana !sciana
Klubowicze Gumisiek Opublikowano 26 Lipca 2011 Klubowicze Opublikowano 26 Lipca 2011 Zapomniołech o zdjęciach oto najmłodszy obecny na spocie Burgmaniak : tutaj Całość 1
Klubowicze PIN Opublikowano 27 Lipca 2011 Klubowicze Opublikowano 27 Lipca 2011 Zapomniołech o zdjęciach Nom troszkę "lepiej późno niż wcale" !OKK MM kiełbaska tylko jak zaczną o 18.00 to jak my wpadniemy to tylko zostanie dopalający się brykiet/węgiel !pomidor
Bulba Opublikowano 27 Lipca 2011 Opublikowano 27 Lipca 2011 Szkoda ze pogoda jest taka jaka jest, Wlasnie zrujnowala nam nasze nadmorskie plany Gdyby jutro bylo w miare OK, to moglibysmy sie z plecaczkiem pojawic goscinnie u Was na wieczornym kulaniu a tak... Robicie cos wogole jutro ?
malina666 Opublikowano 28 Lipca 2011 Opublikowano 28 Lipca 2011 Szkoda ze pogoda jest taka jaka jest, Wlasnie zrujnowala nam nasze nadmorskie plany Gdyby jutro bylo w miare OK, to moglibysmy sie z plecaczkiem pojawic goscinnie u Was na wieczornym kulaniu a tak... Robicie cos wogole jutro ? Wszyscy mają dylemat. Jechac dziś na spot transportem publicznym czy inaczej
Bulba Opublikowano 28 Lipca 2011 Opublikowano 28 Lipca 2011 Rozumiem ze wtedy zamiast skuterow, bedzie zaparkowany rzad autobusow
Sympatycy Worlan Opublikowano 28 Lipca 2011 Sympatycy Opublikowano 28 Lipca 2011 Pogoda ma być ok! Słonko się przebija Nie pękać. Przyjeżdżamy 2oo.
malina666 Opublikowano 28 Lipca 2011 Opublikowano 28 Lipca 2011 Jak juz jest napój to i może coś do jedzenia sie przyda... Moto-Grill w każdy czwartek za free w moto-akcesoria.pl od 18-do 21 Kiełbasa herbata i kawa za free dla każdego. moto akcesoria 1
Marynarz Opublikowano 28 Lipca 2011 Opublikowano 28 Lipca 2011 Ach Malina, Malina... A looknij no sobie parę posłów wyżej... I od razu widać jak niektórzy czytają forum, no ale w sumie liczą się chęci dla dobra ogółu... Tapnięte z Deski
malina666 Opublikowano 28 Lipca 2011 Opublikowano 28 Lipca 2011 Ach Malina, Malina... A looknij no sobie parę posłów wyżej... I od razu widać jak niektórzy czytają forum, no ale w sumie liczą się chęci dla dobra ogółu... Tapnięte z Deski racja, było już pisane. no to fajnie ze tam sie udamy . Trzeba uprzedzić moto akcesoria zeby więcej tych weekendowych grilli wystawili
Klubowicze PIN Opublikowano 28 Lipca 2011 Klubowicze Opublikowano 28 Lipca 2011 Modły pomogły !! SŁOŃCE !OKK KOMU W DROGĘ, TEMU W CZAS <- albo jakoś tak !scooter
Klaud Opublikowano 28 Lipca 2011 Opublikowano 28 Lipca 2011 Jak juz jest napój to i może coś do jedzenia sie przyda... Moto-Grill w każdy czwartek za free w moto-akcesoria.pl od 18-do 21 Kiełbasa herbata i kawa za free dla każdego. moto akcesoria Ale to na mareckie 'moto-akcesoria, czy raczej raszyńskie się wybieracie? !scooter No dobra, tam się nie załapałem, ale karkówa w Zielonej Gęsi też dobra
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 28 Lipca 2011 Sympatycy Opublikowano 28 Lipca 2011 Dzięki za wspólne kulanko !OK Było fajnie !OK Przy okazji sadze z tłumika wydmuchałem Ps.Uwielbiam zapach palonej gumy o zachodzie słońca Tylko te komary !guns Flyman dzięki za flaszke-wlaśnie spożywam
Corleone Opublikowano 28 Lipca 2011 Opublikowano 28 Lipca 2011 Zrządzeniem losu Was złapałem !w00t na Żwirkach, bo miałem jechać na Al. Krakowską do moto-akcesoria. Jak zwykle ostatnio Cargo na którym mocno waliły komary rozganiane dość skutecznie przez sporą ilość dymu... z opon.... szkoda, że nie było Mussola on by pokazał tym warczącym E30 !OKK. Ja miałem jeszcze ochotę gdzieś się pokręcić... ale może jakieś Warsaw by day w weekend??? Kolejny ciekawy spocik z nowym miejscem na kiełbaskę
Marynarz Opublikowano 28 Lipca 2011 Opublikowano 28 Lipca 2011 no i ja w domku przy kolacji !piwko dzięki za kulanko w trybie 0-1 do zo w next czwartek (pogoda ma też być ). ps. Mariusz dawaj tego movie to się wypika to i owo
Klaud Opublikowano 29 Lipca 2011 Opublikowano 29 Lipca 2011 Flyman, raz jeszcze Wszystkiego Najlepszego (żona nie wierzyła, że dwie flaszki dostałem, aż jej pokazałem ) Zdążyłem dołączyć na Cargo, ale czekanie, czy któryś z "torreadorów" nie wyhaczy jakiegoś maxi i nie poleci to wszystko jak domino - nie na moje nerwy, na drugi raz też uciekam na trawę Dzięki za wspólną szarańczę, to naprawdę miły sport !scooter !scooter !scooter
Sympatycy Worlan Opublikowano 29 Lipca 2011 Sympatycy Opublikowano 29 Lipca 2011 Nikt nie pisze jaką to pyszną kiełbaską pieczoną na wypasionym grillu częstowało nas motoakcesoria. Lipa totalna. Mogę nawet powiedzieć, że to było trochę lekceważące. Ale nic to, mamy jakieś nowe doświadczenie. Eh, wspominam kiełbaski u Valdiego Głodni i źli ruszyliśmy w poszukiwaniu jadła. A bardzo byliśmy głodni, bo przelot z Marek do dw. Zachodniego zajął nam niespełna 10 minut. Później cargo i wylądowaliśmy w Zielonej Gęsi gdzie wreszcie kiełba z rożna zagościła na stołach. Dzięki za odlotowe kulanko. PS. Flyman, ale żeś nam zrobił niespodziankę.
malina666 Opublikowano 29 Lipca 2011 Opublikowano 29 Lipca 2011 Flyman dzięki za flaszkę, miły prezent, a sto lat jako tak odspiewane :)Zerojedynkowa uczieczka "komuś" była miłym doświadczeniem i przegazowanie mojej Majesty. Dzięki było fajnie.
Klubowicze PIN Opublikowano 29 Lipca 2011 Klubowicze Opublikowano 29 Lipca 2011 Dzięki koledzy za kolejny miły wieczorek, słowne potyczki i radosne docinki z właścicielami armatury w motoakcesoriach (nowe doznanie i doświadczenie), na Kargo spotkałem kumpli z dziecinnego podwórka (dawne czasy), no i szukanie gdzie oni są (mieli być na grillu a tu !placz1). Babcia dawała radę, choć czasami niedomagała !wchair. Flyman jeszcze raz, sto lat !!! !holiday
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 29 Lipca 2011 Administrator Opublikowano 29 Lipca 2011 No cóż... spot generalnie udany, zresztą jak zawsze na mazowszu Spod C66 udaliśmy się na dumnie brzmiącą imprezę moto GRILL moto akcesoria w Markach. Firma stanęła na wysokości zadania i widać, że została "precyzyjnie" zaplanowana. Sam rozmach promocji sklepu można uznać za imponujący . Po przyjechaniu na miejsce zastaliśmy kilku motonitów, którzy podśmiewali się pod nosem i żartowali z tych, którzy podjeżdżali... a ów "moto GRIL" wyglądał tak: Zważywszy na okoliczności w oka mgnieniu przenieśliśmy się na Cargo (odziwo obyło się bez żadnych kontroli dokumentów), gdzie po ostatnim przestoju na plac driftowy wkroczyły ponownie E30'tki... w tym jedna touring z zaimpletowanym "motorkiem" V8 Filmów nie wrzucę bo nie przepuśiła ich cenzura , jednak zdjęcia... i owszem Kolejnym punktem był Kebab, gdzie jak się okazało... nadal trwa otwarcie. Silnie głodni i zmęczeniu poszukiwaniem odpowiedniej dla nas strawy przeneiśliśmy się na Pola Mokotowskie, gdzie działający grill był czymś bliżej nieznanym. Szybka decyzja i przenieśliśmy się do Zielonej Gęsi, gdzie kiełba jakościowo może nie powalała ale... BYŁA dostępna Po przemiłych pogawędkach i planowaniach pewnych imprez !piwko zakończyliśmy spot Klubu Burgmania datowany na 28 lipca 2011 roku !scooter
dr.big Opublikowano 29 Lipca 2011 Autor Opublikowano 29 Lipca 2011 Widze, ze ten MOTO-grill to profesjonalny wypas ... PS. I jak tu nie mowic o kryzysie ?
Klubowicze PIN Opublikowano 29 Lipca 2011 Klubowicze Opublikowano 29 Lipca 2011 PS. I jak tu nie mowic o kryzysie ? He he w tym przypadku to sformułowanie "kryzys", to bardzo delikatnie powiedziane !bicz ps. Adam nie zapomnij o swoich foto , liczę na Ciebie !OK
Marynarz Opublikowano 29 Lipca 2011 Opublikowano 29 Lipca 2011 Proponuję aby każdy kto ma konto na FB podziękował MA za tego wspaniałego grilla na ich profilu...
Rekomendowane odpowiedzi