Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Czwartkowe miejsce spotkań Burgmanii w Warszawie

Rekomendowane odpowiedzi

• Klubowicze
Opublikowano

Właśnie dotarłem do domciu i popijając piwko tak sobie wspominam moje dziewicze spotkanie z Burgmanią. Podążając jak to zwykle za pierwszym razem z dozą nieśmiałości ale i obaw (Jak to będzie???). Dotarłem na meeting, zobaczyłem poznałem pojeździłem no jednym słowem rewelka. No i w tym miejscu po prostu wypada powiedzieć "Wielkie dzięki: za miłą atmosferę, rzeczowe rozmowy - na tematy życia i w ogóle, itp. itp. Jednym słowem było lepiej niż się spodziewałem, dzięki koledzy, do zobaczenia bo to trzeba powtórzyć, ba powtarzać whist.

ps. dziadek dał rade :lol:)))) i nawet oleju mu nie zabrakło.

2011-07-07%25252019.53.jpg

2011-07-07%25252019.50.jpg

• Sympatycy
Opublikowano

Po okonkach trafiliśmy na Cargo, oj działo się. Takiej ilości ludzi jeszcze tam nie widziałem. Do domu dotarłem około północy.

• Klubowicze
Opublikowano

Tez tam dojechałem już sam, ale nie znalazłem was :P, za to przetrzepała mnie policja (kolejne rozdziewiczenie :)) co za dzień!!! GrzechoCnik- wy na AK odpadliście do domu, czy na stacje tylko, bo ja troszkę się zdezorientowałem :)

Opublikowano

Obaj do domu. Nie skojarzyłem, że jedziesz na Cargo, bo bym się dołączył. !placz1

Opublikowano

Mnie również było bardzo miło na moim pierwszym spocie. Będę się pokazywał częściej !

Opublikowano

E, nie zazdrość - wyjechałem z roboty suchy, a po kilku kilometrów wjechałem w ścianę deszczu taką, że jak w domu rozebrałem się do bielizny, to nie chciałem siadać na podłogę, żeby desek nie nasączyć !w00t

Inna sprawa, to że byłem leniwy i nie chciało mi się wciągać gumki, tak więc to kara za lenistwo :)

Opublikowano

A tak między nami Klaud, pojawisz się w końcu w jakiś czwartek?

Opublikowano

No, to tak nawet nie tylko między nami :lol:

Kilka razy w życiu byłem, ale bardzo często jest tak, że "środkowe dni" (wt-czw) jestem w podróżach służbowych. !sciana Pokornie przepraszam, nadrabiam po nocach ślęcząc na forum, żona chyba uważa, że to jakaś podkładka, ta burgmania.net :)

Opublikowano

Każda żona uważa, że to jakaś podkładka. Moja też.

Flyman, a jak ty się nie możesz patrzeć, to nie wgapiaj się w te bulaje podczas startu czy lądowania !TOMCAT , a z 10km to już takich małych !scooter nie widać :)

Opublikowano

Witam !!!

Co dziś w menu po spotkaniu?

Bo się chyba kulnę, !scooter, dziś.

Ale uprzedzam, że skuter będzie nie umyty, ja już po prostu nie mam siły na te zielone gówno !guns !guns !guns

Co umyję przejadę nad Wisłą i d..pa, i d..pa. :Dwhist

Ps. Bogdan kulasz beret ze mną ?

• Administrator
Opublikowano

W dzisiejszym menu będzie (po C66) wycieczka w nowe miejsce nad Wisłą, tuż obok La Play'a a później proponuje kiełbaskę+ shoota na Cargo. Jest taki jeden co sugerował spalenie kapcia... więc jeśli już bournout to tylko u Waldka na Cargo whist

• Sympatycy
Opublikowano

Oooooooooooo, Cargo, Cargo. Kulam beret z Wami. !TAZ

Opublikowano

A tempo kulania jakie przewidujecie ?

• Administrator
Opublikowano

A tempo kulania jakie przewidujecie ?

Są wakacje więc wariant ECO, bez szarańczy whist

• Klubowicze
Opublikowano

Biometr trochę niekorzystny, ale jak będzie łaskawy to się kulnę :)

Opublikowano

wycieczka w nowe miejsce nad Wisłą, tuż obok La Play'a a później proponuje kiełbaskę+ shoota na Cargo. Jest taki jeden co sugerował spalenie kapcia...

No to kulam beret !scooter

:)

Opublikowano

Cargoooo ? Już mi się podoba! !YES

Córcia wczoraj zasmakowała plecaczkowej jazdy, to i może dzisiaj się skusi.

Dlatego będę kulał ostrożnie i poproszę prowadzących o umiar w jeżdżeniu i picu :) !OKK

Opublikowano

Cargoooo ? Już mi się podoba! !YES

Córcia wczoraj zasmakowała plecaczkowej jazdy, to i może dzisiaj się skusi.

Dlatego będę kulał ostrożnie i poproszę prowadzących o umiar w jeżdżeniu i picu :) !OKK

W jakim wieku ? Mój 8-latek wszędzie chce jeździć squtem, nawet na piłkę 200 m od domu :)

• Sympatycy
Opublikowano

W jakim wieku ? Mój 8-latek wszędzie chce jeździć squtem, nawet na piłkę 200 m od domu :)

Skoro GrzechoCnik ma tyle lat ile ma to raczej jego pociecha jest 18+ :)

Opublikowano

Skoro GrzechoCnik ma tyle lat ile ma to raczej jego pociecha jest 18+ :)

Niekoniecznie, nie ma nakazu bycia tatusiem < 30 lat :)

Opublikowano

Ma 19+. Napisałem zdrobniale bo to moja młodsza.

Ale nie miała wcześniej ochoty na jeżdżenie, a wczoraj pojechała ze mną na Larrego Crowna, to po filmie pokulaliśmy się trochę i wyszło WBN w wersji okrojonej.

Opublikowano

Ma 19+

Ale nie miała wcześniej ochoty na jeżdżenie, a wczoraj pojechała ze mną na Larrego Crowna, to po filmie pokulaliśmy się trochę i wyszło WBN w wersji okrojonej.

A to wcześniej niż ja się wziąłeś za robotę :)

Aura coś nie sprzyja dziś :)

Opublikowano

A to wcześniej niż ja się wziąłeś za robotę :)

Raczej normalnie (w mojej ocenie). Mam jeszcze średnią córkę i najstarszego syna (skończył studia), w którego wieku ja już go miałem. :)

Pogoda się poprawi, ale trzeba uważać na chmurki, które nadlatują z pd-zach, jak pokazuje sat24.com/pl

• Administrator
Opublikowano

No dobra, namówiliście mnie tatuśki :)

Dziś spot pod pod kryptonimem "ja & córa" :D:)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...