Marynarz Opublikowano 16 Czerwca 2011 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Troszkę nas dziś było ps. dzięki dla Arkadiusz za dotrzymanie towarzystwa w drodze na spot
Sympatycy Worlan Opublikowano 16 Czerwca 2011 Sympatycy Opublikowano 16 Czerwca 2011 No i mały przelocik nad Zegrze zaliczony, alllllllleeeeeee: @szorstki za...ał nie zwracając uwagi na resztę grupy. Z tego taż powodu na miejsce dojechaliśmy w kilku grupkach. Taka jazda jest wielce naganna i koniecznie musimy coś z tym zrobić. Ciekawe co o nas pomyślą koledzy, którzy jechali z nami pierwszy raz. Ja sam wyciskałem ostatnie soki z mojego żółtka żeby nadążyć, a jechałem drugi. Ten co jechał na końcu musiał mieć na budziku 150 . Uważam, że @szorstki powinien mieć zakaz prowadzenia grupy na spotach czerwcowych, a jak się to powtórzy to nawet do końca sezonu. PS. Droga powrotna była dużo bardziej przyjemniejsza, ale prowadził @mussol - @szorstki zamykał grupę. A tak na poważnie, było zajefajnie
Sympatycy szorstki Opublikowano 16 Czerwca 2011 Sympatycy Opublikowano 16 Czerwca 2011 Grupe powrotna zamykal Piootr a nie szorstki, tak zescie zap....li po tych winklach... . A poza tym, droge w tamta strone schrzanil korek na Torunskiej i dopiero tu doszlo do podzialu na podgrupy... Deklaruje, ze wiecej pchal sie nie bede na czolo, a dzisiaj gwoli scislosci zostalem wyznaczony... Bylo super, zwlaszcza jazda z Nieporetu do Radzyminskiej, ledwo nadazalem za T-max-ami pzdr
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 16 Czerwca 2011 Administrator Opublikowano 16 Czerwca 2011 No to i ja zapodam "ze czy" fotki z dziś... Orzech jakoś tak dziwnie przyglądał się Zacnym Czyżby...?
daszek Opublikowano 16 Czerwca 2011 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Dziękuję za moje pierwsze czwartkowe spotkanie. Postaram się bywać częściej, jak czas pozwoli. Fotka na pamiątkę: Mam jeszcze dwa paro sekundowe filmiki
GrzechoCnik Opublikowano 16 Czerwca 2011 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Grzesiu, powrót wcale nie był taki spokojny. Pogubiliście kilku uczestników po drodze. !guns Przeważnie z powodu braku migaczy przed rondami. Jadący za mną Mini chyba się poddał wcześniej. Ja byłem ostatnim zgubionym na podwójnym rondzie, bo wcześniej tak daliście czadu po wyprzedzeniu czerwonej beczki, że zgubiłem gdzieś wasze światła. Ostatni, który beczkę wyprzedził o czasie to był Piootr. Za nim wszyscy odpadli od czołówki. No i chciałem tu obronić Szorstkiego, bo jednak zaczekał na resztę peletonu w tamtą stronę. !V Wyjazd i tak zaliczam do udanych !OK
Sympatycy Worlan Opublikowano 16 Czerwca 2011 Sympatycy Opublikowano 16 Czerwca 2011 Pogubiliście kilku uczestników po drodze. Przeważnie z powodu braku migaczy przed rondami. No co ty ???? Migacze włączamy przed zjazdem z ronda i zapewniam Cię, że tak robiliśmy. Za resztę odpowiedzialny jest mussol, to on tak za...lał.
Arkadiusz Opublikowano 16 Czerwca 2011 Opublikowano 16 Czerwca 2011 No i ja w domku, tak późno bo jeszcze się załapałem na kulanie z Klimkiem i Limmpem1 ps. dzięki dla Arkadiusz za dotrzymanie towarzystwa w drodze na spot Ależ nie ma sprawy, to była dla mnie czysta przyjemność. Marynarz również dzięki. Ten co jechał na końcu musiał mieć na budziku 150 W rzeczy samej, Worlan dobrze powiadasz, ale na całe szczęście wiedziałem gdzie jechać, dlatego tak się dopytywałem gdzie jedziemy. Dzięki za miłe spotkano.
Klubowicze Piootr Opublikowano 16 Czerwca 2011 Klubowicze Opublikowano 16 Czerwca 2011 Niezły przelocik nad Zegrze. W tamtą stronę w większym peletonie. Z powrotem trochę się musiałem !placz napoćić, aby załapać tempo grupy. Starałem się nie "zgubić" i po winkielkach miałem około 120-130 na liczniku. Dwa T-Maxy i X9, że się ten mój Burek musiał uwijać !scooter . Dobrze, że Szorstki cały czas pilnował czy widzi mnie w swoich lusterkach. Dziękuję za miłe towarzystwo !OKK . Mój następny spocik dopiero 14 lipca i już się nie mogę doczekać !YES Teraz u mnie czas na rodzinne wakacje !holiday
Klubowicze Jack Opublikowano 17 Czerwca 2011 Klubowicze Opublikowano 17 Czerwca 2011 droge w tamta strone schrzanil korek na Torunskiej i dopiero tu doszlo do podzialu na podgrupy... Jaki korek!?? Ja nic nie zauważyłem! Zpdlałem grzecznie za Wami i nie podzieliłem się na żadne podgrupy! Wszyscy tak mogli...
Corleone Opublikowano 1 Lipca 2011 Opublikowano 1 Lipca 2011 Wczoraj tyle się działo a tu tak cicho Najpierw spokojna posiadówka przy stolikach później krótkie testowanie Hondy PCX z systemem start&stop (zadziwiający jest ten cichy rozrusznik ) i to był koniec większego spotkania w R66. Część z nas umówiła się później po nowym miejscem spotkań warszawiaków, czyli fonatnnami na podzamczu. Jednak w tak zwanym międzyczasie !scooter !scooter !scooter !scooter Ja, Worlan, Michalu i Mussol wybraliśmy się poskładać w łuki na wjeździe na S8 z trasy poznańskiej !w00t . Jednak całą zabawę zepsuły jakieś pierdziawe ścigacze, których kierownicy chyba pierwszy raz jechali po łuku !NOT i przyblokowali naszą wspinającą się w szybkim tempie pod górę gromadkę. Na koniec puszczanie lampionów spod fontann gdzie Worlan chciał również unieść się do góry ale chyba przeliczył się z wielkością balonu !TAZ nie wiem jak Wy wstawiacie te fotki żeby były widoczne na stronie !sciana instrukcję Marynarza czytałem...
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 1 Lipca 2011 Administrator Opublikowano 1 Lipca 2011 Wczoraj tyle się działo a tu tak cicho Czasu brak Dobra, zapodaje fotki z wczoraj... Happy Worlan na PCX Keine lampion! Poszło tego trochę w powietrze Później w okrojonym squadzie wpaliśmy pod kolumnę na zakręceńce ... i tak spotkanie czwartkowe przeciągnęło się do 23-ciej
przemas Opublikowano 1 Lipca 2011 Opublikowano 1 Lipca 2011 ... nie wiem jak Wy wstawiacie te fotki żeby były widoczne na stronie !sciana instrukcję Marynarza czytałem... Zwróć uwagę na ten fragment: "http://https://". Trochę za dużo (o "http://")... Skopiowałem link bez "http://" do nowego okna. Najechałem kursorem na obrazek, prawy klawisz myszy, wybrałem "pokaż obrazek". Skopiowałem link z paska adresów, czyli: https://lh4.googleusercontent.com/-ovY_bW2Y7Cc/Tg4U9Sws5sI/AAAAAAAAC7c/AgWpMrfBZAw/s640/30062011915.jpg i wstawiłem w poście jako "Wstaw obrazek", poniżej: Pozdrawiam
Sympatycy Worlan Opublikowano 1 Lipca 2011 Sympatycy Opublikowano 1 Lipca 2011 Zwróć uwagę..................... Nie dokuczaj Corleone, młody jest i musi się uczyć. Ma gościu problemy z ustawieniem skutera w szyku (patrz. VII Zlot Burgmanii) a co dopiero wstawić poprawnie fotkę. Na dodatek z Worlanem Było super, a lampiony na niebie wprowadziły mnie w błogi nastrój
przemas Opublikowano 1 Lipca 2011 Opublikowano 1 Lipca 2011 Daj spokój, ja nie chciałem mu dokuczyć, jeśli tak to zabrzmiało to przepraszam. Chciałem tylko dać wskazówkę na co zwrócić uwagę (sam robiłem podobne błędy). A patent z "pokaż obrazek" uważam za fajny, bo jak się poprawnie wyświetli w przeglądarce to na 99% będzie widoczny w poście. P.S.: Ojciec, jako "Król Szarańczy" nie powinien pouczać syna w kwestii stawania w szyku...
Corleone Opublikowano 2 Lipca 2011 Opublikowano 2 Lipca 2011 Dzięki Przemas za podpowiedź, bo z tym problemem borykam się już od jakiegoś czasu. Zaraz przetestuję wg Twojej instrukcji. Woralan a w kwestii wyróżniania, to jedni inaczej parkują a inni muszą jeździć "żółtkami"... !yeah hehheeheeee a wracając do lampionów, to było to niesamowite widowisko do którego również się przyczyniliśmy. z fotką się udało ))
Arkadiusz Opublikowano 7 Lipca 2011 Opublikowano 7 Lipca 2011 No i mamy dziś znów czwartek !OKK Ja niestety "fabryka" !sciana , ale oczywiście życzę udanego spota, i jak zawsze super śmiganka po spotowego !scooter Mam nadzieję, że choć popatrzę na jakąś fotkę, !placz Pozdrawiam Wszystkich Serdecznie. I mi tam na rondach kierunkowskazy włączać !!! !winkiss
Sympatycy orzech Opublikowano 7 Lipca 2011 Sympatycy Opublikowano 7 Lipca 2011 Patrząc na to co dzieje się za oknem to większość będzie dzisiaj 4oo.
Klubowicze PIN Opublikowano 7 Lipca 2011 Klubowicze Opublikowano 7 Lipca 2011 No jest lipa !! Ale ja zwłaszcza ze względu na pojawienie się pierwszy raz (w 66), po raz pierwszy w taka pogodę wsiadłem na 2K a nie do blaszki i do roboty przyjechałem
Klubowicze Gumisiek Opublikowano 7 Lipca 2011 Klubowicze Opublikowano 7 Lipca 2011 Patrząc na to co dzieje się za oknem to większość będzie dzisiaj 4oo. Nie wiem jak w Wa-wie ale u nas chiba ? wróciło lato
przemas Opublikowano 7 Lipca 2011 Opublikowano 7 Lipca 2011 Rozwiązanie "zagadki bezpiecznikowej - AN400 K7", z dzisiejszego spota. Ponieważ wywołany "do tablicy" przez Mariusza nie znałem odpowiedzi to się poprawiam: Dostęp po wypięciu maskownicy pod zegarami, po lewej skrzynka bezpieczników, po prawej bezpiecznik główny. Uwaga: Nie trzeba zdejmować czaszy! !OKK Pozdrawiam Przemek
Kamikaze Opublikowano 7 Lipca 2011 Opublikowano 7 Lipca 2011 Szkoda ze nie byłem bo zagadkę rozwiazalbym na miejscu. W zeszłym tygodniu zmienialem bezpiecznik od gniazda zapalniczki.
GrzechoCnik Opublikowano 7 Lipca 2011 Opublikowano 7 Lipca 2011 Na dzisiejszym spocie mieliśmy pokaz instruktażowy używania pianki do łatania opon. Tak się złożyło, że miałem przy sobie i mogłem pomóc koleżance. Jak cała zawartość puszki znalazła się w oponie, to zaczęła wypełzać dziurką Potem już tylko wystarczyło odczepić puszkę, zakręcić kołem kilka razy, przejechać się kawałeczek i dopompować oponę. Chociaż akurat ta nie straciła zbyt dużo powietrza. Po udanej naprawie część Burgmaniaków kulnęła się nad zalew na okonka. Na którego czekaliśmy przy stoliku i czekaliśmy ... i czekaliśmy ... Wystarczy popatrzeć na minę Orzecha jak długo czekaliśmy. A jak już w końcu podali, to tak łapczywie rzuciliśmy się do pałaszowania, że zapomniałem fotki strzelić !sciana Rzeczywiście dobry był.
Klubowicze Gumisiek Opublikowano 7 Lipca 2011 Klubowicze Opublikowano 7 Lipca 2011 Wreszcie mogłem odkurzyć skuterek i spotkać się w miłym towarzystwie , z niektórymi po raz pierwszy !V Oto kilka zdjęć : a tutaj Całość
Arkadiusz Opublikowano 7 Lipca 2011 Opublikowano 7 Lipca 2011 GrzechoCnik, Gumisiek, właśnie na Was liczyłem, i tego mi było trzeba, zobaczyć te facjaty, !winkiss Orzech czekający na okonka - bezcenne !OKK !OKK Ba gdzie naklejka tam i Mariusz !w00t Pozdrawiam jeszcze raz i zazdroszczę tego okonka. !placz1 !placz1 Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi