Administrator MariuszBurgi Opublikowano 9 Czerwca 2011 Administrator Opublikowano 9 Czerwca 2011 Valdi... dzięki za urodzinowe pęto i ogólnie, pokaźną biesiadę !happybth Było miło i... miło !V Powrót przy siąpiącym deszczu, temp 14 st i mocnych podmuchach bocznego wiatru nie należał do zbytnio przyjemnych. Złapaliśmy się z Krzytrem, Emiksikiem oraz Michalu i wspólnie wrociliśmy do Wawy. Monk z nami ruszał ale po drodze chyba zmienił kurs. Mam nadzieję, że wszystko OK ... Do następnego !OK
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 9 Czerwca 2011 Sympatycy Opublikowano 9 Czerwca 2011 Dzięki wszystkim za mile spędzony wieczór !OK .Valdiemu i Gosi za ogarniecie biesiady.Było zajefajnie. Dzięki Orzech za odstawienie mnie i moich 4oo. Kisiel,spałeś w domu czy garażu
Radi23 Opublikowano 9 Czerwca 2011 Opublikowano 9 Czerwca 2011 Gonia,Valdi dzieki za gościne !OKK , super spotkanko !tut ( jak to u Was zawsze miło !YES ).Valdi jeszcze raz najlepszego. !happybth
Sympatycy orzech Opublikowano 9 Czerwca 2011 Sympatycy Opublikowano 9 Czerwca 2011 Nie pijemy wódki, nie pijemy wódki Nie, to nie ta melodia, cola była Dawno nie byłem na urodzinach z colą w ręku. Valdi, dzięki !happybth
Sympatycy Kisiel Opublikowano 10 Czerwca 2011 Sympatycy Opublikowano 10 Czerwca 2011 Kisiel,spałeś w domu czy garażu Jesteś blisko - garaż był otwarty i wlazłem do domu
Klubowicze krzytro Opublikowano 10 Czerwca 2011 Klubowicze Opublikowano 10 Czerwca 2011 Dzięki za poczęstunek,w doborowym towarzystwie ,bezpiecznie dotarłem do domu
dr.big Opublikowano 10 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2011 Dzialka znana, twarze znane, impra udana, jeszcze raz, najlepszego Valdi !holiday .
Corleone Opublikowano 10 Czerwca 2011 Opublikowano 10 Czerwca 2011 Gumiś oszuście rozjechaliśmy się we trzech spod R66 do domów !guns... a Ty pognałeś na kiełbaskę...
Sympatycy szorstki Opublikowano 10 Czerwca 2011 Sympatycy Opublikowano 10 Czerwca 2011 Dzieki Gosia i Valdi za mila imprezke. Szkoda, ze nie widzieliscie jak z Marynarzem, Jordanem i Mini, wracalismy... Normalnie jak parada, w szyku, przelotowa jakies 50-60km/ h, dostojnie Tylko ten deszczyk... pzdr
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 10 Czerwca 2011 Klubowicze Opublikowano 10 Czerwca 2011 Gosia i Walduś dzięki za przyjątko, było u Was jak zwykle bardzo sympatycznie. Towarzystwo super. Pogoda nam jedynie nie dopisała i powrót w dżdżu nie należał do przyjemnych, tym bardziej że spaliła mi się żarówka świateł mijania i jechałem na drogowych. Valdi jeszce raz wszystkiego najlepszego. P.S. Orzech, ja się załapałem na Lecha Free, więc nie tylko cola.
Sympatycy Kisiel Opublikowano 10 Czerwca 2011 Sympatycy Opublikowano 10 Czerwca 2011 /.../ Towarzystwo super. /.../ Za wyjątkiem cioci
monk Opublikowano 10 Czerwca 2011 Opublikowano 10 Czerwca 2011 Jeszcze raz najlepszego Valdi i jeszcze raz dziękuję za "mniam kalabaskę" Monk z nami ruszał ale po drodze chyba zmienił kurs. Mam nadzieję, że wszystko OK ... Ok, ok. Ruszyłem za Wami, ale wskazania nawigacji i zwrot wektora z którego przyjechaliśmy były przeciwne do Waszego, więc zawróciłem
Sympatycy Worlan Opublikowano 10 Czerwca 2011 Sympatycy Opublikowano 10 Czerwca 2011 Również dziękuję Gosi i Valdiemu za poczęstunek. Ciasteczko, kiełba, kawka - palce lizać. Towarzycho super, do chwili kiedy nie zaczęli opowiadać kawałów o dziadkach. Zmartwiło mnie także jak zobaczyłem, że niespełna kilka dni od wypuszczenia na rynek nowego wzoru koszulek, zastrzeżonego wzoru tylko dla dwóch marek skuterów pojawiły się podróby z nadrukiem tak mało popularnej marki. Bigu musimy coś z tym zrobić. Lampa nie "błyskła", ale pokażę, bo śmieszne. Nie wiem czy byłem u Valdiego, czy u cioci na urodzinach. Marynarz z bananem i nowym nabytkiem.
dr.big Opublikowano 10 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2011 (...)Zmartwiło mnie także jak zobaczyłem, że niespełna kilka dni od wypuszczenia na rynek nowego wzoru koszulek, zastrzeżonego wzoru tylko dla dwóch marek skuterów pojawiły się podróby z nadrukiem tak mało popularnej marki. Bigu musimy coś z tym zrobić. (...) Ja juz niestety nie jestem godzien noszenia tej koszulki , kiedy mam ja oddac ? Teraz rzadzi koszulka zrobiona przez Bobasa "Morphous Club" .
Sympatycy Worlan Opublikowano 10 Czerwca 2011 Sympatycy Opublikowano 10 Czerwca 2011 Ja juz niestety nie jestem godzien noszenia tej koszulki , kiedy mam ja oddac ? Myślałem, że przekazałeś ją nowemu nabywcy. Pisał, że dostał tyle prezentów od Ciebie. Jak następny Twój skuter będzie zacnej marki, to wiem kto Ci wyprodukuje nową koszulkę, ale to będzie niestety podróba.
dr.big Opublikowano 10 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2011 Ja bardzo lubie jak na "zacnych"... jezdzi ktos inny ... Mialem "zacna" przez jakis czas, ale (mimo ze nic zlego na nia nie moge powiedziec), jakos nie przekonalem sie do tego skutera... Niby wszystko jest, nie psuje sie, jezdzi... ale nie ma... khmy ...nie wiem... jakas karma nie ta ? Wiem, wiem, zaraz Orzech po mnie pojedzie, bo juz w Malborku z ozywieniem wyliczal same zalety "zacnej", ale ja nie dam sie przekonac ...
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 10 Czerwca 2011 Administrator Opublikowano 10 Czerwca 2011 Mialem "zacna" przez jakis czas, ale (mimo ze nic zlego na nia nie moge powiedziec), jakos nie przekonalem sie do tego skutera... Niby wszystko jest, nie psuje sie, jezdzi... ale nie ma... khmy ...nie wiem... jakas karma nie ta ? Właśnie jakoś na stare lata to "jeździ" zaczęło do mnie przemawiać Poza tym Ty lubisz "walczyć" ze sprzętem, czuć jego sprzeciw a ja lubie uległe... Dlatego chwilowo ZACNA is it Lampa nie "błyskła", ale pokażę, bo śmieszne. Nie wiem czy byłem u Valdiego, czy u cioci na urodzinach. Ciocia fajna tylko trochę trupexem zalatywała... !w00t
Sympatycy orzech Opublikowano 10 Czerwca 2011 Sympatycy Opublikowano 10 Czerwca 2011 Ciocia fajna tylko trochę trupexem zalatywała... !w00t Gdyby to była prawda parę osób miałoby lżej na tym świecie. Bigu, Ty mi tu nie podjeżdżaj z no............ z tą.......... Hondą bo może mi się przypadkiem przyczepka z Morfim wyhaczyć na autobanie
Arkadiusz Opublikowano 10 Czerwca 2011 Opublikowano 10 Czerwca 2011 może mi się przypadkiem przyczepka z Morfim wyhaczyć na autobanie Witam Wszystkich, O i tu jest przykład, że Orzech ma na wszystko haka ? :D Pozdrawiam. Valdi, przy okazji Najlepszego i mam nadzieję , że tam kiełbachę dla mnie zamroziłeś. A jest szansa, że przed Marl zajrzę do Ciebie. !holiday !holiday być może z HAKIEM .
Klubowicze Gumisiek Opublikowano 11 Czerwca 2011 Klubowicze Opublikowano 11 Czerwca 2011 Gumiś oszuście rozjechaliśmy się we trzech spod R66 do domów !guns... a Ty pognałeś na kiełbaskę... Przepraszam !pomidor , ale nawi mi zaszwankowała i nie mogłem trafić do domu , a po telefonicznym naprowadzaniu jakimś cudem wylądowałem u Valdiego i Gosi , którym dziękuję za poczęstunek i gościnę . ps : Marynarzu i Worlanie dziękuję za zastąpienie przy fotkowaniu !OK
Sympatycy orzech Opublikowano 14 Czerwca 2011 Sympatycy Opublikowano 14 Czerwca 2011 UWAGA: Wszystkie osoby wybierające się do Marl, które mają do przekazania namioty, spiwory itd, itp proszę o ewentualne przywiezienie tych klamotów na spota czwartkowego. Jeżeli ktoś nie ma jeszcze przygotowanych swoich rzeczy może to przywieźć w przyszłym tygodniu do mnie do pracy w godzinach 8:30 - 16:00. Adres i(lub) ewentualny telefon do mnie na PM. Ewentualnie (jeżeli zajdzie taka potrzeba) mogę być w przyszłą środę pod C66 - będę np. czekał godzinę od 19 do 20, szczegóły bliżej terminu.
Klubowicze Jack Opublikowano 15 Czerwca 2011 Klubowicze Opublikowano 15 Czerwca 2011 Na następnym spocie (to chyba za dwa tygodnie) proponuję przelot !TOMCAT na rybkę nad zegrze To jakie plany na jutro??? Muszę mocno poprzestawiać rodzinne obowiązki, żeby się stawić na spocie, ale nad Zegrze chętnie bym poleciał. I chętnie spotkałbym się z tymi, których już znam oraz poznałbym tych, co jeszcze nie znam.
Klubowicze Piootr Opublikowano 15 Czerwca 2011 Klubowicze Opublikowano 15 Czerwca 2011 To jakie plany na jutro??? Muszę mocno poprzestawiać rodzinne obowiązki, żeby się stawić na spocie, ale nad Zegrze chętnie bym poleciał. I chętnie spotkałbym się z tymi, których już znam oraz poznałbym tych, co jeszcze nie znam. Tak, tak Jacku musimy sie spotkać...bo jakoś z Malborka dziwnie wyparowałeś !pomidor
Marynarz Opublikowano 16 Czerwca 2011 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Jakby co to ja dziś po pracy jadę pod c66 czyli będę koło 18.00, więc jak ktoś ma ochotę się wcześniej spotkać to zapraszam
Sympatycy orzech Opublikowano 16 Czerwca 2011 Sympatycy Opublikowano 16 Czerwca 2011 Również będę wcześniej, podobno jakaś wizytacja Z Płocka będzie. Przypominam o gratach na Marl!!!
Rekomendowane odpowiedzi