Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Czwartkowe miejsce spotkań Burgmanii w Warszawie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pierwszy spot zaliczony. Bardzo dziekuje wszystkim za spotkanie. Przepraszam tych, z którymi nie było mozliwości pogadać dłużej. Na pewno jeszcze będzie okazja :-).

[edit] A w ogóle to po przyjrzeniu się tylu pieknym maszynom, zaczynam mysleć nad... zwiększeniem pojemności !w00t

Opublikowano

Wczorajszy spot nie zakończył się jednak pod R66... !zorro

DT300i oraz dwa T-maxy śmignęły !w00t oczywiście na Cargo gdzie przy duuuuużej ilości dymu z palonych opon oraz latających kawałków połamanych zderzaków zajadaliśmy się kiełbaskami popijając oranżadką ;).

Chyba trzeba znaleźć jakieś inne ciekawe miejsce na wieczorne wypady. Na następnym spocie (to chyba za dwa tygodnie) proponuję przelot !TOMCAT na rybkę nad zegrze :P

• Sympatycy
Opublikowano

Rozumiem, że stawiasz ....

• Klubowicze
Opublikowano

Wczorajszy spot nie zakończył się jednak pod R66... !zorro

DT300i oraz dwa T-maxy śmignęły !w00t oczywiście na Cargo gdzie przy duuuuużej ilości dymu z palonych opon oraz latających kawałków połamanych zderzaków zajadaliśmy się kiełbaskami popijając oranżadką ;).

Chyba trzeba znaleźć jakieś inne ciekawe miejsce na wieczorne wypady. Na następnym spocie (to chyba za dwa tygodnie) proponuję przelot !TOMCAT na rybkę nad zegrze :)

To trzeba było puścic parę, że jedziecie na cargo. Też bym z wami !scooter

Opublikowano

Pomysł nie wyszedł ode mnie a większość już się wtedy rozjechała. Ja również miałem już jechać do domu ale Mussol rzucił pomysł. A mnie dwa razy nie trzeba pytać czy jadę :)

Rozumiem, że stawiasz ....

chyba raczej nie mam Was w dowodzie :) ale mam jeszcze jedną propozycję. zobaczymy bliżej kolejnego czwartku jaka będzie się zapowiadała pogoda i zdradzę szczegóły :)

Gość Bartek777
Opublikowano

Dziękuje serdecznie za odp.i do zobaczenia:-)

Opublikowano

@Bartek777,

W najbliższy czwartek frekwencja może być mizerna, bo część osób już będzie w Malborku, a część - w trakcie pakowania się.

http://www.burgmania2011.pl/

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Melduję się jutro na spocie jak co czwartek...

... z niespodzianką :lol:

• Administrator
Opublikowano

Melduję się jutro na spocie jak co czwartek...

... z niespodzianką :lol:

Kupiłeś?

Opublikowano

Jak praca pozwoli to tez jutro wpadne pochwalic sie moja nowa "stacyjka" a raczej jej obejsciem w zwiazku moim malym pechem

Dzis odebralem 2oo z Scooterlandu chlopaki spisali sie na medal i moge juz smigac na swoim Burku. Co nie zmienia faktu ze dalej poszukuje stacyjki w dobrej cenie :)

Opublikowano

Ja już prawie zdrowy, wracam powoli do pracy, postaram się podjechać na spot, choć to trochę obciach w taką pogodę dokulać się puszką. Niestety nie dało się Lanci na pół przeciąć, aby uzyskać dwa kółka. Ręka prawa nadal słaba, ech.

• Klubowicze
Opublikowano

Dla podtrzymania świeckiej tradycji !holiday ,proponuję przesiesienie najbliższego spota do mnie.

Kiełbaska czeka na każdego przybyłego !scooter !OKK

Zapraszamy !tut

• Klubowicze
Opublikowano

Dla podtrzymania świeckiej tradycji !holiday ,proponuję przesiesienie najbliższego spota do mnie.

Kiełbaska czeka na każdego przybyłego !scooter !OKK

Zapraszamy !tut

A gdzie ??? :D bo ja chętnie :band: Ja będę pod C66

Opublikowano

D..a nie dojade bede kiblowal w robocie :D

• Sympatycy
Opublikowano

A gdzie ??? :D bo ja chętnie :) Ja będę pod C66

Najwyraźniej Ci, którzy nie wiedzą gdzie nie są brani pod uwagę :band:

• Klubowicze
Opublikowano

Najwyraźniej Ci, którzy nie wiedzą gdzie nie są brani pod uwagę :D

OK, nie ma sprawy.

• Sympatycy
Opublikowano

Nie rób se jaj.

Będzie jakiś przewodnik to poprowadzi.

• Sympatycy
Opublikowano
:D przepraszam :band:
  • Klubowicze
Opublikowano

Panowie, ja też żartowałem. Spoko. Mam wrażenie, że i tak nie bedę na dzisiejszym spocie bo zapomniałem, że mam bilet na dzisiejszy mecz piłki kopanej polska.gif. Pozdrawiam serdecznie, a dla Jubilata jeszcze raz Sto Lat !!! wino.gif

• Klubowicze
Opublikowano

Piotrze ,zostaw tą kopaną i przybywaj na spota do Głoskowa !scooter

Opublikowano

Jesteśmy... 8 sztuk

• Klubowicze
Opublikowano

Valdiemu nie przepuszczę !piwko . Tradycja zobowiązuje, co prawda jeszcze jestem w pracy !sciana ale bezpośrednio kulnę się puszką :) !YES .

• Klubowicze
Opublikowano

Piotrze ,zostaw tą kopaną i przybywaj na spota do Głoskowa !scooter

Bilety dla znajomych mam !placz1 i muszę :) jechać. Dobrej zabawy życzę :band::drunk:

Opublikowano

Dzięki Valdi za przepyszną urodzinową kiełbaskę, kolegom za towarzystwo do Ciebie oraz Szorstkiemu, Jordanowi i Mini za wspólny powrót przy niezbyt sprzyjającej aurze :)

btw. Pierwsze kaemy nakręcają się rewelacyjnie, aż przyjemnie było troszkę zmoknąć w drodze powrotnej do domu (brakowało mi tego :drunk: ).

a na deser kilka fotek (ala Gumiś !tut )

IMAG0420.jpg

IMAG0424.jpg

IMAG0422.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...