Bosy Opublikowano 27 Maja 2011 Opublikowano 27 Maja 2011 Pierwszy spot zaliczony. Bardzo dziekuje wszystkim za spotkanie. Przepraszam tych, z którymi nie było mozliwości pogadać dłużej. Na pewno jeszcze będzie okazja :-). [edit] A w ogóle to po przyjrzeniu się tylu pieknym maszynom, zaczynam mysleć nad... zwiększeniem pojemności !w00t
Corleone Opublikowano 27 Maja 2011 Opublikowano 27 Maja 2011 Wczorajszy spot nie zakończył się jednak pod R66... !zorro DT300i oraz dwa T-maxy śmignęły !w00t oczywiście na Cargo gdzie przy duuuuużej ilości dymu z palonych opon oraz latających kawałków połamanych zderzaków zajadaliśmy się kiełbaskami popijając oranżadką . Chyba trzeba znaleźć jakieś inne ciekawe miejsce na wieczorne wypady. Na następnym spocie (to chyba za dwa tygodnie) proponuję przelot !TOMCAT na rybkę nad zegrze
Sympatycy Kisiel Opublikowano 27 Maja 2011 Sympatycy Opublikowano 27 Maja 2011 Rozumiem, że stawiasz ....
Klubowicze Piootr Opublikowano 27 Maja 2011 Klubowicze Opublikowano 27 Maja 2011 Wczorajszy spot nie zakończył się jednak pod R66... !zorro DT300i oraz dwa T-maxy śmignęły !w00t oczywiście na Cargo gdzie przy duuuuużej ilości dymu z palonych opon oraz latających kawałków połamanych zderzaków zajadaliśmy się kiełbaskami popijając oranżadką . Chyba trzeba znaleźć jakieś inne ciekawe miejsce na wieczorne wypady. Na następnym spocie (to chyba za dwa tygodnie) proponuję przelot !TOMCAT na rybkę nad zegrze To trzeba było puścic parę, że jedziecie na cargo. Też bym z wami !scooter
Corleone Opublikowano 29 Maja 2011 Opublikowano 29 Maja 2011 Pomysł nie wyszedł ode mnie a większość już się wtedy rozjechała. Ja również miałem już jechać do domu ale Mussol rzucił pomysł. A mnie dwa razy nie trzeba pytać czy jadę Rozumiem, że stawiasz .... chyba raczej nie mam Was w dowodzie ale mam jeszcze jedną propozycję. zobaczymy bliżej kolejnego czwartku jaka będzie się zapowiadała pogoda i zdradzę szczegóły
Gość Bartek777 Opublikowano 31 Maja 2011 Opublikowano 31 Maja 2011 Dziękuje serdecznie za odp.i do zobaczenia:-)
Bosy Opublikowano 31 Maja 2011 Opublikowano 31 Maja 2011 @Bartek777, W najbliższy czwartek frekwencja może być mizerna, bo część osób już będzie w Malborku, a część - w trakcie pakowania się. http://www.burgmania2011.pl/
Marynarz Opublikowano 8 Czerwca 2011 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Melduję się jutro na spocie jak co czwartek... ... z niespodzianką
Administrator xmarcinx Opublikowano 8 Czerwca 2011 Administrator Opublikowano 8 Czerwca 2011 Melduję się jutro na spocie jak co czwartek... ... z niespodzianką Kupiłeś?
ptaku_1 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Jak praca pozwoli to tez jutro wpadne pochwalic sie moja nowa "stacyjka" a raczej jej obejsciem w zwiazku moim malym pechem Dzis odebralem 2oo z Scooterlandu chlopaki spisali sie na medal i moge juz smigac na swoim Burku. Co nie zmienia faktu ze dalej poszukuje stacyjki w dobrej cenie
Gość Opublikowano 8 Czerwca 2011 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Ja już prawie zdrowy, wracam powoli do pracy, postaram się podjechać na spot, choć to trochę obciach w taką pogodę dokulać się puszką. Niestety nie dało się Lanci na pół przeciąć, aby uzyskać dwa kółka. Ręka prawa nadal słaba, ech.
Klubowicze valdi Opublikowano 8 Czerwca 2011 Klubowicze Opublikowano 8 Czerwca 2011 Dla podtrzymania świeckiej tradycji !holiday ,proponuję przesiesienie najbliższego spota do mnie. Kiełbaska czeka na każdego przybyłego !scooter !OKK Zapraszamy !tut
Klubowicze Piootr Opublikowano 9 Czerwca 2011 Klubowicze Opublikowano 9 Czerwca 2011 Dla podtrzymania świeckiej tradycji !holiday ,proponuję przesiesienie najbliższego spota do mnie. Kiełbaska czeka na każdego przybyłego !scooter !OKK Zapraszamy !tut A gdzie ??? bo ja chętnie Ja będę pod C66
ptaku_1 Opublikowano 9 Czerwca 2011 Opublikowano 9 Czerwca 2011 D..a nie dojade bede kiblowal w robocie
Sympatycy Kisiel Opublikowano 9 Czerwca 2011 Sympatycy Opublikowano 9 Czerwca 2011 A gdzie ??? bo ja chętnie Ja będę pod C66 Najwyraźniej Ci, którzy nie wiedzą gdzie nie są brani pod uwagę
Klubowicze Piootr Opublikowano 9 Czerwca 2011 Klubowicze Opublikowano 9 Czerwca 2011 Najwyraźniej Ci, którzy nie wiedzą gdzie nie są brani pod uwagę OK, nie ma sprawy.
Sympatycy orzech Opublikowano 9 Czerwca 2011 Sympatycy Opublikowano 9 Czerwca 2011 Nie rób se jaj. Będzie jakiś przewodnik to poprowadzi.
Klubowicze Piootr Opublikowano 9 Czerwca 2011 Klubowicze Opublikowano 9 Czerwca 2011 Panowie, ja też żartowałem. Spoko. Mam wrażenie, że i tak nie bedę na dzisiejszym spocie bo zapomniałem, że mam bilet na dzisiejszy mecz piłki kopanej . Pozdrawiam serdecznie, a dla Jubilata jeszcze raz Sto Lat !!!
Klubowicze valdi Opublikowano 9 Czerwca 2011 Klubowicze Opublikowano 9 Czerwca 2011 Piotrze ,zostaw tą kopaną i przybywaj na spota do Głoskowa !scooter
Klubowicze Ewik Opublikowano 9 Czerwca 2011 Klubowicze Opublikowano 9 Czerwca 2011 Valdiemu nie przepuszczę !piwko . Tradycja zobowiązuje, co prawda jeszcze jestem w pracy !sciana ale bezpośrednio kulnę się puszką !YES .
Klubowicze Piootr Opublikowano 9 Czerwca 2011 Klubowicze Opublikowano 9 Czerwca 2011 Piotrze ,zostaw tą kopaną i przybywaj na spota do Głoskowa !scooter Bilety dla znajomych mam !placz1 i muszę jechać. Dobrej zabawy życzę
Marynarz Opublikowano 9 Czerwca 2011 Opublikowano 9 Czerwca 2011 Dzięki Valdi za przepyszną urodzinową kiełbaskę, kolegom za towarzystwo do Ciebie oraz Szorstkiemu, Jordanowi i Mini za wspólny powrót przy niezbyt sprzyjającej aurze btw. Pierwsze kaemy nakręcają się rewelacyjnie, aż przyjemnie było troszkę zmoknąć w drodze powrotnej do domu (brakowało mi tego ). a na deser kilka fotek (ala Gumiś !tut )
Rekomendowane odpowiedzi