Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Czwartkowe miejsce spotkań Burgmanii w Warszawie

Rekomendowane odpowiedzi

• Klubowicze
Opublikowano

Rozumiem że za tydzień fast& furious ? Będę musiał wziąć lepszy sprzęt do filmowania :unsure: Oto parę fotek z wczoraj :

Zdj%C4%99cie0021.jpg

Zdj%C4%99cie0026.jpg

tutaj reszta Naduś

Opublikowano

Proszę o informację ;)

Czy ktoś może wyjaśnić czy taki skuter Yamaha T-max to jest 5setka czy 50tka? !pomidor

Niby stojąc na światłach wyglądały poważnie, ale po starcie jak oglądałem 3 sztuki (w tym w kolorze żółtym) w lusterku wstecznym, to miałem wrażenie że jakieś "popierdziawki" za mną jadą i ledwo nadążają :)

No chyba że koledzy mieli zesztywniałe palce od panującego mrozu i nie mogli odkręcić manetki :unsure:

Szarańcza była pierwsza klasa. Nie wiem tylko dlaczego na kierowników samochodów marki BMW działa jak płachta na byka !sciana

Opublikowano

Moglibyście sobie wszyscy pierścienie powymieniać, bo ten cały olej z wydechów zapaćkał mi szybę !w00t

Taki już los tego ostatniego w stawce !yawn

A następnym razem poproszę o mniej dziurawą trasę, o ile to w ogóle możliwe !OKK

Było super, a zwłaszcza wkurzanie karków w ich czarnych puszkach.

Dzięki za kulanko.

Opublikowano

Proszę o informację :unsure:

Czy ktoś może wyjaśnić czy taki skuter Yamaha T-max to jest 5setka czy 50tka? !pomidor

Niby stojąc na światłach wyglądały poważnie, ale po starcie jak oglądałem 3 sztuki (w tym w kolorze żółtym) w lusterku wstecznym, to miałem wrażenie że jakieś "popierdziawki" za mną jadą i ledwo nadążają :P

No to rękawice zostały rzucone ;) za dwa tygodnie (wcześniej mnie nie będzie) na spocie sprawdzimy kto ma więcej z 50tki, tmax500 czy burgman650 :)

• Sympatycy
Opublikowano

No to rękawice zostały rzucone :unsure: za dwa tygodnie (wcześniej mnie nie będzie) na spocie sprawdzimy kto ma więcej z 50tki, tmax500 czy burgman650 ;)

Już odciążam rolexy....

Opublikowano

No to rękawice zostały rzucone ;) za dwa tygodnie (wcześniej mnie nie będzie) na spocie sprawdzimy kto ma więcej z 50tki, tmax500 czy burgman650 :)

Dobra, dobra, tylko żeby mi się maszyna nie rozleciała jak wszystkie t-maxy będą chciały po kolei się próbować. Bo do Malborka nie dojadę !sciana

Chyba będę musiał worek kartofli co go wczoraj pod siedzeniem woziłem wyjąć bo trochę mnie spowalniał :unsure:

• Sympatycy
Opublikowano

Proszę o informację :D

Niby stojąc na światłach wyglądały poważnie, ale po starcie jak oglądałem 3 sztuki (w tym w kolorze żółtym) w lusterku wstecznym, to miałem wrażenie że jakieś "popierdziawki" za mną jadą i ledwo nadążają :P

!w00t

Przemo,jak ja Cie lubie chłopaku !OKK

• Klubowicze
Opublikowano

Spotkanie sięnie liczy,ponieważ Corleone nie spalił gumki w scooter.gif

• Sympatycy
Opublikowano

Proszę o informację :D

Czy ktoś może wyjaśnić czy taki skuter Yamaha T-max to jest 5setka czy 50tka? tomato.gif

No chyba że koledzy mieli zesztywniałe palce od panującego mrozu i nie mogli odkręcić manetki :lol:

Szarańcza była pierwsza klasa. Nie wiem tylko dlaczego na kierowników samochodów marki BMW działa jak płachta na byka wallbash.gif

Przemo, faktycznie raz Ci się udało, tylko spowodowane to było czymś takim jak "falstart". Ale ciesz się chłopaku, bo naprawdę jest z czego. jump.gif Trochę później, to ja Ciebie oglądałem w lusterku, a o tym już nie wspomniałeś. :lol2: Nadmienię tylko, że i tak jesteś strasznie odważny. Ja nosiłem się i noszę z zamiarem kupna AN650, ale jak już będę miał ten sprzęt, nie odważę się jeździć 0-1, bo wiem, że marny jego żywot będzie. Natomiast T-max jest stworzony do takiej jazdy non-stop. winkiss.gif I to jest prawdziwy :king:.

@Monk, spoko wszystko jest pod kontrolą, nie wiedziałem, że trzeba ruszać jak zapala się żółte :D. Ja generalnie ruszam, jak mam zielone. :P

• Administrator
Opublikowano

Worlan, perfekt riposta :P

Zgodzić się muszę z jednym... 0-1 na An 650 to nie jest dobry pomysł... ale z drugiej strony koszt remontu CVT nie jest aż tak astronomiczny :lol2:

Powiem tak... jeśli już nawet patrol policji nie jest w stanie wystraszyć "szarańczy" to znaczy, że... wypada chyba delikatnie wyhamować :king: . Od przyszłego spota jeździmy....... spokojniej :lol:

Dwie nocne foty z cargo...

20110512333.jpg

20110512334.jpg

Ps. Corleone... za niespalenie gumy :D :D

Ps2. Tak sobie wspomniam jak kiedyś byłem młody i....... nierozładowany !TAZ Bournout An 650 ....... a CVT było na gwarancji :P

Opublikowano

Są już jakieś plany na dzisiaj? Palenie gumy na Cargo? !OK

Opublikowano

Są już jakieś plany na dzisiaj? Palenie gumy na Cargo? !OK

Ja o 15 wylatuję z W-wy i wracam póóóóźnym popołudniem, więc mnie nie będzie...

Bawcie się dobrze ale nie "na szarańczę", bo zaczynam mieć lęki !scooter

Opublikowano

Kurczę... Wpadłbym dzisiaj poznać osobiście Kolegów, ale jak patrze na te sprzety, pojemności i czytam o "szarańczach" to strach mnie oblatuje... :angry:whist

Do której mozna się spodziewać kogoś pod C66? Bo mam dzisiaj upojne popołudnie w oczekiwaniu na jakąś gazową kontrolę w bloku i nie wiem, o której przyjdą.

• Sympatycy
Opublikowano

Kurczę... Wpadłbym dzisiaj poznać osobiście Kolegów, ale jak patrze na te sprzety, pojemności i czytam o "szarańczach" to strach mnie oblatuje... :rolleyes::)

Nie ma co się "mazać". 250-tki spokojnie dają radę. A nawet jedna taka 180-tka ;)

A pod R66, zazwyczaj jesteśmy do 19.30, czasem nawet do 20-tej.

pzdr

• Klubowicze
Opublikowano

Co wy tak wszyscy tak panikujecie z tą szarańczą !placz1 . Trzeba tylko trzymać się z przodu albo wiedzieć dokąd jedziemy whist . A reszta spoko !OKK .

Opublikowano

Jestem w domku. fajnie bylo....

Nic nie powiem, Szybcy i Wściekli" dali dzisiaj czadu !!!!!! Nareszcie....

Kiełba okazała się super pomysłem. Kolesie sympatyczni, no i zestawik za dychę wypas.

Fajnie też, że sobie objechaliśmy na koniec. W sumie, to jesteśmy tam ostatnio co tydzień, niezłą ekipą,

zawsze stajemy mniej więcej w tym samym miejscu, więc nas pewnie rozpoznają.

Niestety, pojawiły się oddolne inicjatywy przeparkowywania skutów "za płotkiem whist zobaczymy.....

Dzięki, fajnie było !!!

IMG_0182.JPG

IMG_0183.JPG

Opublikowano

No fajnie, fajnie...

• Sympatycy
Opublikowano

A mnie na wyjeździe z Cargo panowie na szaro-niebieskich motocyklach zaprosili na stronę...

• Klubowicze
Opublikowano

Ja przejechałem obok nich wręcz majestatycznie, znów sprawdzałem czy machną na widok moich HID-ów, ale na szczęście znowu nic.

Szorstki, co za spotkanie po ponad 20 latach. Ale świat jest mały. Do zobaczenia wkrótce. Pozdrawiam !scooter

Opublikowano

Mógłbym zrobić z tego epicką, mrożącą krew w żyłach opowieść... Ale napiszę tylko: pier%^&$#a żaróweczka !sciana !placz1

Uczulał mnie Paweł (ptaku_1): "uważaj, żeby nie przekręcić stacyjki o jeden ząbek za daleko, bo zostawisz skuta na postojówce"... Pewnie, że uważałem... Od ubiegłego roku... Do wczoraj !sciana !sciana !sciana

Juz byłem w garażu, coby wyruszyć na spot. Niestety aku poszedł się paść... :P

No nic. Do nastepnego razu. Jedyny plus, to potwierdzenie, że bateryjka raczej do wymiany. Stał tylko góra półtorej godzinki na tych 5 watach i zdechł prawie na amen.

• Administrator
Opublikowano

Wczorajszy spot upływał pod znakiem spokoju... znaczy się- spokojnej jazdy !YES

Szarańcza? Jaka szarańcza! Płynnie i spokojnie przemieściliśmy się na żarełko rodem z Turcji a później polecieliśmy na Cargo- czyli Wawa Kill Zone... !TAZ , gdzie nie obyło się bez rutynowej kontroli tych..... co prowadzili grupę :P

Po krótkich perturbacjach można było pozyskać pęto i cieszyć się widokami... czyli...

Poza tym wszystkie zdrowe... !w00t

• Klubowicze
Opublikowano

Wczorajszy spocik zaliczony , spotkaliśmy naszego rekonwalescenta , który mimo rany wojennej przybył coby z nami pogawędzić :P

Kilka fotek z wczorajszego zwiedzania stolicy

DSCF1505.jpg

DSCF1499.jpg

DSCF1500.jpg

DSCF1547.jpg

tutaj całość Naduś

• Sympatycy
Opublikowano

Szorstki, co za spotkanie po ponad 20 latach. Ale świat jest mały. Do zobaczenia wkrótce. Pozdrawiam !scooter

Fakt, mały ten świat, fajnie, że śmigasz na MAXI !OKK Będzie co wspominać w Malborku !YES

pzdr

Opublikowano

Widzę, że spot był dłuuugi i mglisty !OKK . A miałem około 21:30 jak wróciłem do W-wy zajrzeć na cargo :rolleyes:

• Sympatycy
Opublikowano

Hej, Ziomale wyjeżdżający do Marl.

Na spocie będę miał dla Was koszulki i znaczki. ZAPRASZAM po odbiór.

Edit: Brakuje mi tylko XXXL - 1 szt. dla Marcin62 tomato.gif Będzie w przyszłym tygodniu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...