Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Czwartkowe miejsce spotkań Burgmanii w Warszawie

Rekomendowane odpowiedzi

• Klubowicze
Opublikowano

Też zauważyliśmy, że coś się dzieje pod zamkiem, ale tylko jedna fontanna była czynna przy Sanguszki. Wy musieliśćie już trafić na większy pokaz. Bardzo fajnie, że coś się w naszym mieście zaczyna dziać. !OKK

• Sympatycy
Opublikowano
tomato.gif @Szorstki, nie musisz się wypowiadać ......;)

Ale oso chodzi ? Mam sie nie wypowiadac na temat fontanny ? czy drog, mostow i remontow ?

pzdr ;)

• Sympatycy
Opublikowano

Szorstki daj wyklad na temat jakości wody w Warszawie ;)

Opublikowano

He, he.. ja też tego pokazu nie zauważyłem, ale na światłach Mariusz i Emiksior skierowali mnie na właściwą drogę ;)

Mogę jeszcze tylko dopisać, że koszt wykonania tych fontann to coś około 11 mln PLN i będą one Nr 1 w Europie.

Należą się gratulacje dla włodarzy miasta. tomato.gif @Szorstki, nie musisz się wypowiadać ......:)

Witam :P .

Pozwolę sobie zabrać głos w tej materii .

Tak Grzesiu całość takiej fontanny to ogromny koszt .

Napiszę nie skronie że osobiście wyprodukowałem beton na taką fontannę w Toruniu .

Tak więc zgadzam się z tobą że faktycznie tyle może ta inwestycja kosztować .

Plany ,projekt beton i całe przygotowanie infrastruktury to tylko jakieś 50,60 % nakładu finansowego ;) , resztę kosztów pochłania niestety sterowanie i elektronika . Osobiście rozmawiałem z wykonawcą takiego cuda , gdyż był obecny przy produkcji betonu i miałem przyjemność zapoznać się z temat od podszewki . Efekt końcowy super !OKK . Polecam ten spektakl ale tylko jak wszystko działa . Efekt końcowy jest porażający .

Pozdrawiam !vampire .

• Sympatycy
Opublikowano

Szorstki daj wyklad na temat jakości wody w Warszawie ;)

No fajna fontanna, ale skad mam wiedziec o jakosci wody w Wawce ? moze spytaj Mamy Piotrek, moja pije oligocen ;)

pzdr

Opublikowano

Widzę, że zeszłotygodniowy spocik się udał. Fontanna faktycznie robi wrażenie !w00t . Ciekawe ile stłuczek było na wisłostradzie w czasie tej próby??? W ogóle uważam, że lokalizacja tej fontanny jest wielkim nieporozumieniem. Powinna stanąć w jakimś skwerze bliżej centrum a nie obok ruchliwej arterii...

Podrawiam wszystkich

• Klubowicze
Opublikowano

Panie i Panowie, dzięki za miłą rozmowę! :) Zastanawiałem się co zrobić z samotnym wieczorem w Warszawie i mnie oświeciło. !TAZ Spot w R66!

Worlan dziękuję za podwiezienie do "domu".

Opublikowano

Ja niestety zostałem po godzinach w pracy i dopiero przed 19 wyszedłem. Zresztą przejeżdżałem pod R66 o 19:15 niestety nie sam, bo tak bym zajechał i 4oo. Dzikich tłumów jednak nie stwierdziłem. Chyba tylko !scooter !scooter !scooter !scooter !scooter stało...

• Klubowicze
Opublikowano

Fajnie było dzisiaj się spotkać mimo kiepskiej pogody , oto kilka zdjęć :

IMG_0082.jpg

IMG_0092.jpg

IMG_0100.jpg

jeszcze kilka zdjęć :Naduś

• Administrator
Opublikowano

Spot się odbył jak co tydzień !OKK

Miło, sympatycznie i wesoło... a propos...

"Wojna" wciąż trwa :)

IMG_0098a.jpg

Ps. ArtCho... miło, że wpadłeś na gościnne występy !OK

• Sympatycy
Opublikowano

Jaka wojna ? To tylko naklejka :)

IMG20110505_001.jpg

PS. Artcho, spoko.....

Fajnie było pogadać. Dyskusja mogła trwać dłużej, ale musiałem "żelastwo" Więcka dostarczyć kumplowi crybaby.gif, a ten kazał pić cheers.gif.

Mam nadzieję, że w sobotę po święceniach pojedziemy razem na pokaz - woda/światłlo/dźwięk - o którym rozmawialiśmy. Pokaz ma się rozpocząć o godz. 21-ej, tak, że damy radę.thumbup.gif

• Sympatycy
Opublikowano

Jaka wojna ? To tylko naklejka :)

IMG20110505_001.jpg

PS. Artcho, spoko.....

Fajnie było pogadać. Dyskusja mogła trwać dłużej, ale musiałem "żelastwo" Więcka dostarczyć kumplowi crybaby.gif, a ten kazał pić cheers.gif.

Mam nadzieję, że w sobotę po święceniach pojedziemy razem na pokaz - woda/światłlo/dźwięk - o którym rozmawialiśmy. Pokaz ma się rozpocząć o godz. 21-ej, tak że damy radę.thumbup.gif

Kurczaki to cały dzień ma być impreza słabo to widzę w moim przypadku pies nie wytrzyma bez spaceru cały dzień !placz1

Opublikowano

(...)"Wojna" wciąż trwa :D (...)

Oj tam, oj tam... To tak jakby kura chciala byc orlem :P ... Ja na Gilerce mam jedynie nalepki Burgmanii, wiecej mi nie potrzebne...

PS. A nad rywalizacja z innymi skuterami sie nie zastanawiam, bo najpierw jest Gilera, a pozniej ........... dlugo, dlugo nic B) .

I nie zmieni tu nic przyklejanie napisow typu "2fast4you" lub podobnych :P .

Pomimo ogolnie znanego faktu, ze "rajdowe" naklejki dodaja przynajmniej 5 KM i od razu wiadomo, ze mamy do czynienia z profesjonalista ;).

• Sympatycy
Opublikowano

Mam nadzieję, że w sobotę po święceniach pojedziemy razem na pokaz - woda/światłlo/dźwięk - o którym rozmawialiśmy. Pokaz ma się rozpocząć o godz. 21-ej, tak, że damy radę.thumbup.gif

To jest bardzo dobry pomysł Grzesiek. !OKK

pzdr

Opublikowano

Oj tam, oj tam... To tak jakby kura chciala byc orlem :) ... Ja na Gilerce mam jedynie nalepki Burgmanii, wiecej mi nie potrzebne...

PS. A nad rywalizacja z innymi skuterami sie nie zastanawiam, bo najpierw jest Gilera, a pozniej ........... dlugo, dlugo nic ;) .

I nie zmieni tu nic przyklejanie napisow typu "2fast4you" lub podobnych :) .

Pomimo ogolnie znanego faktu, ze "rajdowe" naklejki dodaja przynajmniej 5 KM i od razu wiadomo, ze mamy do czynienia z profesjonalista :).

Naklejki 5 KM , kolor czerwony następne 5 KM :) Przynajmniej tak jest z Vespami :) T-maxom zółty dodaje 6 KM :)

Opublikowano

Mam nadzieję, że w sobotę po święceniach pojedziemy razem na pokaz - woda/światłlo/dźwięk - o którym rozmawialiśmy. Pokaz ma się rozpocząć o godz. 21-ej, tak, że damy radę.

Byliście?

Ciekawe gdzie dojechaliście? Wisłostrada była cała zamknięta na tym odcinku.

Wybrałem się z żonką per pedes. W tej sytuacji był to chyba najlepszy środek lokomocji.

Od metro Arsenał nie dało się załapać na ZTM bo przyjeżdżało już wszystko zapchane. A przy fonatannach taki tłum, że Grzesiek, Twoje fotki lepiej zobrazowały sytuację niż udało mi się cokolwiek zobaczyć. Współczuję tylko tym dyndającym w deszczu akrobatom.

• Sympatycy
Opublikowano

Byliście?

W związku z takimi okolicznościami przyrody, woleliśmy z Baltoną

"pogadać" sobie w garażu !piwko !OKK

pzdr

• Sympatycy
Opublikowano

Byliście?

Niestety nie, do domu wróciłem taki zmarznięty, że tylko miałem ochotę na szklaneczkę whisky. Ale jeszcze będzie okazja.

Opublikowano

...Ale jeszcze będzie okazja.

Ale to raczej temat na jakiś sobotni WBN.

Prezentacje są przewidziane w kazdą sobotę od maja co końca września o godz. 21.00 (bodajże lipiec-sierpień od 21.30). Miłej zabawy !OKK

• Klubowicze
Opublikowano

No to fajnie, na najbliższa sobotę zapowiadają w Warszawie znów happy-rain-cloud.png

• Sympatycy
Opublikowano

Po dzisiejszym spocie, coś się nikt nie chce wychylić. Szarańcza, to mało powiedziane. To normalnie była okupacja Czerniakowskiej. A te wyścigi spod świateł .......:).

Mało tego, to nawet zignorowany został patrol Policji na "hulajnogach". :)

Tak tylko żartowałem, fajnie było pośmigać w tak licznej grupie. Do następnego scooter.gifscooter.gifscooter.gif. Było :).

• Sympatycy
Opublikowano

Eeetam...jaka szarańcza !yawn Nigdy nie jechałem tak spokojnie :) Nawet czwórki nie wbiłem :)

Fajnie było. !OKK

Opublikowano

Dziś naprawdę było ciekawie. Ja już zaczynam ćwiczyć kółeczka, bo rzuconą rękawicę trzeba przecież podjąć !w00t

Dzięki wszystkim za wspólne zamieszanie...

Opublikowano

Corleone rozumiem, że masz na myśli palenie gumy:D

Pozdro dla wszystkich oby więcej takich spotów.

Opublikowano

fajnie, fajnie....

Szkoda tylko że "szybcy i wściekli" na cargo jakoś nie chcą szaleć....może za wcześnie tam jesteśmy ????

PZDR !

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...