Klubowicze Wrzonio Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Klubowicze Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Też zauważyliśmy, że coś się dzieje pod zamkiem, ale tylko jedna fontanna była czynna przy Sanguszki. Wy musieliśćie już trafić na większy pokaz. Bardzo fajnie, że coś się w naszym mieście zaczyna dziać. !OKK
Sympatycy szorstki Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Sympatycy Opublikowano 30 Kwietnia 2011 @Szorstki, nie musisz się wypowiadać ...... Ale oso chodzi ? Mam sie nie wypowiadac na temat fontanny ? czy drog, mostow i remontow ? pzdr
Sympatycy Baltona Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Sympatycy Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Szorstki daj wyklad na temat jakości wody w Warszawie
upiór Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 He, he.. ja też tego pokazu nie zauważyłem, ale na światłach Mariusz i Emiksior skierowali mnie na właściwą drogę Mogę jeszcze tylko dopisać, że koszt wykonania tych fontann to coś około 11 mln PLN i będą one Nr 1 w Europie. Należą się gratulacje dla włodarzy miasta. @Szorstki, nie musisz się wypowiadać ...... Witam . Pozwolę sobie zabrać głos w tej materii . Tak Grzesiu całość takiej fontanny to ogromny koszt . Napiszę nie skronie że osobiście wyprodukowałem beton na taką fontannę w Toruniu . Tak więc zgadzam się z tobą że faktycznie tyle może ta inwestycja kosztować . Plany ,projekt beton i całe przygotowanie infrastruktury to tylko jakieś 50,60 % nakładu finansowego , resztę kosztów pochłania niestety sterowanie i elektronika . Osobiście rozmawiałem z wykonawcą takiego cuda , gdyż był obecny przy produkcji betonu i miałem przyjemność zapoznać się z temat od podszewki . Efekt końcowy super !OKK . Polecam ten spektakl ale tylko jak wszystko działa . Efekt końcowy jest porażający . Pozdrawiam !vampire .
Sympatycy szorstki Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Sympatycy Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Szorstki daj wyklad na temat jakości wody w Warszawie No fajna fontanna, ale skad mam wiedziec o jakosci wody w Wawce ? moze spytaj Mamy Piotrek, moja pije oligocen pzdr
Corleone Opublikowano 3 Maja 2011 Opublikowano 3 Maja 2011 Widzę, że zeszłotygodniowy spocik się udał. Fontanna faktycznie robi wrażenie !w00t . Ciekawe ile stłuczek było na wisłostradzie w czasie tej próby??? W ogóle uważam, że lokalizacja tej fontanny jest wielkim nieporozumieniem. Powinna stanąć w jakimś skwerze bliżej centrum a nie obok ruchliwej arterii... Podrawiam wszystkich
Klubowicze ArtCho Opublikowano 5 Maja 2011 Klubowicze Opublikowano 5 Maja 2011 Panie i Panowie, dzięki za miłą rozmowę! Zastanawiałem się co zrobić z samotnym wieczorem w Warszawie i mnie oświeciło. !TAZ Spot w R66! Worlan dziękuję za podwiezienie do "domu".
Corleone Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 Ja niestety zostałem po godzinach w pracy i dopiero przed 19 wyszedłem. Zresztą przejeżdżałem pod R66 o 19:15 niestety nie sam, bo tak bym zajechał i 4oo. Dzikich tłumów jednak nie stwierdziłem. Chyba tylko !scooter !scooter !scooter !scooter !scooter stało...
Klubowicze Gumisiek Opublikowano 5 Maja 2011 Klubowicze Opublikowano 5 Maja 2011 Fajnie było dzisiaj się spotkać mimo kiepskiej pogody , oto kilka zdjęć : jeszcze kilka zdjęć :Naduś
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 5 Maja 2011 Administrator Opublikowano 5 Maja 2011 Spot się odbył jak co tydzień !OKK Miło, sympatycznie i wesoło... a propos... "Wojna" wciąż trwa Ps. ArtCho... miło, że wpadłeś na gościnne występy !OK
Sympatycy Worlan Opublikowano 5 Maja 2011 Sympatycy Opublikowano 5 Maja 2011 Jaka wojna ? To tylko naklejka PS. Artcho, spoko..... Fajnie było pogadać. Dyskusja mogła trwać dłużej, ale musiałem "żelastwo" Więcka dostarczyć kumplowi , a ten kazał pić . Mam nadzieję, że w sobotę po święceniach pojedziemy razem na pokaz - woda/światłlo/dźwięk - o którym rozmawialiśmy. Pokaz ma się rozpocząć o godz. 21-ej, tak, że damy radę.
Sympatycy Baltona Opublikowano 5 Maja 2011 Sympatycy Opublikowano 5 Maja 2011 Jaka wojna ? To tylko naklejka PS. Artcho, spoko..... Fajnie było pogadać. Dyskusja mogła trwać dłużej, ale musiałem "żelastwo" Więcka dostarczyć kumplowi , a ten kazał pić . Mam nadzieję, że w sobotę po święceniach pojedziemy razem na pokaz - woda/światłlo/dźwięk - o którym rozmawialiśmy. Pokaz ma się rozpocząć o godz. 21-ej, tak że damy radę. Kurczaki to cały dzień ma być impreza słabo to widzę w moim przypadku pies nie wytrzyma bez spaceru cały dzień !placz1
dr.big Opublikowano 6 Maja 2011 Autor Opublikowano 6 Maja 2011 (...)"Wojna" wciąż trwa (...) Oj tam, oj tam... To tak jakby kura chciala byc orlem ... Ja na Gilerce mam jedynie nalepki Burgmanii, wiecej mi nie potrzebne... PS. A nad rywalizacja z innymi skuterami sie nie zastanawiam, bo najpierw jest Gilera, a pozniej ........... dlugo, dlugo nic . I nie zmieni tu nic przyklejanie napisow typu "2fast4you" lub podobnych . Pomimo ogolnie znanego faktu, ze "rajdowe" naklejki dodaja przynajmniej 5 KM i od razu wiadomo, ze mamy do czynienia z profesjonalista .
Sympatycy szorstki Opublikowano 6 Maja 2011 Sympatycy Opublikowano 6 Maja 2011 Mam nadzieję, że w sobotę po święceniach pojedziemy razem na pokaz - woda/światłlo/dźwięk - o którym rozmawialiśmy. Pokaz ma się rozpocząć o godz. 21-ej, tak, że damy radę. To jest bardzo dobry pomysł Grzesiek. !OKK pzdr
Mario Opublikowano 9 Maja 2011 Opublikowano 9 Maja 2011 Oj tam, oj tam... To tak jakby kura chciala byc orlem ... Ja na Gilerce mam jedynie nalepki Burgmanii, wiecej mi nie potrzebne... PS. A nad rywalizacja z innymi skuterami sie nie zastanawiam, bo najpierw jest Gilera, a pozniej ........... dlugo, dlugo nic . I nie zmieni tu nic przyklejanie napisow typu "2fast4you" lub podobnych . Pomimo ogolnie znanego faktu, ze "rajdowe" naklejki dodaja przynajmniej 5 KM i od razu wiadomo, ze mamy do czynienia z profesjonalista . Naklejki 5 KM , kolor czerwony następne 5 KM Przynajmniej tak jest z Vespami T-maxom zółty dodaje 6 KM
GrzechoCnik Opublikowano 9 Maja 2011 Opublikowano 9 Maja 2011 Mam nadzieję, że w sobotę po święceniach pojedziemy razem na pokaz - woda/światłlo/dźwięk - o którym rozmawialiśmy. Pokaz ma się rozpocząć o godz. 21-ej, tak, że damy radę. Byliście? Ciekawe gdzie dojechaliście? Wisłostrada była cała zamknięta na tym odcinku. Wybrałem się z żonką per pedes. W tej sytuacji był to chyba najlepszy środek lokomocji. Od metro Arsenał nie dało się załapać na ZTM bo przyjeżdżało już wszystko zapchane. A przy fonatannach taki tłum, że Grzesiek, Twoje fotki lepiej zobrazowały sytuację niż udało mi się cokolwiek zobaczyć. Współczuję tylko tym dyndającym w deszczu akrobatom.
Sympatycy szorstki Opublikowano 9 Maja 2011 Sympatycy Opublikowano 9 Maja 2011 Byliście? W związku z takimi okolicznościami przyrody, woleliśmy z Baltoną "pogadać" sobie w garażu !piwko !OKK pzdr
Sympatycy Worlan Opublikowano 9 Maja 2011 Sympatycy Opublikowano 9 Maja 2011 Byliście? Niestety nie, do domu wróciłem taki zmarznięty, że tylko miałem ochotę na szklaneczkę whisky. Ale jeszcze będzie okazja.
magart Opublikowano 9 Maja 2011 Opublikowano 9 Maja 2011 ...Ale jeszcze będzie okazja. Ale to raczej temat na jakiś sobotni WBN. Prezentacje są przewidziane w kazdą sobotę od maja co końca września o godz. 21.00 (bodajże lipiec-sierpień od 21.30). Miłej zabawy !OKK
Klubowicze Piootr Opublikowano 9 Maja 2011 Klubowicze Opublikowano 9 Maja 2011 No to fajnie, na najbliższa sobotę zapowiadają w Warszawie znów
Sympatycy Worlan Opublikowano 12 Maja 2011 Sympatycy Opublikowano 12 Maja 2011 Po dzisiejszym spocie, coś się nikt nie chce wychylić. Szarańcza, to mało powiedziane. To normalnie była okupacja Czerniakowskiej. A te wyścigi spod świateł ........ Mało tego, to nawet zignorowany został patrol Policji na "hulajnogach". Tak tylko żartowałem, fajnie było pośmigać w tak licznej grupie. Do następnego . Było .
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 12 Maja 2011 Sympatycy Opublikowano 12 Maja 2011 Eeetam...jaka szarańcza !yawn Nigdy nie jechałem tak spokojnie Nawet czwórki nie wbiłem Fajnie było. !OKK
Corleone Opublikowano 12 Maja 2011 Opublikowano 12 Maja 2011 Dziś naprawdę było ciekawie. Ja już zaczynam ćwiczyć kółeczka, bo rzuconą rękawicę trzeba przecież podjąć !w00t Dzięki wszystkim za wspólne zamieszanie...
Mussol Opublikowano 12 Maja 2011 Opublikowano 12 Maja 2011 Corleone rozumiem, że masz na myśli palenie gumy:D Pozdro dla wszystkich oby więcej takich spotów.
DIAMANDA2002 Opublikowano 12 Maja 2011 Opublikowano 12 Maja 2011 fajnie, fajnie.... Szkoda tylko że "szybcy i wściekli" na cargo jakoś nie chcą szaleć....może za wcześnie tam jesteśmy ???? PZDR !
Rekomendowane odpowiedzi