Administrator MariuszBurgi Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Administrator Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Nie zawsze ryk idzie w parze z "odjazdem"
przemas Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 A ja, naiwny podjechałem wczoraj o 22:00 pod Route66, licząc na to, że może po "wyścigach" ktoś tam wróci i go jeszcze spotkam...
Sympatycy Baltona Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Sympatycy Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Było bardzo bardzo !OKK Cargo zaj.....e uwielbiam takie klimaty oby częściej
Sympatycy Kisiel Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Sympatycy Opublikowano 22 Kwietnia 2011 A ja, naiwny podjechałem wczoraj o 22:00 pod Route66, licząc na to, że może po "wyścigach" ktoś tam wróci i go jeszcze spotkam... Taaaa, przyjacielu zwykle o 22 wracamy pod R66 .....
przemas Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 No przeca wiem, że jak jest pogoda to nie ma spota tylko jest ustawka i... w miasto Wybrałem się na "nocne docieranie silnika" i myślę: "Zajrzę do R66 bo będę miał wyrzuty sumienia, że nie zajrzałem. A może tam Olsen wpadł po robocie, siedzi sam i czeka..."
Sympatycy orzech Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Sympatycy Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Zawsze można pomarzyć W taką pogodę nigdy nie grzejemy ławy, raczej jakaś szarańcza lub inne zgrupowanie !scooter
Sympatycy szorstki Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Sympatycy Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Nie zawsze ryk idzie w parze z "odjazdem" Nie, no, odjazd był, tylko jeden dyskretny a drugi "rasowy yoshi" !OKK W każdym razie było super. pzdr
Sympatycy Worlan Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Sympatycy Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Powiem tak: rozładowywanie napięć na 1/10 mili, jak najbardziej ok! gril i pieczone "coś", zamiast kebaba, jak najbardziej ok! PS1. Corleone, spędzasz mi sen z powiek , czy ten Twój Downtown 300i występuje w żółtym malowaniu ??? PS2. Corleone, normalnie mnie drażnisz, tego koreańczyka jakoś zniosę, ale Twoja fota w profilu, to cios poniżej pasa
Corleone Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Powiem tak: rozładowywanie napięć na 1/10 mili, jak najbardziej ok! gril i pieczone "coś", zamiast kebaba, jak najbardziej ok! PS1. Corleone, spędzasz mi sen z powiek , czy ten Twój Downtown 300i występuje w żółtym malowaniu ??? PS2. Corleone, normalnie mnie drażnisz, tego koreańczyka jakoś zniosę, ale Twoja fota w profilu, to cios poniżej pasa Heheheheeee 1. W żółtym nie występuje. Jest biały, srebrny i grafitowy. We Włoszech dodatkowo czerwony i czarny. 1. Kymco, to tajwańczyk od 1963 roku robią skutery. Fotka na profilu !OKK zrobiona ostatnio w klubie Mexicana... Jak zajrzałem na Twój profil zobaczyłem o co chodzi !OK z tym drażnieniem. Nie miała nic wspólnego z żadnym ciosem. Pozdrawiam
monk Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Nie zawsze ryk idzie w parze z "odjazdem" Ryczącego muła wstydziłbym się trzymać nawet w garażu Powiem tak: rozładowywanie napięć na 1/10 mili, jak najbardziej ok! Może być zabawnie, ale sugerowałbym przeniesienie krawężnika o kilkadziesiąt metrów dalej, bo 1/10 mili jest za krótka. Wczoraj mało sobie felgi nie sprofilowałem !TAZ Grzesiu śpij spokojnie, na razie tmaxy dzielnie trzymają swoją pozycję -jak będzie zagrożona, zawsze można opróżnić bag, wyjąć dbkillera i próbować.. jeszcze raz
Klubowicze Gumisiek Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Klubowicze Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Wreszcie znalazłem chwilkę coby poklikać !TAZ Dziękuję za kolejne wspólne spotkanie i pomykanie po Stolicy , poniżej kilka (...)fotek i całość Naduś
Sympatycy Worlan Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Sympatycy Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Grzesiu śpij spokojnie, na razie tmaxy dzielnie trzymają swoją pozycję -jak będzie zagrożona, zawsze można opróżnić bag, wyjąć dbkillera i próbować.. jeszcze raz Śpię spokojnie, w następny czwartek stawiam swojego żółtka na rozbiegu, tylko rozglądam się za kierowcą "oszczędnie zbudowanym". Szkoda, że M@rkiz tak daleko... Byśmy pokazali Koreańczykowi gdzie jego miejsce w szeregu
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Sympatycy Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Śpię spokojnie, w następny czwartek stawiam swojego żółtka na rozbiegu, To ja stane obok Ciebie i znowu nie będziesz mógł spać
Sympatycy orzech Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Sympatycy Opublikowano 22 Kwietnia 2011 To ja stane obok Ciebie i znowu nie będziesz mógł spać W następny czwartek to Ty będziesz rwał Łotyszki, Łotewki czy jak im tam
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Sympatycy Opublikowano 22 Kwietnia 2011 W następny czwartek to Ty będziesz rwał Łotyszki, Łotewki czy jak im tam Spoko,tak tylko się drocze A co do spota, to ma ktoś fotki z wyścigu na 1/10 mili?
Corleone Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Spoko,tak tylko się drocze A co do spota, to ma ktoś fotki z wyścigu na 1/10 mili? Ja nie robiłem z wiadomych przyczyn... A co do kolejnych wyścigów, to ja we wtorek osłabiam maszynę, bo koreańczycy podpadną żółtkom
nakiel Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 słuchajcie czyja to honda deauville na gumisia 1 wszym zdjęciu z ostatniego spota?? Nakiel
Sympatycy orzech Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Sympatycy Opublikowano 23 Kwietnia 2011 słuchajcie czyja to honda deauville na gumisia 1 wszym zdjęciu z ostatniego spota?? Nakiel Raczej nikogo z Burgmanii
GrzechoCnik Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Piękny, ciepły i pogodny był dzisiejszy spot. Aczkolwiek frekwencja niewielka. Dzięki wszystkim za kulanko. Jak tam portfele Panowie? Mam nadzieję, że mnie nie wydaliście
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Klubowicze Opublikowano 28 Kwietnia 2011 My też już w domu. Dzięki za wycieczkę nad Wisłę !OKK
Sympatycy Worlan Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Sympatycy Opublikowano 28 Kwietnia 2011 A ja z Mariuszem i Emiksikiem załapaliśmy się na próbę generalną pięknego pokazu - woda, światło, muzyka u podnóża Starówki. Szczęki nam opadły z zachwytu. Oficjalny pokaz odbędzie się 7 maja. Polecam, bo naprawdę warto to zobaczyć.
Sympatycy emiksik Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Sympatycy Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Dzięki wielkie z brykanie nad Wisłe, no muszę przyznać że ten pokaz fontanny zrobił niesamowite wrażenie
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Administrator Opublikowano 28 Kwietnia 2011 I ja dziękuję za wspólne kulanko. Wypad na Wisłe był dobrym pomysłem... No i mamy pomysły na kolejne spoty nad Wisłą... plaża, grill, kiełba i te sprawy... !piwko Na deser zaliczyliśmy super pokaz... aż dech zapierało w piersiach !w00t Foty z dziś;
GrzechoCnik Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 A ja durny myślałem, że was niebiescy zgarnęli na pobocze !sciana Wydawało mi się, że tam jakiś radiowóz był, tylko jadące obok mnie puszki zaprzątnęły moją uwagę i się nie przyglądałem za specjalnie. A wy na pokazy się załapaliście !OKK Fajne fotki.
Sympatycy Worlan Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Sympatycy Opublikowano 29 Kwietnia 2011 A ja durny myślałem, że was niebiescy zgarnęli na pobocze He, he.. ja też tego pokazu nie zauważyłem, ale na światłach Mariusz i Emiksior skierowali mnie na właściwą drogę Mogę jeszcze tylko dopisać, że koszt wykonania tych fontann to coś około 11 mln PLN i będą one Nr 1 w Europie. Należą się gratulacje dla włodarzy miasta. @Szorstki, nie musisz się wypowiadać ......
Rekomendowane odpowiedzi