Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Czwartkowe miejsce spotkań Burgmanii w Warszawie

Rekomendowane odpowiedzi

• Administrator
Opublikowano

Nie zawsze ryk idzie w parze z "odjazdem" whist

Opublikowano

A ja, naiwny podjechałem wczoraj o 22:00 pod Route66, licząc na to, że może po "wyścigach" ktoś tam wróci i go jeszcze spotkam... :ph34r:

• Sympatycy
Opublikowano

Było bardzo bardzo !OKK Cargo zaj.....e uwielbiam takie klimaty oby częściej :ph34r:

• Sympatycy
Opublikowano

A ja, naiwny podjechałem wczoraj o 22:00 pod Route66, licząc na to, że może po "wyścigach" ktoś tam wróci i go jeszcze spotkam... :ph34r:

Taaaa, przyjacielu :D zwykle o 22 wracamy pod R66 ..... :blink:

Opublikowano

No przeca wiem, że jak jest pogoda to nie ma spota tylko jest ustawka i... w miasto :)

Wybrałem się na "nocne docieranie silnika" i myślę:

"Zajrzę do R66 bo będę miał wyrzuty sumienia, że nie zajrzałem. A może tam Olsen wpadł po robocie, siedzi sam i czeka..." :)

• Sympatycy
Opublikowano

Zawsze można pomarzyć :) W taką pogodę nigdy nie grzejemy ławy, raczej jakaś szarańcza lub inne zgrupowanie !scooter

• Sympatycy
Opublikowano

Nie zawsze ryk idzie w parze z "odjazdem" :)

Nie, no, odjazd był, tylko jeden dyskretny a drugi "rasowy yoshi" !OKK

W każdym razie było super.

pzdr

• Sympatycy
Opublikowano

Powiem tak:

rozładowywanie napięć na 1/10 mili, jak najbardziej ok!

gril i pieczone "coś", zamiast kebaba, jak najbardziej ok!

PS1. Corleone, spędzasz mi sen z powiek yawn.gif, czy ten Twój Downtown 300i występuje w żółtym malowaniu ???:D

PS2. Corleone, normalnie mnie drażnisz, tego koreańczyka jakoś zniosę, ale Twoja fota w profilu, to cios poniżej pasa :):blink::lol:

Opublikowano

Powiem tak:

gril i pieczone "coś", zamiast kebaba, jak najbardziej ok!

PS1. Corleone, spędzasz mi sen z powiek yawn.gif, czy ten Twój Downtown 300i występuje w żółtym malowaniu ???:D

PS2. Corleone, normalnie mnie drażnisz, tego koreańczyka jakoś zniosę, ale Twoja fota w profilu, to cios poniżej pasa :):blink::lol:

Heheheheeee :)

1. W żółtym nie występuje. Jest biały, srebrny i grafitowy. We Włoszech dodatkowo czerwony i czarny.

1. Kymco, to tajwańczyk od 1963 roku robią skutery. Fotka na profilu !OKK zrobiona ostatnio w klubie Mexicana... Jak zajrzałem na Twój profil zobaczyłem o co chodzi !OK z tym drażnieniem. Nie miała nic wspólnego z żadnym ciosem.

Pozdrawiam

Opublikowano

Nie zawsze ryk idzie w parze z "odjazdem" :)

Ryczącego muła wstydziłbym się trzymać nawet w garażu :blink:

Powiem tak:

Może być zabawnie, ale sugerowałbym przeniesienie krawężnika o kilkadziesiąt metrów dalej, bo 1/10 mili jest za krótka. Wczoraj mało sobie felgi nie sprofilowałem !TAZ

Grzesiu śpij spokojnie, na razie tmaxy dzielnie trzymają swoją pozycję -jak będzie zagrożona, zawsze można opróżnić bag, wyjąć dbkillera i próbować.. jeszcze raz :D

• Klubowicze
Opublikowano

Wreszcie znalazłem chwilkę coby poklikać !TAZ Dziękuję za kolejne wspólne spotkanie i pomykanie po Stolicy , poniżej kilka (...)fotek

IMG_0040.jpg

IMG_0031.jpg

IMG_0038.jpg

IMG_0062.jpg

i całość Naduś

• Sympatycy
Opublikowano

Grzesiu śpij spokojnie, na razie tmaxy dzielnie trzymają swoją pozycję -jak będzie zagrożona, zawsze można opróżnić bag, wyjąć dbkillera i próbować.. jeszcze raz ;)

Śpię spokojnie, w następny czwartek stawiam swojego żółtka na rozbiegu, tylko rozglądam się za kierowcą "oszczędnie zbudowanym". Szkoda, że M@rkiz tak daleko...:ph34r: Byśmy pokazali Koreańczykowi gdzie jego miejsce w szeregu ;):)

• Sympatycy
Opublikowano

Śpię spokojnie, w następny czwartek stawiam swojego żółtka na rozbiegu,

To ja stane obok Ciebie i znowu nie będziesz mógł spać :ph34r:

• Sympatycy
Opublikowano

To ja stane obok Ciebie i znowu nie będziesz mógł spać :ph34r:

W następny czwartek to Ty będziesz rwał Łotyszki, Łotewki czy jak im tam :)

• Sympatycy
Opublikowano

W następny czwartek to Ty będziesz rwał Łotyszki, Łotewki czy jak im tam :)

Spoko,tak tylko się drocze :ph34r:

A co do spota, to ma ktoś fotki z wyścigu na 1/10 mili?

Opublikowano

Spoko,tak tylko się drocze :ph34r:

A co do spota, to ma ktoś fotki z wyścigu na 1/10 mili?

Ja nie robiłem z wiadomych przyczyn... A co do kolejnych wyścigów, to ja we wtorek osłabiam maszynę, bo koreańczycy podpadną żółtkom :)

Opublikowano

słuchajcie czyja to honda deauville na gumisia 1 wszym zdjęciu z ostatniego spota??

Nakiel

• Sympatycy
Opublikowano

słuchajcie czyja to honda deauville na gumisia 1 wszym zdjęciu z ostatniego spota??

Nakiel

Raczej nikogo z Burgmanii :P

Opublikowano

Piękny, ciepły i pogodny był dzisiejszy spot.

Aczkolwiek frekwencja niewielka. Dzięki wszystkim za kulanko.

Jak tam portfele Panowie? Mam nadzieję, że mnie nie wydaliście :D

• Klubowicze
Opublikowano

My też już w domu. Dzięki za wycieczkę nad Wisłę !OKK

• Sympatycy
Opublikowano

A ja z Mariuszem i Emiksikiem załapaliśmy się na próbę generalną pięknego pokazu - woda, światło, muzyka u podnóża Starówki. Szczęki nam opadły z zachwytu. Oficjalny pokaz odbędzie się 7 maja. Polecam, bo naprawdę warto to zobaczyć.

IMG20110428_008.jpg

IMG20110428_009.jpg

IMG20110428_011.jpg

IMG20110428_012.jpg

IMG20110428_013.jpg

IMG20110428_014.jpg

• Sympatycy
Opublikowano

Dzięki wielkie z brykanie nad Wisłe, no muszę przyznać że ten pokaz fontanny zrobił niesamowite wrażenie

• Administrator
Opublikowano

I ja dziękuję za wspólne kulanko. Wypad na Wisłe był dobrym pomysłem... No i mamy pomysły na kolejne spoty nad Wisłą... plaża, grill, kiełba i te sprawy... !piwko

Na deser zaliczyliśmy super pokaz... aż dech zapierało w piersiach !w00t

Foty z dziś;

resizeof20110428222.jpg

resizeof20110428223.jpg

resizeof20110428227.jpg

resizeof20110428225.jpg

resizeof20110428228.jpg

resizeof20110428237.jpg

resizeof20110428239.jpg

resizeof20110428244.jpg

resizeof20110428243.jpg

resizeof20110428241.jpg

Opublikowano

A ja durny myślałem, że was niebiescy zgarnęli na pobocze !sciana

Wydawało mi się, że tam jakiś radiowóz był, tylko jadące obok mnie puszki zaprzątnęły moją uwagę i się nie przyglądałem za specjalnie.

A wy na pokazy się załapaliście !OKK

Fajne fotki.

• Sympatycy
Opublikowano

A ja durny myślałem, że was niebiescy zgarnęli na pobocze wallbash.gif

He, he.. ja też tego pokazu nie zauważyłem, ale na światłach Mariusz i Emiksior skierowali mnie na właściwą drogę ;)

Mogę jeszcze tylko dopisać, że koszt wykonania tych fontann to coś około 11 mln PLN i będą one Nr 1 w Europie.

Należą się gratulacje dla włodarzy miasta. tomato.gif @Szorstki, nie musisz się wypowiadać ......:P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...