Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Czwartkowe miejsce spotkań Burgmanii w Warszawie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chodzi mi o zachęcenie posiadaczy nowych nabytków (w wątku o którym wspominacie było ostatnio kilka ujawnień) o pojawienie się z nimi w jedynie słusznym miejscu i jedynie słusznym czasie. Co jak najbardziej wypełnia warunki tego wątku. Taka mała prowokacja.

Jak będę się miał czym pochwalić, to to zrobię. We właściwy sposób. !OKK

• Sympatycy
Opublikowano

WTF !OKK

Easy ..... jestem grzeczny adin .... dwa ..... tri ......

Opublikowano

Wybieram się na spotkanie i mam prośbę:

Bardzo proszę o podkładkę naszego Klubu pod tablicę rejestracyjną.

Z góry dziękuję, postaram się zrewanżować innym fajnym gadżetem.

Do zobaczenia.

• Klubowicze
Opublikowano
Chodzi mi o zachęcenie posiadaczy nowych nabytków (w wątku o którym wspominacie było ostatnio kilka ujawnień) o pojawienie się z nimi w jedynie słusznym miejscu i jedynie słusznym czasie. Co jak najbardziej wypełnia warunki tego wątku. Taka mała prowokacja.

Jak będę się miał czym pochwalić, to to zrobię. We właściwy sposób. :D

Ale o co chodzi????????????????? !OKK

• Sympatycy
Opublikowano

Bardzo ładny karton z ładną niebieską opaską na środku :D Gratuluje !OKK

Mam nadzieje ,że przytargasz go na dzisiejszego spota żeby sie pochwalć :D

Opublikowano

Zlozony karton nie zajmuje przeciez duzo miejsca :D ...

PS. Przyjemnego spotowania !OKK .

• Sympatycy
Opublikowano

Spotowało się przyjemnie !happybth Szkoda, że solo !happybth

PS> nikt kartonem nie przyjechał !happybth

Opublikowano
...Szkoda, że solo !happybth

no ja @work !happybth

może za 2 tyg. mi się uda !happybth

• 2 tygodnie później...
  • Sympatycy
Opublikowano

Ostatni spot czwartkowy, to wysyp różnorakich maxi. Przyjechało tego trochę, ale niektórzy byli tak bardzo napaleni na "latanie", że już o godz. 19:05 stali w pełnym rynsztunku, gotowi na najgorszą "szarańczę" :D

@Więcek zapomniał wyłączyć światło na działce :D, więc decyzja została podjęta bardzo szybko. Ruszyliśmy z wigorem na 2 t-maxy, 2 AN650, 1 SW600 i 1 YP400, zapomniałem- jeszcze sie przyplątała GP800. Na Modlińskiej dołączył 1 t-max i w takim składzie "ruszyliśmy" (to nie jest właściwe określenie) do Serocka. Poziom adrenaliny był słuszny, tłumiki zostały oczyszczone z sadzy :wink32: , a ciśnienie wskazywało górną granicę. Powrót był celowo zaplanowany przez Legionowo co by sprawdzić V-maxy na obwodnicy, a później na Modlińskiej na każdym świetle 0-1. Oj, aż mi szkoda było mojego żółtka.

Dzięki za zajefajną wieczorną wycieczkę, a tu 2 fotki ze spota tuż przed godz. 19-tą

IMG_0913.JPG

IMG_0914.JPG

• Sympatycy
Opublikowano

Worlan,zapomniałeś dodać kto wygrywał te konfrontacje.Dychawiczne T-Maxy jak zwykle oglądały tylną lampe czarnej Gp800 :) !OKK :(

• Sympatycy
Opublikowano

Tak było, GPta nie dawała rady wyhamować przed światłami i zatrzymywała się kilkanaście metrów przed nami. :D

Musisz coś z tym zrobić whist , i znowu do serwisu... :P

Opublikowano

Zaiste, fajnie się latało :) i jak już zdążyłem przyznać, przez te zimowe ostrożności odzwyczaiłem się od jazdy w trybie szalonej szarańczy !TAZ. Trza się było szybko przestawić..

GPtka jeszcze poza zasięgiem, ale.. coraz bliżej, bliżej :P

• Sympatycy
Opublikowano

Siemka.

Jak ja wam zazdraszczam waszych przejażdżek.

Chciałbym poinformować szanownych kolegów i koleżanki że w dniach 16 - 17 kwietnia 2011r. Siemik, nie stety sam :D odwiedzi wasze piękne miasto. Chciałbym przy okazji odwiedzić kogo tylko mi się uda i odebrać rzeczy przygotowane na zlot.

Pozdrawiam Siemik

Opublikowano

Przyjemnie sie zaczyna,oby caly sezon byl tak udany.Ja na swoja zabawke nawet spojrzec nie moge bo daleko stoi,pewno teskni za mna jak ja za nia,ale na pocieche(niech zadroszcza zlosliwcy)powiem wam ze ten tydzien pomimo ze bylem na wodzie byl wspanialy,slonce,umiarkowany wiatr,cieplo,pelen luzik-pomimo ze w pracy itd mozna by pisac bez konca,chodzi o Chorwacje.

• Klubowicze
Opublikowano

Po zazdrościć Wojteczku !OK

• Sympatycy
Opublikowano

I teraz przegiąłeś !placz1 +7-8 stopni, jednak odczuwalna ok. 0 stopni.

Ps. Wojtek, jeśli masz czas to pisz więcej o takiej pogodzie. Troszeczkę, lekko się rozgrzewając uśmiechnąłem a to dobry początek jutrzejszego dnia :rolleyes: .

• Administrator
Opublikowano

Zważywszy na spotkanie Burgmanii przy JAJECZKU dzisiejszy spot w C66 dopinamy do piątkowej Biesiady w Szwejku... Mówiąc inaczej : Najbliższy czwartkowy spot w C66 odbędzie się za tydzień, tj. 21 kwietnia !OKK

• Sympatycy
Opublikowano

W taką pogodę, to dzisiejszy spot będzie chyba odwołany . tomato.gif

P.S. Sprawdzę to, ale przyjadę 4oo z włączoną klimą. whist Uf, jak gorąco........

• Sympatycy
Opublikowano

P.S. Sprawdzę to, ale przyjadę 4oo z włączoną klimą. whist Uf, jak gorąco........

Nie no, trzeba będzie po prostu zamiast siedzieć w R66, przelecieć się nad Zegrze !OKK

pzdr

Opublikowano

Czyżbym wyczuwał straszek przed konfrontacją z pewnym KD 300i ;)

Opublikowano

P.S. Sprawdzę to, ale przyjadę 4oo z włączoną klimą. ;) Uf, jak gorąco........

Czyżbym wyczuwał straszek przed konfrontacją z pewnym KD 300i :P

Ja tam przyjeżdżam KD300i whist a nie 4oo z klimą. Zresztą jakieś straszne korki są. Niestety nie wyrobię się na 19. Dajcie znać jak się gdzieś będziecie ruszać. 604 29 00 61.

Dzięki

Opublikowano

Następnym razem musimy się zaopatrzyć w grilla na cargo. Muzyczka będzie, sztuczny tłum również, a pieczona kiełbaska podobno smakuje najlepiej przy ryku silników :D (nawet tych ze zdjętymi tłumikami whist )

Miło się latało i do następnego !scooter !scooter !scooter

@corleone7 DT300i śmiga aż miło :) Chylę czoła !OK

• Sympatycy
Opublikowano

Sprinty T-Maxa i DT na Cargo - niezapomniana rzecz whist

Tylko dlaczego nie ma jeszcze zdjeciowek ze spota ?

pzdr

• Administrator
Opublikowano

Tylko dlaczego nie ma jeszcze zdjeciowek ze spota ?

No właśnie... dlaczego? whist

Bo Gumisiek zaspał a Ty nie robiłeś zdjęć !w00t

Dobra, wczorajszy spot należy uznać za raczej- udany :P

W sumie dobrze, że przestaliśmy jeździć grupą "na szarańczę" ;) , za to na Cargo wszelkie nierozładowane po drodze "napięcia" zostały rozładowane w wyścigach maxi na 1/10 mili :)

3 fotki zrobione pod Kebabem (coś chyba niedopieczona była ta habanina, efes się popsuł :D . Następnym razem zdecydowanie Kondratowicza whist )

20110421214.jpg

20110421213.jpg

20110421212.jpg

Opublikowano

Następnym razem musimy się zaopatrzyć w grilla na cargo. Muzyczka będzie, sztuczny tłum również, a pieczona kiełbaska podobno smakuje najlepiej przy ryku silników :D (nawet tych ze zdjętymi tłumikami whist )

Miło się latało i do następnego !scooter !scooter !scooter)

@corleone7 DT300i śmiga aż miło :) Chylę czoła !OK

Ja mam akurat super turystyczny składany grill, który wchodzi spokojnie do kufra, więc można kolejnym razem coś podpiec whist

Dzięki Monk za uznanie. Szczerze mówiąc, to myślałem że trochę gorzej wypadnę przy ryczącym potworze !w00t

W każdym razie kompleksów się nie nabawiłem !OKK a było na pewno trochę adrenalinki...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...