Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Sympatycy Opublikowano 2 Grudnia 2010 Rozumiem, że został odwieziony? !happybth Cały i zdrowy !happybth
Wojtecki Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 jak moglo byc inaczej skoro ciemno bylo
Sympatycy orzech Opublikowano 3 Grudnia 2010 Sympatycy Opublikowano 3 Grudnia 2010 Rozumiem, że został odwieziony? !happybth Ehh... ten Peanut Zazdrość przez Ciebie przemawia Podobno jakieś menu wczoraj ustalałem, Mariusz mam nadzieję, że notowałeś bo mi jakoś uleciało ze łba !happybth
Sympatycy orzech Opublikowano 8 Grudnia 2010 Sympatycy Opublikowano 8 Grudnia 2010 W przyszły czwartek (16.12) nie ma spotkania, jest jakaś impreza zamknięta. Dzień później zapraszamy na WIGILIĘ
Sympatycy orzech Opublikowano 22 Grudnia 2010 Sympatycy Opublikowano 22 Grudnia 2010 Po konsultacjach z Mariuszem stwierdziliśmy, że nie będzie już spotów w tym roku. Jutrzejszy spot wypada przed Wigilią a kolejny przed sylwestrem więc pewnie sporo osób będzie miało inne sprawy na głowie. Najbliższy oficjalny spot 06.01.2011 r. Widzimy się po nowym roku !tut
Sympatycy szorstki Opublikowano 23 Grudnia 2010 Sympatycy Opublikowano 23 Grudnia 2010 Najbliższy oficjalny spot 06.01.2011 r.Widzimy się po nowym roku !tut A to z kolei święto 3 Króli i początek pierwszego w 2011 roku, długiego łikendu pzdr
Sympatycy orzech Opublikowano 23 Grudnia 2010 Sympatycy Opublikowano 23 Grudnia 2010 No niestety tak wypada ale więcej jak 3 tygodnie mogę nie wytrzymać !tut
Arkadiusz Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Po konsultacjach z Mariuszem stwierdziliśmy, że nie będzie już spotów w tym roku. Orzech ale to zabrzmiało brutalnie !OK Jak bym to na dobrym kacu czytał to.... !tut Pozdrowionka i za rok się melduję na spocie (jak znów czegoś nie stwierdzicie)
Sympatycy orzech Opublikowano 23 Grudnia 2010 Sympatycy Opublikowano 23 Grudnia 2010 Nikt nikomu nie zabrania spotkać się, oficjalnie spotów nie ma.
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 3 Stycznia 2011 Klubowicze Opublikowano 3 Stycznia 2011 Czy w tym tygodniu 6.01.2011 jest spot w C66 ?
Sympatycy orzech Opublikowano 3 Stycznia 2011 Sympatycy Opublikowano 3 Stycznia 2011 Trzeba najpierw zadzwonić do C66 czy jutro czynne.
Ssylwia Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Jutro??? Jeny to dziś już środa? Ale ten czas szybko leci
Sympatycy orzech Opublikowano 3 Stycznia 2011 Sympatycy Opublikowano 3 Stycznia 2011 Ojtam, ojtam, odwrotnie miałem napisać. Trzeba jutro zadzwonić czy będzie czynne - w czwartek.
Sympatycy orzech Opublikowano 4 Stycznia 2011 Sympatycy Opublikowano 4 Stycznia 2011 W czwartek 6.01 Cafe 66 jest czynne normalnie !placz1
Sympatycy szorstki Opublikowano 4 Stycznia 2011 Sympatycy Opublikowano 4 Stycznia 2011 No to wezmę ze sobą fejsbuka !placz1 pzdr
kmodzele Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Albo gokarda. !placz1 W zasadzie możesz nim przyjechać.
Sympatycy zegar Opublikowano 5 Stycznia 2011 Sympatycy Opublikowano 5 Stycznia 2011 Postaram się jutro stawić na spotkanko - powinno być ciekawie. Albo gokarda. W zasadzie możesz nim przyjechać. Ps. a tak przy okazji - jak ktoś jutro przyjedzie tym " gokardem " to może byśmy wymienili mu ten " przestarzały silnik " !sciana pozdrawiam
Gość Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Moi drodzy, ja się z Wami żegnam. Nie będzie mnie jutro, nie będzie i za tydzień. Jadę w miejsce, gdzie, prawdopodobnie, będzie możliwość przypomnieć sobie, jak się jeździ na skuterze. Pozdrawiam wszystkich, jak będę miał neta, to się oczywiście odezwę. Nara. !sciana
Sympatycy Baltona Opublikowano 5 Stycznia 2011 Sympatycy Opublikowano 5 Stycznia 2011 Fajnie, Szorstki weźmie fejsbuka, Zegar udoskonali silnik wspólna myśl jeden cel tak to widzę pozdrawiam konstruktorów !OKK
Klaud Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 będzie możliwość przypomnieć sobie, jak się jeździ na skuterze. No dobra, to gdzie, na antypody? Pochwal się, jak już zacząłeś !OKK
ucienta Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Dzieki za konstruktywne spotkanie Kolejny raz okazalo sie, ze spory najlepiej wyjasniac twarza w twarz. Mysle, ze obydwie "strony" lepiej sie teraz rozumieja. Specjalne uklony dla Szorstkiego za podwozke
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 6 Stycznia 2011 Administrator Opublikowano 6 Stycznia 2011 Dzieki za konstruktywne spotkanie Kolejny raz okazalo sie, ze spory najlepiej wyjasniac twarza w twarz. Mysle, ze obydwie "strony" lepiej sie teraz rozumieja. Specjalne uklony dla Szorstkiego za podwozke Miło, że przyjechałaś Tak jak wspomniałem w innym poście... słowo pisane nigdy nie zastąpi spotkań real. Do zobaczenia Ps. Agnieszka, to jaki jest adres tego forum flecistek?
Sympatycy orzech Opublikowano 6 Stycznia 2011 Sympatycy Opublikowano 6 Stycznia 2011 To jednak wiolonczelistki, Strasznie szarpią .... struny
Administrator Artix Opublikowano 7 Stycznia 2011 Administrator Opublikowano 7 Stycznia 2011 no niestety nie moglem sie pojawic, choroba mnie rozlozyla i caly dzien spedzilem w lozku
Rekomendowane odpowiedzi