Sympatycy Worlan Opublikowano 18 Listopada 2010 Sympatycy Opublikowano 18 Listopada 2010 Kto dziś jedzie sprawdzić, czy ustawa o zakazie palenia jest przestrzegana w C66 Ja jadę.......
Klubowicze krzytro Opublikowano 18 Listopada 2010 Klubowicze Opublikowano 18 Listopada 2010 Ja jadę i będę jarał!!!!
Corleone Opublikowano 18 Listopada 2010 Opublikowano 18 Listopada 2010 Ja niestety dziś nie mogę. Inne obowiązki... Bawcie się dobrze
Sympatycy szorstki Opublikowano 18 Listopada 2010 Sympatycy Opublikowano 18 Listopada 2010 Ja jadę i będę jarał!!!! To ja nie jadę !happybth pzdr
Sympatycy orzech Opublikowano 18 Listopada 2010 Sympatycy Opublikowano 18 Listopada 2010 Ja jadę i będę jarał!!!! To ja nie jadę !happybth pzdr Nikt nie jarał, miętki jesteś !happybth Nawet Bigu z DE przytargał się odhaczyć na liście klubowej !piwko
Sympatycy Worlan Opublikowano 18 Listopada 2010 Sympatycy Opublikowano 18 Listopada 2010 Nawet Bigu z DE przytargał się odhaczyć na liście klubowej Za odległość jaką musiał pokonać i punktualność dostał specjalny stempel na dłoń. !happybth
Barti Opublikowano 18 Listopada 2010 Opublikowano 18 Listopada 2010 Czy ktoś jeszcze na spoty przyjeżdza skuterem?
Sympatycy orzech Opublikowano 18 Listopada 2010 Sympatycy Opublikowano 18 Listopada 2010 Czy ktoś jeszcze na spoty przyjeżdza skuterem? Mr. Sandal
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 18 Listopada 2010 Klubowicze Opublikowano 18 Listopada 2010 Spotkanie było jak zwykle bardzo miłe Czy ktoś jeszcze na spoty przyjeżdza skuterem? Tak, ale każdy przyjeżdża czym chce, najważniejsze żeby był.
Klaud Opublikowano 18 Listopada 2010 Opublikowano 18 Listopada 2010 Czy ktoś jeszcze na spoty przyjeżdza skuterem? Tak, ale każdy przyjeżdża czym chce, najważniejsze żeby był. no to może z kwadrans po 20ej przejeżdżałem, ale żadnego skuta [już?] nie było, a tak rzadko zdarza mi się być w Wwie o tej porze w czwartek, i do tego skuterkiem... ehhh....
Sympatycy szorstki Opublikowano 18 Listopada 2010 Sympatycy Opublikowano 18 Listopada 2010 Ja jadę i będę jarał!!!! To ja nie jadę !happybth pzdr Nikt nie jarał, miętki jesteś !piwko Nawet Bigu z DE przytargał się odhaczyć na liście klubowej W takim razie, do jutra !happybth Pzdr
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 18 Listopada 2010 Sympatycy Opublikowano 18 Listopada 2010 Czy ktoś jeszcze na spoty przyjeżdza skuterem? Tak, ale każdy przyjeżdża czym chce, najważniejsze żeby był. no to może z kwadrans po 20ej przejeżdżałem, ale żadnego skuta [już?] nie było, a tak rzadko zdarza mi się być w Wwie o tej porze w czwartek, i do tego skuterkiem... ehhh.... To, że nie stały skutery to nie znaczy że nas nie było.Mogłeś śmiało wpadać
Sympatycy orzech Opublikowano 18 Listopada 2010 Sympatycy Opublikowano 18 Listopada 2010 no to może z kwadrans po 20ej przejeżdżałem, ale żadnego skuta [już?] nie było (...) Ale było parę samochodów.....
dr.big Opublikowano 19 Listopada 2010 Autor Opublikowano 19 Listopada 2010 Nawet Bigu z DE przytargał się odhaczyć na liście klubowej !piwko No coz, najwidoczniej czasami latwiej jest zrobic ponad 600 km na spota od tych zwyczajnych 20 km . PS1. Dawaj w klubowych "liste Orzecha" !happybth . PS2. Worlan, dzieki za pieczatke, doceniam !happybth . PS3. Fotki ze spota wkleje za kilka dni...
Sympatycy orzech Opublikowano 19 Listopada 2010 Sympatycy Opublikowano 19 Listopada 2010 PS1. Dawaj w klubowych "liste Orzecha" Koniecznie chcesz co by ,mnie Klubowicze unicestwili Jeszcze jeden taki wybryk i będą mnie linczować !bicz
dr.big Opublikowano 21 Listopada 2010 Autor Opublikowano 21 Listopada 2010 A tam, jaki znowu "wybryk" ... 2 fotki z czwartku:
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 2 Grudnia 2010 Administrator Opublikowano 2 Grudnia 2010 Pomimo dość "specyficznej" pogody dzisiejszy spot w C66 jest jak najbardziej aktualny !happybth
pablos Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Wreszcie może uda się dotrzeć na spot - bo ostatnio zawsze coś pod górkę. Pozdr.
Klubowicze krzytro Opublikowano 2 Grudnia 2010 Klubowicze Opublikowano 2 Grudnia 2010 mnie niestety nie będzie,pozdrawiam wszystkich !happybth
Administrator Artix Opublikowano 2 Grudnia 2010 Administrator Opublikowano 2 Grudnia 2010 Przebieram nogami zeby wreszcie dotrzec, mam nadziej ze tym razem nic nie wypadnie pilniejszego niz zima !happybth
Sympatycy orzech Opublikowano 2 Grudnia 2010 Sympatycy Opublikowano 2 Grudnia 2010 Ja również będę. I chyba nawet wpadnę na kielicha ponieważ mam podwózkę !happybth
Sympatycy Worlan Opublikowano 2 Grudnia 2010 Sympatycy Opublikowano 2 Grudnia 2010 Ja również będę. I chyba nawet wpadnę na kielicha ponieważ mam podwózkę !happybth Jakaś impreza o której nie wiem ? 4oo zostawiamy w domu ? !happybth
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Sympatycy Opublikowano 2 Grudnia 2010 Spot się odbył,ale ta impreza to jakaś kiepska była-tylko jeden z nas się dobrze bawił !happybth !happybth
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 2 Grudnia 2010 Administrator Opublikowano 2 Grudnia 2010 Rozumiem, że został odwieziony? !happybth Ehh... ten Peanut !happybth
Rekomendowane odpowiedzi