Klubowicze Wrzonio Opublikowano 10 Listopada 2010 Klubowicze Opublikowano 10 Listopada 2010 Nie chodzi o urazy i żale. Czasem poprostu lepiej ugryźć się w palec niż pisać co pomyślisz, bo jak widać przy jesiennych nastrojach wszyscy jacyś tacy rozdrażnieni i wystarczy uderzyć w klawisz a zaraz wszyscy się odzywają. Marcvs; Tu nie chodzi o moje poświęcenie, bo to, że bywam na spotach wynika z tego, że chcę a nie dlatego, że muszę. Zresztą nie do końca o Ciebie mi chodziło. Pieniądze i brak czasu to zupełnie inne sprawy i nikt nie ma ich za dużo, więc nie narzekaj tak bardzo. Marcvs, więcej luzu ? Skoro ktoś organizuje sobie imprezy w czasie spotkań Burgmanii ("wbn", gokarty) - ma do tego prawo, ale potem wypisuje taki "śmieszny" tekst: KLIK, to czego tu bronić ? Marcvs, czego ? Kto tu nie ma za grosz taktu ? Szorstki napisał bardzo trafnie to o co mi chodzi. Raz można zrozumieć pomyliło się ale dwa a potem trzy razy to już chyba nie przypadek. Czyżby chodziło o niechęć do klubu.
Sympatycy Baltona Opublikowano 10 Listopada 2010 Sympatycy Opublikowano 10 Listopada 2010 Myślałem,że to koniec waśni Barti przeprosił i basta ale nieeee nudzimy się i troche trzeba krwi utoczyć
Sympatycy szorstki Opublikowano 10 Listopada 2010 Sympatycy Opublikowano 10 Listopada 2010 Baltona, jedziesz na spot jutro, czy utoczyć Ci krwi "na melinie" ? pzdr
Sympatycy orzech Opublikowano 10 Listopada 2010 Sympatycy Opublikowano 10 Listopada 2010 No właśnie, jutro spot na melinie, w C66 czy odpuszczamy
Sympatycy Kisiel Opublikowano 10 Listopada 2010 Sympatycy Opublikowano 10 Listopada 2010 Kur.. łeb se ukręcę ale to muszę zobaczyć Bedzie bitka ....
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 10 Listopada 2010 Klubowicze Opublikowano 10 Listopada 2010 Ja bedę w C66.
Sympatycy Baltona Opublikowano 10 Listopada 2010 Sympatycy Opublikowano 10 Listopada 2010 Baltona, jedziesz na spot jutro, czy utoczyć Ci krwi "na melinie" ? !OK pzdr Jak toczyć to lepiej beczkę piwa na meline, piątek mam wolny
Barti Opublikowano 10 Listopada 2010 Opublikowano 10 Listopada 2010 Raz można zrozumieć pomyliło się ale dwa a potem trzy razy to już chyba nie przypadek. Czyżby chodziło o niechęć do klubu. Już nie przesadzajmy z tą niechęcią. Jesli chodzi o WBN i gokardy to akurat ja nie byłem inicjatorem i nie wymyslałem godzin i dni tych spotkań. Chętnie tez bym wpadł (mimo tego co zostało napisane) na spota i faktycznie zobaczył jak się "nudzicie" ale niestety jutro Bartłomieja więc obchodzę imieniny !OK Wrzonio wypię za twoje zdrówko
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 10 Listopada 2010 Klubowicze Opublikowano 10 Listopada 2010 ... jutro Bartłomieja więc obchodzę imieniny Wrzonio wypię za twoje zdrówko No to wszystkiego najlepszego Ja za twoje zdrówko również wypiję !OK
Sympatycy spinka Opublikowano 10 Listopada 2010 Sympatycy Opublikowano 10 Listopada 2010 widać że zima nadciąga
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 10 Listopada 2010 Sympatycy Opublikowano 10 Listopada 2010 Ja bedę w C66. Wrzonio,możesz być POD C66.Dzwoniłem i jutro lokal zamknięty.
Sympatycy orzech Opublikowano 10 Listopada 2010 Sympatycy Opublikowano 10 Listopada 2010 Też właśnie dzwoniłem, szkoda
Sympatycy Baltona Opublikowano 10 Listopada 2010 Sympatycy Opublikowano 10 Listopada 2010 Orzech ale melina będzie otwarta
ucienta Opublikowano 10 Listopada 2010 Opublikowano 10 Listopada 2010 Rany, ale tu testosteronem powialo... Panowie Udanego melinowania
michalu Opublikowano 10 Listopada 2010 Opublikowano 10 Listopada 2010 melina może być to gdzie ta bitka ?? jak by co dajcie znać, wezmę jakąś rurę
Gość Opublikowano 10 Listopada 2010 Opublikowano 10 Listopada 2010 Najlepiej... wydechową i z... tłumikiem.
Sympatycy orzech Opublikowano 11 Listopada 2010 Sympatycy Opublikowano 11 Listopada 2010 Orzech ale melina będzie otwarta To o której na melinie bo mam ochotę majkę przegonić
Sympatycy Baltona Opublikowano 11 Listopada 2010 Sympatycy Opublikowano 11 Listopada 2010 Orzech ale melina będzie otwarta To o której na melinie bo mam ochotę majkę przegonić Otwarte od 18-ej do ostatniego piwa !piwko
Sympatycy orzech Opublikowano 11 Listopada 2010 Sympatycy Opublikowano 11 Listopada 2010 No to widzimy się parę minut po 18
Sympatycy orzech Opublikowano 11 Listopada 2010 Sympatycy Opublikowano 11 Listopada 2010 Spot udany, WCkwadrat na melinie powalający Wrzonio, Krzytro, dzięki za wspólne śmiganie !piwko
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 11 Listopada 2010 Klubowicze Opublikowano 11 Listopada 2010 Ja bym powiedział, że cała melina powalająca. Dzięki za miłe spotkanko i śmiganko. Dzięki Orzech i Krzytro, że mnie wyciągneliście na
Klubowicze krzytro Opublikowano 11 Listopada 2010 Klubowicze Opublikowano 11 Listopada 2010 Ja również dziękuję,jak to powiadają trza być twardym.No i wreszcie spaliłem gumkę w Burgim!
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 12 Listopada 2010 Administrator Opublikowano 12 Listopada 2010 No więc spotkanie na melinie się odbyło... było miło i przyjemnie, żadnych bijatyk i scysji... przynajmniej do 20:15 !guns Wczorajszy Love & Peace
Sympatycy Baltona Opublikowano 12 Listopada 2010 Sympatycy Opublikowano 12 Listopada 2010 I ja dziękuję za miłe spotkanie Krzytro jak spalił gumkę to się zrobił klimat prawdziwej meliny siwy dym !guns tego nam brakowało.
Rekomendowane odpowiedzi