Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Czwartkowe miejsce spotkań Burgmanii w Warszawie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wczoraj dwa razy przejechałem koło miejsca spotkań w odległosci 200 m. Raz z jednego spotkania na drugie (18:20), a potem z drugiego na pierwsze (19:20)...

Nie wszyscy mają czas na spotkania w gronie znajomych.. !happybth

Oczywiście jechałem moim białym ślizgaczem.

Opublikowano

Ja przejeżdżałam koło miejsca spotkań wczoraj o 20. Pod R66 widziałam parę skuterów. Też nie mogłam się zatrzymać, musiałam pędzić, aby położyć dziecko spać. !happybth Pozdrawiam wszystkich z wczorajszego spota!

• Klubowicze
Opublikowano

Z małym poślizgiem parę zdjęć na których można coś rozróżnić

IMG_0056.jpg

z początku było tak nudno że niektórzy zasypiali

IMG_0061.jpg

tutaj Całość

• 2 tygodnie później...
  • Administrator
Opublikowano

W dniu dzisiejszym wyjątkowo spot odbędzie się w Klubie Perła... więcej info: KLIK

Godzina taka jak zawsze: 19:00 !happybth

• Sympatycy
Opublikowano

Rozumiem, że dzisiaj wyjątkowo w C66? Jeśli dobrze słyszałem, będzie Orzech z ptakiem w sezamie?

• Sympatycy
Opublikowano

Nie będę z sezamem ponieważ nie jadę z domu :)

Spot w C66

• Administrator
Opublikowano
Rozumiem, że dzisiaj wyjątkowo w C66?

Nie tyle wyjątkowo co standardowo :)

Do zobaczenia :)

Opublikowano

Uuuu, jakaś cisza po tym spocie. Czyżby nikt nie dotarł, albo uczestnicy się pobili i poobrażali ? !vampire !piwko

• Klubowicze
Opublikowano
Uuuu, jakaś cisza po tym spocie. Czyżby nikt nie dotarł, albo uczestnicy się pobili i poobrażali ? !vampire !OKK

Nie wprowadzaj defektyzmu !piwko

• Sympatycy
Opublikowano
Uuuu, jakaś cisza po tym spocie. Czyżby nikt nie dotarł, albo uczestnicy się pobili i poobrażali ? !vampire  !piwko

A co tu pisać,nuda panie,nuda !OKK

• 2 tygodnie później...
  • Klubowicze
Opublikowano

Oto nudne zdjęcie z ostatniego spota :

IMG_0004.jpg

i jeszcze kilka

Opublikowano

Widze że jednak gokardy były ciekawsze niż spot !tut Dobrego wyboru dokonalismy !happybth

• Klubowicze
Opublikowano
Widze że jednak gokardy były ciekawsze niż spot !happybth Dobrego wyboru dokonalismy !happybth

Nikt cię nie zmusza do spotkań z nami

• Klubowicze
Opublikowano
Widze że jednak gokardy były ciekawsze niż spot  !happybth  Dobrego wyboru dokonalismy  !happybth

Nikt cię nie zmusza do spotkań z nami

Może gokarty są fajniejsze ale spotkanie z przyjaciółmi bezcenne. Tym bardziej, że spoty odbywają się pod C66 o 19:00, a wy umówiliście się w ty samym miejscu o 20:00, więc można było połączyć obydwa spotkania jakby ktoś chciał.

• Sympatycy
Opublikowano
więc można było połączyć obydwa spotkania jakby ktoś chciał.

Wiesiek, a może spot był właśnie bezcenny, bo kolega wybrał gokardy i go nie było ? !tut !happybth Ogólnie rzecz biorąc, szkoda gadać... !happybth

pzdr

• Administrator
Opublikowano
Widze że jednak gokardy były ciekawsze niż spot !happybth Dobrego wyboru dokonalismy !happybth

Po takim wpisie lepiej żebyś już nie przyjeżdżał...

Opublikowano
Widze że jednak gokardy były ciekawsze niż spot  :D  Dobrego wyboru dokonalismy  :)

Mariusz

Młody jest chłopak i walnął babola

Ale to nie znaczy że Ty też tego nie zrobiłeś !tut

Nieładnie ;)

Panujmy nad swoimi wypowiedziami !OK

Bo niedługo na spota trza będzie przyjeżdżać z nożem ;);)

Jakoś atmosfera się tu psuje

Tylko się komuś coś wyrwie a już siła złego na jednego ;)

Widać dopadł nas brak zajęcia !happybth ??

Ale zawsze znajdzie się okazja do jakiegoś lota !happybth

Bierzcie aparaty i zamieszczajcie zdjęcia

WIĘCEJ LUZU PANOWIE

Więcej luzu :)

Opublikowano
Widze że jednak gokardy były ciekawsze niż spot  !tut  Dobrego wyboru dokonalismy  !happybth

Wypowiedź Bartiego zrozumiałem, jako żart. Moze leciutko złośliwy, ale przecież Gumisiek publikując te zdjęcie (i z takim podpisem), aż prosił się o komentarz 'z przymrużeniem oka'.

A tu nagle 500 armat zabrzmiało, poważnie się zrobiło... I to w parę minut (czyżby coś głebiej? !OK)

Marcvs, popieram, więcej luzu !happybth

Opublikowano
Widze że jednak gokardy były ciekawsze niż spot  :D  Dobrego wyboru dokonalismy  ;)

Wypowiedź Bartiego zrozumiałem, jako żart. Moze leciutko złośliwy, ale przecież Gumisiek publikując te zdjęcie (i z takim podpisem), aż prosił się o komentarz 'z przymrużeniem oka'.

A tu nagle 500 armat zabrzmiało, poważnie się zrobiło... I to w parę minut (czyżby coś głebiej? ;))

Marcvs, popieram, więcej luzu :)

Chociaż w tematach nie PO litycznych się zgadzamy ;) !OK

Tak trzymać ;)

Niech się politycy biją !tut

A my Maxiskuterowcy !happybth , musimy się trzymać razem !happybth

• Sympatycy
Opublikowano

Marcvs, więcej luzu ? !happybth

Skoro ktoś organizuje sobie imprezy w czasie

spotkań Burgmanii ("wbn", gokarty) - ma do tego prawo, ale potem wypisuje taki "śmieszny"

tekst: KLIK, to czego tu bronić ? Marcvs, czego ? Kto tu

nie ma za grosz taktu ?

pzdr

• Klubowicze
Opublikowano
Widze że jednak gokardy były ciekawsze niż spot  !OK  Dobrego wyboru dokonalismy  !happybth

A tu nagle 500 armat zabrzmiało, poważnie się zrobiło... I to w parę minut (czyżby coś głebiej? :D)

Marcvs, popieram, więcej luzu !tut

Jakoś tak się zrobiło, że po forum zaczyna krążyć dużo teorii spiskowych, a Bartiemu ostatnio się język wyostrzył, co obserwuję nie tylko w tym wątku.

Jak się nie bywa na spotach i wyjazdach to trudno powiedzieć o atmosferze i ocenić na podstawie zdjęć jak to jest gdy jest nudno.

Mnie się nie nudzi dlatego staram się być w każdy czwartek, chociaż ze względu na charakter mojej pracy mam do przebycia długą drogę (tak jak ostatnio prawie 500km).

To bardzo ciekawe, że najwięcej na temat imprez i spotów mają do powiedzenia Ci, którzy na nie nie jeżdżą. !happybth

Opublikowano

Nie wiem z jakiego powodu ta burza odrazu i informacja że mam się na spotach nie pokazywać :D Strasznie wrażliwi jesteście nawet na żarty jak widać ;)

Przynajmniej Klaud dobrze do zrozumial i chwała mu za to !OK Luźny komentarz.

Poczuliście się urażeni tą wypowiedzią aż tak żeby odrazu skreślić człowieka? (pytanie do tych którzy odrazu na mnie wsiedli)

Mam Was za to oficjalnie przeprosić czy poprostu faktycznie się już nie pokazywać na spotach (głównie pytanie kieruje do Mariusza)?

Opublikowano
Mnie się nie nudzi dlatego staram się być w każdy czwartek, chociaż ze względu na charakter mojej pracy mam do przebycia długą drogę (tak jak ostatnio prawie 500km).

To bardzo ciekawe, że najwięcej na temat imprez i spotów mają do powiedzenia Ci, którzy na nie nie jeżdżą. :D

Wrzoniu, nikt nie neguje twojego poświęcenia, jednak ja akurat nie mam tyle czasu i pieniędzy aby bywać w Warszawie na czwartkowych spotach

Jednak uwierz mi że chętnie bym się z wami spotkał.

Chciałem tylko powiedzieć że ja potraktowałem słowa Bartiego jako nie trafiony żart, a tu taki nalot, również i na mnie

;)

Widzę w tym tylko jedną prawidłowość...............

Szkoda słów !OK

• Klubowicze
Opublikowano
Nie wiem z jakiego powodu ta burza odrazu i informacja że mam się na spotach nie pokazywać  :D Strasznie wrażliwi jesteście nawet na żarty jak widać  ;)

Przynajmniej Klaud dobrze do zrozumial i chwała mu za to  !OK Luźny komentarz.

Poczuliście się urażeni tą wypowiedzią aż tak żeby odrazu skreślić człowieka? (pytanie do tych którzy odrazu na mnie wsiedli)

Mam Was za to oficjalnie przeprosić czy poprostu faktycznie się już nie pokazywać na spotach (głównie pytanie kieruje do Mariusza)?

Szkoda, że żarty to tylko w jedną stronę. Ja odebrałem wpis Mariusza jako żart i to mniej złośliwy niż Twój.

Opublikowano

Żeby już nie rozciągać tematu.

Powiem tak. Nie jestem z tych co bedą iść w zaparte do końca.

Jeśli ktoś poczuł sie urażony moją wypowiedzią która miała byc trochę z przymrużeniem oka (jak widać wyszło innaczej) to bardzo Was przepraszam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...