ptaku_1 Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 nie ma grila ma dyzur, ale jak Magart taki chetny to niech zrobi
monk Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 Malina, jakiej pojemności jest ten Twój mobilny grill? Może zjedlibyśmy po kiełbasce pod C66? Tak z lekka po harcersku
malina666 Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 nie ma problemu dziś jestem ok 19 dostępny i moge wziac grilla, który pomieści z 8-10 kiełbasek Przy okazji wymienię klocki hamulcowe Wiec daj znac czy mam przyjezdzac z grillem i całą oprawą !YES
monk Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 No dobra, naszło nas z Maliną na spotową nutkę urozmaicenia.. Stąd oferujemy dziś pod C66: grill, węgielek, ogień, talerzyki i sztućce. ..brakuje nam kiełbasek i osób chętnych na tęże pieczoną. Jeżeli pojawią się jakieś obiekcje co do smażenia kiełbasek na parkingu to mamy kilka propozycji, gdzie można by się lekko przemieścić. Za chwilę będą śniegi i o wspólnej kiełbasce będzie można sobie pomarzyć.. Ktoś reflektuje? P.S. a teraz się okaże, komu ostało się choć trochę młodzieńczej werwy !YES ..jeszcze czy już !YES P.S. II (; ikitsalp i ałtaiwś ejym żeizdołm ałatsozop ,sitarg llirg ut-04 tal od iceizd i yteiboK
ucienta Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 No dobra, naszło nas z Maliną na spotową nutkę urozmaicenia..Stąd oferujemy dziś pod C66: grill, węgielek, ogień, talerzyki i sztućce. ..brakuje nam kiełbasek i osób chętnych na tęże pieczoną. Jeżeli pojawią się jakieś obiekcje co do smażenia kiełbasek na parkingu to mamy kilka propozycji, gdzie można by się lekko przemieścić. Za chwilę będą śniegi i o wspólnej kiełbasce będzie można sobie pomarzyć.. Ktoś reflektuje? P.S. a teraz się okaże, komu ostało się choć trochę młodzieńczej werwy ..jeszcze !V czy już !wchair Zglaszam chec do zjedzenia kielbaski. Ale nie do jej gonienia
Klubowicze krzytro Opublikowano 30 Września 2010 Klubowicze Opublikowano 30 Września 2010 zn,jedziemy pod c66 na !wchair ?
monk Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 Ja nie widzę innej opcji. Ale wiem, że inni nie widzą mojej opcji..
ucienta Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 Ja nie widzę innej opcji.Ale wiem, że inni nie widzą mojej opcji.. Tzn wszyscy nagle oslepli? !wchair
monk Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 Ja nie widzę innej opcji.Ale wiem, że inni nie widzą mojej opcji.. Tzn wszyscy nagle oslepli? punkt dla Ciebie !wchair w nagrodę możesz ubiegać się o najbardziej dopieczoną i najmniej podgryzioną kiełbaskę !V
ucienta Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 punkt dla Ciebie !wchair w nagrodę możesz ubiegać się o najbardziej dopieczoną i najmniej podgryzioną kiełbaskę !V Rany, jak ja Ci sie sie zdolam odwzdzieczyc za to wyroznienie? Niegodnam
malina666 Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 Jak ktoś jeszcze załatwi ciepłą herbatę to już będziemy mieli full wypas catering !wchair najpier pojemy a pozniej można pojezdziec, ja z moja awarią układu chłodzenia dam radę tylko dojechac i byc dzis kucharzem.
monk Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 punkt dla Ciebie !wchair w nagrodę możesz ubiegać się o najbardziej dopieczoną i najmniej podgryzioną kiełbaskę !V Rany, jak ja Ci sie sie zdolam odwzdzieczyc za to wyroznienie? Niegodnam No, nie Malina, ja mam mały termosik, poszukam tam ciepłej herbaty.
M_Pajak Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 Za chwilę będą śniegi i o wspólnej kiełbasce będzie można sobie pomarzyć.. Ja tam zmodyfikowałem Burka , bo dokleiłem płozy i zima mi nie straszna !V !wchair
malina666 Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 Dzięki za wspólne grilowanie, grill czeka na kolejny tego typu spot. Dzięki za miłe towarzystwo. Pozdrawiam
monk Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 ..a jednak się udało !V i to całkiem sympatycznie !wchair Gorąca kiełbaska w taką pogodę smakuje podwójnie A we własnym gronie nawet i potrójnie
Artemis Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 O fajna inicjatywa! !YES To teraz mi powiedzcie kto z tego towarzystwa był kiełbasamasterem i posiadał największą Szkoda, że kończę późno pracę, na pewno bym podjechał! Termosów na herbatę mam kilka !YES Pozdrowienia dla pozytywnie zakręconych!!!
ucienta Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 Malina, Monk super pomysl! To byla kielbaska sezonu
monk Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 Tak na prawdę to był pomysł magarta !YES Potem ptaku się przyczynił organizacyjnie, przeganiając nas ze swoich włości Malina zaoferował swój grill !YES A ja tylko powiedziałem, że jest to możliwe ..ot, taka kolejność zasług
magart Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 Tak na prawdę to był pomysł magarta !YESPotem ptaku się przyczynił organizacyjnie, przeganiając nas ze swoich włości Malina zaoferował swój grill !YES A ja tylko powiedziałem, że jest to możliwe ..ot, taka kolejność zasług Czuję się dopieszczony
Gość Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 Tak więc, nie będą Wam nawijał kiełbasy na uszy i powiem szczerze. Wybrałem Lecha (Poznań) i naszych nieboraczków spod siatki. No, nie można mieć wszystkiego. Ech.
Arkadiusz Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 ..a jednak się udało !V i to całkiem sympatycznie !OK Gorąca kiełbaska w taką pogodę smakuje podwójnie :) A we własnym gronie nawet i potrójnie :) Witam i Pozdrawiam Wszystkich !!! Ps. Rozumiem że teraz na spotach to będzie standard ? Wiem, wiem że kiełbasa każdy swoją
Klubowicze Molo Opublikowano 1 Października 2010 Klubowicze Opublikowano 1 Października 2010 Dzięki za miłe spotkanko i grilowanie !OKK PS.Malina grilowanie było na luksusowym poziomie !OKK Pozdrawiam,Gosia
M_Pajak Opublikowano 2 Października 2010 Opublikowano 2 Października 2010 Co by nie mówic było super tylko że większość nie przybyła na bo im za zimno było !OKK
Rekomendowane odpowiedzi