Sympatycy smok.wawelski Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Sympatycy Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Pasuje ci ten giees Grzesiu Pamiętaj: są żółte
Sympatycy Worlan Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Sympatycy Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Pasuje ci ten giees Grzesiu Pamiętaj: są żółte Może i pasuje, ale trzeba spojrzeć na to z innej strony. Ja mam okropne ciągoty do odkręcania manetki. Kiedy na T-maxie to jest (chyba) pod kontrolą, to na BMW GS 1200 może mi tej kontroli zabraknąć. Uświadomiła to mi krótka przejażdżka GS-em Macka. Mierzmy siły na zamiary.
Więcek Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Pasuje ci ten giees Grzesiu Pamiętaj: są żółte Może i pasuje, ale trzeba spojrzeć na to z innej strony. Ja mam okropne ciągoty do odkręcania manetki. Kiedy na T-maxie to jest (chyba) pod kontrolą, to na BMW GS 1200 może mi tej kontroli zabraknąć. Uświadomiła to mi krótka przejażdżka GS-em Macka. Mierzmy siły na zamiary. Oj Grzesiu, zrobimy blokadę na gaźniku i będzie O.K. ty kupisz , jak kupię przemalujemy na biało Orzech zamontuje nam z tyłu patyk z niebieską lampką i będziemy robić za obstawę Burgmani
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Administrator Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Oj Grzesiu, zrobimy blokadę na gaźniku i będzie O.K. Gaźniki w GS'ie? Hmm... Tak czy owak blokada by się przydała
Sympatycy Worlan Opublikowano 2 Września 2010 Sympatycy Opublikowano 2 Września 2010 Będą dzisiaj jakieś jazdy testowe, bo tak się zastanawiam czy jechać na spota ?
Sympatycy smok.wawelski Opublikowano 2 Września 2010 Sympatycy Opublikowano 2 Września 2010 No nie wiem, podobno masz ciągoty do odkrecania manetki... Ja będę PS. Jak tam tradycyjny pojazd plemienny nomadów żyjących na pustyniach Iranu?
Arkadiusz Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 Ja już majkę rozgrzewałem do startu na W-wę i zaczęło padać !scooter , pada i pada i ciagle pada. no cóż innym razem. Ale pozdrowienia dla Wszystkich Ps. Podobno Warszawka w słońu ?
Sympatycy Worlan Opublikowano 2 Września 2010 Sympatycy Opublikowano 2 Września 2010 Ps. Podobno Warszawka w słońu ? Etam w słońcu. Trochę nas przewiało, ale było jak zwykle !scooter Jedynie Ucienta nie narzekała na chłód . Dzięki za wspólne lansowanie
Klubowicze Gumisiek Opublikowano 2 Września 2010 Klubowicze Opublikowano 2 Września 2010 Następny spot zaliczony i kilka zdjęć tutaj całość Naduś
ucienta Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 Jedynie Ucienta nie narzekała na chłód . Panie, daj Pan spokoj! Dzieki za wspolny wypad. Nastepnym razem powinnismy sie sznurkiem powiazac. Moze sie nie pogubimy !scooter
monk Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 Jedynie Ucienta nie narzekała na chłód . Panie, daj Pan spokoj! Dzieki za wspolny wypad. Nastepnym razem powinnismy sie sznurkiem powiazac. Moze sie nie pogubimy !scooter Pani, daj Pani spokój! Się pasek ześlizgnął i żem przejechał zjazd z siekierkowskiego ..a że nawrotka dopiero w Aninie Dzięki za wspólny lansik i zaspokojenie głodu wiatru we włosach
DIAMANDA2002 Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 Również w domku. Trochę się zeszło, bo obwiozłem trochę ruskich po mieście. Napiszę w nowym w podróżach... Dzięki za jazde !!!!
Arkadiusz Opublikowano 14 Września 2010 Opublikowano 14 Września 2010 OOO a tu co, w tamten czwartek spota nie było ? !w00t żadnego opisu, żadnej relacji, no i mam pytanie czy w ten czwartek tj. 16.09.2010 r. będzie ktoś ? Jak by "śnieg" nie padał to się bym zjawił, może by jakąś rybkę strzelił w zacnym towarzystwie? Gdzieś ?
Klubowicze Gumisiek Opublikowano 14 Września 2010 Klubowicze Opublikowano 14 Września 2010 OOO a tu co, w tamten czwartek spota nie było ? !w00t żadnego opisu, żadnej relacji, no i mam pytanie czy w ten czwartek tj. 16.09.2010 r. będzie ktoś ? Jak by "śnieg" nie padał to się bym zjawił, może by jakąś rybkę strzelił w zacnym towarzystwie? Gdzieś ? Ja przybędę niestety 4oo , bo mój skuterek jest chwilowo uziemiony .
monk Opublikowano 14 Września 2010 Opublikowano 14 Września 2010 OOO a tu co, w tamten czwartek spota nie było ? żadnego opisu, żadnej relacji[..] Oczywiście, że był spot ..tylko o czym tu pisać, jak pojawiły się tylko trzy skuterki !w00t ..a jak znam życie, w czwartek pewnie kogoś spotkasz
Arkadiusz Opublikowano 14 Września 2010 Opublikowano 14 Września 2010 Ja przybędę niestety 4oo , bo mój skuterek jest chwilowo uziemiony . A co popsułeś coś ? !scooter Adam wezmę Ci płytę ze zdjęciami z mojego aparata z ZWS w Warce, a Ty pamiętaj o mnie. Ps. Jak by ktoś chciał, pisać na PM wypalę najwyżej więcej za... FREE !scooter
Marynarz Opublikowano 15 Września 2010 Opublikowano 15 Września 2010 No i mi się uda w końcu zawitać na spota, przyjadę 10oo !YES edit. : %^$#@$^%$^ jak zwykle coś i dziś nie będzie mi dane się z wami zoabczyć..... !scooter !scooter f#ck !!
GrzechoCnik Opublikowano 15 Września 2010 Opublikowano 15 Września 2010 ... no i mam pytanie czy w ten czwartek tj. 16.09.2010 r. będzie ktoś ? ... może by jakąś rybkę strzelił w zacnym towarzystwie? Gdzieś ? !OKK W ostatni czwartek nie byłem bo lało Ale w najbliższy się wybieram. Na rybkę albo kebaba, bo ostatnio coś szarańczy nie było !OKK
KRISTO Opublikowano 15 Września 2010 Opublikowano 15 Września 2010 Jak nie będzie padać to wpadnę zawiozę gluta żonie do pracy albo coś wymyslę On chce ze mną przyjechać pogoda ma byc taka pogoda
Klubowicze Gumisiek Opublikowano 18 Września 2010 Klubowicze Opublikowano 18 Września 2010 Wreszcie znalazłem chwilkę żeby zamieścić fotki z ostatniego spota niestety przeciętnej jakości a tutaj Całość
Klubowicze Gumisiek Opublikowano 26 Września 2010 Klubowicze Opublikowano 26 Września 2010 Fotki z ostatniego spota niestety kiepskiej jakości (z przyczyn technicznych)
GrzechoCnik Opublikowano 27 Września 2010 Opublikowano 27 Września 2010 Jaka tam kiepska? Twarze rozpoznawalne! !OKK Tylko coś Twój pierwszoplanowy, nowy nabytek leciuchno rozmazany Nie przejmuj się, rób fotki dalej !OKK
ptaku_1 Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 Kurcze pasowlo by mi w tym tyg podjechac pod R66 bo chcialbym cos porownac z innym Burkiem a mam dyzury popoludniowe !piwko a za dwa tyg moze byc juz po ptokach, w zeszlym roku zakonczylem sezon w 2 pazdziernika.
magart Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 Kurcze pasowlo by mi w tym tyg podjechac pod R66 bo chcialbym cos porownac z innym Burkiem a mam dyzury popoludniowe a za dwa tyg moze byc juz po ptokach, w zeszlym roku zakonczylem sezon w 2 pazdziernika. Paweł nic straconego - grill, co ś do grilla i spot z R66 przyjedzie do Ciebie - myślę, że długo nie będziesz musiał namawiać !piwko
malina666 Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 Ptaku_1 potwierdzam przybycie na grilla
Rekomendowane odpowiedzi