MARCVS Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Worlan już niedługo i spójrz na tylne relingi. Spojrzeli na GP i zrozumieli Japońce o co tu chodzi Ale GP z przodu wygląda jak klient w masce przeciwgazowej z Czarnobyla. Pierwsze co bym zrobił to pomalował otoczki wokół kierunkowskazów. No niezła bryka Tylko nie wiem o co tu chodzi z tymi osłonami na nogi To jakaś niedoróba !TAZ Może masz jakieś zdjęcia które lepiej to pokazują?
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Administrator Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Jeśli już tak bardzo wywiązał się "konflikt" spotowy T-max vs GP800 to zapodam chyba nowy temat aby nie zaśmiecać niniejszego topicu Zapraszam do dyskusji
M_Pajak Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Soory ale ja z innej beczki . Kto zbierał na koszulki klubowe 3-4 tygodnie temu . Nie dość że koszulki nie otrzymałem to jeszcze reszty z powierzonej kasy też nie zobaczyłem . !TAZ Dziś będę na spocie i mam nadzieję że wszystko trafi do mnie bez problemowo .
Prof2k Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Soory ale ja z innej beczki . Kto zbierał na koszulki klubowe 3-4 tygodnie temu .Nie dość że koszulki nie otrzymałem to jeszcze reszty z powierzonej kasy też nie zobaczyłem . Dziś będę na spocie i mam nadzieję że wszystko trafi do mnie bez problemowo . Pajak, masz na myśli kamizelkę dla Agusi? To ostatnia kamizelka która nie została odebrana, wszystkie inne już są na "nowych grzbietach". Pisałem, że są do odebrania i że proszę o PM jak się umawiać, bo przyszły w piątek, więc po ostatnim spocie ćwiartkowym: http://www.burgmania.net/forum/index.php?s...pic=8675&st=570 Więcej nie chciałem zaśmiecać wątku, bo się inni burzą... Odezwij się proszę na PM to ustalimy szczegóły. Ja dziś pewnie nie będę mógł być na spocie, chyba że 4oo i z córą, bo żona ma coś umówione... Pozdrawiam Prof2k (Profek)
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Administrator Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Kilka osób pytało mnie ostatnio na pm'a o Klubowe podkładki pod tablice rejestracyjne... ... więc jakby co będę miał dziś w R66 kilka sztuk
radi Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 A moge bardzo prosić o jedną :-((((((
Arkadiusz Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 No co się tu nic nie pisze w (spotowy) wieczór ? Czy jeszcze wszyscy na ? Chyba będzie jakaś relacja ?
Prof2k Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Ja zaraz napiszę w oddzielnym wątku jak ja się dziś bawiłem w drodze na spot. Dopiero wróciłem ze szpitala Bródnowskiego. Na szczęście wszystko OK. Więcej szczegółów za chwilę opiszę. Pozdrawiam Prof2k (Profek)
Marynarz Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Ja zaraz napiszę w oddzielnym wątku jak ja się dziś bawiłem w drodze na spot.Dopiero wróciłem ze szpitala Bródnowskiego. Na szczęście wszystko OK. Więcej szczegółów za chwilę opiszę. Pozdrawiam Prof2k (Profek) znowu coś...
Sympatycy Worlan Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Sympatycy Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Arek, działo się działo. Zmartwiliśmy się wszyscy "przygodą" Profka , ale najważniejsze, że z nim wszystko ok. Nie było czasu na przejażdżkę, bo ciągle coś się działo. Albo sprawdzaliśmy z Monkiem nasze "muły", albo testowaliśmy beemkę Macka (dzięki za użyczenie sprzęta). Jak już się ściemniło, to Grzegorz76 podprowadził swoją GP-tę i próbował udowodnić, że pomimo małych uszczerbków jeszcze może się zbliżyć do mojego t-maxa Jak świeciło słońce GP-ta stała na szarym końcu. Rozumiem to i łączę się z Grześkiem w bólu. A dyskusje były raczej . Zastanawialiśmy się, że ten sezon taki, nie za bardzo szczęśliwy.
Więcek Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Za dużo tych szlifów w tym roku, ale najważniejsze, że nic się nie stało a ja z innej beczki ku radości i przyjemności na dzisiejszym spocie parę osób dosiadało GS 1200 Macka nic dodać nic ująć
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Sympatycy Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Jak już się ściemniło, to Grzegorz76 podprowadził swoją GP-tę i próbował udowodnić, że pomimo małych uszczerbków jeszcze może się zbliżyć do mojego t-maxa Poczekaj jak ją zrobie.Wtedy znowu bedą przechodzili obok ,,żółtka'' obojętnie
ucienta Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 a ja z innej beczki ku radości i przyjemności na dzisiejszym spocie parę osób dosiadało GS 1200 Macka nic dodać nic ująć $%^$$, czemu nie poczekalam???
Ssylwia Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Ja zaraz napiszę w oddzielnym wątku jak ja się dziś bawiłem w drodze na spot.Dopiero wróciłem ze szpitala Bródnowskiego. Na szczęście wszystko OK. Więcej szczegółów za chwilę opiszę. Pozdrawiam Prof2k (Profek) Ooo... i ja dziś byłam w tym szpitalu A gdzie wątek? Jakoś nie mogę znaleźć.
Klubowicze Gumisiek Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Klubowicze Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Dzisiejsze sprawozdanie zostało uwiecznione przy współpracy z kolegą Zx_space , niestety najciekawsze zdjęcia zrobił kto inny . : ( pozostałe Zdjęcia .
Sympatycy siemik Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Sympatycy Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Fajnie macie że możecie spotykać się w tak dużym gronie prawie co tydzień. Zazdraszczam. Pozdrawiam Siemik.
Prof2k Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Ja zaraz napiszę w oddzielnym wątku jak ja się dziś bawiłem w drodze na spot.Dopiero wróciłem ze szpitala Bródnowskiego. Na szczęście wszystko OK. Więcej szczegółów za chwilę opiszę. Pozdrawiam Prof2k (Profek) Ooo... i ja dziś byłam w tym szpitalu A gdzie wątek? Jakoś nie mogę znaleźć. Dopiero opisałem: http://www.burgmania.net/forum/index.php?showtopic=10981
monk Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 a ja z innej beczki ku radości i przyjemności na dzisiejszym spocie parę osób dosiadało GS 1200 Macka nic dodać nic ująć $%^$$, czemu nie poczekalam??? !piwko !OK A nie wiem I chyba sobie oprawię w ramkę Gumisiek, kolejne pifko za kawałek historii
bogdan201 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Albo sprawdzaliśmy z Monkiem nasze "muły" No i jak po testowaniu, "ten typ tak ma" czy może jest coś do poprawienia, póki jeszcze jest gwarancja ?
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Administrator Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Fajnie macie że możecie spotykać się w tak dużym gronie prawie co tydzień.Zazdraszczam. Daleko nie masz... Wpadaj do nas co tydzień !OK No dobra... raz w miesiącu też będzie OK !piwko A spot, no cóż... działo sie wiele... zaczynają być ostatnio w modzie testy i wymiany sprzętów na naszych spotach czwartkowych . Rozwijamy się... Ps. Jeszcze niedawno zdjęcia ze spotów były w pełnym słońcu a teraz ostatnie fotki prawie "po ciemaku"
monk Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Albo sprawdzaliśmy z Monkiem nasze "muły" No i jak po testowaniu, "ten typ tak ma" czy może jest coś do poprawienia, póki jeszcze jest gwarancja ? Szczerze byłem zaskoczony, bo różnice są takie, że wsiadając na oślep na Żółtka lub Czarnucha (kolory lakieru, nie skóry !OK ) wiem na który wsiadłem. W samej kwestii muła niewielka różnica, ale w samym prowadzeniu i hamowaniu już jest wyraźna !piwko Worlan będzie w stanie napisać więcej, bo tmaxa ma wpisanego w dowód osobisty
Sympatycy Worlan Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Sympatycy Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Niby takie same maszyny, a jednak coś je różni. Jakoś inaczej sie prowadzą. Co do hamowania, to ja nie dostrzegłem różnic, ale może nie zwróciłem na to uwagi. Cholera wie czym to jest spowodowane. !piwko . Może mieliśmy różne ciśnienie w oponach, może moje lagi są bardziej zużyte z racji przebiegu. Nie mam pojęcia. PS. @Monk a jakie różnice dostrzegłeś podczas hamowania?
dzialkowiec Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 ja dodam, że już przetestowałem jeśli jest zbyt duże ciśnienie w kołach mojej czarnej, to ona źle się zachowuje w zakrętach - to znaczy nie ma tragedii, ale jest mniej pewne prowadzenie. Zawsze zapominam spuścić, gdy wrócę z wyjazdu, gdzie byłem bardziej obładowany, niż w miejskim ruchu. Ale plus jest jeden - trochę mniej pali z wyższym ciśnieniem !piwko
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Klubowicze Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Dzisiejsze sprawozdanie zostało uwiecznione przy współpracy z kolegą Zx_space , niestety najciekawsze zdjęcia zrobił kto inny . :( To te pozostałe fotki (niestety tylko 3):
radi Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Dziękuję wszystkim za spotkanie , fajnie było Was poznać . Już nie mogę sie doczekać następnego wypadu . Pozdro
Rekomendowane odpowiedzi