Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Czwartkowe miejsce spotkań Burgmanii w Warszawie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Worlan już niedługo

i spójrz na tylne relingi. Spojrzeli na GP i zrozumieli Japońce o co tu chodzi :lol::lol: Ale GP z przodu wygląda jak klient w masce przeciwgazowej z Czarnobyla. Pierwsze co bym zrobił to pomalował otoczki wokół kierunkowskazów.

No niezła bryka :D

Tylko nie wiem o co tu chodzi z tymi osłonami na nogi <_<

To jakaś niedoróba !TAZ :D

Może masz jakieś zdjęcia które lepiej to pokazują?

• Administrator
Opublikowano

Jeśli już tak bardzo wywiązał się "konflikt" spotowy T-max vs GP800 to zapodam chyba nowy temat aby nie zaśmiecać niniejszego topicu :D

Zapraszam do dyskusji <_<

Opublikowano

Soory ale ja z innej beczki . Kto zbierał na koszulki klubowe 3-4 tygodnie temu .

Nie dość że koszulki nie otrzymałem to jeszcze reszty z powierzonej kasy też nie zobaczyłem . :lol: !TAZ

Dziś będę na spocie i mam nadzieję że wszystko trafi do mnie bez problemowo . :lol:

Opublikowano
Soory ale ja z innej beczki . Kto zbierał na koszulki klubowe 3-4 tygodnie temu .

Nie dość że koszulki nie otrzymałem to jeszcze reszty z powierzonej kasy też nie zobaczyłem .  ;)  :lol:

Dziś będę na spocie i mam nadzieję że wszystko trafi do mnie bez problemowo . :lol:

Pajak, masz na myśli kamizelkę dla Agusi?

To ostatnia kamizelka która nie została odebrana, wszystkie inne już są na "nowych grzbietach".

Pisałem, że są do odebrania i że proszę o PM jak się umawiać, bo przyszły w piątek, więc po ostatnim spocie ćwiartkowym:

http://www.burgmania.net/forum/index.php?s...pic=8675&st=570

Więcej nie chciałem zaśmiecać wątku, bo się inni burzą...

Odezwij się proszę na PM to ustalimy szczegóły.

Ja dziś pewnie nie będę mógł być na spocie, chyba że 4oo i z córą, bo żona ma coś umówione...

Pozdrawiam

Prof2k (Profek)

• Administrator
Opublikowano

Kilka osób pytało mnie ostatnio na pm'a o Klubowe podkładki pod tablice rejestracyjne...

... więc jakby co będę miał dziś w R66 kilka sztuk :lol:

Opublikowano

A moge bardzo prosić o jedną :-((((((

Opublikowano

No co się tu nic nie pisze w (spotowy) wieczór ? Czy jeszcze wszyscy na :lol: ? Chyba będzie jakaś relacja ? :lol:

Opublikowano

Ja zaraz napiszę w oddzielnym wątku jak ja się dziś bawiłem w drodze na spot.

Dopiero wróciłem ze szpitala Bródnowskiego. Na szczęście wszystko OK.

Więcej szczegółów za chwilę opiszę.

Pozdrawiam

Prof2k (Profek)

Opublikowano

Pozdrawiam

Prof2k (Profek)

znowu coś... :lol::lol::lol:

• Sympatycy
Opublikowano

Arek, działo się działo. Zmartwiliśmy się wszyscy "przygodą" Profka :lol: , ale najważniejsze, że z nim wszystko ok.

Nie było czasu na przejażdżkę, bo ciągle coś się działo. Albo sprawdzaliśmy z Monkiem nasze "muły", albo testowaliśmy beemkę Macka (dzięki za użyczenie sprzęta). Jak już się ściemniło, to Grzegorz76 podprowadził swoją GP-tę i próbował udowodnić, że pomimo małych uszczerbków jeszcze może się zbliżyć do mojego t-maxa ;)

Jak świeciło słońce GP-ta stała na szarym końcu. :P Rozumiem to :lol: i łączę się z Grześkiem w bólu. ;):)

A dyskusje były raczej :lol: . Zastanawialiśmy się, że ten sezon taki, nie za bardzo szczęśliwy. :)

Opublikowano

Za dużo tych szlifów w tym roku, ale najważniejsze, że nic się nie stało

a ja z innej beczki ku radości i przyjemności :lol:

na dzisiejszym spocie parę osób dosiadało GS 1200 Macka :lol: nic dodać nic ująć

• Sympatycy
Opublikowano
Jak już się ściemniło, to Grzegorz76 podprowadził swoją GP-tę i próbował udowodnić, że pomimo małych uszczerbków jeszcze może się zbliżyć do mojego t-maxa :lol:

Poczekaj jak ją zrobie.Wtedy znowu bedą przechodzili obok ,,żółtka'' obojętnie :lol::lol:

Opublikowano

a ja z innej beczki ku radości i przyjemności :lol:

na dzisiejszym spocie parę osób dosiadało GS 1200 Macka :) nic dodać nic ująć

$%^$$, czemu nie poczekalam??? :lol::lol:

Opublikowano

Pozdrawiam

Prof2k (Profek)

Ooo... i ja dziś byłam w tym szpitalu :lol::lol:

A gdzie wątek? Jakoś nie mogę znaleźć. :lol:

• Klubowicze
Opublikowano

Dzisiejsze sprawozdanie zostało uwiecznione przy współpracy z kolegą Zx_space , niestety najciekawsze zdjęcia zrobił kto inny . :

( IMG_0346.jpg

IMG_0358.jpg

pozostałe Zdjęcia .

• Sympatycy
Opublikowano

Fajnie macie że możecie spotykać się w tak dużym gronie prawie co tydzień.

Zazdraszczam.

Pozdrawiam Siemik.

Opublikowano

Pozdrawiam

Prof2k (Profek)

Ooo... i ja dziś byłam w tym szpitalu :lol::lol:

A gdzie wątek? Jakoś nie mogę znaleźć. :lol:

Dopiero opisałem:

http://www.burgmania.net/forum/index.php?showtopic=10981

Opublikowano

a ja z innej beczki ku radości i przyjemności  ;)

na dzisiejszym spocie parę osób dosiadało GS 1200 Macka :lol:  nic dodać nic ująć

$%^$$, czemu nie poczekalam??? !piwko !OK

A nie wiem :)

I chyba sobie oprawię w ramkę :lol:

IMG_0364.jpg

Gumisiek, kolejne pifko za kawałek historii :lol:

Opublikowano
Albo sprawdzaliśmy z Monkiem nasze "muły"

No i jak po testowaniu, "ten typ tak ma" czy może jest coś do poprawienia, póki jeszcze jest gwarancja ?

• Administrator
Opublikowano
Fajnie macie że możecie spotykać się w tak dużym gronie prawie co tydzień.

Zazdraszczam.

Daleko nie masz... ;)

Wpadaj do nas co tydzień !OK :lol:

No dobra... raz w miesiącu też będzie OK !piwko

A spot, no cóż... działo sie wiele... zaczynają być ostatnio w modzie testy i wymiany sprzętów na naszych spotach czwartkowych :lol: . Rozwijamy się... :lol:

Ps. Jeszcze niedawno zdjęcia ze spotów były w pełnym słońcu a teraz ostatnie fotki prawie "po ciemaku" :)

Opublikowano
Albo sprawdzaliśmy z Monkiem nasze "muły"

No i jak po testowaniu, "ten typ tak ma" czy może jest coś do poprawienia, póki jeszcze jest gwarancja ?

Szczerze byłem zaskoczony, bo różnice są takie, że wsiadając na oślep na Żółtka lub Czarnucha (kolory lakieru, nie skóry !OK ) wiem na który wsiadłem. W samej kwestii muła niewielka różnica, ale w samym prowadzeniu i hamowaniu już jest wyraźna !piwko Worlan będzie w stanie napisać więcej, bo tmaxa ma wpisanego w dowód osobisty :(

• Sympatycy
Opublikowano

Niby takie same maszyny, a jednak coś je różni. Jakoś inaczej sie prowadzą. Co do hamowania, to ja nie dostrzegłem różnic, ale może nie zwróciłem na to uwagi. Cholera wie czym to jest spowodowane. !piwko . Może mieliśmy różne ciśnienie w oponach, może moje lagi są bardziej zużyte z racji przebiegu. Nie mam pojęcia.

PS. @Monk a jakie różnice dostrzegłeś podczas hamowania?

Opublikowano

ja dodam, że już przetestowałem jeśli jest zbyt duże ciśnienie w kołach mojej czarnej, to ona źle się zachowuje w zakrętach - to znaczy nie ma tragedii, ale jest mniej pewne prowadzenie. Zawsze zapominam spuścić, gdy wrócę z wyjazdu, gdzie byłem bardziej obładowany, niż w miejskim ruchu. Ale plus jest jeden - trochę mniej pali z wyższym ciśnieniem !piwko

• Klubowicze
Opublikowano
Dzisiejsze sprawozdanie zostało uwiecznione przy współpracy z kolegą  Zx_space , niestety najciekawsze zdjęcia zrobił kto inny . :

(

To te pozostałe fotki (niestety tylko 3):

SDC10708k.jpg

SDC10711k.jpg

SDC10710k.jpg

Opublikowano

Dziękuję wszystkim za spotkanie , fajnie było Was poznać . Już nie mogę sie doczekać następnego wypadu .

Pozdro ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...