Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Czwartkowe miejsce spotkań Burgmanii w Warszawie

Rekomendowane odpowiedzi

• Sympatycy
Opublikowano

Było super, mi wyszło również sporo kilometrów !OK

• Sympatycy
Opublikowano

Fakt,troszku nas było :) W drodze do Roztoki i Wawy pełna dyscyplina.Nawed 125 dawała rade.

Jednak można spokojnie,tylko troche !OK Przy takiej jezdzie GP-ka nie spala paliwa.....ona je wącha :D

Dzięki za spotkanko :lol:

Opublikowano

Dzięki również, dotarłem do celu (czyli fabryki) tylko że my z Bogdanem to nakręciliśmy trochę więcej, ale było super.

Dzięki Wszystkim za odprowadzenie !OK

• Klubowicze
Opublikowano

Było jak zwykle extra , dziękuję za odprowadzenie do Roztoki , z której miałem rzut beretem do domku . :lol:

Oto nasz dzisiejszy Solenizant i Jego Wybranka !OK

IMG_0437.jpg

IMG_0438.jpg

IMG_0415.jpg

jeszcze kilka Fotek

Opublikowano

Ja również dziękuję za spotkanie cało i zdrowo dotarliśmy z kolegą Arkiem - on do pracy a ja do domku.

Dzięki za odprowadzenie do Leszna oj co to był za korowód !OK :lol::):D:)

Opublikowano

szajse, nie widziałem emiksiora...

Opublikowano

Dziękuję wszystkim za pierwszego świetnego spota i miłe przyjęcie w gronie burgmanii. Nie było łatwo, ale dawaliśmy radę razem ze !OK :D

Grzesiek, Twoja się nawąchała, a moja zalała w trupa :lol:

Opublikowano

Miło było Was zobaczyć po dłuższej przerwie. Na wspólną przejażdżkę może skuszę się następnym razem. !OK

• Administrator
Opublikowano

Cola się lała strumieniami i faktycznie frekwencja dopisała :)

Był nawet japończyk Olsen ;) , jakaś cieżarna !OK (pzdr Gosia :D ) oraz dawno już nie widziany emiksik :lol: ... a także wiele innych znanych osobistości oraz nowi forumowicze :(

Mamy delikatny wysyp SW-T400... przeoczyłem jakąś promocje w biedronce? :):)

Do "za tydzień..." :)

Opublikowano

Fotka 24/62 Glub ze szmatką w ręce :):D to chyba każdy tak ma po zakupie nowego skutera !OK I oczywiście, na początku, sprzęt stawiany zawsze na centralce hehe. Tak na wszelki wypadek

Fotka 3/62 po prostu stylistyka włoska ma to coś w sobie. Ta linia GP od razu przyciąga wzrok :lol:

• Sympatycy
Opublikowano
I jakiś nowy wpadł, Emiksik mu było, czy esemesik, już nie pamiętam :):(.

Do następnego.... :);)

Dobre !OK Został miło przyjęty, to może będzie częściej zaglądał :lol:

A ogólnie, sporo nas wczoraj było. Wakacje, piękna pogoda, Glub stawiał... :D

Szacun Glubie :)

Mam teraz 3 tygodnie przerwy, ale we wrześniu obiecuję poprawę w "szarańczy"

ze spota :)

pzdr

• Sympatycy
Opublikowano

Fotka 3/62 po prostu stylistyka włoska ma to coś w sobie. Ta linia GP od razu przyciąga wzrok  !OK

A nie patrzysz przypadkiem na t-maxa pisząc o stylistyce i przyciąganiu wzroku ? :D:lol:

IMG_0416.jpg

Opublikowano

Jak zwykle kulanie było miłym doznaniem. Moje 150 cc przez 20 minut na pełnym gazie czułem ze zaraz zakończy swój zywot, ale udało się. Komary na szybie potwierdza moje zadowolenie. Dzieki i pozdrawiam.

Bulb dzięki za cole :lol:

Opublikowano

co prawda był to mój dopiero drugi spot z Wami ale zastrzyk adrenalinki nieziemski, podróż z Wami wszystkimi to zaszczycik nie mały :lol:

do zobaczenia na kolejnym spocie!!

PS. GULB jeszcze raz gratki z zakupu, wszyscy widzę cieszą się z Tobą, i tak trzymać! :D

Opublikowano
Jak zwykle kulanie było miłym doznaniem. Moje 150 cc przez 20 minut na pełnym gazie czułem ze zaraz zakończy swój zywot, ale udało się. Komary na szybie potwierdza moje zadowolenie. Dzieki i pozdrawiam.

Ten twoj burek 150 ledwo daje radę mankowej 125:))

Zmien Suzi na Majkę:lol:

Opublikowano

Zmien Suzi na Majkę:lol:

Nie, zmien Suzi na X-a :D)))

• Sympatycy
Opublikowano

Fotka 3/62 po prostu stylistyka włoska ma to coś w sobie. Ta linia GP od razu przyciąga wzrok  :)

A nie patrzysz przypadkiem na t-maxa pisząc o stylistyce i przyciąganiu wzroku ? ;):)

IMG_0416.jpg

Worlan,napisał wyraznie GP :)

Wyglądałaby jeszcze ładniej, gdyby nie stało obok niej takie żółte ,,coś'' ;);)

Opublikowano

Zmien Suzi na Majkę;)

Byłem w pełni zaskoczony postawą Majki :) Gratulacje skuterka, no zawsze sie mozna tłumaczyć, ale ja poprzestanę na tym ze jestem przed serwisem ;)

Nie, zmien Suzi na X-a wink.gif)))

Przychylam sie do wypowiedzi ucientej, pozdrawiam

Opublikowano

Ja pragnę wszystkich przeprosić , ale niestety nie mogłem przybyć , chociaż x-max gotowy był na wypad . Czas ten niestety spędziłem w szpitalu z żonką .

Mam nadzieje że wybaczycie , ale siła wyższa .

Gorąco pozdrawiam

radi

Opublikowano

Dokładnie ;)

Pamiętam jak rok temu tę trasę przeleciałem na Cygnusie 125.

Co prawda, oszukiwałem, bo odpychałem się trampkami podczas wyprzedzania, chwytałem innych samochodów na odcinkach prostych, pod górkę wstrzymywałem oddech, a zakręty ścinałem po trawniku, ale trasę przejechałem ;)

..z drugiej strony, w zeszłym roku nie było 800tki.. ;)

@radi, mam nadzieję, że wizyta miała charakter czysto kontrolny :)

Opublikowano

Niestety nie , Żonka kilka razy mi zemdlała , nie wiedzieliśmy co i jak . Ale wszystko jest na dobrej drodze że wyjdzie w sobote .

Dzięki za zainteresowanie .

pozdro :)

• Sympatycy
Opublikowano

Fotka 3/62 po prostu stylistyka włoska ma to coś w sobie. Ta linia GP od razu przyciąga wzrok  :)

A nie patrzysz przypadkiem na t-maxa pisząc o stylistyce i przyciąganiu wzroku ? ;);)

IMG_0416.jpg

Worlan,napisał wyraznie GP :)

Wyglądałaby jeszcze ładniej, gdyby nie stało obok niej takie żółte ,,coś'' ;):)

Przecież, to Ty wyczaiłeś miejsce obok mojego rasowego skuta i z zadowoleniem zaparkowałeś obok. Wszyscy wiedzą, że dzięki temu ktoś przy okazji zwrócił uwagę na Twoją GP-tę :P:):)

Opublikowano

Fotka 3/62 po prostu stylistyka włoska ma to coś w sobie. Ta linia GP od razu przyciąga wzrok  :D

A nie patrzysz przypadkiem na t-maxa pisząc o stylistyce i przyciąganiu wzroku ? ;):P

IMG_0416.jpg

Worlan,napisał wyraznie GP :P

Wyglądałaby jeszcze ładniej, gdyby nie stało obok niej takie żółte ,,coś'' :P;)

Przecież, to Ty wyczaiłeś miejsce obok mojego rasowego skuta i z zadowoleniem zaparkowałeś obok. Wszyscy wiedzą, że dzięki temu ktoś przy okazji zwrócił uwagę na Twoją GP-tę :P:P;)

Worlan już niedługo

i spójrz na tylne relingi. Spojrzeli na GP i zrozumieli Japońce o co tu chodzi :P:P Ale GP z przodu wygląda jak klient w masce przeciwgazowej z Czarnobyla. Pierwsze co bym zrobił to pomalował otoczki wokół kierunkowskazów.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...