Sympatycy Worlan Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Sympatycy Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Powiem w skrócie,stare a głupie Kto stary, ten stary Proszę mi tu bez osobistych wycieczek. Może i nie jestem do końca normalny, ale żeby stary ?? A swoją drogą to trzeba zacząć reklamować t-maxa, coby Grzesiek wreszcie sprzedał swój pocisk i przestał nas stresować. Jak tak dalej pójdzie to wykończymy przy min swoje maszyny a i z psychiką też może sie pogorszyć. W czasie pobytu u Orzecha nawet się przymierzył do XPeka i budziki mu się podobały . Grzegorz, sprzedaj to "cholerstwo" i kup T-maxa, a ja będę ci zmieniał olej, filtry i założę pulleye za free Edit: I zrobię ci przegrodę do bagażnika, po to byś wreszcie mógł schować kask i apteczkę pod siedzenie, a nie jak do tej pory w GP800 tylko apteczkę.
Klubowicze krzytro Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Klubowicze Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Powiem w skrócie,stare a głupie Kto stary, ten stary Proszę mi tu bez osobistych wycieczek. Może i nie jestem do końca normalny, ale żeby stary ?? A swoją drogą to trzeba zacząć reklamować t-maxa, coby Grzesiek wreszcie sprzedał swój pocisk i przestał nas stresować. Jak tak dalej pójdzie to wykończymy przy min swoje maszyny a i z psychiką też może sie pogorszyć. W czasie pobytu u Orzecha nawet się przymierzył do XPeka i budziki mu się podobały . Grzegorz, sprzedaj to "cholerstwo" i kup T-maxa, a ja będę ci zmieniał olej, filtry i założę pulleye za free Edit: I zrobię ci przegrodę do bagażnika, po to byś wreszcie mógł schować kask i apteczkę pod siedzenie, a nie jak do tej pory w GP800 tylko apteczkę. Ja też coś tam dołożę od siebie B)Grzesiu skuś się na tego t-maxa
monk Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Edit: I zrobię ci przegrodę do bagażnika, po to byś wreszcie mógł schować kask i apteczkę pod siedzenie, a nie jak do tej pory w GP800 tylko apteczkę. a co to za apteczka z dwoma plastrami na odciski.. @Woralan, myślisz, że takie 30gramowe rolki wystarczą Grzegorzowi? Może bezpieczniej jakieś 40ki? Wiesz, te przyzwyczajenia..
Arkadiusz Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Szorstki ciągle go poganiał prowokując do jazdy na szarańczę. . Fakt, raz Go pogoniłem bo jechał 50 km/h za jakąś padaką, którą spokojnie dało się wyprzedzić. No tak czytam i sobie myślę dobrze że się trzymałem na końcu i Worlan był z przodu A tak ogólnie dzięki Wszystkim za pierwszego spota, smaczne jedzonko i jak będę miał z kim to będę zaglądał częściej na pewno. I dzięki Bryhu, Gumisiek i hmm... nie wiem kto za odprowadzenie. Pozdrawiam.
monk Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Opublikowano 6 Sierpnia 2010 I dzięki Bryhu, Gumisiek i hmm... nie wiem kto za odprowadzenie. Nie ma za co Miło było poznać i razem pokulać I do następnego
Sympatycy Worlan Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Sympatycy Opublikowano 6 Sierpnia 2010 A tak ogólnie dzięki Wszystkim za pierwszego spota, smaczne jedzonko i jak będę miał z kim to będę zaglądał częściej na pewno. I dzięki Bryhu, Gumisiek i hmm... nie wiem kto za odprowadzenie. Pozdrawiam. Arek, fajnie że wpadłeś do nas. Następnym razem zabieraj tego od "zacnej" i śmigajcie do Wawki.
Arkadiusz Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Monk ja się tak zastanawiałem kto ma taki nowiutki sprzęt , no ale teraz Glub będzie jeździł (Igiełką) Ps. Worlan, pewnie że będziemy zaglądać co prawda nie co czwartek ale jak się tylko da a jak coś to w inne dni też chyba można się pokulać nie ? Było super
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Sympatycy Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Grzegorz, sprzedaj to "cholerstwo" Ja Ci dam ,,cholerstwo'' Worlan,T-max jest super,ale włoszka zostaje Edit: I zrobię ci przegrodę do bagażnika, po to byś wreszcie mógł schować kask i apteczkę pod siedzenie, a nie jak do tej pory w GP800 tylko apteczkę. Dzięki,ale przegroda nic nie da.Tam wchodzi albo kask,albo apteczka Jak włoże przegrode to nawet powietrze się nie zmieści @Woralan, myślisz, że takie 30gramowe rolki wystarczą Grzegorzowi? Może bezpieczniej jakieś 40ki? Wiesz, te przyzwyczajenia.. Poprosze od razu 100gr.......najlepiej dobrze schłodzone
Sympatycy Worlan Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Sympatycy Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Arek, mam propozycję- a może następny spot w Waszych okolicach. Gdzieś nad jeziorkiem . Zamiast kulać się nad Zegrze śmigniemy w okolice Gąbina.
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Sympatycy Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Arek, mam propozycję- a może następny spot w Waszych okolicach. Gdzieś nad jeziorkiem . Zamiast kulać się nad Zegrze śmigniemy w okolice Gąbina. Jestem za. Ja jade pirewszy,a Worlan daleko,daleko,daleko za mną
Arkadiusz Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Arek, mam propozycję- a może następny spot w Waszych okolicach. Gdzieś nad jeziorkiem . Zamiast kulać się nad Zegrze śmigniemy w okolice Gąbina. Nie ma sprawy tylko jest mały problem bo akurat w pszyszły czwartek pracuję na noc a w następny na dzień cholera ale jak coś mam wile innych dni wolnych i było by super , możemy śmignąć np. tama we Włocławku od Was jakieś ok. 150 km, Koszelów ok 100 km, Zdwórz też około 100 km, jestem za jak najbardziej i myślę że wcześniej czy później do tego dojdzie, ja jestem zaaaaaa Moje wolne dni 8,9,10,14,17,18,25 a później to już Warka, więc wybierajcie i Nie ma sprawy.
Sympatycy Worlan Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Sympatycy Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Ja jade pirewszy,a Worlan daleko,daleko,daleko za mną To wiadome, najszybsze maszyny smigają na końcu grupy. Arek, coś wymyślimy sezon w pełni.
kmodzele Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Opublikowano 6 Sierpnia 2010 [..]Ja jade pirewszy,a Worlan daleko,daleko,daleko za mną Baaardzo śmieszne. A gdzie reszta? Pewnie nie zdążymy się ogarnąć spod Route 66, jak Was już nie będzie.
bogdan201 Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Możemy spotkać się w czwartek 19.08.2010r. Dobre miejsce to Koszelówka k/ Gąbina. Około 100km od Warszawy. Razem z Arkiem jesteśmy ZA ! Czekamy na odzew.
Arkadiusz Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Nio miałem jechać do Kwidzyna ale pojadę w piątek ranko
Sympatycy Worlan Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Sympatycy Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Na 19-tego mam już inne plany, ale nie wiem jak do końca się ułoży. Zobaczymy.......
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Sympatycy Opublikowano 6 Sierpnia 2010 [..]Ja jade pirewszy,a Worlan daleko,daleko,daleko za mną Baaardzo śmieszne. A gdzie reszta? Pewnie nie zdążymy się ogarnąć spod Route 66, jak Was już nie będzie. Kmodzele,czytaj uważnie. Napisałem wyraznie WORLAN, a nie RESZTA.
ucienta Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Opublikowano 6 Sierpnia 2010 możemy śmignąć np. tama we Włocławku od Was jakieś ok. 150 km, Koszelów ok 100 km, Zdwórz też około 100 km, jestem za jak najbardziej i myślę że wcześniej czy później do tego dojdzie, ja jestem zaaaaaa Moje wolne dni 8,9,10,14,17,18,25 a później to już Warka, więc wybierajcie i Nie ma sprawy. Pyszna rybke serwuja w Zdworzu! Jadlam w niedziele Milo mi, ze moj X kwalifikuje sie jako najszybsza maszyna. Smigalismy dzielnie na samym koncu (no prawie)
Klubowicze Gumisiek Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Klubowicze Opublikowano 6 Sierpnia 2010 możemy śmignąć np. tama we Włocławku od Was jakieś ok. 150 km, Koszelów ok 100 km, Zdwórz też około 100 km, jestem za jak najbardziej i myślę że wcześniej czy później do tego dojdzie, ja jestem zaaaaaa Moje wolne dni 8,9,10,14,17,18,25 a później to już Warka, więc wybierajcie i Nie ma sprawy. Pyszna rybke serwuja w Zdworzu! Jadlam w niedziele Milo mi, ze moj X kwalifikuje sie jako najszybsza maszyna. Smigalismy dzielnie na samym koncu (no prawie) Wyszło na to że moje zakażenie jest najszybsze . ( jak rozwinę żagiel 80m / 80m ) Było zarąbiście razem pośmigać , jak co tydzień z resztą . ps : zdjęcia zamieszczę jak dopłynę do garażu
Klubowicze Gumisiek Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Klubowicze Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Dotarłem do domu i zamieszczam kilka zdjęć : tutaj Całość
Barti Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Zawsze na fotach nie widać mojego skuta Następnym razem postawię chyba na środku
Arkadiusz Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Zawsze na fotach nie widać mojego skuta Następnym razem postawię chyba na środku Barti ja mogę postawić na środku mojego razem z Twoim ale to nic nie da !TAZ bo ktoś ma przyjechać na spot nówką SW-400 !OK !OK !OK i nasze znów !guns ach takie to życie i taki los.
Klubowicze Gumisiek Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Klubowicze Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Zawsze na fotach nie widać mojego skuta Następnym razem postawię chyba na środku Obiecuję poprawę , przynajmniej na wadze . !guns
monk Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 ..to nic nie da !OKK bo ktoś ma przyjechać na spot nówką SW-400 !OKK !OKK i nasze znów !OKK ..wszelkie małolaty i żółtodzioby stoją na końcu, pierwsze szeregi dla zasłużonych więc nie bójta żaby
Sympatycy Worlan Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Sympatycy Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Tyle ludzi było na spocie, a wpisów zero. A przecież tyle się działo. Dwie nowe Hondy SWT 400 błyszczały wśród naszych maszyn. Cola lała się strumieniami. dzięki Glubowi . Kaemów nakręciliśmy chyba ze 120 . Grupa była liczna i zdyscyplinowana, chociaż od Roztoki trochę się pogubiliśmy. Odwiedzili nas Bogdan201 i Arkadiusz !OK I jakiś nowy wpadł, Emiksik mu było, czy esemesik, już nie pamiętam . Do następnego....
Rekomendowane odpowiedzi