Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Czwartkowe miejsce spotkań Burgmanii w Warszawie

Rekomendowane odpowiedzi

• Sympatycy
Opublikowano
Powiem w skrócie,stare a głupie :)

Kto stary, ten stary :)

Proszę mi tu bez osobistych wycieczek. :) Może i nie jestem do końca normalny, ale żeby stary ?? :):):)

A swoją drogą to trzeba zacząć reklamować t-maxa, coby Grzesiek wreszcie sprzedał swój pocisk i przestał nas stresować. Jak tak dalej pójdzie to wykończymy przy min swoje maszyny a i z psychiką też może sie pogorszyć. :):)

W czasie pobytu u Orzecha nawet się przymierzył do XPeka i budziki mu się podobały :):) .

Grzegorz, sprzedaj to "cholerstwo" i kup T-maxa, a ja będę ci zmieniał olej, filtry i założę pulleye za free :):unsure:

Edit: I zrobię ci przegrodę do bagażnika, po to byś wreszcie mógł schować kask i apteczkę pod siedzenie, a nie jak do tej pory w GP800 tylko apteczkę. :)

• Klubowicze
Opublikowano
Powiem w skrócie,stare a głupie :)

Kto stary, ten stary :)

Proszę mi tu bez osobistych wycieczek. ;) Może i nie jestem do końca normalny, ale żeby stary ?? :););)

A swoją drogą to trzeba zacząć reklamować t-maxa, coby Grzesiek wreszcie sprzedał swój pocisk i przestał nas stresować. Jak tak dalej pójdzie to wykończymy przy min swoje maszyny a i z psychiką też może sie pogorszyć. ;);)

W czasie pobytu u Orzecha nawet się przymierzył do XPeka i budziki mu się podobały :P:) .

Grzegorz, sprzedaj to "cholerstwo" i kup T-maxa, a ja będę ci zmieniał olej, filtry i założę pulleye za free ;):)

Edit: I zrobię ci przegrodę do bagażnika, po to byś wreszcie mógł schować kask i apteczkę pod siedzenie, a nie jak do tej pory w GP800 tylko apteczkę. :P

Ja też coś tam dołożę od siebie B)Grzesiu skuś się na tego t-maxa

Opublikowano
Edit: I zrobię ci przegrodę do bagażnika, po to byś wreszcie mógł schować kask i apteczkę pod siedzenie, a nie jak do tej pory w GP800 tylko apteczkę.  ;)

a co to za apteczka z dwoma plastrami na odciski.. :)

@Woralan, myślisz, że takie 30gramowe rolki wystarczą Grzegorzowi? Może bezpieczniej jakieś 40ki? Wiesz, te przyzwyczajenia.. :)

Opublikowano
Szorstki ciągle go poganiał prowokując do jazdy na szarańczę.  :)  :) .

Fakt, raz Go pogoniłem bo jechał 50 km/h za jakąś padaką, którą

spokojnie dało się wyprzedzić.

No tak czytam i sobie myślę dobrze że się trzymałem na końcu :) i Worlan był z przodu

A tak ogólnie dzięki Wszystkim za pierwszego spota, smaczne jedzonko i jak będę miał z kim to będę zaglądał częściej na pewno.

I dzięki Bryhu, Gumisiek i hmm... nie wiem kto ;) za odprowadzenie.

Pozdrawiam.

Opublikowano
I dzięki Bryhu, Gumisiek i hmm... nie wiem kto  :)  za odprowadzenie.

Nie ma za co ;) Miło było poznać i razem pokulać :)

I do następnego ;):)

• Sympatycy
Opublikowano

A tak ogólnie dzięki Wszystkim za pierwszego spota, smaczne jedzonko i jak będę miał z kim to będę zaglądał częściej na pewno.

I dzięki Bryhu, Gumisiek i hmm... nie wiem kto  :blink:  za odprowadzenie.

Pozdrawiam.

Arek, fajnie że wpadłeś do nas. Następnym razem zabieraj tego od "zacnej" i śmigajcie do Wawki. :unsure:

Opublikowano

Monk :unsure: ja się tak zastanawiałem kto ma taki nowiutki sprzęt :) , no ale teraz Glub będzie jeździł (Igiełką) :blink:

Ps. Worlan, pewnie że będziemy zaglądać co prawda nie co czwartek ale jak się tylko da a jak coś to w inne dni też chyba można się pokulać nie ?

:)

Było super :)

• Sympatycy
Opublikowano

Grzegorz, sprzedaj to "cholerstwo"

Ja Ci dam ,,cholerstwo'' :unsure::)

Worlan,T-max jest super,ale włoszka zostaje

Edit: I zrobię ci przegrodę do bagażnika, po to byś wreszcie mógł schować kask i apteczkę pod siedzenie, a nie jak do tej pory w GP800 tylko apteczkę. 

Dzięki,ale przegroda nic nie da.Tam wchodzi albo kask,albo apteczka :blink:

Jak włoże przegrode to nawet powietrze się nie zmieści :)

@Woralan, myślisz, że takie 30gramowe rolki wystarczą Grzegorzowi? Może bezpieczniej jakieś 40ki? Wiesz, te przyzwyczajenia.. 

Poprosze od razu 100gr.......najlepiej dobrze schłodzone :)

• Sympatycy
Opublikowano

Arek, mam propozycję- a może następny spot w Waszych okolicach. Gdzieś nad jeziorkiem :) .

Zamiast kulać się nad Zegrze śmigniemy w okolice Gąbina. :unsure::blink::)

• Sympatycy
Opublikowano
Arek, mam propozycję- a może następny spot w Waszych okolicach. Gdzieś nad jeziorkiem :) .

Zamiast kulać się nad Zegrze śmigniemy w okolice Gąbina. :unsure::blink::)

Jestem za. :)

Ja jade pirewszy,a Worlan daleko,daleko,daleko za mną :)

Opublikowano
Arek, mam propozycję- a może następny spot w Waszych okolicach. Gdzieś nad jeziorkiem  :) .

Zamiast kulać się nad Zegrze śmigniemy w okolice Gąbina.  :unsure:  :blink:  :)

Nie ma sprawy tylko jest mały problem bo akurat w pszyszły czwartek pracuję na noc a w następny na dzień cholera :) ale jak coś mam wile innych dni wolnych i było by super :) , możemy śmignąć np. tama we Włocławku od Was jakieś ok. 150 km, Koszelów ok 100 km, Zdwórz też około 100 km, jestem za jak najbardziej i myślę że wcześniej czy później do tego dojdzie, ja jestem zaaaaaa

Moje wolne dni 8,9,10,14,17,18,25 a później to już Warka, więc wybierajcie i Nie ma sprawy. :)

• Sympatycy
Opublikowano

Ja jade pirewszy,a Worlan daleko,daleko,daleko za mną :blink:

To wiadome, najszybsze maszyny smigają na końcu grupy. :)

Arek, coś wymyślimy sezon w pełni. :unsure:

Opublikowano
[..]

Ja jade pirewszy,a Worlan daleko,daleko,daleko za mną :unsure:

Baaardzo śmieszne. :blink:

A gdzie reszta? Pewnie nie zdążymy się ogarnąć spod Route 66, jak Was już nie będzie.

Opublikowano

Możemy spotkać się w czwartek 19.08.2010r. Dobre miejsce to Koszelówka k/ Gąbina. Około 100km od Warszawy.

Razem z Arkiem jesteśmy ZA !

Czekamy na odzew.

Opublikowano

Nio :) miałem jechać do Kwidzyna :):):) ale pojadę w piątek ranko :);):unsure::blink::)

• Sympatycy
Opublikowano

Na 19-tego mam już inne plany, ale nie wiem jak do końca się ułoży. :)

Zobaczymy.......

• Sympatycy
Opublikowano
[..]

Ja jade pirewszy,a Worlan daleko,daleko,daleko za mną :)

Baaardzo śmieszne. :)

A gdzie reszta? Pewnie nie zdążymy się ogarnąć spod Route 66, jak Was już nie będzie.

Kmodzele,czytaj uważnie. Napisałem wyraznie WORLAN, a nie RESZTA.

Opublikowano
możemy śmignąć np. tama we Włocławku od Was jakieś ok. 150 km, Koszelów ok 100 km, Zdwórz też około 100 km, jestem za jak najbardziej i myślę że wcześniej czy później do tego dojdzie, ja jestem zaaaaaa

Moje wolne dni 8,9,10,14,17,18,25 a później to już Warka, więc wybierajcie i Nie ma sprawy.  :)

Pyszna rybke serwuja w Zdworzu! Jadlam w niedziele :)

Milo mi, ze moj X kwalifikuje sie jako najszybsza maszyna. Smigalismy dzielnie na samym koncu (no prawie) :)

• Klubowicze
Opublikowano
możemy śmignąć np. tama we Włocławku od Was jakieś ok. 150 km, Koszelów ok 100 km, Zdwórz też około 100 km, jestem za jak najbardziej i myślę że wcześniej czy później do tego dojdzie, ja jestem zaaaaaa

Moje wolne dni 8,9,10,14,17,18,25 a później to już Warka, więc wybierajcie i Nie ma sprawy.  :)

Pyszna rybke serwuja w Zdworzu! Jadlam w niedziele :)

Milo mi, ze moj X kwalifikuje sie jako najszybsza maszyna. Smigalismy dzielnie na samym koncu (no prawie) :)

Wyszło na to że moje zakażenie jest najszybsze . :) ( jak rozwinę żagiel 80m / 80m ) Było zarąbiście razem pośmigać , jak co tydzień z resztą .

ps : zdjęcia zamieszczę jak dopłynę do garażu :)

• Klubowicze
Opublikowano

Dotarłem do domu i zamieszczam kilka zdjęć :

IMG_0398.jpg

IMG_0406.jpg

IMG_0410.jpg

tutaj Całość

Opublikowano

Zawsze na fotach nie widać mojego skuta :P

Następnym razem postawię chyba na środku :P

Opublikowano
Zawsze na fotach nie widać mojego skuta  <_<

Następnym razem postawię chyba na środku  :lol:

Barti ja mogę postawić na środku mojego razem z Twoim ale to nic nie da !TAZ bo ktoś ma przyjechać na spot nówką SW-400 !OK !OK !OK i nasze znów !guns ach takie to życie :P i taki los.

• Klubowicze
Opublikowano
Zawsze na fotach nie widać mojego skuta  :lol:

Następnym razem postawię chyba na środku  <_<

Obiecuję poprawę , przynajmniej na wadze . !guns

Opublikowano
..to nic nie da !OKK bo ktoś ma przyjechać na spot nówką SW-400 !OKK !OKK :) i nasze znów !OKK

..wszelkie małolaty i żółtodzioby stoją na końcu, pierwsze szeregi dla zasłużonych :D

whist więc nie bójta żaby whist

• Sympatycy
Opublikowano

Tyle ludzi było na spocie, a wpisów zero. :) A przecież tyle się działo. Dwie nowe Hondy SWT 400 błyszczały wśród naszych maszyn. Cola lała się strumieniami. :( dzięki Glubowi :) . Kaemów nakręciliśmy chyba ze 120 . Grupa była liczna i zdyscyplinowana, chociaż od Roztoki trochę się pogubiliśmy. :)

Odwiedzili nas Bogdan201 i Arkadiusz !OK I jakiś nowy wpadł, Emiksik mu było, czy esemesik, już nie pamiętam :D;).

Do następnego.... :):lol:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...