Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Czwartkowe miejsce spotkań Burgmanii w Warszawie

Rekomendowane odpowiedzi

• Sympatycy
Opublikowano

Fajnie było :lol:

Droga na kebsa troche nudna :angry: ,ale nad Zegrze było już lepiej :lol:

Za to powrót z Mariuszem po leśnych winkielkach i gładkim asfalciku...bajeczka :D fajnie się doginało, ale prędkość na wlotówce do Wawy to może już przemilcze :D

Pozdr.

Opublikowano

Narazie zaczyna od deskorolki zacznij się przyzwyczajać do pożyczania kluczyków od :angry:

Ja co prawda w drodze powrotnej nie podołalem za GP 800, ale i tak było fajnie :lol:

z Krzytrem na zmianę wyprzedaliśmy się do piewszych świateł w Wawie.

• Sympatycy
Opublikowano

I mnie udało się dotrzeć na miejsce ze wszystkimi :angry: więc mogę odnotować sukces, że się nie zgubiłem. Było :lol:.

• Sympatycy
Opublikowano
  Worlan napisał(a):
No i odfajkowane :lol: . Kebab na Kondratowicza i Dzika Plaża nad Zalewem zaliczona. Mimo upału było fajnie.

Dojazd do domu zakończył się ogromnym bananem na twarzy. Na Kasprzaka przed rondem Daszyńskiego zobaczyłem sporą grupę motocyklistów (pewnie wyjechali z 2 kółek). Dojeżdżając do świateł na rondzie wcisnąłem się w jedną pozostawioną lukę między nimi. Było chyba z 8 szlifierek. Po chwili chciałem się wycofać jak usłyszałem ryk z tłumików i zapinanie pierwszych biegów. Ale pomyślałem sobie, nie będziesz może ostatni :angry: . Żółte i ogień, maneta odkręcona do oporu. Przez chwilę widziałem kilka przednich kółek w górze, ale za moment na lekkim łuku przecinając tory wysunąłem się na prowadzenie i do Żelaznej oglądałem kolegów w lusterkach (chyba odpuścili). Szkoda, że nie widziałem ich min, bo musiałem skręcić a oni jechali dalej Prostą. No i dobrze, że nie było "naszych" GP800, bo stres byłby większy. :lol:

Do następnego czwartku :D:D:D;) !scooter !scooter !scooter !scooter !scooter

To jest dobra reklama klubu !OKK i maxi !scooter pozdrawiam

Opublikowano
  Worlan napisał(a):
Żółte i ogień, maneta odkręcona do oporu. Przez chwilę widziałem kilka przednich kółek w górze, ale za moment na lekkim łuku przecinając tory wysunąłem się na prowadzenie i do Żelaznej oglądałem kolegów w lusterkach

Worlan, ale te nowe Pulley'e to Ty miałeś dopiero w kufrze, a nie już w wariatorze !scooter

Miła wycieczka, miła !scooter Nawet sąsiad na Ninjy był pod wrażeniem wspólnego toczenia kółek. Do następnego :)

zx_space napisał(a):
@monk dzisiaj skorzystałem z Twoich rad i dojechałem bez problemu :)

I o to chodzi :)

P.S. ja też się nie zgubiłem :) !scooter

• Administrator
Opublikowano

Z małym opóźnieniem zapodaje wybrane foty z wczorajszego spota Burgmanii :)

Najpierw była mała, szybka sesje zdjęciowo- testowa tuż obok R66 :)

imgp0172n.jpg

Później polecieliśmy na BródWaya w celu delikatnego szamunku z pochlipem ajrana :) !scooter

zdjcie0478.jpg

zdjcie0479.jpg

Na koniec w żółwim tempie przemieściliśmy :) nad Zegrze, gdzie nasycaliśmy się widokami mazowieckich krajobrazów !scooter

imgp0175h.jpg

imgp0182f.jpg

imgp0188k.jpg

imgp0181l.jpg

imgp0186r.jpg

imgp0184j.jpg

imgp0185q.jpg

imgp0187.jpg

imgp0180j.jpg

• Sympatycy
Opublikowano

Siemka.

Sorki że nie mogłem dojechać.Odrobię to innym razem.A byłem tak blisko :D .

Dalej mam w pamięci tą przejażdżkę po waszym miesteczku w której uczestniczyłem kilka miesięcy temu.

Pozdrawiam. Do zobaczyska.

• Administrator
Opublikowano
  siemik napisał(a):
Siemka.

Sorki że nie mogłem dojechać.Odrobię to innym razem.A byłem tak blisko :rolleyes: .

A my tak czekaliśmy... !scooter

"siemik" napisał(a):
Dalej mam w pamięci tą przejażdżkę po waszym miesteczku w której uczestniczyłem kilka miesięcy temu.

Bo nasze przejażdżki zawsze pozostają w pamięci :rolleyes:

• Sympatycy
Opublikowano

Jest dzisiaj spot czy wszyscy zwiedzają Wilczy Szaniec?

Opublikowano

Ja właśnie wyjeżdżam z roboty i pędzę na spot ale 400

• Klubowicze
Opublikowano

Coś nam spadła frekwencja przez urlopy i wyjazd do Wilczego Szańca ale kilka Maxi się pojawiło . !scooter

IMG_0392.jpg

jeszcze kilka zdjęć Naduś

Opublikowano
  Gumisiek napisał(a):
Coś nam spadła frekwencja przez urlopy i wyjazd do Wilczego Szańca[..]

..i nie tylko :lol: Wczoraj Majka poznała swojego nowego właściciela, a że jest dość wstydliwa, więc z nią zostałem !wchair

Nie jest to osoba z Burgmanii, ale jestem spokojny, idzie w dobre ręce !YES

Być może czasem z nami pobryka w czwartki !scooter

Opublikowano

Wow, ten rząd maxi na Kondrata robi wrażenie.

Że też wcześniej nie zauważyłem informacji o tym zlociku - mieszkam na Targówku, więc spotkanko się zaczęło prawie pod moim domem !scooter

Może nastęnym razem....

• Sympatycy
Opublikowano
  Prof2k napisał(a):
(...) więc spotkanko się zaczęło prawie pod moim domem !scooter

Może nastęnym razem....

Przeczytaj uważnie początek tego wątku.

Spotkanko nie ZACZĘŁO się w tym miejscu...

Jak zorientujesz się gdzie zaczynamy spotkanka,

to zapraszamy we czwartki na 19.00

pzdr

Opublikowano

No fakt. 70 stron wcześniej jest napisane !wchair

Swoją droga jak raz podjechałem pod Route66 to miałem tam kontrolę dokumentów (moja jedyna na skucie). Zawsze tak tam wiskają? !YES

Fakt faktem dużo więcej pogadaliśmy sobie o moto i skuterach niż było samej kontroli !scooter

• Sympatycy
Opublikowano
  Prof2k napisał(a):
Zawsze tak tam wiskają? :lol:

Przez ostatnie półtora roku ani razu :lol:

pzdr

• Sympatycy
Opublikowano

Powiem, że następny spot odfajkowany :) . Nawet sporą grupą spokojnym tempem przemieściliśmy się do/pod Serock na małą przekąskę. Krzytro prowadził rozważnie i spokojnie !OK . Szorstki ciągle go poganiał prowokując do jazdy na szarańczę. :):) .

Powrót był już nieco szybszy, bo śpieszyliśmy się do Orzecha, żeby zdać mu relację kto był obecny na spocie :) . Mój T-max już nie dawał rady. Orzeszek z uśmiechem wysłuchał relacji i usprawiedliwił się z nieobecności na spotkaniu. :unsure:

PS. Ja wymiękam, już nie daję rady pędzić za GP800 i B650. Chyba się starzeję. !piwko :):)

Opublikowano

Ja również dziękuję za mój pierwszy spot !OK.

Teraz rozumiem co to znaczy "albo jesteś pierwszy albo musisz znać miejsce do którego jedziesz" :unsure:

Na szczęście w tamtą stronę na pyszną rybkę (palce lizać!) byłem zawsze w pierwszej czwórce, więc dojechałem.

Z powrotem nie dałem rady za pędzącymi przodem GP800 i B650, jak pisał Worlan.

Było fajnie !piwko

Pozdrawiam

Prof2k (Profek)

• Sympatycy
Opublikowano

Czartkowy spot zaliczony :) Było jak zawsze !OK Droga na rybke lajtowa,powrót troche bardziej ,,żwawy'' !piwko

Dzięki wszystkim za za spotkanko :)

Ps.Worlan,ja z Tobą nie jezdze-siedzisz na kole,popędzasz,mrugasz światłami,mówisz że jezdze jak beduin na wielbładzie,a potem piszesz że nie dajesz rady :):unsure:

• Klubowicze
Opublikowano

Powiem w skrócie,stare a głupie !OK

Opublikowano
  krzytro napisał(a):
Powiem w skrócie,stare a głupie :unsure:

Kto stary, ten stary :)

przecież to było tylko przedmuchanie rury wydechowej !OK

zbierają się tam różne świństwa, więc raz na jakiś czas trzeba to przepalić, aż trafiło to się wczoraj no cóż takie to życie !piwko

• Sympatycy
Opublikowano
  Worlan napisał(a):
Szorstki ciągle go poganiał prowokując do jazdy na szarańczę. :unsure: !piwko .

Fakt, raz Go pogoniłem bo jechał 50 km/h za jakąś padaką, którą

spokojnie dało się wyprzedzić. Ogólnie bardzo przyjemny wypadzik

za miasto, z rozsądnymi prędkościami :) Szkoda, że musiałem

wcześniej ewakuować się do garażu :) W każdym razie - spot odfajkowany !OK

pzdr

Opublikowano
  Worlan napisał(a):
Orzeszek z uśmiechem wysłuchał relacji i usprawiedliwił się z nieobecności na spotkaniu.  :)

To ja chyba zwolnienie lekarskie będe musiał przedstawić :unsure:

A tak na serio, w ostatniej chwili robota mi mała wyskoczyła... a miałem się przykulać 10oo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...