Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Czwartkowe miejsce spotkań Burgmanii w Warszawie

Rekomendowane odpowiedzi

• Sympatycy
Opublikowano
Oczywiście, jak co tydzień !happybth

To uwzglednij w Swoich planach zabranie 2 śpiworów i namiotu. !happybth

• Sympatycy
Opublikowano

Było jak zwykle fajnie. Trochę mnie zaskoczył przelot do Zegrza :lol: . Mariuszowi coś się "porobiło" i prowadził grupę 80 km/h . Jak sięgam pamięcią zdarzyło się to 1 raz. Pomyślałem, starzeje się chłop :D . Ale pobyt nad wodą wpłynął na "blokadę" i wszystko wróciło do normalności !OKK powrót 0-1 ;) . Żółtek się nie popisał, ale przeciwnicy byli mocni. Dwie GP800 i nówka B650 pokazały kto tu rządzi. !w00t Dobrze, że chociaż Orzech jechał z nami. !OKK

• Sympatycy
Opublikowano
Żółtek się nie popisał, ale przeciwnicy byli mocni. Dwie GP800 i nówka B650 pokazały kto tu rządzi. !w00t Dobrze, że chociaż Orzech jechał z nami. !OKK

Kur!@#$%^&*^#%@#$%^@#$%^%$#@$%^, chyba złe paliwo miałem w baku bo przy tych szaleńcach wydawało mi się, że majka nie idzie :lol:

Opublikowano

a ja zatankowałem BP Ultimate i pojechałem licznikowe 140 ale i tak wszyscy byliście z przodu :lol:

• Sympatycy
Opublikowano

Orzech,nie martw się,ja też dzisiaj nie byłem najszybszy :lol:

A tak na poważnie,GP fabrycznie fajnie zap....la,a z Pulleyami to już kosmos !w00t

Opublikowano

Nie no, przy GP800, Tmax jest "troche" slabowity :lol: .

• Administrator
Opublikowano
Było jak zwykle fajnie. Trochę mnie zaskoczył przelot do Zegrza  :) . Mariuszowi coś się "porobiło" i prowadził grupę 80 km/h . Jak sięgam pamięcią zdarzyło się to 1 raz. Pomyślałem, starzeje się chłop  ;) .

Wiesz... coś w tym jest. :lol:

Nawet jak ostatnio wracałem z Berlina z Krzytrem i działkowcem to sam się sobie dziwiłem, że tak wolno prowadzę grupę :)

A tak poważnie to faktycznie- starość nie radość, wzrok już nie ten co kiedyś, więc i prędkość trzeba zredukować do 80 !w00t ... tym bardziej w tak licznej grupie i uczestnikach jadących 250tkami !OKK

A co do GP 800 "red hardcore pulley edition" :) , to muszę przyznać, że jest extremalnie wściekła! 220 na blacie pojawia się niewiadomo kiedy !OKK . An 650 czy T-max to jeżdżące zawalidrogi przy GP :):)

@ Grzesiek76, weź pod uwagę, że jechałem z pełnym kufrem i ważę 2X tyle co Ty :):D .

• Sympatycy
Opublikowano

@ Grzesiek76, weź pod uwagę, że jechałem z pełnym kufrem i ważę 2X tyle co Ty  :D  !OKK .

Wiem,wiem

Tym bardziej pełen szacun !w00t Wymiata jak zła

Sprzedaj gdzieś na Ukraine,bo jak kupi ktoś od nas to normalnie się zapłacze :lol:;) !OKK

• Klubowicze
Opublikowano

No i kto ma najszybszy skuter w mieście? :(:D

Opublikowano

U mnie też skończyły się cyferki na budziku a i tak ledwo Was widziałem. A Orzech faktycznie coś cieniutko dobił dopiero jak zwolniliśmy przy "leśnych ssakach".

Pozdrawiam.

• Administrator
Opublikowano
A Orzech faktycznie coś cieniutko dobił dopiero jak zwolniliśmy przy "leśnych ssakach".

My tam specjalnie zwolniliśmy a on w tym miejscu celowo przyspieszył :D

Czasem trudno zrozumieć Orzecha... :(

A może faktycznie nie lubi kobiet? :P:D

• Sympatycy
Opublikowano
.... An 650 czy T-max to jeżdżące zawalidrogi przy GP  :D  :D

Zawalidroga, no nie :P:( Białe, przerywane pasy na osi jezdni widziałem jak ciągłą linię, a ten mi tu wyjeżdża, że ja jakiś zawalidroga. :P

• Sympatycy
Opublikowano

Nie dam się podpuścić, jestem odpowiedzialny i jeżdżę zgodnie z przepisami, kobitki lubię ale nie takie co w piachu stoją. :(

• Sympatycy
Opublikowano

Nie jeżdżę więcej za wami z Zegrza... prawie mi kurtkę zerwało od wiatru. Czułem się jak za starych czasów jeżdżąc 50tką przy 250tkach :( Czas na upgrade...

PS. Orzech, dokupuj drugi cylinder albo i trzeci...

Opublikowano

Smoku- Przeca wy byście za mną byli:D Robiłem wam przesiekę między komarami :(

to teraz masz nauczkę by membranę od sismica trzymać pod kanapą:D

• Sympatycy
Opublikowano

Miałem, ale kto by się spodziewał - w jedną stronę 80km/h w drugą - 180km/h? Chyba się w GPkach "łańcuch śliznął"...

Opublikowano
[..]Białe, przerywane pasy na osi jezdni widziałem jak ciągłą linię[..]

Grzegorz, widziałeś tylko jedną linię, a chłopcy na GP...

(wystarczy pierwsze 20 sekund)

:)

Opublikowano

Sugerujesz ze GiePetka weszła w Warp? :)

• Sympatycy
Opublikowano

Mimo kiepskiej pogody spotkanie się odbyło. Jak zwykle było dużo śmiechu i trochę wspomnień ze zlotu w Berlinie.

Krzytro przyjechał swoim Aenem prosto z zakupów. Nie omieszkał pochwalić się nowym obuwiem motocyklowym :):) Uważam, że poprzednie miało lepszą ochronę pięt i palców. :)

20100624557.jpg

• Administrator
Opublikowano
Krzytro przyjechał swoim Aenem prosto z zakupów. Nie omieszkał pochwalić się nowym obuwiem motocyklowym :):) Uważam, że poprzednie miało lepszą ochronę pięt i palców. :)

Co tam pięty i palce... ventilung jest najważniejszy! :o

A spotkanie jak zawsze, bardzo sypatyczne... znów rozmawialiśmy o klockach ;) Orzech był w siódmym niebie :)

Opublikowano
...znów rozmawialiśmy o klockach :) Orzech był w siódmym niebie :)

i tutaj mi się przypomina dowcip jak to Jasio bawił się w łazience klockami i weszła Mama i spuściła wodę :)

• Sympatycy
Opublikowano

Rozmawialiśmy także o tuningu świateł stopu. Rzeczywiście są piękne ;)

• Sympatycy
Opublikowano
A spotkanie jak zawsze, bardzo sypatyczne... znów rozmawialiśmy o klockach :P Orzech był w siódmym niebie ;)

W siódmym niebie będę jak znajdziesz zdjęcie tych stalaktytów ;)

Opublikowano

Jak gluta wywiozę do babci to wpadnę tam do was

• Klubowicze
Opublikowano

Wreszcie mam chwilkę żeby zamieścić kilka fotek z dzisiejszego spota :

IMG_0096.jpg

IMG_0098.jpg

IMG_0100.jpg

a tutaj cały Album

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...