Sympatycy orzech Opublikowano 17 Czerwca 2010 Sympatycy Opublikowano 17 Czerwca 2010 Oczywiście, jak co tydzień !happybth To uwzglednij w Swoich planach zabranie 2 śpiworów i namiotu. !happybth
Sympatycy Worlan Opublikowano 17 Czerwca 2010 Sympatycy Opublikowano 17 Czerwca 2010 Było jak zwykle fajnie. Trochę mnie zaskoczył przelot do Zegrza . Mariuszowi coś się "porobiło" i prowadził grupę 80 km/h . Jak sięgam pamięcią zdarzyło się to 1 raz. Pomyślałem, starzeje się chłop . Ale pobyt nad wodą wpłynął na "blokadę" i wszystko wróciło do normalności !OKK powrót 0-1 . Żółtek się nie popisał, ale przeciwnicy byli mocni. Dwie GP800 i nówka B650 pokazały kto tu rządzi. !w00t Dobrze, że chociaż Orzech jechał z nami. !OKK
Sympatycy orzech Opublikowano 17 Czerwca 2010 Sympatycy Opublikowano 17 Czerwca 2010 Żółtek się nie popisał, ale przeciwnicy byli mocni. Dwie GP800 i nówka B650 pokazały kto tu rządzi. !w00t Dobrze, że chociaż Orzech jechał z nami. !OKK Kur!@#$%^&*^#%@#$%^@#$%^%$#@$%^, chyba złe paliwo miałem w baku bo przy tych szaleńcach wydawało mi się, że majka nie idzie
Glub Opublikowano 17 Czerwca 2010 Opublikowano 17 Czerwca 2010 a ja zatankowałem BP Ultimate i pojechałem licznikowe 140 ale i tak wszyscy byliście z przodu
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 17 Czerwca 2010 Sympatycy Opublikowano 17 Czerwca 2010 Orzech,nie martw się,ja też dzisiaj nie byłem najszybszy A tak na poważnie,GP fabrycznie fajnie zap....la,a z Pulleyami to już kosmos !w00t
dr.big Opublikowano 17 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 17 Czerwca 2010 Nie no, przy GP800, Tmax jest "troche" slabowity .
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 17 Czerwca 2010 Administrator Opublikowano 17 Czerwca 2010 Było jak zwykle fajnie. Trochę mnie zaskoczył przelot do Zegrza . Mariuszowi coś się "porobiło" i prowadził grupę 80 km/h . Jak sięgam pamięcią zdarzyło się to 1 raz. Pomyślałem, starzeje się chłop . Wiesz... coś w tym jest. Nawet jak ostatnio wracałem z Berlina z Krzytrem i działkowcem to sam się sobie dziwiłem, że tak wolno prowadzę grupę A tak poważnie to faktycznie- starość nie radość, wzrok już nie ten co kiedyś, więc i prędkość trzeba zredukować do 80 !w00t ... tym bardziej w tak licznej grupie i uczestnikach jadących 250tkami !OKK A co do GP 800 "red hardcore pulley edition" , to muszę przyznać, że jest extremalnie wściekła! 220 na blacie pojawia się niewiadomo kiedy !OKK . An 650 czy T-max to jeżdżące zawalidrogi przy GP @ Grzesiek76, weź pod uwagę, że jechałem z pełnym kufrem i ważę 2X tyle co Ty .
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 17 Czerwca 2010 Sympatycy Opublikowano 17 Czerwca 2010 @ Grzesiek76, weź pod uwagę, że jechałem z pełnym kufrem i ważę 2X tyle co Ty !OKK . Wiem,wiem Tym bardziej pełen szacun !w00t Wymiata jak zła Sprzedaj gdzieś na Ukraine,bo jak kupi ktoś od nas to normalnie się zapłacze !OKK
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 18 Czerwca 2010 Klubowicze Opublikowano 18 Czerwca 2010 No i kto ma najszybszy skuter w mieście?
Pieniek Opublikowano 18 Czerwca 2010 Opublikowano 18 Czerwca 2010 U mnie też skończyły się cyferki na budziku a i tak ledwo Was widziałem. A Orzech faktycznie coś cieniutko dobił dopiero jak zwolniliśmy przy "leśnych ssakach". Pozdrawiam.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 18 Czerwca 2010 Administrator Opublikowano 18 Czerwca 2010 A Orzech faktycznie coś cieniutko dobił dopiero jak zwolniliśmy przy "leśnych ssakach". My tam specjalnie zwolniliśmy a on w tym miejscu celowo przyspieszył Czasem trudno zrozumieć Orzecha... A może faktycznie nie lubi kobiet?
Sympatycy Worlan Opublikowano 18 Czerwca 2010 Sympatycy Opublikowano 18 Czerwca 2010 .... An 650 czy T-max to jeżdżące zawalidrogi przy GP Zawalidroga, no nie Białe, przerywane pasy na osi jezdni widziałem jak ciągłą linię, a ten mi tu wyjeżdża, że ja jakiś zawalidroga.
Sympatycy orzech Opublikowano 18 Czerwca 2010 Sympatycy Opublikowano 18 Czerwca 2010 Nie dam się podpuścić, jestem odpowiedzialny i jeżdżę zgodnie z przepisami, kobitki lubię ale nie takie co w piachu stoją.
Sympatycy smok.wawelski Opublikowano 18 Czerwca 2010 Sympatycy Opublikowano 18 Czerwca 2010 Nie jeżdżę więcej za wami z Zegrza... prawie mi kurtkę zerwało od wiatru. Czułem się jak za starych czasów jeżdżąc 50tką przy 250tkach Czas na upgrade... PS. Orzech, dokupuj drugi cylinder albo i trzeci...
Glub Opublikowano 18 Czerwca 2010 Opublikowano 18 Czerwca 2010 Smoku- Przeca wy byście za mną byli:D Robiłem wam przesiekę między komarami to teraz masz nauczkę by membranę od sismica trzymać pod kanapą
Sympatycy smok.wawelski Opublikowano 18 Czerwca 2010 Sympatycy Opublikowano 18 Czerwca 2010 Miałem, ale kto by się spodziewał - w jedną stronę 80km/h w drugą - 180km/h? Chyba się w GPkach "łańcuch śliznął"...
monk Opublikowano 18 Czerwca 2010 Opublikowano 18 Czerwca 2010 [..]Białe, przerywane pasy na osi jezdni widziałem jak ciągłą linię[..] Grzegorz, widziałeś tylko jedną linię, a chłopcy na GP... (wystarczy pierwsze 20 sekund)
Sympatycy Worlan Opublikowano 24 Czerwca 2010 Sympatycy Opublikowano 24 Czerwca 2010 Mimo kiepskiej pogody spotkanie się odbyło. Jak zwykle było dużo śmiechu i trochę wspomnień ze zlotu w Berlinie. Krzytro przyjechał swoim Aenem prosto z zakupów. Nie omieszkał pochwalić się nowym obuwiem motocyklowym Uważam, że poprzednie miało lepszą ochronę pięt i palców.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 24 Czerwca 2010 Administrator Opublikowano 24 Czerwca 2010 Krzytro przyjechał swoim Aenem prosto z zakupów. Nie omieszkał pochwalić się nowym obuwiem motocyklowym Uważam, że poprzednie miało lepszą ochronę pięt i palców. Co tam pięty i palce... ventilung jest najważniejszy! A spotkanie jak zawsze, bardzo sypatyczne... znów rozmawialiśmy o klockach Orzech był w siódmym niebie
Marynarz Opublikowano 24 Czerwca 2010 Opublikowano 24 Czerwca 2010 ...znów rozmawialiśmy o klockach Orzech był w siódmym niebie i tutaj mi się przypomina dowcip jak to Jasio bawił się w łazience klockami i weszła Mama i spuściła wodę
Sympatycy smok.wawelski Opublikowano 24 Czerwca 2010 Sympatycy Opublikowano 24 Czerwca 2010 Rozmawialiśmy także o tuningu świateł stopu. Rzeczywiście są piękne
Sympatycy orzech Opublikowano 24 Czerwca 2010 Sympatycy Opublikowano 24 Czerwca 2010 A spotkanie jak zawsze, bardzo sypatyczne... znów rozmawialiśmy o klockach Orzech był w siódmym niebie W siódmym niebie będę jak znajdziesz zdjęcie tych stalaktytów
KRISTO Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opublikowano 25 Czerwca 2010 Jak gluta wywiozę do babci to wpadnę tam do was
Klubowicze Gumisiek Opublikowano 1 Lipca 2010 Klubowicze Opublikowano 1 Lipca 2010 Wreszcie mam chwilkę żeby zamieścić kilka fotek z dzisiejszego spota : a tutaj cały Album
Rekomendowane odpowiedzi