Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Czwartkowe miejsce spotkań Burgmanii w Warszawie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
nie wku.... mnie :)

całą zimę czekałem na rozpoczęcie sezonu i na zlot

a kalendarz wygląda następująco:

rozpoczęcie sezonu (17 kwietnia) - chrzciłem córkę szwagra,

rozpoczęcie sezonu na Bemowie (24-25 kwietnia) - komunia u szwagra,

Burgmania 2010 - ślub/wesele (na szczęście nie mój) w Lesznie (pod Poznaniem)...

:)

ale pomysł z wpadnięciem na krzywą paszczę, choćby pogadać wieczorem, traktuję jako zaproszenie :)

Chyba trzeba będzie porozmawiać z tym szwagrem... :) .

Albo zarazic go skuterami i zacznie lepiej dobierac terminy.

:)

Opublikowano
phil: Jak wpadniesz za późno to już tych vol-tów każdy może mieć trochę ;)

Czy organizatorzy zatroszczyli się o zamknięcie pobliskich stacji benzynowych? !OKK

!scooter

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pomimo wyjazdu sporej grupy na zlot do Berlina to mimo tego ktoś się jutro wybiera ?

Ja, obecny... i może zrobimy sobie jakieś wieczorne kulanie <_<:):);):) po okolicy zamiast siedzieć na 4 literach :)

Opublikowano

No ba będe jak zwykle

Opublikowano

Pablos vel DJ Pablo postara się też dotrzeć na spota - jest szansa, że nie będę jutro musiał rabotać.

Pzdr.

Opublikowano

będę się meldował.

Opublikowano

Ehhh... nie podjadę do Was bo nie mam na czym... Przymusowy post od 24.03.. :lol: W ten piątek jadę do serwisu sprawdzić czy maszynę mi naprawiono !piwko Do zobaczenia już nie bawem (mam nadzieję) ;)

Opublikowano

Ja niestety do 21 w robocie :( Jeśli koło tej godziny bedziecie akurat w centrum gdzieś śmigać to się podłącze jak Was zobacze ;) Gdybyście byli akurat koło 21 w Maku przy Świętokrzyskiej do dajcie znać (Piro masz na mnie namiar) to podjadę bo obok pracuje :P

• Klubowicze
Opublikowano

Znaki na niebie wskazują, że jutro jestem obecny,z małą niespodzianką ;)

• Klubowicze
Opublikowano
Znaki na niebie wskazują, że jutro jestsm obecny,z małą nispodzianką ;)

Czy mnie zawsze muszą omijać niespodzianki? :P

• Klubowicze
Opublikowano

Dobrze by było się spotkac po tylu dniach nie widzenia (od niedzieli). !piwko

Gość kamil_PIAGGIO
Opublikowano

Witam, ja prawdopodobnie się pokaże !piwko

Gość malina666
Opublikowano

komu jestem winien za kiełbasy itd, po ile wyszła zrzutka? Jakos chyba zapomnielismy o tym wyjezdzając? czy tylko mi umknęło?

Opublikowano

po pierwsze - Sylwia sorki... myślałem że jesteś z nami, ktoś z tyłu zatrąbił więc uznałem że już można jechać !YES

po drugie...

Wielkie :blink: dla twojej Żony Waldi za cierpliwość i za gościnę na tak fajnym grillu taką watachą :lol: !gora !gora (oczywiście dla Ciebie też ;) ).

a było nas sporo...

P6104863.JPG

P6104862.JPG

P6104861.JPG

więcej tutaj... NADUŚ

ps. Kto wspominał o burgim 400 na sprzedaż ? kto to ma bo miz głowy wyleciało (starość !OKK nie radość !bicz )

Opublikowano

I ja dołączam się do podziękowań dla Waldiego i jego żony za miłą gościnę a całej reszcie za miłe przyjęcie naszej dwójki.

Co prawda na kamizelce jest grupa śląska ale mam nadzieję że przyjmiecie mnie tu w w-wie bo zaczynam tu nowy etap życia. Mieszkam, pracuję i jeżdżę. Do zobaczenia na drogach i spotach. Pozdrawiamy Piotrek i Joasia !OKK

Gość shadow1987
Opublikowano

DZięki za grilla !OKK ..

ps

a co do składki to po 5 zbierali ..

Opublikowano
Co prawda na kamizelce jest grupa śląska ale mam nadzieję że przyjmiecie mnie tu w w-wie bo zaczynam tu nowy etap życia. Mieszkam, pracuję i jeżdżę. Do zobaczenia na drogach i spotach. Pozdrawiamy Piotrek i Joasia !OKK

A jakie to ma znaczenie co masz napisane na kamizelce... ważne że jesteście takimi samymi zapaleńcami jak my !YES

Jak to zwykłem mawiać :

100lica Wita :blink:

Opublikowano

No wlasnie podobnie jak Marynarz zapytam ma to jakies znaczenie ze masz taki a nie inny napis?Gdzie sie spotykamy,co robimy i jacy jestesmy jest wazne.

Serdecznie witam w duzym miescie.

Opublikowano

Co by nie mówić to sporo nas było . Waldi koniecznie żonie podziękuj za przygotowanie grila . Tobie oczywiście też wielki szacun . Było poprostu S U P E R . !OKK

• Klubowicze
Opublikowano

...  Wielkie  !YES  dla twojej Żony Waldi za cierpliwość i za gościnę na tak fajnym grillu  ...

ps. Kto wspominał o burgim 400 na sprzedaż ? kto to ma bo mi z głowy wyleciało (starość  !OKK  nie radość  :blink:  )

Valdi wielkie dzięki za gościnę dla Ciebie i Twojej Małżonki . Miło było kolejny raz zawitać do Was na grilla . :lol:

Oto kilka fotek :

IMG_0481.jpg

IMG_0490.jpg

IMG_0498.jpg

a tutaj Całość

ps : Marynarz PM poszedł. !gora

• Sympatycy
Opublikowano

O macie go .... gwiazda forum !OKK !YES :blink::lol: - szkoda tego @AS600 tak fajnie mi cukrował ...

IMG_0504.jpg

Opublikowano

Czy ktoś się dzisiaj wybiera na spota? !happybth

He he dokładnie dzisiaj mam swoją pierwszą rocznice na Burgmani !happybth

Opublikowano

Ja po pracy będę jak zwykle koło 18.00 więc jak ktoś ma ochotę spotkać się wcześniej...

Opublikowano

no to przyjadę !happybth

• Administrator
Opublikowano

Oczywiście, jak co tydzień !happybth

Kilka osób pytało mnie o podkładki i naklejki. Te pierwsze będę miał dziś ze sobą. Naklejki poszły w 99% na zlocie do ludzi... ale jeszcze kilka sztuk jest więc przywiozę także i je !happybth .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...