Sympatycy Worlan Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Sympatycy Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Ja również dziękuje za ponowny spot wśród śmiechowych ziomali i jak zwykle pyszną kiełbę. Dzięki Valdi. Specjalne słowa uznania należą się naszym gościom, którzy nas odwiedzili. Siemik, Bogdan201 i Zbyszek. Kmodzele nie przejmuj się tym co tu piszą, ważne że się pokazałeś na spocie i razem z nami śmignąłeś na kiełbę do Valdiego. A twój cichy wyjazd był pewnie spowodowany troską o nerwy cioci Valdiego, która nie znosi warkotu silnka 2oo. Aż sie myśleć nie chce, że te spoty grillowe niedługo się skończą. Trochę dokumentacji: ALBUM
kmodzele Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Mimo że na pych, w domu byłem pierwszy (8km raptem). Jednak po trzech nocnych zmianach i z pełnym kiełbasek brzuchem - siła magnetyczna łóżka okazała się większa niż powinność podziękawnia via net (i osobiście). I tak oto mój wpis jest na końcu. Ja nie bardzo się lubię witać i żegnać (- wiadomo, dziwak). Dlatego wolałem się oddalić bezszelestnie. Liczyłem, że zajęci rozmowami o Burgmanii, organizowaniem słupków, wrażanieach z WBN i z piwem w ręku - nie zauważycie mojego ulotnienia się. Jednak kamizelka burgmaniowa i białe lakiery robią swoje Valdi - dziękuję za przyjęcie. Mariusz B - dziękuję za doskonałe poprowadzenie grupy, utrzymywanie idealnej prędkości (choć często mój sprzęt wykorzystywał maksymalne osiągi) i pilnowanie "latającego" ogona. PS pierwszy raz widziałem, jak Policja 2oo zatrzymała dwóch agregatów na 2oo. Ciekawe, poszli razem na piwo, czy co? !happybth PS Valdi - reklamacja! kiełbasa była za gorąca i poparzyłem se język! !happybth (KModzele, Ty stary a głupi) PS Marynarz - tak na Twoją obecność liczyłem...
Marynarz Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 kmodzele napisał(a): PS Marynarz - tak na Twoją obecność liczyłem... " Przecież byłem.. nie widziałeś mnie !happybth Dzięki Valdi za kiełbaskę !bicz I za te wspaniałe rozmowy chłopaki !happybth Faktycznie Mariusz prowadziłeś grupę wzorowo... Kolejny świetnie spędzony czwartek... "
Sympatycy emiksik Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Sympatycy Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Mordeczki, miło było was znowu oglądać po długiej przerwie Waldi, gril pierwsza klasa, zrowiej hopie, ps.znam troszkę tamte tereny ale widoki wieczorne były bezcenne, sam Warner Bros i Hanabarbrea nie wpadli by na takie pomysły !happybth pozdrawiam SMS
Sympatycy siemik Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Sympatycy Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Siemka Nie wiem od czego zacząć.Wiem Dzięki wielkie za to że mogłem się z wami spotkać.Dzięki Ewa że zajechałaś i że mogłem się przywitać.Dzięki za kiełbaski.Dzięki za zaje....ą przejażdżkę po Warszawie.Do tej pory nie mogę dojść do siebie,szkoda że moja "wioska" jest tak mała i nie ma tylu pasów w jednym kierunku . A teraz PRZEPRASZAM że nie pożegnałem się jak należy .Tempo jady i życia w Waszym mieście jest tak szybkie że nie zdążyłem nawet skręcić za wszystkimi a co dopiero pomyśleć o pożegnaniu . Nie wiem co jeszcze napisać.Wrażenia i emocje jakie przeżyłem przez te kilka godzin w tak Zacnym towarzystwie są wręcz nie do ogarnięcia prze zemnie.Długo jeszcze będę wspominał i zazdrościł możliwości jakie macie wieczorową porą do rozluźnienia się i rozstresowania po ciężkim dniu pracy. Jeśli o czymś ważnym zapomniałem napisać to dajcie znać "Orzeszku" żebym w przyszłości wiedział jak się zachować .
Klubowicze Gumisiek Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Klubowicze Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Dzięki wszystkim za miłe śmiganko do Valdiego i przyjemnie spędzony wieczór oraz dla gospodarza za pyszną kiełbaskę.
Sympatycy Worlan Opublikowano 6 Maja 2010 Sympatycy Opublikowano 6 Maja 2010 Spot za parę godzin. I co my w taką paskudną pogodę będziemy robić ? Aura nie zachęca do jazdy na !piwko . Przyjeżdżam 4oo. Będę miał koszulki dla uczestników zlotu w Berlinie. Jestem przygotowany na różne opinie odnośnie ich koloru. To tyle odnośnie "atrakcji" dzisiejszego spotkania. Do zobaczyska. PS. Marynarz, będziesz ?
Marynarz Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 Wszystko wskazuje że tak !piwko Już rano zmokłem jak pojechałem oponki wymieniać więc teraz mi bez różnicy
Glub Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 pogoda pod psem- dziś mnie nikt z domu nie wyciągnie !piwko
Klubowicze valdi Opublikowano 6 Maja 2010 Klubowicze Opublikowano 6 Maja 2010 Zważywszy na dzisiejsze warunki pogodowe kiełbaskę,chyba odpuszczamy. !piwko Postaram się dojechać na spota 4oo ,niestety dopiero po 20tej
Sympatycy Worlan Opublikowano 6 Maja 2010 Sympatycy Opublikowano 6 Maja 2010 valdi napisał(a): Zważywszy na dzisiejsze warunki pogodowe kiełbaskę,chyba odpuszczamy. Postaram się dojechać na spota 4oo ,niestety dopiero po 20tej Wreszcie odpoczniesz od nas chłopaku. Super, że wpadniesz. Rozumiem, że "budyń" weźmiesz ze sobą ? !piwko
Klubowicze valdi Opublikowano 6 Maja 2010 Klubowicze Opublikowano 6 Maja 2010 Tego nie wiem, ja zostaje w stoli !piwko cy
Sympatycy Kisiel Opublikowano 6 Maja 2010 Sympatycy Opublikowano 6 Maja 2010 Worlan napisał(a): Ty wiesz co .... !piwko
Sympatycy Worlan Opublikowano 6 Maja 2010 Sympatycy Opublikowano 6 Maja 2010 Kisiel napisał(a): No pewnie... !OK
Sympatycy orzech Opublikowano 12 Maja 2010 Sympatycy Opublikowano 12 Maja 2010 Pozor, pozor, jutro ostatni grill u Valdiego. Ruszamy 15 po.... EDIT: Dzisiaj
Piro Opublikowano 12 Maja 2010 Opublikowano 12 Maja 2010 Jak znacie miejsce gdzie od ręki kupię podnóżek do cbf to bym się z wami zabrał moim obitym sprzętem
Sympatycy Worlan Opublikowano 13 Maja 2010 Sympatycy Opublikowano 13 Maja 2010 Przypominam, że na spocie będę miał koszulki dla uczestników Zlotu w Berlinie. Jak jeszcze będę je woził kilka tygodni, to znacznie stracą na jakości. !OKK !OKK
monk Opublikowano 13 Maja 2010 Opublikowano 13 Maja 2010 Meldunek z domku. Miło było nie zobaczyć gipsu u Valdiego (w końcu zamiast !happybth, może być !happybth ) Reszta ja co tydzień, nie ma co się powtarzać !V P.S. no i dzięki wielkie za wspólne rozwinięcie skrzydeł na warszawskich trzypasmówkach.. po tej katordze 60km/h !happybth ..bezcenne
Glub Opublikowano 13 Maja 2010 Opublikowano 13 Maja 2010 hyhy !happybth i to kluczenie w Piasecznie !happybth
Klubowicze Gumisiek Opublikowano 13 Maja 2010 Klubowicze Opublikowano 13 Maja 2010 Wreszcie i ja na miejscu , małe opóznienie 200 metrów do domku a tu wachadełko bo frezują sobie po nocy asfalt w samym centrum Grodziska. !happybth ps: Valdi było mi miło uścisnąć Twoją prawicę. !happybth
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 19 Maja 2010 Administrator Opublikowano 19 Maja 2010 W związku ze zbliżającym się terminem zlotu zalecam liczną frekwencję na najbliższym spotkaniu czwartkowym, gdzie będziemy omawiali sprawy organizacyjne VI Ogólnopolskiego Zlotu *Burgmania 2010*. !happybth
Rekomendowane odpowiedzi