Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Czwartkowe miejsce spotkań Burgmanii w Warszawie

Rekomendowane odpowiedzi

• Sympatycy
Opublikowano

Ja również dziękuje za ponowny spot wśród śmiechowych ziomali i jak zwykle pyszną kiełbę. Dzięki Valdi. :(

Specjalne słowa uznania należą się naszym gościom, którzy nas odwiedzili. Siemik, Bogdan201 i Zbyszek. :)

Kmodzele nie przejmuj się tym co tu piszą, ważne że się pokazałeś na spocie i razem z nami śmignąłeś na kiełbę do Valdiego. A twój cichy wyjazd był pewnie spowodowany troską o nerwy cioci Valdiego, która nie znosi warkotu silnka 2oo. :)

Aż sie myśleć nie chce, że te spoty grillowe niedługo się skończą. :(

Trochę dokumentacji:

IMG_0327.JPG

IMG_0330.JPG

IMG_0332.JPG

IMG_0338.JPG

IMG_0340.JPG

IMG_0341.JPG

IMG_0343.JPG

ALBUM

Opublikowano

Mimo że na pych, w domu byłem pierwszy (8km raptem). Jednak po trzech nocnych zmianach i z pełnym kiełbasek brzuchem - siła magnetyczna łóżka okazała się większa niż powinność podziękawnia via net (i osobiście). I tak oto mój wpis jest na końcu.

Ja nie bardzo się lubię witać i żegnać (- wiadomo, dziwak). Dlatego wolałem się oddalić bezszelestnie. Liczyłem, że zajęci rozmowami o Burgmanii, organizowaniem słupków, wrażanieach z WBN i z piwem w ręku - nie zauważycie mojego ulotnienia się. Jednak kamizelka burgmaniowa i białe lakiery robią swoje :)

Valdi - dziękuję za przyjęcie.

Mariusz B - dziękuję za doskonałe poprowadzenie grupy, utrzymywanie idealnej prędkości (choć często mój sprzęt wykorzystywał maksymalne osiągi) i pilnowanie "latającego" ogona.

PS pierwszy raz widziałem, jak Policja 2oo zatrzymała dwóch agregatów na 2oo. Ciekawe, poszli razem na piwo, czy co? !happybth

PS Valdi - reklamacja! kiełbasa była za gorąca i poparzyłem se język! !happybth :):( (KModzele, Ty stary a głupi)

PS Marynarz - tak na Twoją obecność liczyłem... :(

Opublikowano
  kmodzele napisał(a):

PS Marynarz - tak na Twoją obecność liczyłem... :)

" Przecież byłem.. nie widziałeś mnie !happybth

Dzięki Valdi za kiełbaskę !bicz I za te wspaniałe rozmowy chłopaki !happybth

Faktycznie Mariusz prowadziłeś grupę wzorowo...

Kolejny świetnie spędzony czwartek... :(:):( "

• Sympatycy
Opublikowano

Mordeczki, miło było was znowu oglądać po długiej przerwie

Waldi, gril pierwsza klasa, zrowiej hopie,

ps.znam troszkę tamte tereny ale widoki wieczorne były bezcenne, sam Warner Bros i Hanabarbrea nie wpadli by na takie pomysły !happybth

pozdrawiam

SMS

• Sympatycy
Opublikowano

Siemka Nie wiem od czego zacząć.Wiem :) Dzięki wielkie za to że mogłem się z wami spotkać.Dzięki Ewa że zajechałaś i że mogłem się przywitać.Dzięki za kiełbaski.Dzięki za zaje....ą przejażdżkę po Warszawie.Do tej pory nie mogę dojść do siebie,szkoda że moja "wioska" jest tak mała i nie ma tylu pasów w jednym kierunku :P .

A teraz PRZEPRASZAM że nie pożegnałem się jak należy :P .Tempo jady i życia w Waszym mieście jest tak szybkie że nie zdążyłem nawet skręcić za wszystkimi a co dopiero pomyśleć o pożegnaniu :P .

Nie wiem co jeszcze napisać.Wrażenia i emocje jakie przeżyłem przez te kilka godzin w tak Zacnym towarzystwie są wręcz nie do ogarnięcia prze zemnie.Długo jeszcze będę wspominał i zazdrościł możliwości jakie macie wieczorową porą do rozluźnienia się i rozstresowania po ciężkim dniu pracy.

Jeśli o czymś ważnym zapomniałem napisać to dajcie znać "Orzeszku" ;) żebym w przyszłości wiedział jak się zachować :D .

• Klubowicze
Opublikowano

Dzięki wszystkim za miłe śmiganko do Valdiego i przyjemnie spędzony wieczór oraz dla gospodarza za pyszną kiełbaskę.

• Sympatycy
Opublikowano

Spot za parę godzin. I co my w taką paskudną pogodę będziemy robić ? ;) Aura nie zachęca do jazdy na !piwko . Przyjeżdżam 4oo. Będę miał koszulki dla uczestników zlotu w Berlinie. Jestem przygotowany na różne opinie odnośnie ich koloru. ;);) To tyle odnośnie "atrakcji" dzisiejszego spotkania. :)B)

Do zobaczyska.

PS. Marynarz, będziesz ?

Opublikowano

Wszystko wskazuje że tak !piwko Już rano zmokłem jak pojechałem oponki wymieniać więc teraz mi bez różnicy ;)

Opublikowano

pogoda pod psem- dziś mnie nikt z domu nie wyciągnie !piwko

• Klubowicze
Opublikowano

Zważywszy na dzisiejsze warunki pogodowe kiełbaskę,chyba odpuszczamy. !piwko

Postaram się dojechać na spota 4oo ,niestety dopiero po 20tej

• Sympatycy
Opublikowano
  valdi napisał(a):
Zważywszy na dzisiejsze warunki pogodowe kiełbaskę,chyba odpuszczamy. :D

Postaram się dojechać na spota 4oo ,niestety dopiero po 20tej

Wreszcie odpoczniesz od nas chłopaku. Super, że wpadniesz. Rozumiem, że "budyń" weźmiesz ze sobą ? :P !piwko

• Klubowicze
Opublikowano

Tego nie wiem, ja zostaje w stoli !piwko cy

• Sympatycy
Opublikowano
  Worlan napisał(a):
Ty wiesz co ....

!piwko :D

• Sympatycy
Opublikowano
  Kisiel napisał(a):
No pewnie...

:D !OK

• Sympatycy
Opublikowano

Pozor, pozor, jutro ostatni grill u Valdiego.

Ruszamy 15 po....

EDIT: Dzisiaj <_<

Opublikowano

Jak znacie miejsce gdzie od ręki kupię podnóżek do cbf to bym się z wami zabrał moim obitym sprzętem <_<

• Sympatycy
Opublikowano

Przypominam, że na spocie będę miał koszulki dla uczestników Zlotu w Berlinie. Jak jeszcze będę je woził kilka tygodni, to znacznie stracą na jakości. !OKK !OKK

Opublikowano

Meldunek z domku.

Miło było nie zobaczyć gipsu u Valdiego (w końcu zamiast !happybth, może być !happybth )

Reszta ja co tydzień, nie ma co się powtarzać :D

!V

P.S. no i dzięki wielkie za wspólne rozwinięcie skrzydeł na warszawskich trzypasmówkach.. po tej katordze 60km/h !happybth ..bezcenne ;)

Opublikowano

hyhy !happybth i to kluczenie w Piasecznie !happybth

• Klubowicze
Opublikowano

Wreszcie i ja na miejscu , małe opóznienie 200 metrów do domku a tu wachadełko bo

frezują sobie po nocy asfalt w samym centrum Grodziska. !happybth

ps: Valdi było mi miło uścisnąć Twoją prawicę. !happybth

• Administrator
Opublikowano

W związku ze zbliżającym się terminem zlotu zalecam liczną frekwencję na najbliższym spotkaniu czwartkowym, gdzie będziemy omawiali sprawy organizacyjne VI Ogólnopolskiego Zlotu *Burgmania 2010*. !happybth

Opublikowano

Obecny :)

Opublikowano

Będę :)

Opublikowano

Bedem łobecny

• Klubowicze
Opublikowano

Obecny :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...