Sympatycy orzech Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Sympatycy Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Właśnie na Woli pada grad. Dzisiejsze grillowanie pod znakiem zapytania
Sympatycy orzech Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Sympatycy Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Dzisiaj również umawiamy się do Valdiego na kiełbaski. Start 19:15 z Cafe66.
phil Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Ehh... jeżeli skończę pracę na czas to będę.. znając upierdliwość klientów pewnie posiedzę do 19 albo i dłużej :/ Jak by co .. pozdro Waldi
Sympatycy Kisiel Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Sympatycy Opublikowano 22 Kwietnia 2010 U Valdiego na placu widziałem białego x-maxa ... czyżby ....
kmodzele Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 To jeszcze nic ... Valdi podczas sprzątania znalazł elegancko zapakowany Scala Rider Q2 i zachodził w głowę kto mu go sprezentował Może podczas sprzątania znalazł również @kmodzele Nie uwierzycie, ale dziś znalazłem elegancko zapakowane ... 2 (słownie DWA) opakowania scala rider. Ja pierdykam, jakieś fatum? Może to dlatego, że dziś obchodzę okrągłe 40 urodziny? Jak zwykle się nie pojawię na spocie (gdziekolwiek by nie był :-) ), bo jak zwykle w czwartek pracuję od 15:00 do 22:00.
Marynarz Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Oj, ja chyba coś się jednak nie pojawię... jakieś choróbsko mnie dopada po porannej przejażdżce do pracy i to coraz mocniej... miłego spotu
magart Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Oj, ja chyba coś się jednak nie pojawię... jakieś choróbsko mnie dopada po porannej przejażdżce do pracy i to coraz mocniej... miłego spotu fajny wykręt - Marynarz powiedz, że przynajmniej ładna jest ...
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Administrator Opublikowano 22 Kwietnia 2010 No cóż... a ja dziś do Valdiego jadę na plecaka... "patrz pan, do czego to doszło..." Dobrze, że w drodze powrotnej nie będę obciążał Orzechowego DMC
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Sympatycy Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Ja dzisiaj nie dam rady.Miłego grilowania
Marynarz Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Oj, ja chyba coś się jednak nie pojawię... jakieś choróbsko mnie dopada po porannej przejażdżce do pracy i to coraz mocniej... miłego spotu fajny wykręt - Marynarz powiedz, że przynajmniej ładna jest ... Ładna ? pojęcie względne... właśnie popijam sobie już w domowym ciepełku Czyli domowe metody lecznicze... Miłego spotu... 3majcie się ciepło
Sacetti Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Ja jeszcze w pracy , a liczyłem że dam radę dojechać. Miłej zabawy
Klubowicze valdi Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Klubowicze Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Marynarzu zdrowia życzę Jeden inwalida w klubie wystarczy !scooter Ps.Pozdrowienia od małżonki
Marynarz Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Marynarzu zdrowia życzę Jeden inwalida w klubie wystarczy !scooter Ps.Pozdrowienia od małżonki !scooter Święte słowa, wielkie dzięki I wzajemnie. Pozdrawiam
Sympatycy orzech Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Sympatycy Opublikowano 22 Kwietnia 2010 W C66 były 2 osoby, do Valdiego jechałem sam Na miejscu zastałem wygodnickich w puszkach Niestety wracać musiałem z parówką !scooter
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Administrator Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Mimo dość niesprzyjającej aury spotkanie u Valdiego, zgodnie z założeniami, odbyło się... może w dość okrojonym sqadzie ale jednak (@kmodzele znów siedział w krzakach !scooter ) Grill w tle z le Parówką... Szef kuchni !scooter Podczas powrotu z Orzechem powietrze mieliśmy dość rześkie... temp aż +1 st cels ... bywa... !scooter Podziękowania dla Valdiego, Worlana, Kiśla i Orzecha... Wy już wiecie za co...
Marynarz Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Cholera jasna, to i parówki były na grill'u a mnie nie było
Klubowicze valdi Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Klubowicze Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Dzięki za odwiedziny prawdziwym B . Ps. jestem lepszy od komodzele,po dzisiejszym spocie znalazłem dwa zimne LECHY. A nie mam urodzin:)
dr.big Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2010 No kurcze, a ja tym razem nie moglem dotrzec... ach ta pogoda ... PS. Parowka przemieszcza sie powoli w kierunku Berlina ...Jeszcze raz w. dzieki Kisielowi, Worlanowi i Mariuszowi ... Oczywiscie przy okazji stawiam Wam dobry alk .
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Klubowicze Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Mimo szczerych chęci nie udało mi się dotrzec do Was. Jak tak dalej pójdzie z moimi czwartkowymi zajęciami to Valdi zdejmie gips (czego mu bardzo życzę) i nie załapę się na grila, a kiełba u Valdiego jest super (jesienny wypadzik pod Mszczonów).
M_Pajak Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Czas abym i ja się choć raz pokazał . Jeśli nic się nie zmieni (miejsce spotkania) to przybędę na spotkanie . !happybth
Sympatycy Worlan Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Sympatycy Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Jak nic się nie zmieni, to na jutrzejszym spocie będziemy mieli kilku gości z innych regionów: Siemik z Malborka, Bogdan201 i Zbyszek z Gostynina. Jest też szansa, że wpadną do Cafe66 nasi ziomale, którzy nas już dawno nie odwiedzali . Cieszę się bardzo na te spotkanie. Mam propozycję, żeby Orzecha uczynić odpowiedzialnym za przebieg i atrakcje na zbliżającym się spocie. Oczywiście żadna szarańcza nie wchodzi w grę, przynajmniej ja będę tego wieczora jeździł wzorowo i zgodnie z przepisami. Nigdy nie wiadomo co Siemik będzie miał zainstalowane w swoim Burku PS. Mamy zaproszenie na "melinę" szorstkiego, co by połączyć się w jego bólach (bez grilla). No i Valdi . Tylko czy damy radę ? Ząbki i Piaseczno !OK !OK
Marynarz Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 !OK nie dam rady... cholera, jak jest dużo atrakcji to zawsze nie mogę !OK
Klubowicze valdi Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Klubowicze Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Obecność na grillu obwązkowa !OK Jeszcze dwa tygodnie
Sympatycy Worlan Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Sympatycy Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Obecność na grillu obwązkowa !OK Jeszcze dwa tygodnie Wiadomo, że tak. Już się nie wychylam, jak tydzień wstecz. Czy mróz, czy piękna pogoda. !OK 5 czwartków u Valdiego i basta.
ptaku_1 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Kurcze moze i ja bym dal rade dojechac, postaram sie urwac wczesniej z roboty.
Rekomendowane odpowiedzi