Administrator MariuszBurgi Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Administrator Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Valdi, było zajebi... fajnie.Dziękuję za przyjęcie. Hmm... a może trafiłeś na jakieś inne przyjęcie !OK Valdi, dzięki za kiełbasowisko !OKK Zrób coś jeszcze z tymi temperaturami i będzie cacy
MARCVS Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Zeżarli kiełbasę i jeszcze narzekają !OK A tu człowiek siedzi i się oblizuje Też bym tak chciał !OKK Waldi Dużo zdrowia!!!!!! Będzie Ci potrzebne dla takiej chmary ożyroków
Klubowicze valdi Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Klubowicze Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Valdi, było zajebi... fajnie.Dziękuję za przyjęcie. Hmm... a może trafiłeś na jakieś inne przyjęcie !w00t Valdi, dzięki za kiełbasowisko !OK Zrób coś jeszcze z tymi temperaturami i będzie cacy KŁOPOTY Z KOMUNIKACJĄ Zamawiałem ciepło,a przysłali pył i jak tu będziesz zdrowy? !wchair
Sympatycy Kisiel Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Sympatycy Opublikowano 16 Kwietnia 2010 To jeszcze nic ... Valdi podczas sprzątania znalazł elegancko zapakowany Scala Rider Q2 i zachodził w głowę kto mu go sprezentował !wchair Może podczas sprzątania znalazł również @kmodzele !w00t !OK
Klubowicze valdi Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Klubowicze Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Valdi, było zajebi... fajnie.Dziękuję za przyjęcie. Jaka kiełbasa najlepiej pasuje do grilla? Przywiozę nieco gdy będę następnym razem. Gdzie kupujesz zioło?może i ja bym zajarał !w00t !wchair
Sympatycy smok.wawelski Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Sympatycy Opublikowano 16 Kwietnia 2010 A mi się najbardziej podobało "Nawet mnie nie wkur...iaj!". Orzech, czekamy na obiecaną fotkę sprzed lat !wchair Valdi: dzięki za przyjęcie, podziękuj małżonce za opiekę na grillem !w00t
Sympatycy Kisiel Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Sympatycy Opublikowano 16 Kwietnia 2010 A mi się najbardziej podobało "Nawet mnie nie wkur...iaj!"... No fajne było .... chyba kmodzele to opowiadał, jak dobrze pamiętam !w00t !wchair
Sympatycy orzech Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Sympatycy Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Orzech, czekamy na obiecaną fotkę sprzed lat Po weekendzie
kmodzele Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 1. Orzech, łikend minął. 2. Czy dla nieznających może ktoś przytoczyć żarcik, którego fragment wkładano powyżej w moje usta? !w00t
Sympatycy Kisiel Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Sympatycy Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Czy dla nieznających może ktoś przytoczyć żarcik, którego fragment wkładano powyżej w moje usta? !w00t Nie
Glub Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Czy dla nieznających może ktoś przytoczyć żarcik, którego fragment wkładano powyżej w moje usta? Nie Nawet go nie wk***iaj:D
Sympatycy orzech Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Sympatycy Opublikowano 20 Kwietnia 2010 1.Orzech, łikend minął. W retrokonkursie
Sympatycy smok.wawelski Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Sympatycy Opublikowano 20 Kwietnia 2010 W retrokonkursie ADMINISTRACJA zabrania komentować więc moje najgłębsze wyrazy uznania dla Orzecha złożę tutaj Super fota, Slash Chciałem się zapytać jednak, czy sie widzimy w czwartek, a jeśli tak, to gdzie: - PKiN - Stary Młyn - U Valdiego - Pod Kogutem - czy może jednak R66? Podobno ma być kiepska pogoda, toteż pytam.
Sympatycy orzech Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Sympatycy Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Poproszę o łatwiejszy zestaw pytań
Sympatycy orzech Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Sympatycy Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Czy ktoś jutro wybiera się do Valdiego. Pogoda jakaś taka kostropata i nie wiem czy nastawiamy się na kiełbaski czy nie. Valdi, jak ręka???
Sympatycy Worlan Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Sympatycy Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Może dajmy odpocząć Valdiemu i jego sympatycznej małżonce. Trawie też to wyjdzie na lepsze. Takie moje zdanie. A pogoda faktycznie kostropata !wolf
Sympatycy Kisiel Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Sympatycy Opublikowano 21 Kwietnia 2010 To gdzie ja się napiję ..... !wolf
Sacetti Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 No to zapowiada sie herba wewnątrz R66, chyba za zimno na pogaduchy przed. Ja jutro 4oo, raz że mój tłumik jest jak grzechotnik, a dwa zabieram jadąc do pracy dwa rowery do przeserwisowania, trochę byłoby ciężko to targać !wolf
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Administrator Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Hmm... gdzie byśmy się nie spotykali to jutro jak zawsze o 19ej spot w R66... Nie pod PKiN, nie w SM, nie w kebabie tylko w R66 !wolf
Marynarz Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 No i bardzo dobrze ale jakby co to ja będe po pracy jak zwykle wcześniej (czyli koło 18.00) jakby ktoś chciał to zapraszam wcześniej !wolf
sebulba1971 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Tak tylko że R66 nazywa się CAFE 66 !scooter
Sympatycy siemik Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Sympatycy Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Siemka. Znów się wtrącę i przypomnę tylko że 29 kwietnia mam wielką nadzieję się spotkać z Wami i na 99% !scooter chyba że w środę po południu będzie lało jak z "kranu" !sciana ,Wówczas pokażę się 4oo !sciana . Pozdrawiam Siemik
Marynarz Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Tak tylko że R66 nazywa się CAFE 66 !sciana Dobra, żeby nie było wątpliwości to spotykamy się tutaj wg. google maps 52.239755, 20.957177 !! no... !scooter
Klubowicze valdi Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Klubowicze Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Może dajmy odpocząć Valdiemu i jego sympatycznej małżonce. Trawie też to wyjdzie na lepsze. Takie moje zdanie. A pogoda faktycznie kostropata !sciana Odpoczywam od czwartku do czwartku,i tak za dużo.... Trawie przyda się deptanie,bo i tak nic jej nie zaszkodzi !sciana Produkty jak zwykle gotowe Wraz z małżonką ZAPRASZAMY Marynarz, Ty możesz przyjechać prosto po pracy,gdyż znakomicie sprawdziłeś się w przygotowaniach !OK Dla Orzecha zostawiam sprawy organizacyjne,bo to bardzo dobrze mu wychodzi . Ps. Moja skromna propozycja: moglibyście od razu spotkać się pod OBI na Krakowskiej zawsze bylibyście wcześniej i mniej byłoby kręcenia !scooter !sciana
Rekomendowane odpowiedzi