Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Czwartkowe miejsce spotkań Burgmanii w Warszawie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
...chyba że przyjedziecie i pomożecie pomalować mieszkanko a potem przeprowadzka i luzik:D

nie wiesz co mówisz :lol:

Opublikowano

Hmm, wszyscy jadą do Valdiego, nie chciałbym dojechac do R66 i nikogo nie zastać :lol: , ponieważ raczej pojawiłbym się dopiero po 19ej. Którędy szarańcza ma zamiar jechac? Może podłączyłbym sie po drodze, mieszkam za Piasecznem, więc byłoby mi łatwiej.

Valdi jesli możesz, daj namiar do siebie na priv.

Opublikowano

Co tak ucichło w tym wątku? Nie mam ochoty jechać w ciemno :D

Opublikowano

No przecież wszystko jest jasne jak słońce... ale chyba nie dla wszystkich

Opublikowano

Zapewne i tak nie wszyscy się koolną do Valdiego :D więc pewnie na kogoś jeszcze wpadniesz !OKK nawet jak się spóźnisz !YES

Opublikowano

kurcze a ja w robocie, jeszcze w tym roku nie bylem w R66 :D

Opublikowano

Ello a gdzie Valdi ma tą swoją chacjendę z placem na tak dużą ilość skutów??? bo mogę za Wami nie nadążyć więc ...... lepiej wiedzieć gdzie co i jak ????

Pzdr. Pablos

Opublikowano

Melduję się po powrocie.

Dzięki Valdi za Gościnę :D

• Sympatycy
Opublikowano

Niech ktoś odwoła @kmodzele spod PKiN - noc ma być zimna i chłopak gotów zamarznąć :D !tut ;)

Opublikowano

I ja już kilka chwil już na chacie :D .

VALDI wielkie dzięki za spota i gościnę ;) , kiełba na powietrzu to jest to !!!

Dzięki wszystkim za wyścig do Valdiego i za test V-maxa z powrotem - popierdółka prawie nadąża ale jednak do jazd z Wami potrzebne min 250 :D !tut

Tak więc czas na zmiany ;) .

Pozdrawiam i do za tydzień a może i wcześniej.

Pablos

• Sympatycy
Opublikowano

I ja na chacie.

Valdi,dzięki za gościne i kiełbe z grila !tut :D

Dzięki wszystkim za wyścig do Valdiego i za test V-maxa z powrotem - popierdółka prawie nadąża ale jednak do jazd z Wami potrzebne min 250

Eee tam...nie było tak żle,dawałeś rade

• Sympatycy
Opublikowano
Mimo, że mnie nei lubisz, to śmiem ponownie prosić o jasną odpowiedź: Valdi czy R66?

Wysuwasz daleko idące wnioski, dziwi mnie poprostu, że wszystko trzeba Ci tłumaczyć jak dziecku. Moim zdaniem było czytelnie.

Spot udany, kiełbaski jak zwykle :D

Do następnego spota u Valdiego - oczywiście spota zaczynamy tradycyjnie w R66 o 19 !tut

Opublikowano

Jak widzę impreza sie udała, ja mogłem ruszyc sie dopiero ok 19.30, więc zanim bym sie dokulał do R66 byłaby 20.00. A że nikt nie skrobnął o trasie przejazdu, czy o namiarze na Valdiego, więc temat odpusciłem.

• Sympatycy
Opublikowano

Dzięki dla gospodarzy za przygotowanie i całą oprawę spotkania. !tut

Najbardziej mi szkoda Valdiego, bo słyszałem głosy, że po zdjęciu gipsu z prawej ręki, trzeba mu "przetrącić'' lewą, co by następne 5 czwartków żreć kiełbę z grilla u Valdiego ;) . :D:D

• Klubowicze
Opublikowano

Dzięki wszystkim !tut za czwartkowe zabicie codziennej nudy:)

Gril może być do końca lata,co tydzień lepszy :D

ALE ŻEBY ODRAZU DRUGA RĘKA?......... :D;)

Opublikowano

Ciszę sie ,że spotkanie się udało.

Przynajmniej moje tłumaczenie na coś się przydało. :D

Mam nadzieję żę w maju( 27) ja również spotkam się z Wami bo jadę moim Burgusiem na koncert AC/DC, który odbędzie się w Warszawie , a ten akurat odbywa się w czwarek i mam nadzieję, że zdąże zanim się wszysy porozjeźdzają do domów.

Opublikowano
Dzięki dla gospodarzy za przygotowanie i całą oprawę spotkania. !OKK

Najbardziej mi szkoda Valdiego, bo słyszałem głosy, że po zdjęciu gipsu z prawej ręki, trzeba mu "przetrącić'' lewą, co by następne 5 czwartków żreć kiełbę z grilla u Valdiego !OK . ;);)

Grzesiu Valdi będzie miał już dwie sprawne więc w ramach rehabilitacji po zdjęciu gipsu będzie musiał kiełby przewracać (zamiast Szanownej Małżonki) i karkówkę rozbijać przed Naszym przyjazdem :D - w ten sposób szybko odzyska pełną sprawność manualną :D

Opublikowano

Miło było poznać. Kiełbaski palce lizać. !OK

Opublikowano

Dziękuje Valdi za goscinę oraz za pyszną kiełbasę. Organizacja na ocene celującą. !OK

Pablos miło było odprowadzac sie choc już na Prymasa sie jakos tak nie wiadomo kiedy rozjechalismy. Szacun dla Bet&Wina za osiągi !OKK

Kulanie z wami to wielka przyjemność, Dzięki :D

Opublikowano

Valdi, było zajebi... fajnie.

Dziękuję za przyjęcie.

Jaka kiełbasa najlepiej pasuje do grilla? Przywiozę nieco gdy będę następnym razem.

• Sympatycy
Opublikowano

Jaka kiełbasa najlepiej pasuje do grilla? Przywiozę nieco gdy będę następnym razem.

Taka

Kielbasa-Grillowa-12023-big.jpg

Opublikowano

Wszystko jest uzależnione od średnicy grilla oraz wysokości paleniska nad poziomem morza w stosunku do wyskości nad trawą i temperatury węgla/brykietu.

Zwrócić trzeba szczególną uwagę na położenie geograficzne względem północy jak też temperatury, ciśnienia i gatunku trawy na której stoi ten Grill.

Więc jak widzisz kmodzele odpowiedź nie jest taka łatwa jakby ci się wydawać mogło !OK

Opublikowano
Dzięki wszystkim !OKK za czwartkowe zabicie codziennej nudy:)

Gril może być do końca lata,co tydzień lepszy ;)

ALE ŻEBY ODRAZU DRUGA RĘKA?......... :D !OK

Valdi nie żebym Ci źle życzył, ale krążą wieści, że po rękach przyjdzie czas na nogi whist:D

Opublikowano

Czarny humor widzę się udziela..

No to pozostanie nam jeszcze 213 kości whist, a to razy 5 tygodni daje nam jakieś 19 lat grillowania !OKK

Oczywiście zdrówka życzę !OK

:D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...