Klubowicze valdi Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Klubowicze Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Orzech pamiętaj o G !placz1
Sympatycy orzech Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Sympatycy Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Orzech pamiętaj o G !placz1 Pamiętam i postaram się do Ciebie zgarnąć jakąś ekipę.
Glub Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Mam nadzieję!placz1 bo mam zamiar przybyć
Klubowicze valdi Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Klubowicze Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Produkty są już gotowe !placz1
kmodzele Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Eee, to w końcu gdzie się spotykamy: w R66 czy gdzieś indziej, bo się trochę zdezorientowałem. 19:00?
dr.big Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2010 O 19 pod Palacem Kultury !placz1 ...
Sympatycy orzech Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Sympatycy Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Eee, to w końcu gdzie się spotykamy: w R66 czy gdzieś indziej, bo się trochę zdezorientowałem.19:00? Udało Ci się kiedyć doczytać coś od A do Z, podobno pomaga, nie trzeba dodatkowych pytań zadawać !placz1
JacekGit Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Czy i ja mogę wpaść po sąsiedzku do Ciebie Valdi? !happybth Do R66 mam za daleko pięćdziesiątką. Prawka jeszcze niet. Od 17:30 mam jazdę Biegowcem. Nie wiem czy godzinę czy dwie. Co ze sobą zabrać na glilla?
Klubowicze valdi Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Klubowicze Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Czy i ja mogę wpaść po sąsiedzku do Ciebie Valdi? !happybth Do R66 mam za daleko pięćdziesiątką. Prawka jeszcze niet. Od 17:30 mam jazdę Biegowcem. Nie wiem czy godzinę czy dwie. Co ze sobą zabrać na glilla? Nie ma problemu,po prostu wpadaj
Sympatycy smok.wawelski Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Sympatycy Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Tym razem mam już zrobiony przegląd więc i ja wpadnę !happybth
kmodzele Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Bedzie pojutrze spotkanie w R66? Bo nie wiem, czy sie spieszyc ... Orzechu. Wpierw wydawało mi się, że od zeszłego tygodnia spotkania przeniosły się do Valdi'ego. Potem znalazłem pytanie dr.big'a, po kórym oczy mi się szeroko otworzyły . A Ty odpowiedziałeś na nie twierdząco, po czym ja zgłupiałem do reszty !kiss !happybth . Ale mało tego, zaraz potem się znowu ktoś umawia u Valdi'ego i dostaje twierdzace odpowiedzi. Tu moja granica pojmowania świata została przekroczona. Noooo, chyba, że Valdi mieszka w R66 (jest pracownikwiem lub właścicielem tego wyszynku) Mimo, że mnie nei lubisz, to śmiem ponownie prosić o jasną odpowiedź: Valdi czy R66? PS sugestia przeanalizowania 21-o stronnego wątku przyjąłem ze zrozumeiniem.
dr.big Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2010 (...)Tu moja granica pojmowania świata została przekroczona. !happybth(...) Hmmm, a co trudnego jest w zrozumieniu : Bedzie pojutrze spotkanie w R66? Bo nie wiem, czy sie spieszyc !kiss ... Będzie. ? PS. No i na 19:00 pod PKiN ...
Sympatycy orzech Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Sympatycy Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Spotkanie jest jak zwykle w R66 o 19. Kto będzie chciał pojedzie do Valdiego, ale wyjazd będzie dopiero po 19 z R66 (oczywiście dla chętnych) Jak jedziemy na spocie na kebaba to nie umawiamy się pod kebabem tylko pod R66. Jeżeli mamy spotkanie świąteczne w inny dzień jak czwartek jest czytelna informacja o tym, że danego czwartku spota nie ma i jest przeniesiony na inny termin.
Sympatycy Worlan Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Sympatycy Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Czyli gdzie się spotykamy ? W R66, pod PKiN, czy u Valdiego ??? A jak pod PKiN to z której strony, bo przecież to ogromne gmaszysko i jak jedni staną od wschodniej strony, a inni od zachodniej, to ci co będą na południowej stronie nie spotkają się z tymi co czekają od północnej strony. Orzech ogarnij to jakoś. Ja chyba pojadę do Starego Młyna. !piwko !piwko
Marynarz Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Udało mi się na jutro załatwić wolne po południu więc zaszczycę Was swoją obecnością tylko... Muszę pojechać wcześniej po pracy odrazu do Piaseczna więc smignę sam do Valdiego i tam się spotkamy !piwko ps. Valdi będe koło 19.00 +/- 30 minutek !piwko
Sympatycy orzech Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Sympatycy Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Czyli gdzie się spotykamy ?W R66, pod PKiN, czy u Valdiego ??? A jak pod PKiN to z której strony, bo przecież to ogromne gmaszysko i jak jedni staną od wschodniej strony, a inni od zachodniej, to ci co będą na południowej stronie nie spotkają się z tymi co czekają od północnej strony. Orzech ogarnij to jakoś. Ja chyba pojadę do Starego Młyna. !piwko !piwko Valdiego przenosimy do Kisiela, PKiN już nieaktualny, Młyn zburzony, idę się kilim. Bez jaj, R66 19:00 czwartek (jutro), ja zbieram ekipę do Valdiego bo kiełbaskę mi się chce.
Sympatycy Worlan Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Sympatycy Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Teraz to już nic nie rozumiem. Zacznijmy od początku. Spotykamy się w Starym Młynie, bo w zgliszczach musimy odszukać nasz baner. Później jedziemy do R66, tak jak co czwartek. Ale niektórzy spotykają się pod PKiN, bo będą mieli bliżej do Kisiela. Od Kisiela zwartą grupą jedziemy do Valdiego. Czy tak bedzie ?? !piwko !piwko Edit: Do R66 przyjeżdżamy "bez jaj" ???? co ten orzech jeszcze wymyśli
Marynarz Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 To ja może podjadę do ciebie Kisiel !piwko ps. Dałbyś tylko jakis namiar na pm'a jakby co !piwko
Glub Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 dzizas ale namieszaliście. najpierw jedziecie pod zgliszcza młyna, potem do r66 a potem via pekin do Valdiego, tak?
damianibeata Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Przepraszam, że się wtrącam ale nawet my nad morzem wiemy o co chodzi A więc. Najpierw wszyscy zbierają się pod Pałacem Kultury, później udają się do R66. Po tym jak dojadą do R66, dwa skuty wracają pod Pałac żeby zobaczyć czy nie ma jakiś spóźnialskich zachaczając po drodze Stary młyn i zbierając jeszcze wszystkich, którzy spotkali się u Kisiela.Ta cała reszta, która została przy R66 czeka na tych którzy mają przyjechać na spotkanie pod R66 i wszyscy razem , którzy są chętni jadą do Valdiego .Aha a Ci którzy wrócili pod Pałac Kultury muszą kontaktować się z resztą telefonicznie bo ciężko będzie na sebie trafić !V Myślę że teraz jest wszystko jasne i nie trzeba studiować 21 stronnicowego tematu.
Marynarz Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Przepraszam, że się wtrącam ale nawet my nad morzem wiemy o co chodzi A więc. Najpierw wszyscy zbierają się pod Pałacem Kultury, później udają się do R66. Po tym jak dojadą do R66, dwa skuty wracają pod Pałac żeby zobaczyć czy nie ma jakiś spóźnialskich zachaczając po drodze Stary młyn i zbierając jeszcze wszystkich, którzy spotkali się u Kisiela.Ta cała reszta, która została przy R66 czeka na tych którzy mają przyjechać na spotkanie pod R66 i wszyscy razem , którzy są chętni jadą do Valdiego .Aha a Ci którzy wrócili pod Pałac Kultury muszą kontaktować się z resztą telefonicznie bo ciężko będzie na sebie trafić Myślę że teraz jest wszystko jasne i nie trzeba studiować 21 stronnicowego tematu. BRAWO !!! !V !OKK Dokładnie tak ma być
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Administrator Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Widzę, że mamy świetny humor... ale może dzięki temu pewne osoby zrozumieją przesłanie A teraz na poważnie- DZIŚ SPOTKANIE, JAK ZAWSZE, POD R66/CAFE66 O 19stej. PÓŹNIEJ, PEWNIE OK. 19.30 JEDZIEMY DO VALDI'EGO sprawdzić jak jego rekonwalescencja... a później....... to się zobaczy !V Aha, uprzedzając następne pytania: przyjeżdżamy z jajami!
Rekomendowane odpowiedzi