Piro Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 No co ?? Wyjazd bez awarii wyjazdem straconym !YES
kmodzele Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 przygoda ze sutem !YES Aż się popłakałem Ale o co chodzi? Jakies ciućkanie było?
Marynarz Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Jutro obecny po pracy, więc będe troszkę wcześniej... jak komuś nudno to zapraszam wcześniej (koło 18 powinienem być )
Sympatycy orzech Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Sympatycy Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Jakaś szarańcza dzisiaj????
phil Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 orzech napisano 8-04-2010, 10:32 Jakaś szarańcza dzisiaj???? Chętny !
Gość malina666 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Ja też sie na dziś piszę! Niestety jednak siłą wyższa w postaci plecaczka po zajęciach zadecydowała ze dziś nie dołączę, ale na kolejne kulanie sie pisze
Sacetti Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Jesli tylko ogarne się w pracy, to zajrze na jakąś herbę, czy inna colę. Niestety 4oo, moje ostatnie latanie w zimne wieczory przypłaciłem wyrywającym kaszlem
Sympatycy Worlan Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Sympatycy Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Jakaś szarańcza dzisiaj???? Możemy trochę "poćwiczyć"
phil Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Doma... Jeszcze raz pozdro Waldi, dzięki za gościnę i nową miejscówkę spotów !scooter
Sympatycy szorstki Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Sympatycy Opublikowano 8 Kwietnia 2010 To ja przeproszę Valdi, że wymiękłem...Miałem spore rozterki... Pozdrówki, i zdrowiej !scooter pzdr
Marynarz Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Ja też dotarłem już bezpiecznie do domku... Waldi, dzięki za gościnę Widzimy się za tydzień o tej samej porze... więc grzej grilla Strażnik kiełbasek, w tej roli Worlan A cóż to się tam stało ? to "zacna" pokiereszowana... (Uwaga !! widok tylko dla hardkorów !!) a tutaj środki pierwszej pomocy dla poszkodowanego kierownika Waldiego i suto zastawiony stół czyli krótka mówiąc pierwszy grill w tym sezonie zaliczony (szkoda tylko że w tak nieprzyjemnych okolicznościach przyrody... Waldi zdrowiej chłopie szybko, skrzydełko do doktora na naprawę... i dalej !scooter ps. Podziękowania równierz dla małżonki twojej Jeszcze raz dzięki wszystkim za super wypadzik !scooter !OKK ps.2 A tutaj kierwonik całego zamieszania
Sympatycy Worlan Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Sympatycy Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Dzięki Valdi za wpuszczenie szarańczy na swoją posiadłość. Ukłony dla małżonki. I specjalne podziękowania dla operatora grilla. Pierwszy raz jadłem kiełbę pieczoną opalarką !scooter No to co, przenosimy czwartkowe spoty do Valdiego. Gips ma założony na 5 tygodni, czyli jeszcze 4 czwartki przed nami. !wchair
tomek1980 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 ja też niedawno dotarłem dziękuje za gościnie i do następnego, wracając niestety już nie dałem rady dotrzymać Wam tępa po tych bocznych drogach chyba puściły mi uszczelniacze. Mam propozycje może następnym razem zabiorę rzutnik i wyświetlimy jakiś film a konkretnie "Quadrophenia" o tematyce skuterowej
Sympatycy orzech Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Sympatycy Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Ja dotarłem dopiero teraz !wchair Jeszcze raz dziękuję za gościnę. Valdi, trzym się chłopie, będziemy Cię odwiedzać !scooter
Klubowicze valdi Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Klubowicze Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Serdeczne dzięki za odwiedziny,dzięki którym wszystkie doskwierające bóle odeszły w zapomnienie.Pozostała jedynie tylko myśl o jak najszybszym odkręceniu prawej manetki. Przez najbliższe pięć tygodni nowe miejsce spotów jak najbardziej aktualne !wchair ps. grilla,kiełbasy itp. nie zabraknie !OKK Wspólnie z małżonką ZAPRASZAMY JESZCZE RAZ SERDECZNE DZIĘKI !scooter
Klaud Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Mam propozycje może następnym razem zabiorę rzutnik i wyświetlimy jakiś film a konkretnie "Quadrophenia" o tematyce skuterowej Hmm, film o tematyce skuterowej !scooter No, w sumie są one cały czas w tle, ale to raczej film muzyczno-obyczajowy, świadectwo tamtych czasów... Ale oczywiście i tak popieram, cel szczytny !wchair
Sympatycy siemik Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Sympatycy Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Siemka.Mam skromne pytanko,czy mógłbym przykleić się do spotkanka gdyż w dniach 29-30.04 będę na kursie dwu dniowym w Legionowie i z wielka przyjemnością z mojej strony, przywitał bym i spotkał się chociaż przez chwilkę z BURGMANIAKAMI z Warszawy i okolic. Proszę tylko o dokładne dane włącznie z namiarem gps. na miejsce spotkań bo nie bardzo znam Stolicę. Pozdrawiam Siemik.
Piro Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Miejsce spotkan skrzyżowanie prymasa tysiąclecia i górczewskiej http://www.suzuki-jasklowski.pl/nowa/contact.php na tej stronie masz mapkę- R66 jest zaraz koło salonu suzuki - zauważysz napewno
sebulba1971 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Proszę bardzo 52,239390 , 20,957022 Aleja Prymasa Tysiąclecia 74 01-424 Warszawa
Sympatycy siemik Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Sympatycy Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Proszę bardzo 52,239390 , 20,957022 Aleja Prymasa Tysiąclecia 7401-424 Warszawa Teraz to już na pewno dojadę. Aczkolwiek telefon się przyda . Już nie mogę się doczekać spotkania. Pozdrawiam. Siemik
Sympatycy Worlan Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Sympatycy Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Proszę bardzo 52,239390 , 20,957022 Aleja Prymasa Tysiąclecia 7401-424 Warszawa Teraz to już na pewno dojadę. Aczkolwiek telefon się przyda . Już nie mogę się doczekać spotkania. Pozdrawiam. Siemik Będzie nam miło powitać kolegę Przybywaj do R66 PS. Jakby co, to ja w tym dniu nigdzie nie jadę. Zostaję w R66 do ostatniego skutera.
Marynarz Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Proszę bardzo 52,239390 , 20,957022 Aleja Prymasa Tysiąclecia 7401-424 Warszawa Teraz to już na pewno dojadę. Aczkolwiek telefon się przyda . Już nie mogę się doczekać spotkania. Pozdrawiam. Siemik Będzie nam miło powitać kolegę Przybywaj do R66 PS. Jakby co, to ja w tym dniu nigdzie nie jadę. Zostaję w R66 do ostatniego skutera. Cholera, muszę się zamienić w pracy na zmiany !!! takiej okazji przepuścić nie mogę - Siemik w 100licy !!!
dr.big Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Bedzie pojutrze spotkanie w R66? Bo nie wiem, czy sie spieszyc !placz1 ...
Rekomendowane odpowiedzi