Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Czwartkowe miejsce spotkań Burgmanii w Warszawie

Rekomendowane odpowiedzi

• Sympatycy
Opublikowano

Na zdjęciu jakiś niższy jesteś whist

Miło było Was poznać, aby poznać się lepiej !YES zapraszamy na jajo w przyszły piątek.

Gość Przemo84
Opublikowano

Jakis niższy??

Jak bedzie można bilboard na avatarze zamieścic to nie bedzie żadnych niedomówien.

Na jajo sie pisze choc jeszcze musze sie zapoznac z grafikiem piątkowym.

A poza tym mysle ze jeszcze okazji do poznawania sie bedzie sporo.

Pozdrawiam

Opublikowano

ja tyż muszę oblukać grafik na piątek. choć przeczuwam niemiłą niespodziankę w postaci próby pani Dudy

• Sympatycy
Opublikowano

Uwaga, uwaga!!!

Dzisiaj spota nie ma!!!

Jutro JAJA oblewamy !wchair

Opublikowano

ano nieszczęście mnie spotkało i wieczorem w piątek męczy mnie próba a potem rano w sobotę. więc nie dam rady dotrzeć !wchair

• Sympatycy
Opublikowano

Dzisiaj spot o 19 jak co czwartek. Planujemy podjechać gdzieś na rybkę lub inną padlinę więc wskazane :o

Opublikowano

no to się zjawię :o

Opublikowano

to jak w końu spot dzisiaj czy jajo przekładamy na piątek??

• Sympatycy
Opublikowano

Jajo było tydzień temu :o

Opublikowano

Piro chyba Ci się tygodnie pomyrdały :o;):D

Opublikowano
no to się zjawię :D

pryma aprilis?

nie- nie poszłem [!] dziś do pracy.

Opublikowano
no to się zjawię ;)

pryma aprilis?

..a nie masz może przypadkiem mojego ciśnieniomierza za szybką? :D

• Sympatycy
Opublikowano
Dzisiaj spot o 19 jak co czwartek. Planujemy podjechać gdzieś na rybkę lub inną padlinę więc wskazane ;)

Za 10 minut startuję z Elbląga. Mam nadzieję, że się wyrobię. Co do rybki, to mogę coś wrzucić w kufer, tylko czy nie wyskoczy po przyjeździe do R66.

:D

Opublikowano
no to się zjawię ;)

pryma aprilis?

..a nie masz może przypadkiem mojego ciśnieniomierza za szybką? :D

ej, wiem że dziś prima aprilis ale nie kumam:P

Opublikowano

Tydzień w tą tydzięń w tamtą ;) szczegóły :D

Opublikowano

jeszcze mu nie wywietrzało :D

Kilka fotek z dzisiaj Tu

• Sympatycy
Opublikowano

Spotkanko udane jak zawsze :D

Przejazd grupą był,kebab wciągnięty,a pod Kolumną Zygmunta poznaliśmy nawet fana maxi skuterów :D;)

Ps.Niektórzy nie powinni używać przycisku POWER w swoim ;) bo niesie ich tam gdzie nie trzeba ;)

Opublikowano

Wreszcie i mnie udało się dobić na rodzinnej popierdółce do R66 (a mam o tylko 1,2 km do R66), miło było sie z Wami kulnąć na kebaba i przyznam się, że miejscówka warta zapamiętania.

Szkoda tylko, że musiałem odbić na chatę wcześniej bo znajomy czekał ....na pifko.

Skuter po zmianie dyszek na wentylki od malucha przetestowany .... wydaje się, że wreszcie zaczął śmigać i nadąża w grupie.

Worlan gratulki dopiero dziś się obciąłem, że to już nie ten sam żółtek !sciana.

Za tydzień jak zdrowie dopisze - jestem obowiązkowo bo czasu teraz jako bezrobotny nagle przybyło.

PS. Zdjecia obejrzałem ... i stwierdziłem, że muszę następnym razem gębę zasłonić bo wychodzę jak wyrokowiec albo inny bandzior z mafii ziemniaczano-buraczanej.

Z pozdrowieniami

Pablos

Opublikowano

eh... miło popatrzeć, wolałem się nie stresować i nie przyjerzdzać komunikacją miejscką bo wiedziałem że będzie to akcja zorganizowana na !sciana !sciana !OK !scooter ...

Moja Jupka nadal czeka u mechanika - i tutaj dżołk : Zamówił 2 komplety rolek - przyjechały 2 sztuki ;) he he he...

Spoko jeszcze ponabijam zwami kaemów w tym roku ;)

Opublikowano
Ps.Niektórzy nie powinni używać przycisku POWER w swoim  !sciana bo niesie ich tam gdzie nie trzeba !sciana

Oj, to nie POWER to rezerwa !scooter . Spotkanie udane, fotki troszkę mniej KLIK !OK

• Administrator
Opublikowano

Fajnie było przed świątecznie nawinąć pare km'ów z Wami i ciesze się, że bródnowski kebab przypadł/ smakował !OK

Bussinesman spod ze starówki debeściak... !sciana

Podrzucam kilka fotek, jakość słaba... ale zawsze coś !sciana

zdjcie0183c.jpg

zdjcie0184t.jpg

zdjcie0185h.jpg

zdjcie0189h.jpg

zdjcie0190.jpg

Opublikowano

No moje pierwsze czwartkowe w tym sezonie i oczywiście przygoda ze sutem na szczęście szybki pit stop i udało mi się do was dołączyć. Wypadzik fajny pogoda też aż się chce :lol: !OKK

• Sympatycy
Opublikowano
przygoda ze sutem

:lol:

Opublikowano
przygoda ze sutem

!YES

Aż się popłakałem :lol:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...