Sympatycy Arecki Opublikowano 4 Lutego 2010 Sympatycy Opublikowano 4 Lutego 2010 Ciekawe czy wszyscy dotarli już do domów po spocie !happybth , choć w niektórych przypadkach odpowiedzi można się pewnie spodziewać sie dopiero koło południa bo wczesniej mogą występować "problemy na łączach" . Dzięki wszystkim za kolejne udane spotkanie . ps. Marynarz zrób może małą selekcję zdjęć zanim je wrzucisz .
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 5 Lutego 2010 Klubowicze Opublikowano 5 Lutego 2010 Ciekawe czy wszyscy dotarli już do domów po spocie !happybth !V , choć w niektórych przypadkach odpowiedzi można się pewnie spodziewać sie dopiero koło południa bo wczesniej mogą występować "problemy na łączach" .Dzięki wszystkim za kolejne udane spotkanie . ps. Marynarz zrób może małą selekcję zdjęć zanim je wrzucisz . Łącza są mocno nieświeże . Selekcja zdjęć mocno pożądana .Dzięki za spotkanie. Oj działo się działo (zresztą zgodnie z zapowiedziami). PS. Majeczka wielkie dzięki za transport. Marynarz i Grzegorz dzięki za imprezkę.
Marynarz Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 ...Widze, ze moje urodziny rozpoczely alkospoty... Była pełna qlturka tylko 2 buteleczki (dostaliśmy ). ps. Mariusz gifa zrobię później... ps. Arecki, ja nie cenzuruję fotek, wrzucam jak leci TUTAJ FOTKI ...poczekajcie na flimiki które wrzucę jak wrócę z łorka !happybth
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 5 Lutego 2010 Administrator Opublikowano 5 Lutego 2010 Była pełna qlturka Oczywiście, jak zawsze No a przede wszystkim nikt nikogo do niczego nie zmuszał i nie było zamordyzmu ... no może trochę. Była też "membersówka" (THX Wrzonio ) To się nazywa wejść do Klubu z "pełną" pompą Niektórzy brali udział w spocie wirtualnie... nawet Ci przebywający chwilowo na innym kontynencie Dzięki wszystkim za przybycie . Ps. Przejazd tramwajem bezcenny !V Ps2. Michalu, wielkie THX za opiekę nad nami, cierpliwość !happybth i bezpieczny powrót . Ps3. Wrzonio, Ewik żyje? Bo jakoś pod koniec imprezy wyglądała na delikatnie zmęczoną
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 5 Lutego 2010 Sympatycy Opublikowano 5 Lutego 2010 uff dobrze, że nie wrzuciłeś tych późniejszych fotek jak przyszły koleżanki ze stolika obok i tańczyły nam na stole Ja również wielkie dzięki za spotkanko.Działo się,oj działo Wrzonio dzięki za ,,Membersówke"" Michalu,dzięki......Ty już wiesz za co !w00t
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 5 Lutego 2010 Administrator Opublikowano 5 Lutego 2010 Grzesiek, starłes pas komandosa z twarzy? !w00t Normalnie istny KACVegas
Niunio Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 Jejku jakie piękne fotki, ale musiało być cudownie. Marynarz miałeś nie palić!
phil Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 Nigdy więcej nie piję w czwartek... od 8 w fabryce a nadal czuję się "świetnie" @grzegorz76 - Nie nie poznasz zębów mojej małżonki @marynarz - No i po co z nią wchodzić w dyskusje, toż my pijani ona trzeźwa @MariuszBurgi - ty to potrafisz namawiać na skuteryzm małżonki @Wrzonio - respect za rozmowę @Antoniaczek - zadzwonię Ogólnie niezła balanga jak na środek tygodnia
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 5 Lutego 2010 Klubowicze Opublikowano 5 Lutego 2010 Ps3. Wrzonio, Ewik żyje? Bo jakoś pod koniec imprezy wyglądała na delikatnie zmęczoną !w00t Ewik żyje, ale nadal jest zmęczona i stwierdziła że dzisiaj jest już weekend i nie idzie do pracy
Sympatycy szorstki Opublikowano 5 Lutego 2010 Sympatycy Opublikowano 5 Lutego 2010 No nieźle, ominęła mnie taka impreza Jak wychodziłem, to jeszcze było ą, ę.... Myślę, że trzeba będzie conieco powtórzyć. Może przy okazji "jajeczka" ? -> powiało wiosną, nie ? !w00t BTW: Cholerna lampa błyskowa pzdr
Daro Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 Hejka, impreza udana na Maxa jak przystało na KlubMaxi !w00t Dzięki za wspólne towarzystwo i jeszcze raz gratulacje dla nowych membersów P.s. Dzięki zx_space za podrzucenie w okolice domu
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 5 Lutego 2010 Klubowicze Opublikowano 5 Lutego 2010 Wnioskuję o przeniesienie takich spotów na piątek!
Sympatycy szorstki Opublikowano 5 Lutego 2010 Sympatycy Opublikowano 5 Lutego 2010 Wrzonio, popieram Zawsze wolałem żeby spoty Burgmanii odbywały się w piątki, ale zawsze też zbijane to było argumentami typu: sporo ludzi w piątki wyjeżdża, na działki, łikendy, etc... Może w takim razie chociaż te nietypowe, jak np. Wigilia, Jajeczko, "pasowanie" czy urodziny przeniesiemy na piątki ? Wówczas tylko w regionalnych wrzucamy info o jednorazowej zmianie terminu i w sobotę spokojnie dochodzimy do siebie . pzdr
Sympatycy smok.wawelski Opublikowano 5 Lutego 2010 Sympatycy Opublikowano 5 Lutego 2010 Ojojoj, fotka numer 60 bezcenna Ładnie się bawiliście, zima - jak widać - ma swoje plusy. PS. Co było w środku "Membersówek"? Wygląda jak zaczyn do żurku...
Sympatycy szorstki Opublikowano 5 Lutego 2010 Sympatycy Opublikowano 5 Lutego 2010 PS. Co było w środku "Membersówek"? Wygląda jak zaczyn do żurku... Blisko, też kwaśne, ale na bazie cytryny. Zdjęcia faktycznie nieszczególnie oddają wygląd napoju W realu było O.K. pzdr
Marynarz Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 no dobra, były zdjęcia to teraz retransmisja tego wiekopomnego wydarzenia !OK aż chciało by się zaśpiewać... "tak się bawi, tak się bawi, 100lica !" !OKK
Sympatycy orzech Opublikowano 5 Lutego 2010 Sympatycy Opublikowano 5 Lutego 2010 No ladna bibka !bicz !w00t
Sympatycy Kisiel Opublikowano 6 Lutego 2010 Sympatycy Opublikowano 6 Lutego 2010 No rzeczywiście ładna - a ja w tym czasie niestety .... harówka cięższa niż w robocie a tak przy okazji nart. Zimowa namiastka latania po winklach na skucie !piwko
Sympatycy Worlan Opublikowano 6 Lutego 2010 Sympatycy Opublikowano 6 Lutego 2010 No to żeś się chłopie narobił . Ale spoko, od poniedziałku do normalnej roboty, to wreszcie wypoczniesz. !YES PS. Fajny kask sprawiłeś "dziedzicowi". Teraz to będzie gitosko wyglądał na moim
Artemis Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 Marynarz gratuluję odznaki Member! Teraz to raczej powinienem per Pan...
Marynarz Opublikowano 15 Lutego 2010 Opublikowano 15 Lutego 2010 Melduję się w ten czwartek (jakby co Wrzonio !happybth ).
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 15 Lutego 2010 Klubowicze Opublikowano 15 Lutego 2010 Melduję się w ten czwartek (jakby co Wrzonio ). Plan jest taki, żeby być (jakby co). Mam nadzieję, że się nic nie pop....rzy.
Klubowicze Karolina Opublikowano 15 Lutego 2010 Klubowicze Opublikowano 15 Lutego 2010 Możliwe że będę u Was w ten czwartek.
Rekomendowane odpowiedzi