Sympatycy szorstki Opublikowano 28 Stycznia 2010 Sympatycy Opublikowano 28 Stycznia 2010 Ząbki stawią się w komplecie pzdr
Klubowicze Ewik Opublikowano 28 Stycznia 2010 Klubowicze Opublikowano 28 Stycznia 2010 !placz1 No tak, jak tylko udało mi się z Wrzoniem wygospodarować czwartkowy wieczór to w R66 wody nie dowieźli !sciana
Sympatycy orzech Opublikowano 28 Stycznia 2010 Sympatycy Opublikowano 28 Stycznia 2010 Trza bylo dzwonic. Bylismy w maku na Gorczewskiej i sluchalismy wykladu Krzytra o ksiegowosci. !placz1
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 28 Stycznia 2010 Klubowicze Opublikowano 28 Stycznia 2010 Trza było zostawić wiadomość na drzwiach !placz1
Klubowicze Ewik Opublikowano 28 Stycznia 2010 Klubowicze Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zapisuję się na kurs małego indianina. Wtedy może uda mi się odczytać po śladach butów, kto stawił się na spot. !placz1
Sympatycy Worlan Opublikowano 28 Stycznia 2010 Sympatycy Opublikowano 28 Stycznia 2010 Wykład ze znajomości księgowości był za..sty. !placz1 Dowiedziałem się jak sprzedać i dostać od kupującego fakturę !sciana . Balcerowicz może brać lekcję u Krzytra. Wrzonio, staliśmy trochę pod R66, ale nas wywiało....
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 29 Stycznia 2010 Klubowicze Opublikowano 29 Stycznia 2010 Wrzonio, staliśmy trochę pod R66, ale nas wywiało.... Nic się nie stało. Zapewne dotarliśmy zaraz po Waszym odjeździe. Ale kto późno przychodzi, ten sam sobie szkodzi. Na usprawiedliwienie powiem tylko, że przyjechałem prosto z trasy, ze Szczecina i w niektórych miejscach nie dało sie pogonić (np. na trasie Ciechocinek-Włocławek (krajowa jedynka) takie lodowisko !sciana , że 20km/h było zbyt dużo). Do zobaczenia za tydzień. !placz1
Klubowicze krzytro Opublikowano 29 Stycznia 2010 Klubowicze Opublikowano 29 Stycznia 2010 B,śmieszne troszkę mi się porąbało i zaraz "kurs z księgowości" !placz1
Sympatycy smok.wawelski Opublikowano 29 Stycznia 2010 Sympatycy Opublikowano 29 Stycznia 2010 W związku z dyskusją o długoterminowym wynajmie motocykla: w Suzuki oferta jest taka, że płacimy za 6 miesięcy 33% ceny motocykla a wykup możliwy jet za 70%. Serwis, ubezpieczenia i naprawy pokrywa Suzuki. Nie ma słowa o limitach kilometrów (co nie znaczy, że go nie ma!), teoretycznie jest to dość atrakcyjne, ale... Policzmy na przykładzie B650: cena za rocznik 2009 to 35.000, 33% z tego to 11.550 PLN, 3% - 1050 PLN. Teoretyczny spadek wartości przy zakupie po 1 roku to ok. 20% - 7.000 PLN. W opcji kupuje - sprzedaję po sezonie - tracimy 7.000 PLN + przeglądy + serwis. Przy opcji wynajmuję - nie kupuję - płacimy 11.550, czyli o ponad połowę więcej. Przy opcji wynajmuję - kupuję - płacimy 1050 PLN, co jest opcją z jednej strony ciekawą, ale gdybyśmy od razu go kupili, to pewnie dałoby się wynegocjować rabat, może dodatki, więc cena byłaby niższa. Jeśli posiadamy firmę - pozostaje kwestia, jak można "wrzucić" w koszta wszystkie opłaty, wtedy oczywiście wyliczenia są korzystniejsze. Jak dla mnie - sprawa warta rozważenia, ale tylko w przypadku wynajmu 6-miesięcznego, bo cena za 1 miesiąc to 11% wartości - 3850 PLN. Trochę drogo jak na jazdę testową... No i oczywiście jeśli JEST limit kilometrów to oferta zdecydowanie traci na atrakcyjności.... PS. Chyba, że to MY im wystawimy fakturę, prawda Krzysiu !placz1
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 1 Lutego 2010 Sympatycy Opublikowano 1 Lutego 2010 Z racji tego,że pod moim avatarem pojawił się znaczek ,,Members" proponuje ,aby w czwartek na spota kto może niech przybędzie bez 4oo,2oo. Jest okazja więc stawiam %. . Zapraszam
Marynarz Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 Z racji tego,że pod moim avatarem pojawił się znaczek ,,Members" proponuje ,aby w czwartek na spota kto może niech przybędzie bez 4oo,2oo.Jest okazja więc stawiam %. . Zapraszam No i ja się do tego dopisuję
antoniaczek Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 Jest okazja więc stawiam %. !scooter . Zapraszam !OKK I to jest to z czym ja mogę się pogodzić !piwko
Sympatycy Worlan Opublikowano 1 Lutego 2010 Sympatycy Opublikowano 1 Lutego 2010 No co ja widze !scooter . To mamy 2 dni czasu na ściągnięcie Orzecha z Egiptu. Może mu spreparujemy wezwanie do wojska ? Wiem, że na takie wezwanie stawia się natychmiast. !OKK !OKK Ćwiczyliśmy to w Bieszczadach. Rano dostał info na telefon, a wieczorem wyjechał do Warszawy, mimo wielkich atrakcji, jakie na nas czekały następnego dnia. !piwko
Kordian Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 !piwko No gratulacje za to na co bardzo czekałeś Marynarzu -,,Members" a i Kolega Grzegorz też już ,,Members" ale się porobiło, no aż chyba ja się wykulam do Wawy !scooter .
Marynarz Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 !OKK No gratulacje za to na co bardzo czekałeś Marynarzu -,,Members" a i Kolega Grzegorz też już ,,Members" ale się porobiło, no aż chyba ja się wykulam do Wawy !scooter . uuu.... to się będzie działo !piwko
Sympatycy Kisiel Opublikowano 1 Lutego 2010 Sympatycy Opublikowano 1 Lutego 2010 Poczekajcie do przyszłego tygodnia - ja nie dotrę w tym. A poza tym pieczątki potwierdzające uczestnictwo na spocie nie są jeszcze gotowe
Marynarz Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 Nie dam rady w przyszłym tygodniu - praca
Sympatycy szorstki Opublikowano 1 Lutego 2010 Sympatycy Opublikowano 1 Lutego 2010 Psiakrew, ja też wyjeżdżam i mnie chyba ominie fajna imprezka Jeśli wogóle uda mi się podjechać to tylko katamaranem... Ale, co się odwlecze, to nie uciecze W sumie jak we czwartek pieczątki nie będą jeszcze gotowe, to luzik pzdr
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 1 Lutego 2010 Sympatycy Opublikowano 1 Lutego 2010 Kisiel,Szorstki,postarajcie się.W przyszłym tygodniu wypadają moje urodzinki, a że wyjeżdżam w sobote i mnie nie będzie, to w ten czwartek będzie podwójna okazja Oj,coś czuje że będzie się działo
Marynarz Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 Oj,coś czuje że będzie się działo na czwartkowego spota będę szedł a do pracy w piątek
phil Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 To może i mnie uda się wybrać wcześniej z pracy i na piwo wpaść... Grzesiu member
Sympatycy Worlan Opublikowano 1 Lutego 2010 Sympatycy Opublikowano 1 Lutego 2010 Umawiajcie się, umawiajcie, a czy R66 będzie czynne? Mają już wodę ? Przecież w tamtym tygodniu cmokneliśmy klamkę.
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 1 Lutego 2010 Sympatycy Opublikowano 1 Lutego 2010 Przecież w tamtym tygodniu cmokneliśmy klamkę. Też prawda.Trzeba będzie wybadać temat.
Rekomendowane odpowiedzi