Sympatycy orzech Opublikowano 21 Stycznia 2010 Sympatycy Opublikowano 21 Stycznia 2010 Kto będzie bez auta, skutera itd. itp. pije% na mój koszt
Sympatycy Worlan Opublikowano 21 Stycznia 2010 Sympatycy Opublikowano 21 Stycznia 2010 orzech napisał(a): Kto będzie bez auta, skutera itd. itp. pije% na mój koszt !happybth No, to ziomale przybywajcie gromadnie do R66. Obłupimy Orzecha do podszewki (skorupki). !happybth !happybth
Sympatycy orzech Opublikowano 21 Stycznia 2010 Sympatycy Opublikowano 21 Stycznia 2010 Po licznych telefonach, namowach...... będę na piechotkę !piwko
Klubowicze krzytro Opublikowano 21 Stycznia 2010 Klubowicze Opublikowano 21 Stycznia 2010 Będę z buta !piwko
Marynarz Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 orzech napisał(a): Kto będzie bez auta, skutera itd. itp. pije% na mój koszt !piwko Nie wiesz co mówisz !happybth
Sympatycy szorstki Opublikowano 21 Stycznia 2010 Sympatycy Opublikowano 21 Stycznia 2010 No to trzeba będzie się ruszyć z meliny... !piwko pzdr
Sympatycy Worlan Opublikowano 21 Stycznia 2010 Sympatycy Opublikowano 21 Stycznia 2010 Marynarz napisał(a): orzech napisał(a): Kto będzie bez auta, skutera itd. itp. pije% na mój koszt !happybth Nie wiesz co mówisz Obiecanki, cacanki. Ja jadę 4oo. Rozmawiałem z orzechem, stawia po jednym browarze . Więcej wydam na bilety, niż warte będzie to !piwko . !piwko Ale i tak chłopak jest charakterny. !happybth
Sympatycy orzech Opublikowano 21 Stycznia 2010 Sympatycy Opublikowano 21 Stycznia 2010 Worlan napisał(a): Obiecanki, cacanki. Ja jadę 4oo. Rozmawiałem z orzechem, stawia po jednym browarze !piwko . Więcej wydam na bilety, niż warte będzie to !piwko . !happybth Ty, Ty, Ty pierniku stary. Upodlę Cię jak prosiaka, będziesz jeszcze błagał o litość. Panowie, wlewamy dzisiaj w Worlana pifka rurą kanalizacyjną !happybth
Sympatycy szorstki Opublikowano 22 Stycznia 2010 Sympatycy Opublikowano 22 Stycznia 2010 Uuuu, widzę, że było niezgorzej. Wyszliśmy z zegarem i baltoną jak było już po 1,5... A dzisiaj widzę nikt nie ma humoru coby coś napisać... Marynarz, miałeś wrzucić jakieś dowody Orzechu, tak bajdełej - szacuneczek pzdr
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 22 Stycznia 2010 Sympatycy Opublikowano 22 Stycznia 2010 szorstki napisał(a): Orzechu, tak bajdełej - szacuneczek Dokładnie Szorstki,co tu pisać, głowa to totalna korozja
Klubowicze krzytro Opublikowano 22 Stycznia 2010 Klubowicze Opublikowano 22 Stycznia 2010 nie jest dobrze
Sympatycy orzech Opublikowano 22 Stycznia 2010 Sympatycy Opublikowano 22 Stycznia 2010 szorstki napisał(a): Uuuu, widzę, że było niezgorzej. Wyszliśmy z zegarem i baltoną jak było jużpo 1,5... No to wyszliście w połowie Dyńka boli, oj boli, kiszki mi się pozawijały ale damy radę Z tego co pamiętam było super
Sympatycy szorstki Opublikowano 22 Stycznia 2010 Sympatycy Opublikowano 22 Stycznia 2010 orzech napisał(a): szorstki napisał(a): Uuuu, widzę, że było niezgorzej. Wyszliśmy z zegarem i baltoną jak było jużpo 1,5... No to wyszliście w połowie Ale i do tej połówki było super Z tego co kojarzę, po naszym wyjściu, to już zostali sami twardziele pzdr
Sympatycy orzech Opublikowano 22 Stycznia 2010 Sympatycy Opublikowano 22 Stycznia 2010 No nie wiem czy twardziele, ja już byłem "mientki"
Sympatycy Worlan Opublikowano 22 Stycznia 2010 Sympatycy Opublikowano 22 Stycznia 2010 Oj dobrze, że nie uczestniczyłem w boju. Dzisiaj miałem taki zakręcony dzień, a jeszcze kac - nie wyobrażam sobie tego. !wchair Urodziny orzecha były super, chociaż znowu nie wywiązał się z obietnicy i nie zrobił ze mnie prosiaka. Mało tego, to dbał o mnie bardzo, bo jak poprosiłem o małe piwo, to dostałem 1/2 małego. Orzech, dzięki za biesiadę. PS. A gdzie jest marynarz ????
antoniaczek Opublikowano 22 Stycznia 2010 Opublikowano 22 Stycznia 2010 Ja też się przeczęstowałem !wchair , było bardzo miło. Marynarz dziś do mnie dzwonił .... znaczy nie przepadł.
Sympatycy Worlan Opublikowano 22 Stycznia 2010 Sympatycy Opublikowano 22 Stycznia 2010 antoniaczek napisał(a): Marynarz dziś do mnie dzwonił .... znaczy nie przepadł. Z tymi telefonami to było różnie. Ja do Krzytra dzwoniłem chyba 6 razy. Ten 6-ty to był około godz. 13, i dopiero jakoś się dogadaliśmy. Wcześniej, to myślałem, że go powieszę. !wchair
Marynarz Opublikowano 22 Stycznia 2010 Opublikowano 22 Stycznia 2010 antoniaczek napisał(a): Marynarz dziś do mnie dzwonił .... znaczy nie przepadł. a co ja jestem.. ?? Marynarz zawsze do końca walczy no dobra Orzechu, dzięki wielkie jeszcze raz... a teraz coś dla waszych oczek Orzechowy melanż !wchair
Mały Maniek Opublikowano 22 Stycznia 2010 Opublikowano 22 Stycznia 2010 Niestety nie dotarłem. Kilka spraw nie pozwoliło mi na dojazd na miejsce. Mam nadzieję, że następnym razem wpadnę i uda mi się was poznać. Tylko się zastanawiam czy będę pasował wiekowo do reszty Maniaków javascript:emoticon('!wchair') Pozdrawiam
Mały Maniek Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Witam O której się jutro zbieracie, jeżeli ktoś będzie oczywiście? To w końcu do was wpadnę !happybth
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Sympatycy Opublikowano 27 Stycznia 2010 Jak co tydzień godz.19.Wpadaj !happybth
Sympatycy Worlan Opublikowano 27 Stycznia 2010 Sympatycy Opublikowano 27 Stycznia 2010 Oj Maniek, godzina spotkań od lat jest ta sama: dziewiętnasta Edit: Grześ był szybszy. !happybth
Mały Maniek Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 To nabiję nadgodziny w robocie i wpadam, mam rzut beretem
Rekomendowane odpowiedzi