Sympatycy Worlan Opublikowano 20 Listopada 2009 Sympatycy Opublikowano 20 Listopada 2009 Abach napisał(a): A w temacie, ciekaw jestem komu jeszcze wory zostały po tym pamiętnym czwartkowym spotkaniu !YES Adam, tak jak to z orzechem. Obiecywał, obiecywał, a później gdzieś po boku z Krzytrem wory obracali, bo jakoś późno na spot dotarli. Natomiast wtyki, gniazda, torby i filmy, były zgodnie z zapowiedziami.
Klubowicze krzytro Opublikowano 20 Listopada 2009 Klubowicze Opublikowano 20 Listopada 2009 Worlan napisał(a): Abach napisał(a): A w temacie, ciekaw jestem komu jeszcze wory zostały po tym pamiętnym czwartkowym spotkaniu Adam, tak jak to z orzechem. Obiecywał, obiecywał, a później gdzieś po boku z Krzytrem wory obracali, bo jakoś późno na spot dotarli. Natomiast wtyki, gniazda, torby i filmy, były zgodnie z zapowiedziami. Zazdrośnik !YES
Sympatycy orzech Opublikowano 26 Listopada 2009 Sympatycy Opublikowano 26 Listopada 2009 Coś dzisiaj, komuś, ktoś? Edit: o kurde spotkanie miało być wczoraj, ktoś był????????????
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 26 Listopada 2009 Administrator Opublikowano 26 Listopada 2009 No pewnie! Wszyscy!
michalu Opublikowano 26 Listopada 2009 Opublikowano 26 Listopada 2009 O masz ci babo placek ...... dobrze że tu zajrzałem bo właśnie miałem wychodzić
Pollacco Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Hej. Dawno nas nie bylo, juz od wielu tygodni. Pracy w brud i na nieszczescie w czwartki same wyjazdowki:) Co tam slychac Ziomy? scigacie sie? nawet nowego nabytku Worlana nie widzielismy w realu.... to teraz w czwarki czy srody??? pozdr.pollacco
Więcek Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Pollacco napisał(a): to teraz w czwarki czy srody??? pozdr.pollacco Standard, jak zawsze w czwartek !happybth 25.11 był drobnym odstępstwem o reguły. Worlanowe cacko to zobaczysz u niego w garażu, lub dopiero na wiosnę, sezon zakończył po Mikołajach
monk Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 W końcu udało się wyrwać z pieluchowego światka ..byłem, zobaczyłem.. i się ciut zdziwiłem Kto był, ten powinien wiedzieć o co chodzi
Sympatycy szorstki Opublikowano 10 Grudnia 2009 Sympatycy Opublikowano 10 Grudnia 2009 Co Monk, sam jeden byłeś na ? pzdr
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 10 Grudnia 2009 Administrator Opublikowano 10 Grudnia 2009 monk napisał(a): ..byłem, zobaczyłem.. i się ciut zdziwiłem Kto był, ten powinien wiedzieć o co chodzi Byłem, i nie wiem o co chodzi...
Sympatycy orzech Opublikowano 10 Grudnia 2009 Sympatycy Opublikowano 10 Grudnia 2009 Ja co prawda przyjechałem później ale też nie kumam, chyba, że mowa o Krzytro, nie bój żaby przyzwyczaisz się
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 11 Grudnia 2009 Klubowicze Opublikowano 11 Grudnia 2009 Ja byłem nawet dwa razy i też nie widzialem nic dziwnego.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 11 Grudnia 2009 Administrator Opublikowano 11 Grudnia 2009 Wrzonio napisał(a): Ja byłem nawet dwa razy i też nie widzialem nic dziwnego. Ja w zasadzie widziałem... Św.Mikołaj zostawił mi prezent. Piękny netbook !happybth . Po chwili wpadł taki jeden i prezent zaj....ał !happybth Nieładnie Wrzonio, nieładnie !happybth
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 11 Grudnia 2009 Klubowicze Opublikowano 11 Grudnia 2009 MariuszBurgi napisał(a): Wrzonio napisał(a): Ja byłem nawet dwa razy i też nie widzialem nic dziwnego. Ja w zasadzie widziałem... Św.Mikołaj zostawił mi prezent. Piękny netbook !happybth . Po chwili wpadł taki jeden i prezent zaj....ał !happybth Nieładnie Wrzonio, nieładnie !happybth Tak bywa, ale co ja zrobię, że mnie też się podoba PS. Dlatego byłem dwa razy i myślałem, że nikt nie zauważy.
monk Opublikowano 11 Grudnia 2009 Opublikowano 11 Grudnia 2009 szorstki napisał(a): Co Monk, sam jeden byłeś na !happybth ? pzdr Trafiony zatopiony !happybth Cóż, odstępstwem jest jednostka od ogółu, więc w sumie to ja powinienem czuć się dziwnie !happybth
Sympatycy szorstki Opublikowano 11 Grudnia 2009 Sympatycy Opublikowano 11 Grudnia 2009 Hehe, wiedziałem. !happybth pzdr
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 11 Grudnia 2009 Klubowicze Opublikowano 11 Grudnia 2009 Tak sobie myślę, czy nie udałoby się zorganizować takiego małego spotkania opłatkowego. Może ktoś zna jakąś knajpke gdzie moglibyśmy zorganizować małą kolacyjkę. Byłoby miło spotkać się i złożyć życzenia świąteczne.
Sympatycy szorstki Opublikowano 14 Grudnia 2009 Sympatycy Opublikowano 14 Grudnia 2009 Może jak za starych czasów: KLIK pzdr
Sympatycy Worlan Opublikowano 14 Grudnia 2009 Sympatycy Opublikowano 14 Grudnia 2009 Mariusz był w Młynie i mówił, że zamknięte. Z tego co wiem, to jest czynny w piątki i w soboty. A może piątek ?
michalu Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Piątek na taką okazje wydaje się być lepszym terminem
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 14 Grudnia 2009 Administrator Opublikowano 14 Grudnia 2009 Miałem od Pablosa dostać dziś info/menu na temat spotkania opłatkowego... i do teraz cisza. Dajmy mu jeszcze chwile .
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 14 Grudnia 2009 Klubowicze Opublikowano 14 Grudnia 2009 Mnie piątek też bardziej pasuje, może być u Pablosa, chyba nawet lepiej niż w Starym Młynie. Czekamy na info.
Sympatycy szorstki Opublikowano 15 Grudnia 2009 Sympatycy Opublikowano 15 Grudnia 2009 I jak ? W piątek we Młynie, czy u Pablosa ? pzdr
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 15 Grudnia 2009 Administrator Opublikowano 15 Grudnia 2009 Temat właśnie jest dogadywany. Lada moment powinno być info.
Sympatycy orzech Opublikowano 15 Grudnia 2009 Sympatycy Opublikowano 15 Grudnia 2009 MariuszBurgi napisał(a): Temat właśnie jest dogadywany. Lada moment powinno być info. Jest już info KLIK EDIT: W ten czwartek spota nie ma!!!!
Rekomendowane odpowiedzi