iQ! Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 Chętnie popykam sobie z Wami. Dawno nie gralem. Postaram sie dzisiaj wpasc na spot. Ahoj przygodo!!!
Sacetti Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 Staram się ogarnąć z robotą w pracy, jesli uda się skonczyć, to wpadnę ok 19ej.
Sympatycy orzech Opublikowano 5 Listopada 2009 Sympatycy Opublikowano 5 Listopada 2009 Spotkanie bardzo udane, nawet wizytacja ze śląska była
Klubowicze Migu Opublikowano 10 Listopada 2009 Klubowicze Opublikowano 10 Listopada 2009 Byłem nie złe miejsce spotkań z fajną ekipą. Lokal słabo znakowany, jadąc główną drogą cieżko go zauważyć (brak reklamy ). Dzięki Orzech za przygarnięcie bezdomnego (wychłodzonego i przemoczonego ) !tut !YES i kródką biesiade !piwko. Mapki (wskazówki) okazały się być świetne, bo na miejsce trafiłem do strzału !TAZ.
Dakota Opublikowano 18 Listopada 2009 Opublikowano 18 Listopada 2009 Czy będzie w czwartek od kogo uprosić klubową naklejkę ??
Sympatycy orzech Opublikowano 19 Listopada 2009 Sympatycy Opublikowano 19 Listopada 2009 Pewnie ktoś będzie.
dr.big Opublikowano 19 Listopada 2009 Autor Opublikowano 19 Listopada 2009 Co taki slaby odzew, grypa "szaleje" ?
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 19 Listopada 2009 Administrator Opublikowano 19 Listopada 2009 Zawsze ktoś jest
Sympatycy Worlan Opublikowano 19 Listopada 2009 Sympatycy Opublikowano 19 Listopada 2009 Wygląda na to, że wreszcie się pojawię.
Sympatycy orzech Opublikowano 19 Listopada 2009 Sympatycy Opublikowano 19 Listopada 2009 Worlan napisał(a): Wygląda na to, że wreszcie się pojawię. Czcesz wtyczki do gniazda zapalniczki???
Sympatycy Worlan Opublikowano 19 Listopada 2009 Sympatycy Opublikowano 19 Listopada 2009 Miałem właśnie do Ciebie dzwonić. Chcę 2 sztuki. Dzięki, dostaniesz buzi.
Klubowicze krzytro Opublikowano 19 Listopada 2009 Klubowicze Opublikowano 19 Listopada 2009 Worlan napisał(a): Miałem właśnie do Ciebie dzwonić. Chcę 2 sztuki. Dzięki, dostaniesz buzi. Z tym buzi to może nie tak oficjalnie na forum
Truszek Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 krzytro napisał(a): Worlan napisał(a): Miałem właśnie do Ciebie dzwonić. Chcę 2 sztuki. Dzięki, dostaniesz buzi. Z tym buzi to może nie tak oficjalnie na forum Zazdrościsz
Klubowicze krzytro Opublikowano 19 Listopada 2009 Klubowicze Opublikowano 19 Listopada 2009 Truszek napisał(a): krzytro napisał(a): Worlan napisał(a): Miałem właśnie do Ciebie dzwonić. Chcę 2 sztuki. Dzięki, dostaniesz buzi. Z tym buzi to może nie tak oficjalnie na forum Zazdrościsz Pewnie
iQ! Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 Ja niestety nie wpadne. Praca do 23
Sympatycy orzech Opublikowano 19 Listopada 2009 Sympatycy Opublikowano 19 Listopada 2009 krzytro napisał(a): Worlan napisał(a): Miałem właśnie do Ciebie dzwonić. Chcę 2 sztuki. Dzięki, dostaniesz buzi. Z tym buzi to może nie tak oficjalnie na forum Ty lepiej nie cwaniakuj, wiesz, że dzisiaj masz moje auto na serwisie, jak spier...... zrobię Ci kręcenie worów.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 19 Listopada 2009 Administrator Opublikowano 19 Listopada 2009 orzech napisał(a): krzytro napisał(a): Worlan napisał(a): Miałem właśnie do Ciebie dzwonić. Chcę 2 sztuki. Dzięki, dostaniesz buzi. Z tym buzi to może nie tak oficjalnie na forum Ty lepiej nie cwaniakuj, wiesz, że dzisiaj masz moje auto na serwisie, jak spier...... zrobię Ci kręcenie worów. Podoba mi się chłopaki jak rozmawiacie ze sobą tak czule... Love is everywhere
Sympatycy smok.wawelski Opublikowano 19 Listopada 2009 Sympatycy Opublikowano 19 Listopada 2009 No dobra, skoro tak dzisiaj ostro będzie to i ja wpadnę do tej "Błękitnej ostrygi". Chłopaki, weźcie skórzane kurtki i pasy z ćwiekami. To podobno się nosi w tej knajpie w tym sezonie...
Sympatycy Worlan Opublikowano 19 Listopada 2009 Sympatycy Opublikowano 19 Listopada 2009 orzech napisał(a): Ty lepiej nie cwaniakuj, wiesz, że dzisiaj masz moje auto na serwisie, jak spier...... zrobię Ci kręcenie worów. Krzysiek, jak przedstawisz mi niski rachunek za to, co zepsułeś w Ibizie , to wory orzechowi będziemy kręcić. Nie martw się.
dr.big Opublikowano 19 Listopada 2009 Autor Opublikowano 19 Listopada 2009 Rozumiem, ze dzisiaj na spotkaniu bedzie kolektywne krecenie worow ?
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 19 Listopada 2009 Administrator Opublikowano 19 Listopada 2009 Dobra, ja dziś i tak biorę lapka bo trza coś wgrać Więckowi. Jak skończę to Wy będziecie kręcić wory i dawać sobie buziaki a ja skręce to wszystko na video i odrazu wrzucam na główną do działu download. Widzę, że nasze spoty zaczynają nabierać zupełnie nowego wymiaru...
Truszek Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 dr.big napisał(a): Rozumiem, ze dzisiaj na spotkaniu bedzie kolektywne krecenie worow ? No ba A jak już ukręcą, to wypiją jajka i z napompowanych worków wystrzelą na wiwat
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 19 Listopada 2009 Sympatycy Opublikowano 19 Listopada 2009 dr.big napisał(a): Rozumiem, ze dzisiaj na spotkaniu bedzie kolektywne krecenie worow ? To ja dzisiaj pass
Rekomendowane odpowiedzi