Klubowicze Ewik Opublikowano 10 Grudnia 2015 Klubowicze Opublikowano 10 Grudnia 2015 Spot rzeczywiście inny od dotychczasowych . Dzięki za uśmiech, za pogaduchy, poczęstunki i sprawne działanie. Dla mnie to była świetna zabawa
Klubowicze arturas Opublikowano 10 Grudnia 2015 Klubowicze Opublikowano 10 Grudnia 2015 I przy okazji była pierwsza odsłona wyprodukowanego kalendarza na 2016r. Po raz pierwszy ujrzał światło i znajdzie swoje miejsce również w Paczce od Burgmaniaków. Dystrybucja pocztowa lada moment, a mazowiecka na spotkaniu opłatkowym
Sympatycy irasko Opublikowano 10 Grudnia 2015 Sympatycy Opublikowano 10 Grudnia 2015 Spot wyjątkowy, tak jak cała akcja. Super, że mogę w tym uczestniczyć. Bardzo mile spędzony czas. Uściski dla wszystkich.
Klubowicze Piootr Opublikowano 10 Grudnia 2015 Klubowicze Opublikowano 10 Grudnia 2015 Czyn fajny, atmosfera super, miejsce... melina Melina fajna, może nowe miejsce na cotygodniowe spoty. Kebabownia blisko ... Cieszę się, że zapaczkowaliście wszystko należycie. Naklejeczki z numerem identyfikacyjnym pierwsza klasa. Wszyscy spisali się na 6 ! Frekwencja 200%. Ja dziś i jutro "buduję" sztab na Gocławiu. Troszkę szkoda mi było, że nie mogłem z Wami być, ale rozdzielić się nie mogłem. Przed nami najważniejsze dwa dni - dni wręczania paczek. W weekend przysporzymy ludziom wiele uśmiechów i łez radości ... Do zobaczenia w sztabie na Gocławiu.
Użytkownicy Długi 1973 Opublikowano 11 Grudnia 2015 Użytkownicy Opublikowano 11 Grudnia 2015 Czyn fajny, atmosfera super, miejsce... melina Melina fajna, może nowe miejsce na cotygodniowe spoty. Kebabownia blisko ... Czyn godny naśladowania ! Atmosfera....jak zwykle zaje....a ! A i zapach oleju samochodowego, zamiast "frytkowego" to jest to.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 11 Grudnia 2015 Administrator Opublikowano 11 Grudnia 2015 I ja w tym miejscu chciałem wszystkim przybyłym podziękować. Fajnie jest widzieć Wasze wielkie zaangażowanie... i jak to napisał mózg tegorocznej akcji arturas... Wy jesteście super/ my jesteśmy super Podziękowania dla Irasko za dodatkowe prezenty dla rodzin oraz wsparcie kaloryczne dla pakujących
Sympatycy Radoslav Opublikowano 17 Grudnia 2015 Sympatycy Opublikowano 17 Grudnia 2015 Dziś było dość kameralnie !piwko Dzięki Długi za towarzystwo
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 17 Grudnia 2015 Administrator Opublikowano 17 Grudnia 2015 A było pisane że spot odwołany ze względu na jutrzejszą Wigilie
Sympatycy Radoslav Opublikowano 17 Grudnia 2015 Sympatycy Opublikowano 17 Grudnia 2015 Ale chyba nie w tym wątku Jutro niestety nie mogę być na spotkaniu Wigilijnym więc myślałem że dziś to załatwię, na ale trudno. Zatem najlepszego dla wszystkich
Użytkownicy Długi 1973 Opublikowano 18 Grudnia 2015 Użytkownicy Opublikowano 18 Grudnia 2015 Dziś było dość kameralnie !piwko Dzięki Długi za towarzystwo Kameralnie jak nigdy ! Ja również dziękuję za towarzystwo.
Klubowicze valdi Opublikowano 18 Grudnia 2015 Klubowicze Opublikowano 18 Grudnia 2015 Niestety robota pokrzyżowała plany,duchem jestem z Wami. Pozostaje życzyć zdrowych spokojnych świat dla całej braci pozytywnie zakręconych.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 7 Stycznia 2016 Administrator Opublikowano 7 Stycznia 2016 Sezon 2016 czwartkowych spotów w c66 rusza... Do zobaczenia o 19ej
Klubowicze DaniL Opublikowano 7 Stycznia 2016 Klubowicze Opublikowano 7 Stycznia 2016 No i rozpoczęcie sezonu się odbyło. Miło było jak zwykle Dzięki za spotkanko.
Klubowicze arturas Opublikowano 7 Stycznia 2016 Klubowicze Opublikowano 7 Stycznia 2016 Dawno nie było takiego spota licznie, miło, wesoło i konkretnie - dobrze rozpoczęty rok
Klubowicze Ravenka Opublikowano 7 Stycznia 2016 Klubowicze Opublikowano 7 Stycznia 2016 My również dziękujemy za mile spędzony czas.
kazak Opublikowano 8 Stycznia 2016 Opublikowano 8 Stycznia 2016 kurcze, a mi się roboczo popierniczyło i strasznie mi żal że się wyrobić nie mogę... Ale będę ciężko pracował nad jakimś obejściem na gazomierzu ;-) Pozdrówki dla Wszystkich.
Użytkownicy mariuszadam Opublikowano 8 Stycznia 2016 Użytkownicy Opublikowano 8 Stycznia 2016 Niestety i znów mi się nie udało podjechać, a tak chciałem mieć już swój kalendarz ?
Sympatycy Worlan Opublikowano 8 Stycznia 2016 Sympatycy Opublikowano 8 Stycznia 2016 Było miło, ciepło, gwarno tylko czemu fotek nikt nie robi
Klubowicze DaniL Opublikowano 8 Stycznia 2016 Klubowicze Opublikowano 8 Stycznia 2016 ... tylko czemu fotek nikt nie robi No właśnie Worlan czemu? (i Arturas?)
DAX Opublikowano 11 Stycznia 2016 Opublikowano 11 Stycznia 2016 Jeżdżę już 16 miesięcy i na spociku czwartkowym byłem 1 raz i to spóźniony. No jakoś czwartki mi mocno nie służą, ale szykuje się na 21go. Zapewne nikt wtedy się nie pojawi , takie życie.
Klubowicze DaniL Opublikowano 11 Stycznia 2016 Klubowicze Opublikowano 11 Stycznia 2016 ... Zapewne nikt wtedy się nie pojawi , takie życie. Głowa do góry Zawsze się ktoś pojawia
Sympatycy Jaco Opublikowano 12 Stycznia 2016 Sympatycy Opublikowano 12 Stycznia 2016 Jak nie osobiście, to duchowo
DAX Opublikowano 14 Stycznia 2016 Opublikowano 14 Stycznia 2016 Słuchajcie, konsekwencją nagłej decyzji sprzedałem maxi - niespodziewanie szybko i przesiadłem się na F800GS równie szybko. Wczoraj sprzedałem Burgmana a dzisiaj kupiłem gs'a . Do zobaczyska na trasie. Bardzo fajni tu ludzie więc się nie wypisuję a może w przyszłości wrócę do maxi bo to fajne maszyny Pozdrawiam wszystkich, a admina przepraszam z góry za off.
Klubowicze Piootr Opublikowano 14 Stycznia 2016 Klubowicze Opublikowano 14 Stycznia 2016 Dziś mieliśmy wyjątkowego Gościa na spocie. Wszedł i przywitał się swoim sztandarowym : "Witajcie Roztromili !" Witaj Andrzeju w Warszawie ! Była całkiem niezła frekwencja, spot bardzo udany. Ja musiałem się ewakuować około 20:00. Jaanek wpłacał co nieco w walucie. Oczywiście sypnął drobniakami.
Sympatycy Jaco Opublikowano 14 Stycznia 2016 Sympatycy Opublikowano 14 Stycznia 2016 Dzięki wszystkim za spocika, pogaduchy, chichy śmichy. https://goo.gl/photo...5Q4HASXXkRzE4X9 EDIT : Słuchajcie, konsekwencją nagłej decyzji sprzedałem maxi - niespodziewanie szybko i przesiadłem się na F800GS równie szybko. Wczoraj sprzedałem Burgmana a dzisiaj kupiłem gs'a . Do zobaczyska na trasie. Bardzo fajni tu ludzie więc się nie wypisuję a może w przyszłości wrócę do maxi bo to fajne maszyny Pozdrawiam wszystkich, a admina przepraszam z góry za off. Taka sytuacja, ważne że 200 LWG
Rekomendowane odpowiedzi