padre Opublikowano 26 Listopada 2015 Opublikowano 26 Listopada 2015 Dzięki za miłe jak zwykle spotkanie! Trochę zimno lecz przyjemność ociepla wszystko! Dzięki!
Sympatycy Jaco Opublikowano 26 Listopada 2015 Sympatycy Opublikowano 26 Listopada 2015 A dzisiaj taki mały spocik, dzięki wszystkim było miło. Wysłane z mojego C5303 przy użyciu Tapatalka
Użytkownicy mariuszadam Opublikowano 26 Listopada 2015 Użytkownicy Opublikowano 26 Listopada 2015 Miło było was dziś poznać, krótko byłem ale mam nadzieję częściej się z wami spotykać i poznać. Pozdrawiam wszystkich serdecznie
szyszczak Opublikowano 26 Listopada 2015 Opublikowano 26 Listopada 2015 Czemu takie smutne buski? Pewnie dla tego że Bliżnaków z wami nie było Zapowiadam się na następny spocik
Klubowicze arturas Opublikowano 26 Listopada 2015 Klubowicze Opublikowano 26 Listopada 2015 Ja też dziękuję za milego spota i tyle "paczkowych" newsów i ustaleń... no cóż lada dzień zamykamy zbiórkę i działamy, aby inni mogli mieć wspaniałe święta. Doszły mnie słuchy że piątka mocno nam pęknie. BRAWO dla Szlachetnych !!! a i dodatkowe poza zrzutkowe podarki też będą MIŁO. Paka od Burgmaniaka do zobaczyska. Ewcia dzięki za krótkie słówko Jaco i Ziutka dzięki za podrzutkę
Maruda Opublikowano 27 Listopada 2015 Opublikowano 27 Listopada 2015 My też dziękujemy za miłe spotkanie na spocie fajnie było was zobaczyć po długiej przerwie serce się raduje
Sympatycy Cormoran Opublikowano 2 Grudnia 2015 Sympatycy Opublikowano 2 Grudnia 2015 "Kurcza" ....... jak to mówi mój kolega Saper jak tak dalej pójdzie z tą pogodą to jutro może by człowiek maszynką przyjechał na spota tą z dwoma kołami oczywiście
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 3 Grudnia 2015 Administrator Opublikowano 3 Grudnia 2015 Dziś "stosunkowo" ważne, pod względem zbliżających się kilku okoliczności spotkanie. Zalecam lekutką mobilizację
Klubowicze pgizi Opublikowano 3 Grudnia 2015 Klubowicze Opublikowano 3 Grudnia 2015 Będę. Właśnie wróciłem z centrum na 200. Da się !scooter
kordziuk Opublikowano 3 Grudnia 2015 Opublikowano 3 Grudnia 2015 Sorki śledzik firmowy ale sobota jestem strój kupiony. Paweł notuje jeśli będą ważne informacje ?
Klubowicze valdi Opublikowano 3 Grudnia 2015 Klubowicze Opublikowano 3 Grudnia 2015 Pogoda super,niestety nie dam rady ?
Klubowicze Piootr Opublikowano 3 Grudnia 2015 Klubowicze Opublikowano 3 Grudnia 2015 Nikt nic nie napisał o wczorajszym spocie ? No to ja skrobnę. Dzięki Morwa za Urodzinowe słodkości. Cały kartonik zszedł do kawek i herbatek. Było gromkie Sto Lat ! A spocik jak zawsze miły i sympatyczny. Oblookaliśmy i obstukaliśmy nowy nabytek 4oo Justy ( Gratki Justyna ). Nawet Alfi z Dorotą nas zaszczycili na całe ... 5 minut, ale dobre i to.
Sympatycy KriSSo Opublikowano 4 Grudnia 2015 Sympatycy Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zrobiłem sobie ZOOM+ na te ciasteczka i ......... polecę zaraz do cukierni chyba . A Maciek Sobier nie przybył i Ziutka?
Użytkownicy Długi 1973 Opublikowano 4 Grudnia 2015 Użytkownicy Opublikowano 4 Grudnia 2015 Takich jak te, to nie znajdziesz A "synek" był, ale unikał obiektywu
Kamil Opublikowano 4 Grudnia 2015 Opublikowano 4 Grudnia 2015 My być nie mogliśmy Doroczny przegląd kominiarski. A i tak mamy powtórkę za tydzień bo fachowcy wczoraj nie dotarli :/ Mariusz wzywał do stawiennictwa się. Coś było ustalone (wpis w którym temacie)?
nat Opublikowano 4 Grudnia 2015 Opublikowano 4 Grudnia 2015 No właśnie - niedobry kominiarz Gratulacje dla Justy - czyli teraz nie Zelmerka wypatrywać na drodze, a czerwoną strzałę
ALFI Opublikowano 4 Grudnia 2015 Opublikowano 4 Grudnia 2015 Nawet Alfi z Dorotą nas zaszczycili na całe ... 5 minut, ale dobre i to. Byliśmy znacznie dłużej bo jakieś 15. Co począć takie życie
Klubowicze arturas Opublikowano 6 Grudnia 2015 Klubowicze Opublikowano 6 Grudnia 2015 Najbliższy spot czwartkowy będzie inny niż wszystkie !!! bo pod znakiem PACZKI. Będziemy liczyć i pakować nasze zakupy. Nie bedzie Wszystkich bardziej zaangazowanych w Cafe66. Zaś w niedzielę 13 grudnia - FINAŁ PACZKI - dostarczamy Paczki do Rodzin. Zapraszam wszystkich chętnych do eskortowania Burgmaniowej PACZKI na 2oo. Stroje mikołajowe mile widziane, ale niekonieczne. Nasz warunek: sprzyjająca pogoda (ponoć będzie na plusie) Zbiórka - W-wa, ul. Wroclawska/ Serwis Eurocar, godz. 9, wyjazd 9.20 Jedziemy dostojnie najpierw do magazynu do Ząbek, a później do magazynu na Żoliborz. Plan uległ małym modyfikacjom. Zbiórka 13 grudnia (niedziela) - W-wa, ul. Wrocławska/ Serwis Eurokar godz. 12, wyjazd 12.20 Jedziemy dostojnie za autami z paczkami: WĄTEK >> TUTAJ Proszę o zaangażowanie
Klubowicze PIN Opublikowano 10 Grudnia 2015 Klubowicze Opublikowano 10 Grudnia 2015 To był najfajniejszy spot w mojej karierze jak dotąd Świetna atmosfera, super czyn i fajne miejsce. A na koniec posprzątane
Klubowicze krzytro Opublikowano 10 Grudnia 2015 Klubowicze Opublikowano 10 Grudnia 2015 Ja też dawno nie bylem na takim spocie.ale było spoko
JuStA Opublikowano 10 Grudnia 2015 Opublikowano 10 Grudnia 2015 Dzięki za dzisiejsze spotkanie. Było bardzo rodzinnie, uczynnie i w ogóle super. Dziś w końcu poczułam, że zbliżają się święta
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 10 Grudnia 2015 Administrator Opublikowano 10 Grudnia 2015 Czyn fajny, atmosfera super, miejsce... melina
Klubowicze arturas Opublikowano 10 Grudnia 2015 Klubowicze Opublikowano 10 Grudnia 2015 Było super i Wy jesteście super i My jesteśmy super i Wszyscy są super, a najważniejsze że zostały zrobione super Paczusie w super tempie. Dzięki wszystkim za akcję, ale wszystko jeszcze przed nami! Brawo Burgmaniacy !!! Wszyscy naprawdę się zaangażowaliśmy, fajna z nas familia
Sympatycy Jaco Opublikowano 10 Grudnia 2015 Sympatycy Opublikowano 10 Grudnia 2015 Dzięki za spocika, wszystko porobiliśmy na 102. Następny razem do Krzysia przywożę słoik KAWY. Artur dzięki za kalendarz, Irek dziękować za posiłek. Było rodzinnie jak zwykle.
Rekomendowane odpowiedzi